vajina yapımı resimli / megaw Yumuşak Suni Vajina, Yapma Vajina Modeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Vajina Yapımı Resimli

vajina yapımı resimli

Vajina daraltma nedir? Nasıl yapılır? Avantajları nelerdir?

Vajina daraltma nedir? Nasıl yapılır? Avantajları nelerdir?

Kadın cinsel organının başlangıç noktası olan rahim ağzına kadar normal şartlarda yedi – on cm uzunlukta boş silindir şeklindeki yapıya vajina denilmektedir. Vajina cinsel ilişki sırasında temas kurulan, çiftlerin ilişki sırasındaki haz almalarını sağlayan organ olması sebebiyle günümüzdeki modern tıp imkânları geliştikçe genital estetik operasyonları kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Kadınlarda normal doğum, sık cinsel ilişki,  yaşın ilerlemesi ve genetik sebeplerle vajinada genişleme olabilmektedir. Bu sebeple vajinal estetik operasyonlarından en çok tercih edileni vajina daraltma operasyonları olmaktadır. Bu yazımızda vajina daraltma nedir, vajina daraltma neden yapılır, vajina daraltma yöntemleri nelerdir, vajina daraltma nasıl yapılır ve vajinaVajina Estetiği daraltmanın avantajları nelerdir konuları hakkında bilgiler vereceğiz.

Genital bölge içerisinde yer alan vajinanın estetik açıdan daha güzel görünmesini sağlamak amacıyla ameliyat yapılabilmektedir.

Günümüzde birçok kadın tarafından yaptırılan ve daha iyi bir cinsel yaşam için olmazsa olmazlardan olan vajina estetiği, genital bölge estetiği ile karıştırılan bir operasyondur. Her ne kadar genital alan içerisinde yer alsa da vajina estetiği başlı başına ayrı bir estetik cerrahisidir.

Bu ameliyat, kişinin hayatını olumlu anlamda değiştiren operasyonların başında gelmektedir. Çünkü özellikle vajinanın genişlemesi ve çekici görünümünü kaybetmesi sonrasında kadınlara uygulanan vajina estetiği sayesinde cinsel yaşam anlamında olumlu gelişmelerin yaşandığını birçok hasta belirtmektedir.

Vajina neden genişler?

Vajina, cinsel ilişki sırasında genişleyip, daha sonra daralabilen bir yapıya sahiptir. Özellikle ilişkinin başlangıcında salgılanan hormonlar sınırlı genişlemeyi sağlamaktadır. Ancak bazı durumlarda gerçekleşen genişleme geçmez ve kalıcı hale gelebilir. Bu durum cinsel yaşamı kökünden değiştirir ve sarsar.

Vajina genişlemesinin en büyük nedenlerinden birisi normal doğum yapmaktır. Bebeklerin anne karnından başlayan yolculukları vajinanın hazır hale gelmesi ile birlikte sona yaklaşır. Bebeğin normal doğum esnasında gelişi vajinanın da genişlemesine yol açar. Dolayısıyla bunun sonucu olarak kadınlarda vajina genişlemesi söz konusu olabilir. Çünkü doğum sırasında vajina 15 santime kadar genişleme imkanına sahiptir. Kişi çok sayıda normal doğum yaptıysa genişleme kaçınılmaz olarak gerçekleşir.

İkinci olarak genetik faktörleri söyleyebiliriz. Eğer ailesinde daha önce bu tür bir rahatsızlığı geçirmiş olan kişiler varsa vajinal genişlemenin olduğu konuşulabilir.

Geniş vajina belirtileri nelerdir?

Vajina genişliğini anlayabilmek için takip etmeniz gerekenler bulunmaktadır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • İdrarın istemsiz kaçırılması,
  • Vajinal kasların sıkılamaması,
  • Sık olarak idrara çıkmak isteği,
  • Vajinal orgazm olma konusunda zorluk yaşanması,
  • Cinsel ilişki sırasında hissizleşme (her iki tarafın da bir şey hissetmemesi)

Vajina genişlemesi zararları nelerdir?

Vajinal genişleme kişiye yalnızca cinsellik açısından değil, fizyolojik açıdan da zarar verir. Toplum içerisinde küçük düşürecek bazı durumlara da sebebiyet olması bakımında bu durumu ciddiye almak gerekmektedir. Özellikle idrar kaçırması bu noktada oldukça önemlidir. Kişinin istemsiz şekilde yaptığı bu hareket, toplum içerisinden soyutlanmasına ve psikolojik olarak etkilenmesine yol açabilir.

Elbette en büyük zararı cinsellik tarafından görebilir. Bölgedeki kasların zarar görmesi sonucunda hem kendisi hem de partneri herhangi bir şey hissetmeyeceği için zaman içerisinde çiftlerin birbirinden soğuması gündeme gelebilir.

Vajinal genişlik nasıl geçer?

Vajinal genişliğin tedavi edilebilmesi için vajinoplasti adı verilen ameliyatın yapılması gerekmektedir. Sanıldığı gibi kendiliğinden geçmeyecek olan vajina genişliği yapılan operasyonla birlikte tekrar eskisi gibi dar hale getirilebilir.

İç genital bölgede yapılan operasyon, genel anestezi altında yapılmaktadır. Operasyon sırasında hastanın vajinasında oluşan fazlalıklar çıkartılır. İçerideki kas dokusuna müdahale edilir ve sıkılaştırılır. Böylece eski haline getirilerek, hastanın sağlığına kavuşması sağlanır.

Vajina daraltma neden yapılır?

Vajina daraltma operasyonları kadınlar tarafından en çok tercih edilen genital estetik operasyonlarından biridir. Vajinada genişlemenin kadınlar tarafından en çok şikâyet edilen yönü; cinsel ilişkiden alınan hazzın hem kadında hem erkekte azalması, cinsel ilişki dışında da vajinadan gaz çıkışı hissetmeleri ve idrar kaçırmadır. Vajina daraltma hem estetik kaygılar hem tıbbi gereklilikten dolayı yapılabilen operasyonlardır.

Vajina daraltma yöntemleri nelerdir?

Vajina daraltma konusunda kadınlar tarafından en çok sorulan sorulardan biri vajina daraltma nasıl yapılır ve ameliyat gerekir mi olmaktadır. Vajina daraltma; vajina sıkılaştırma, vajina yenileme, vajina gençleştirme isimleri ile de bilinmektedir. Vajina daraltma operasyonları söz konusu olduğunda hem cerrahi hem de ameliyatsız çözümlerden bahsetmek mümkündür. Aşağıda en popüler vajina daraltma yöntemlerini bulabilirsiniz.

Vajinoplasti nedir?

Vajinanın cerrahi olarak daraltılmasına vajinoplasti denilmektedir. Vajinoplasti vajina daraltma ameliyatı veya vajina sıkılaştırma ameliyatı olarak da bilinmektedir. Vajina daraltma ameliyatında genel anestezi altında vajinanın giriş kısmından yedi cm’ye kadar iç bölgesine kadar olan kısımda fazla dokunun alınması ve kalan kısmın özel dikişler ile birleştirilmesi ile vajinanın daraltılması amaçlanmaktadır.

Vajinal rejuvenasyon (lazerle vajina daraltma) nedir?

Lazerle vajina daraltma operasyonları tıbbi adı ile vajinal rejuvenasyon cerrahi operasyonların yerine uygulanabilen bir vajina daraltma operasyonudur. Vajinal rejuvenasyon; lazerle vajina sıkılaştırma, lazerle vajina daraltma isimleri ile de bilinmektedir. Lazerle vajina daraltma klasik cerrahi operasyonlar yerine tercih edilebilecek en az risk ve kısa iyileşme süresi sunan bir operasyondur. Lazerle vajina daraltma operasyonlarında herhangi bir kesi veya doku alınması söz konusu değildir. Kısa sürede uygulanabilen bu operasyonda vajinaya lazer probu ile girilerek vajina dokusunun lazerle sıkılaştırılması amaçlanmaktadır.

Vajinoplasti iyileşme süreci ne kadar sürer?

Vajinal estetik; genital bölgede oluşan şekil bozukluklarının giderilmesini amaçlayan bir operasyondur. Vajinal bölge deformiteleri kişinin özgüvenini ve cinsel hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Gelişen tıp ile birlikte birçok vajinal estetik operasyon ortaya çıkmıştır. Genital estetik operasyonları sonucu kişiler estetik ve güzel bir görünüme sahip olmaktadır. Labioplasti, vajinoplasti, kliteropeksi gibi uygulamalar vajinal estetik operasyonlar arasındadır. Genital estetik operasyonlar; art arda doğum yapmış kişilere, vajinal bölgeden memnun olmayan kişilere ve vajina bölgesinde doğuştan gelen şekil bozukluğu olan kişilere uygulanmaktadır. Genital bölgede deformite oluşan kişiler utanç duygusu yaşamaktadır ve genital estetik operasyonları erteleyebilmektedir. Uygulanan estetik operasyonlar sonucu kişiler operasyondan son derece memnun olmakta ve başarılı sonuçlar alınmaktadır. Genital estetik operasyonları arasında yer alan vajinoplasti; vajinanın çeşitli sebeplerden dolayı genişlemesi sonucu uygulanan aynı zamanda vajina daraltma ve vajina sıkılaştırma olarak da bilinen bir operasyondur. Vajinoplasti cerrahi ve lazer yöntemi olarak iki şekilde yapılmaktadır. Lazer ile vajinoplasti operasyonu sonrası hastalar aynı gün içinde taburcu olmakta ve kısa sürede iyileşme sağlanmaktadır. Vajinoplasti operasyonu iyileşme süreci yaklaşık iki hafta sürmektedir. Vajinoplasti operasyonu sonrasında ufak çaplı ağrı olabilmektedir.

Vajinoplasti sonrası cinsel ilişki ne zaman olmalıdır?

Vajinoplasti operasyonu cerrahi yöntem ve lazer yöntemi olarak iki şekilde yapılmaktadır ve lazer yöntemi hastalar için daha avantajlı bir yöntem olup iyileşme süreci daha kısa olmaktadır. Hastalara cinsel ilişki vajinoplasti operasyonundan yaklaşık altı – yedi hafta sonra önerilmektedir.

Vajinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?

Vajinoplasti diğer cerrahi işlemlerde olduğu gibi operasyon sonrası bakım isteyen bir uygulamadır. Vajinoplasti yaptıran hastaların operasyon sonrası beslenme, hasta bakımı, hijyen kuralları gibi vajinoplasti sonrası dikkat edilmesi gerekenler konusunda sıkça bilgi aramaktadır. Vajinoplasti sonrası hasta ağır kaldırmaktan kaçınmalıdır. İyileşme süreci içerisinde sert tamponları kullanmamalıdır. Dikkat edilmesi gereken en önemlisi ise vajinal bölgenin temizliğidir. Hasta hijyenine oldukça dikkat etmeli ve olası enfeksiyonlardan korunmalıdır. Ayrıca hastanın beslenmesi de önemli olup kabızlık yapacak yiyecekleri tüketmemelidir. Hastanın iyileşme sürecinde bu hususlara dikkat etmesi iyileşme sürecinin hızlanmasına katkıda bulunacaktır.

Vajinoplasti avantajları nelerdir?

Vajinoplasti operasyonu hastalara birçok avantaj sağlamaktadır. Vajinoplasti, hastaların şikâyet ettiği tüm sorunları gidermeyi amaçlamaktadır. Vajinoplasti sonrası hastalar eski estetik görünümlerine kavuşmaktadır. Oluşan deformiteler sonucu bozulan cinsel yaşam düzene girmektedir. Kişilerin kendilerine olan özgüvenleri geri gelmektedir. Vajinoplasti sonrası hastalar işlemden son derece memnun kalmaktadır.

İstanbul Vajina Daraltma

Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde sağlık imkanlarının fazla olması sebebi ile estetik operasyonlara oldukça ilgi duyulmaktadır. Son yıllarda yüz, meme, kulak, burun gibi en çok tercih edilen estetik operasyonların yanında vajinal estetik uygulamaları da sıklıkla tercih edilmekte ve bu konuda bilgi aranmaktadır. İstanbul’da vajina daraltma için araştırma yapan kadınların en çok tercih ettiği yerler vajina estetiği yapan hastaneler olmaktadır. Hastaneler dışında İstanbul’da vajina estetiği yapan yerler tercih edilmemelidir.

İstanbul Bağcılar’daki hastanemizde alanında uzman doktorlar ile hijyenik hastane ortamında vajina daraltma imkanı sunmaktayız. Vajinal estetik, vajina daraltma, vajina daraltma fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiyi hastanemiz kadın hastalıkları ve doğum servisinde bulabilirsiniz. Vajina sıkılaştırma fiyatları ve vajina sıkılaştırma hakkında merak ettiklerinizi telefon numaramız ve whatsapp bilgi hattımızdan bize ulaşarak sorabilirsiniz.

/i/Sözlük İçi

0

Beyler aşırı derece basit ve kolay doktor eldiveni vs ile uğraşmıycaz. Ciddi anlamda am hissi vajina hissi yaşıyorsunuz. 31den 10 Kat daha zevkli. Ve kendi icadımdır.

Malzemeler
Küçük Baş Havlusu
Buzdolabı Poşeti
Lastik (Zorunlu değil ama kullanırsanız biraz daha rahat edersiniz)

Önemli Hususlar:
• Şampuan, Sabun Asla Kullanmayın gibiniz tahriş görebilir ağrı yapabilir Tavsiyemiz Tükürüktür (Zengin arkadaşlar ok veya durex kayganlaştıcı kullanabilir ama tükürük basit ve ucuz)
• Sadece 1 Buzdolabı poşeti kullanın
• Aileniz ile yaşıyor iseniz ciddi anlamda ev boş iken kullanın

Yapım:
Beyler şimdi alıyoruz baş havlusunu havlunun yarısını alıyoruz katlıyoruz ardından buzdolabı poşetini alıyoruz içini elimizle genişletiyoruz ve üstü cm yukarda olacak şekilde tam ortasına yerleştiriyoruz. Ardından dürüm gibi havluyu sarıyoruz. Havlu dürüm gibi olduktan sonra buzdolabı poşetinin üst kısmını havlunun yanını saracak şekilde yapıyoruz ardından lastik geçiriyoruz ve poşetin içine bolca tükürüyoruz. Ve son olarak telefonumuzdan, bilgisayaramızdan ya da tabletimizden karı resmi açıp ya da ferre açıyoruz ve gibimizi tükürükle sıvazlayıp vajinamıza sokuyoruz. Yukarı aşağı yaparak am hissini yaşayabilirsiniz saygılar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası