ankara diyarbakır uçak bileti anadolujet / Ankara Esenboğa Havalimanı

Ankara Diyarbakır Uçak Bileti Anadolujet

ankara diyarbakır uçak bileti anadolujet

Ankara - Diyarbakır için TRY’den ucuz uçak bileti bulabilir miyim?+

Evet, Ankara - Diyarbakır için TRY’nin altında birden fazla uçuş bulunuyor. hemen tıklayın.

Ankara - Diyarbakır uçak bileti ne kadar?+

Ankara - Diyarbakır uçuşları için en ucuz uçak bileti fiyatı TRY . Bu, tüm hava yolları arasında bulunan en ucuz fiyat.

Bilet fiyatları artmadan uçak biletinizi hemen almak için tıklayın.

En ucuz Ankara - Diyarbakır uçak bileti hangi gün?+

Ankara - Diyarbakır arası uçmak için en ucuz gün Pazar günü.Uçak bileti fiyatlarını görmek için tıklayın.

Ankara - Diyarbakır için hangi hava yolu firması en ucuz uçak biletini sunuyor?+

Pegasus, Ankara - Diyarbakır için en ucuz uçak biletini sunan firma. tıklayın.

Ankara - Diyarbakır rotasında uçan havayolları hangileri?+

Ankara - Diyarbakır rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 havayolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet. Uçak bileti fiyatlarını görüntülemek için tıklayın.

Ankara - Diyarbakır arası uçakla kaç saat sürüyor?+

Ankara - Diyarbakır arası uçakla 80 dakika sürüyor.

Ankara - Diyarbakır rotasında uçarken hangi havaalanlarını kullanacağım?+

Ankara şehrinden Diyarbakır şehrine uçarken şu havaalanlarından birini kullanacaksınız: Ankara Havalimanı.Bu havalimanına ineceksiniz: Diyarbakır Havalimanı.

Ankara - Diyarbakır arası en ucuz uçak bileti ne zaman alınır?+

Ankara - Diyarbakır arasında uçak bileti rezervasyonu yaptırırken yolculuk tarihi belli ise birkaç hafta öncesinden bilet satın almak, maddi anlamda çok büyük kazanç sağlıyor.

Ankara Diyarbakır Uçak Bileti

Şehir Merkezinden Ankara Esenboğa Havalimanı’na Nasıl Gidilir?

Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından biri olan Ankara Esenboğa Havalimanı, oldukça yoğun bir hava trafiğine sahip. yılından bu yana hizmet veren Ankara Esenboğa Havalimanı’nda öncü havayolu şirketlerinin uçuşları ile yurt içi ve yurt dışı seyahatleri gerçekleştirmeniz mümkün.

Türkiye’nin en büyük havalimanlarından biri olan Ankara Esenboğa Havalimanı, aynı zamanda ülkemizin en modern ve en çevreci havalimanı olarak anılıyor. Ankara Esenboğa Havalimanı şehir merkezinden 28 km uzaklıkta bulunuyor. Akyurt ve Çubuk ilçelerinin sınırında bulunan Ankara Esenboğa Havalimanı’nda restoran, kafe ve lounge alanları 24 saat kesintisiz olarak hizmet veriyor.

Taksi

Şehir merkezinden Ankara Esenboğa Havalimanı’na en konforlu ve hızlı ulaşım aracı taksi. Günün 24 saati aynı tarifelerin geçerli olduğu ticari taksilere şehrin hemen her yerinden ulaşabilirsiniz. Trafik yoğunluğu ve hava durumuna göre değişkenlik gösterse de şehir merkezinden Ankara Esenboğa Havalimanı’na taksiyle ulaşım ortalama olarak dakika kadar sürüyor.

Havaş

Havalimanına kolayca ulaşım sağlamak için en çok tercih edilen alternatiflerden biri de Havaş servisleri. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan tüm uçuşlar için düzenlenen servislerle yolculuk ortalama 60 dakika sürüyor. AŞTİ Otobüs Terminali Geliş Katı nolu peron, İstasyon Caddesi Eryaman Yüksek Hızlı Tren Garı, Pursaklar gibi bölgelerden kalkış yapan Havaş servislerini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Otobüs

Şehir merkezinden havalimanına ulaşım için kullanılabilecek alternatif araçlardan biri de toplu taşıma. Belko Air otobüsleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veriyor. Kızılay, AŞTİ, Batıkent gibi noktalardan ulaşım sağlayan K, A ve B hat numaralı otobüslerin sefer saatleri, güzergâh bilgileri ve ücretleri hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Araç Kiralama

Ankara’da bulunan araç kiralama ofisleri ile ihtiyacınıza uygun araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak size özel bir yolculuk ile havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Diyarbakır Hakkında Genel Bilgiler

yıllık tarihi ile Anadolu ve Mezopotamya medeniyetlerinin beşiği olan Diyarbakır, 2 milyonu aşkın nüfusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin öne çıkan şehirlerinden. Eşsiz doğası, büyüleyici tarihi, mimari dokusu, zengin mutfağı, dünyanın en büyük surlarından olan Diyarbakır Surları ve Dicle Nehri ile bu şehir, gerçek bir kültür mozaiği.

Diyarbakır, bereketli Mezopotamya topraklarıyla hem tarım yönünden Türkiye ekonomisinde önemli bir rol alıyor hem de ulusal ve uluslararası birçok bilim insanının arkeolojik çalışmalarına konu oluyor. Sıcak insanları ve şehir merkezindeki modern mekânlarıyla yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Diyarbakır Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

yılında inşa edilen ve hem askeri hem de sivil amaçlı kullanılan Diyarbakır Havalimanı, iş ya da turizm amaçlı sık sık ziyaretçi akınına uğruyor. Şehir merkezinden yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan Diyarbakır Havalimanı’na merkezden veya çevre illerden hızlı ve konforlu birçok ulaşım alternatifi mevcut.

Taksi

Diyarbakır Havalimanı, şehir merkezine çok yakın olmasa da taksiler, pratik bir ulaşım seçeneği. İç hatlar gelen yolcu kapısında 24 saat kolaylıkla bulabileceğiniz taksilerle şehir merkezine ve şehrin uzak noktalarına yolculuk yapabilirsiniz.

Otobüs

Diyarbakır Havalimanı’ndan şehir merkezine yolculuk yapmak için toplu taşıma seçeneği de bulunuyor. Belediye otobüsleri bu konuda size yardımcı olacak. Z2 Havaalanı – Üniversite hattı Diyarbakır Havalimanı’ndan hareketle Zümrütkent, Urfayolu, Koşuyolu, Üniversite güzergâhında hizmet veriyor.

Araç Kiralama

Şehir merkezine ulaşım ve şehir içi yolculuk için özel bir seçenek olan araç kiralama ile kişisel bir ulaşım deneyimi yaşayabilirsiniz. Diyarbakır Havalimanı çatısı altında bulunan oto kiralama firmalarından araç kiralama hizmeti alabilir, size uygun aracı bulmak için internet üzerinden online olarak da rezervasyon yapabilirsiniz.

Diyarbakır’da Ne Yenir?

Anadolu'nun gastronomik merkezi olma özelliği taşıyan Diyarbakır, zengin bir yemek kültürüyle misafirlerine kucak açıyor. Hem görsel hem de tat açısından kusursuz yemekler pişirilen şehirde et ve et türlerine ağırlık verilmekte. Şehir, kültürel hoşgörüsünü yemek masalarına ulaştırdığı için yemek sofralarında Ermeni mutfağından Arap mutfağına, pek çok ayrı lezzetin birlikteliği göze çarpıyor. Kentin özgün lezzetlerinden ilki, "kaburga dolması". Birçok restoranda deneyimleyebileceğiniz kaburga dolması, zahmetli hazırlanışına karşılık kusursuz lezzetiyle tadılmayı bekliyor.

Şehrin diğer geleneksel yemeklerini ise "ciğer kebabı", "bostana", "hıllorik", "meftune" ve "lebeni" gibi farklı lezzetler oluşturuyor. Özellikle şehirle özdeşleşen ciğer kebabı, gelen misafirlerin mutlaka tatması gereken lezzetlerden birisi. Şehrin özgün lezzetini, ciğer kebabının ardından da kadayıf tatlısı devam ettiriyor. İl geneline yayılmış olan yemek salonlarında ve restoranlarda bu iki lezzeti rahatlıkla tadabilirsiniz. Dilerseniz yemek mekanınızı, tarihsel dokuların resmedildiği mekanlar arasından seçerek otantik bir ambiyans içerisinde yemek yeme fırsatı da elde edebilirsiniz.

Sofralarda yemek tabaklarına farklı lezzetlerle harmanlanarak yapılan mezeler eşlik ediyor. Baharatlarla süslenen ve genellikle soğuk olarak servis edilen mezeleri dürüm gibi atıştırmalıklardan et içeren geleneksel yemeklere kadar farklı lezzetlerin yanında tüketmeniz mümkün. Bol yağlı, acılı ve ekşili tatların rağbet gördüğü Diyarbakır sofraları, aynı zamanda yörenin kendine has dev karpuz ve üzümleriyle renklendiriliyor. Üzümlerden elde edilen pestiller, peynir tatlıları, "halbur hurma" ve "zingil" gibi lezzetler ise yine tatlı severlerin damaklarına hitap edecek seçenekler arasında yer alıyor.

Diyarbakır’da Nerede Kalınır?

Tarihin her dönemine ait izleri bünyesinde barındıran Diyarbakır, her yıl binlerce turiste ev sahipliği yaptığı için geniş konaklama mekânlarıyla öne çıkıyor. Şehir merkezinde ve ilçelerde otel, apart ve pansiyon gibi farklı seçenekleri değerlendirmek mümkün.

Diyarbakır'da ulaşım ve donanım açısından merkezde bulunan otellere daha fazla rağbet gösteriliyor. Cazip fiyat seçenekleriyle bütçenizi gözeten konaklama mekânları arasında tercih edebileceğiniz pek çok seçenek var. Ulu Cami, Diyarbakır Surları ve Hasan Paşa Hanı gibi gezilebilecek yerlere yürüme mesafesinde olan oteller; oda servisi, otopark ve uyandırma servisi gibi daha pek çok hizmetiyle misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor.

Diyarbakır’da Mutlaka Yapmanız Gerekenler

AnadoluJet, Ankara-Diyarbakır uçak bileti ile konforlu bir yolculuk deneyimi sizi bekliyor. Diyarbakır uçak bileti aldıktan sonra sizi şehrin kültürel ve tarihî dokusu karşılayacak. Binlerce yıldır asırlara meydan okuyan mirasları, kültürel zenginliği ve daha nice güzellikleri ile Diyarbakır gezisine hazır olun.

  • Hasan Paşa Hanı’nda muhteşem Diyarbakır kahvaltısı ile güne başlayın.
  • Diyarbakır Kültür Evi’nde demli çay eşliğinde müzik dinletilerine katılın.
  • Ünlü şair Ahmed Arif’in anısına düzenlenmiş olan Diyarbakır Konağı yani bugünkü adıyla Ahmed Arif Müzesi’ni keşfedin. Buraya kadar gelmişken müzenin yakınlarında bulunan Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’ne mutlaka uğrayın.
  • Tarihî Suriçi’nde, otantik bir ortamda kahvenizi için, Sülüklü Han’a uğrayın.
  • Meryem Ana Süryani Kadim Kilisesi, Surp Giragos Ermeni Kilisesi, Saint George Kilisesi ve Diyarbakır Ulu Cami mutlaka gezi planınızda olsun.
  • UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmiş Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük kuş cenneti olan Hevsel Bahçeleri’nde temiz bir hava alın, Diyarbakır Kalesi’nde tarihe doyun.
  • Bol köpüklü bir ayran eşliğinde Diyarbakır kaburga dolması yemeyi unutmayın.
  • Kebap ve ciğer konusunda bu şehrin bir efsane olduğunu bilerek, Suriçi’ndeki mekânları değerlendirin.

Satış Ofisi

THY Satış

Kargo

İstasyon

AnadoluJet Uçak Bileti

Türk Hava Yolları’na bağlı Anadolu Jet, 36 uçağa sahip filosu ile Türkiye’de kırk üç farklı noktaya seferler düzenler. Anadolu Jet filosundaki uçak modelleri arasına Embraer E, Boeing , Boeing ve Boeing ER yer alır. Güvenilir havayolu firmalarından Anadolu Jet bugüne dek milyonu aşkın yolcuyu diledikleri yere kaliteden ödün vermeyerek ulaştırmıştır.   yılından beri hizmet vermekte olan kurum, zaman içerisinde faaliyetlerini genişletmiştir. ‘’Uçmayan Kalmasın’’ sloganı ile yola çıkan tüm Anadolu Jet uçakları Ekonomi sınıfıdır.

anadolujet bilet

Anadolu Jet Rota ve Seferler

Anadolu Jet, yurt içinde 43 havalimanına gerçekleştirdiği uçuşlar ile yolcularına konforlu ulaşım hizmeti sağlar. 29 Mart ’den sonra Anadolu Jet, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışı uçuşlarına başlayacak. Anadolu Jet’in yurtdışı rotaları arasında Abu Dhabi, Amsterdam, Bağdat, Bahreyn, Bakü, Barcelona, Berlin Tegel, Brüksel, Dammam, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Cidde, Kuveyt, Medine, Milano, Münih, Paris Charles de Gaulle, Riyad, Roma, Stuttgart, Tiflis, Tahran, Londra, Tel Aviv ve Viyana yer alıyor. Ayrıca Anadolu Jet’in Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay ve İzmir’den Kuzey Kıbrıs – Ercan’a seferleri bulunuyor.
Anadolu Jet yurt içi uçuşları aşağıdaki noktalara gerçekleşir:

  • Adana – Adıyaman – Ağrı – Ankara – Antalya – Alanya (Gazipaşa)
  • Balıkesir (Edremit) – Batman - Bingöl - Bursa - Bodrum
  • Dalaman – Denizli – Diyarbakır
  • Elazığ – Erzincan – Erzurum
  • Gaziantep – Hatay – Hakkâri (Yüksekova)
  • Iğdır – İstanbul - İzmir
  • Kahramanmaraş – Kars – Kayseri - Konya
  • Malatya – Mardin – Muş – Nevşehir
  • Samsun  - Siirt - Sivas – Şanlıurfa - Şırnak             
  • Ordu/Giresun - Trabzon - Van   


Check-in İşlemleri

Yolcularına internet aracılığıyla hızlı online check-in imkanı sunan Anadolu Jet, büyük kolaylık sağlar. Online check-in uçuştan 24 saat öncesinde başlar ve 1 saat öncesinde kapanır. Yolcular, online check-in yaptıktan sonra telefonlarına gelen mobil biniş kartı (kare kod) kullanabilir ya da havalimanlarındaki self check-in kiosklarından işlem yapabilir. Ek olarak, havalimanlarındaki kiosklardan direkt olarak uçuş işlemleri tamamlanabilir.


Bagaj Hakkı Kuralları

Anadolu Jet iç hat uçuşları için bagaj hakkı standart uçuşlarda 15 kg, ekstrajet ve konforjet uçuşlarda 20 kg’dır. Kıbrış uçuşları için ücretsiz bagaj hakkı standart uçuşlarda 20 kg, ekstrajet uçuşlarda 25 kg ve konforjet uçuşlarda 30 kg’dır. Kabin içi bagaj ölçüleri 55x40x23’ten ve 8 kilogramdan fazla olamaz. Bebek puseti ve arabası, fotoğraf ve kamera makineleri, sivri olmayan şemsiyeler de kabin içinde ücretsiz olarak taşınabilir. Anadolu Jet yolcuları, yurt içi uçuşlardan en geç 45 dakika öncesinde ve yurtdışı uçuşlarda ise en geç 60 dakika öncesinde bagaj işlemlerini gerçekleştirmelidirler. Kilo aşımı için yurt içi uçuşlarda ücret her 1 kilo için 10 TL ve aktarmalı uçuşlar için 15 TL’dir.


Anadolu Jet İkramlıkları

Anadolu Jet, yolcularının daha rahat bir yolculuk geçirmesi için ücretsiz ikramlıklar sunar. Birbirinden leziz ikramlıklar, çay, kahve, su ve soğuk içecekler, kek, sandviç, sıcak ve soğuk yemekler ile çok daha fazlası Anadolu Jet tarafından yolculara ikram edilir.


Koltuk Seçimi

Koltuk seçimi Anadolu Jet’te ücrete tabiidir. Pencere ve koridor kenarı koltuklar 20 TL, standart koltuk seçimi 15 TL ve acil çıkış koltukları 27 TL’dir. Yolcular, koltuk seçim yapsa dahi check-in işlemlerini ayrıca tamamlamalıdır. Anadolu Jet, koltuk mesafelerinin yolcular için ideal olmasına dikkat eder. Bu mesafe ile ilgili herhangi bir sorun yaşayan yolcular uçuş ekibine ya da müşteri hizmetlerine gerekli bildiimleri yapabilir. İnternet üzerinden seçim yapmak, uçuş saatinden 48 saat öncesine kadar aktiftir. Havalimanından check-in yapan yolcular özel durumlarını belirttiği takdirde ekstra diz mesafeli koltukların atanması sağlanır.


Anadolu Jet Özel Programları

Türk Hava Yolları oluşumu olan Anadolu Jet, Miles&Smiles üyeleri için CIP lounge kullanım hakkı sunar. Classic plus kartı olan yolcular iç hat uçuşları için CIP kullanımı sağlayabilirken Elite Kart ve Elite Plus Kart sahipleri bir yolcuları ile birlikte loungelardan faydalanabilir. Aynı zamanda Star Alliance üyeleri dış hat uçuşlarında da loungeları kullanabilir. Anadolu Jet uçuşlarından biriken puanlar THY uçuşlarında olduğu gibi Miles&Smiles kartında birikir. Bu sayede yolcular, bir sonraki uçuşlarını satın alırken millerini kullanabilir ya da uçak içi hizmetlerden miller aracılığıyla ücretsiz olarak faydalanabilir. Ek olarak Shop&Miles, miller aracılığı ile satın alınabilecek ürünlere sahiptir. Anadolu Jet yolcularına araç kiralamada fırsat alternatifleri sunan Enterprise ile iş ortaklığı kurmuştur. Ayrıca yolcular her araç kiralamaları için mil kazanırlar. Kazanılan miller, uçak bileti satın alımından farklı hizmetlerden yararlanmaya kullanım için uygundur.

Alamo ile iş birliği bulunan Anadolu Jet, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarına yolcularını konforlu bir şekilde ulaştırmak için havalimanı transfer hizmeti sunar. Bu sayede yolcular, interneti bulunan lüks araçlarda seyahat ederek havalimanına vaktinde ulaşırlar. Anadolu Jet internet sitesi üzerinden transfer araçlarının geçtiği noktalar öğrenilebilir.


Anadolu Jet İletişim

Anadolu Jet Müşteri hizmetleri: 2
Çağrı Merkezi Numarası : 0
Anadolu Jet İstanbul Telefon : () 23 11
Anadolu Jet Ankara İletişim : () 01 62
Web Sitesi: monash.pw

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır