sen anlat karadeniz nefes şarkı söylüyor / Vedat, Nefes'in parmaklarını kırıyor - Sen Anlat Karadeniz 1. Bölüm - Dailymotion Video

Sen Anlat Karadeniz Nefes Şarkı Söylüyor

sen anlat karadeniz nefes şarkı söylüyor

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm 2. fragman: Nefes ve Yiğit büyük tehlikede!(Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı izle)

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümden 2 fragman yayınlandı. Yayınlanan 2. fragmanda; Nefes tanımadığı bir adam tarafından kaçırılıyor. Yiğit hiç bilmediği bir yerde. Tahir sokak sokak onları arıyor. Tahir, Vedat ile anlaşmak zorunda, çünkü Nefes ve Yiğit için Vedat’ın başvuru yapması gerekiyor. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanları

funduszeue.info

Yayınlanma:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm 2. fragman: Nefes ve Yiğit büyük tehlikede!(Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı izle)

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ BÖLÜM ÖZETİ

Tahir, gözaltına alıyor. Vedat’ı vuruyor ve eline kelepçeyi takan da arkadaşı Ali oluyor. Tahir sevdiği için kendini yaktığını söylüyor. Ali ona kızsa da yaptığından pişmanlık duymuyor. Vedat kanlar içinde yerde yatıyor. Tahir ev ve dükkanın kiralanmasını istiyor. Yapılan harcamaları da ödeyeceğini söylüyor. Ali, Tahir’i yolda bir güzel paylıyor. Sonra da Esma’yı arayıp karakola çağırıyor.

NEFES HER ŞEYDEN HABERSİZ

Nefes kendini kaybediyor ve Yiğit’i de korkutarak duvarda asılı Vedat fotoğraflarını yırtıyor. Nefes evin duvararındaki yazıları düşündükçe gözyaşlarını tutamıyor. Evden ıkınca Tahir’i arıyor ama bir türlü ulaşamıyor. Tahir şimdilik olanları Nefes’in bilmesini istemiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

VEDAT’IN DURUMU AĞIR

Vedat hastaneye kaldırılıyor, ameliyata alınıyor. Fikret de haberi alıyor. Durumunun ağır olduğu söyleniyor. Fikret, Vedat’ı uyardığını söyleyerek kendince kızıyor. Fikret hastaneye gidip malumat alıyor. Bir adamını orada bırakarak anbean durumunu takip etmesini emrediyor.

ALİ’DEN TAHİR’E AZAR

Tahir emniyete gidince ifadesini vermeye başlıyor. Ali’nin siniri hala tepesinde. Vedat’ı öldürmeye teşebbüs etmesine kızıyor. “Korkutsaydın” diyerek azarlıyor. Nefes ve Yiğit ne olacak diye hesap soruyor. Tahir önce Allah’a sonra da onlara emanet ediyor. Esma da sinirle emniyete geliyor. Tahir nezarete alınıyor. Bu sırada Mustafa da Tahir’in Vedat’ı vurduğunu duyuyor.

SANİYE: BENİM OĞLUM KATİL OLDU

Nazar ile Mercan eve geliyor. Asiye ve Nefes telaş içinde neler olduğunu öğrenmek istiyor. Asiye ve Nefes olanları öğreniyor. Saniye de olanları öğreniyor. Saniye ‘benim oğlum katil oldu’ diyor ve boğazı düğümleniyor. Asiye ile atışıyorlar. Asiye çok ağır konuşuyor. Nazar ve kızlar evden kovuluyor. Ama Nazar giderken Saniye’ye yine ayılıp bayılırsa onun kolunda eve girebileceğini söylüyor. Bunu da Allah rızası için yapacağını anlatıyor.

TAHİR FİRAR EDİYOR

Nefes, Tahir’in başına gelenlerden sonra Saniye’den laf yemekten kurtulamıyor. Oğlu ile gitme kararı alıyor. Ardından da bir mektup bırakıyor. Sevgili Ailem diye seslendiği Kaleli ailesine ortadan kaybolmalarının en doğru karar olduğunu anlatıyor. Tahir Nefes’in bu gidişini duyunca firar ediyor.

ATVfragmantweetTwitterYeni Bölüm

Vedat Nefes'i ve &#;ocuğunu geri alabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz'de heyecan dorukta!

Tahir, Nefes’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz’de heyecan dorukta!

Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat'ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca'ya işkence etmek, Vedat'ın canavarlığının son noktası olacaktır.

Tahir, Nefes’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz’de heyecan dorukta!

Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat'ın sekiz yıldır Nefes'e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes'in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz'in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar.

Tahir, Nefes’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz’de heyecan dorukta!

Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum'un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Mustafa ailesini korumak için neleri göze alacak?

2. Bölüm ilk fragmanını izlemek için TIKLAYIN

2. Bölüm ikinci fragmanını izlemek için TIKLAYIN

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası