alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği / Bayraklı semt polikinliği, İzmir nerede, Otobüs, Tren, Vapur veya Tramvay ile nasıl gidilir?

Alsancak Devlet Hastanesi Bayraklı Semt Polikliniği

alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği

Bayraklı'da Semt Polikliniği Açıldı

Vali Mustafa Toprak, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Bayraklı Semt Polikliniği'nde 13 poliklinik ile vatandaşlara sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.

Toprak, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Bayraklı Semt Polikliniği açılış töreninde yaptığı konuşmada, sağlık hizmeti sunumunda kalitenin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Bayraklı Semt Polikliniği'nin sağlık alanında önemli hizmetler sunacağını ifade eden Toprak, "13 polikliniğin hizmet vereceği semt polikliniğinde vatandaşlara kaliteli bir ortamda sağlık hizmeti sunulacak" dedi.

Sağlık hizmeti sunumunun, fiziksel mekanın kalitesiyle taçlandığına işaret eden Toprak, şöyle konuştu:

"Bayraklı'da 2 bin yataklı İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yapılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Kampüs bünyesinde, genel hastane, kardiyovasküler cerrahi hastanesi, onkoloji hastanesi, kadın doğum çocuk hastalıkları hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, psikiyatri hastanesi ve adli psikiyatri hastanesi hizmet verecek. Sağlık konusunda çok önemli bir yatırım olacak. Neredeyse tüm hastanelerde çalışmalar var. Hastanelerin kapasiteleri geliştiriliyor, ek binalar yapılıyor. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece, gelişime katkıda bulunarak kendimizi işimize verdiğimizde herşeyin daha da güzel olacağına inanıyorum."

Konuşmaların ardından, Vali Toprak, İzmir Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Yöneticisi Osman Yaşar Öz, Bayraklı Semt Polikliniği'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Bayraklı Semt Polikliniği bünyesinde, 13 poliklinik, fizik tedavi ünitesi, diş polikliniği, laboratuvar, röntgen ve ultrason, acil gözlem odası ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmet verecek. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa ToprakSalih İşgörenBayraklıİzmirYerelHaberler

Bayraklı semt polikinliği, İzmir, nerede, Otobüs, Tren, Vapur veya Tramvay ile nasıl gidilir?

İzmir şehrinde Bayraklı semt polikinliği konumuna Toplu Taşıma

İzmir, Türkiye'deki Bayraklı semt polikinliği adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Bayraklı semt polikinliği adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Bayraklı semt polikinliği adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Bayraklı semt polikinliği için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Adliyeciler Sitesi; Egekent Devlet Hastanesi; Çevre Yolu.

Otobüs:342443800Tren:ALIAĞA-ÇIĞLIÇIĞLI-ALIAĞATEPEKÖY-ALIAĞA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Bayraklı semt polikinliği için yol tarifi alın.

Bayraklı semt polikinliği adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle İzmir konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Bayraklı semt polikinliği için Otobüs, Tren, Vapur ve Tramvay fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Bayraklı semt polikinliği adres: İzmir Bayraklı Sokağı

NSİ Alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği

NSİ Alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği

NSİ Alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği bulunur Tepekule Mahallesi, 2108/13. Sk. No:1, 35530 Bayraklı/İzmir, Türkiye, bu yerin yakınında: DentEr Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (654 metre), Karşiyaka Göz Hastanesi (727 m), Özel Batı Anadolu Central Hospital (1 km), Apex Pet ve Egzotik Hayvan Kliniği(VETERİNER) (2 km), Yaman Göz Merkezi (2 km).

Konumu daha iyi görebilmek için "NSİ Alsancak devlet hastanesi bayraklı semt polikliniği", yakınlarda bulunan sokaklara dikkat edin: Mustafa Kemal Cd., Gediz Cd., Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cd., Zeki Yavaş Sk., 286/10. Sk, 284/1. Sk., Mustafa Kemal Cad., No:122/C, Özgül Armağan Çağlayan Sitesi İç Yolu, Fatih Caddesi No: 10, 293/1. Sk.. Belirtilen yere nasıl ulaşılacağı hakkında daha fazla bilgi için, sayfanın alt kısmında sunulan haritadan yararlanabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası