ahu yağtu cem yılmaz ne zaman boşandı / Selen Görgüzel'den Ahu Yağtu'ya nafaka tepkisi: Evlilik kurumu ticarete döndü

Ahu Yağtu Cem Yılmaz Ne Zaman Boşandı

ahu yağtu cem yılmaz ne zaman boşandı

Cem Yılmaz neden boşandı?

Cem Yılmaz -Ahu Yağtu çifti resmen boşandı. Ünlü çift, evlilik birliğinin temelden sarsılması gerekçesi ile tek celsede boşandı. Geçtiğimiz haftalarda ettikleri kavganın ardından küsen Yağtu ve Yılmaz boşanmaları ile ilgili konuşmazken, Ahu Yağtu'nun babası Neşet Yağtu, Cem Yılmaz'ı suçladı. 

'de nikah masasına oturan ve Kemal adını verdikleri bir çocukları bulunan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, Beykoz Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmayla boşandı.

Yılmaz, pazartesi akşamı avukatı Çetin Yüksel aracılığıyla anlaşmalı boşanma dilekçesini Beykoz Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Boşanma davasını açan taraf olan Yılmaz, gerekçesini ise "Evlilik birliğinin temelden sarsılması" olarak gösterdi.

Yılın son günü ayrıldılar

Dilekçenin mahkemeye ulaşmasının ertesi günü 31 Aralık'ta mesai bitimine dakikalar kala, ünlü çift ayrı ayrı adliyeye geldi. Beraberlerinde avukatları olan taraflardan adliyeye ilk gelen Yağtu oldu. Ardından ise Yılmaz adliyeye giriş yaptı. Aile Mahkemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını belirten çift, duruşma yapılmasını istedi. İki tarafın da boşanmak istediklerini beyan etmeleri üzerine Hakim Güçkan, çifti anlaşmalı olarak boşadı.

Cem Yılmaz, yılbaşı kutlamasını eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun barında Ferzan Özpetek ile yaptı. Yağtu'dan boşanan Yılmaz, eski sevgilisinin işlettiği Karaköy'deki Bej Bar'a yalnız geldi. Yılmaz, yeni yıla daha sonra yanına gelen yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte girdi.

Çifti boşanmaya götüren süreç ise geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Yaptıkları tartışma sonucu bir süre küs kalan ikili daha sonra evleri ayırmış, Cem Yılmaz Levent'teki ofisinde kalmaya başlamıştı. Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen ünlü çift hakkında çıkan bu son söylenti, ayrılık dedikodularının artmasına neden olmuştu.

Ahu Yağtu'nun babası Yılmaz'ı suçladı

İkilinin arasını araya giren büyükler de düzeltemedi. Birlikte baş başa bir yemek yiyen Yılmaz çifti anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

Cem Yılmaz’dan boşanan Ahu Yağtu sessizliğe bürünürken, babası Neşet Yağtu ünlü komedyeni suçladı. Neşet Yağtu "1,5 yıl önce verdiğim röportajlarda da söylemiştim ‘Cem kızı mutlu etmez’ diye. 20 aydır da kendileriyle görüşmüyorum. Şimdi söylediklerim aynen çıkıyor” dedi.

Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Eski eşi Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka ücreti..

Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Eski eşi Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka ücreti..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlu için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın düşürülmesi sebebiyle eski eşi oyuncu Ahu Yağtu'ya dava açmıştı.

Yaklaşık 20 aylık bir evlilik yaşayan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti yılında boşanma kararı aldı. Çiftin  Kemal adından bir erkek çocukları bulunuyor.

Cem Yılmaz açtığı davada yükselen döviz kurları ve pandemi şartlarından ötürü 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL'ye indirilmesini istemişti fakat mahkeme Cem Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Eski eşi Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka ücreti..

Mahkeme reddetti

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL'ye düşürüldüğü mahkeme kararını, istinaf mahkemesi reddetti.

İstinaf mahkemesi, başvuru dilekçesinde sunulan nedenleri haklı bularak kararı bozdu. Bu sebeple Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek.

Cem Yılmaz'ın 2 hafta içerisinde itiraz ederek bu kararı temyiz yoluna taşıma hakkı bulunuyor.

AşkmedyaMagazinAhu YağtuCem Yılmaz

Google News ile Takip Et

Selen G&#;rg&#;zel ateş p&#;sk&#;rd&#;! 'Anneliği s&#;m&#;r&#;yor' dedi ortalık karıştı! Evlilik ticareti Eski eşi Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya b&#;y&#;k tepki!

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun Mart 'de başlayan evlilikleri uzun s&#;rmedi. Aynı yılın ağustos ayında Kemal adında bir erkek &#;ocukları d&#;nyaya gelmesine rağmen &#;ift, Aralık 'te 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerek&#;esiyle anlaşmalı olarak boşandı.

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Eski eşi Cem Yılmaz’ı icraya veren Ahu Yağtu’ya büyük tepki! Selen Görgüzel ateş püskürdü! ’Anneliği sömürüyor’ dedi ortalık karıştı! Evlilik ticareti

Çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, Cem Yılmaz'ın oğlu için aylık 10 bin dolar iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Komedyen, boşanmadan sekiz yıl sonra Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp, 40 bin TL olarak belirlenmesini talep etti.

Eski eşi Cem Yılmaz’ı icraya veren Ahu Yağtu’ya büyük tepki! Selen Görgüzel ateş püskürdü! ’Anneliği sömürüyor’ dedi ortalık karıştı! Evlilik ticareti

Türkiye Güzeli, eski manken Pınar Özçapkın ile çocuğun şoförü Ali Elbasan, duruşmada Ahu Yağtu'nun tanıkları olarak dinlendi. İstanbul Aile Mahkemesi, Mart 'de Cem Yılmaz'ın talebini kısmen kabul edip, nafakayı dolar cinsinden TL'ye çevirdi. 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmedildi.

Eski eşi Cem Yılmaz’ı icraya veren Ahu Yağtu’ya büyük tepki! Selen Görgüzel ateş püskürdü! ’Anneliği sömürüyor’ dedi ortalık karıştı! Evlilik ticareti

DOLARLA NAFAKADAN İCRALIK OLDU!


Ahu Yağtu,i oğlunun babası Cem Yılmaz'nun mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin TL olarak yatırdığını belirterek, Bölge Adliye Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. "Nafakayı 10 bin dolar yatırmalı" diyen Yağtu, eski eşini icraya verdi. Nafaka bedelinin mahkemece aylık 70 bin TL olarak belirlendiğini dilekçesinde yazan usta komedyen ise İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, eski hükümlere göre talep edilen nafakaya ilişkin icra işleminin iptaline karar verilmesini talep etti.

Eski eşi Cem Yılmaz’ı icraya veren Ahu Yağtu’ya büyük tepki! Selen Görgüzel ateş püskürdü! ’Anneliği sömürüyor’ dedi ortalık karıştı! Evlilik ticareti

'ANNELİĞİ, EŞ OLMA HALİNİ SÖMÜRÜ'


Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık birlikteliği 18 Mart tarihinde sürpriz şekilde resmen biten Selen Görgüzel, eski eşler arasındaki nafaka kriziye ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası