ankaragücü beşiktaş izle / İddaa | Spor Toto | TJK At Yarışı | funduszeue.info

Ankaragücü Beşiktaş Izle

ankaragücü beşiktaş izle

Ankaragücü Beşiktaş CANLI İZLE şifresiz, BJK maçı canlı izle


Ankaragücü - Beşiktaş: Son Durumlar

Süper Lig'in haftasında Beşiktaş, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Eryaman Stadı'ndaki karşılaşma saat 'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Ankaragücü - Beşiktaş mücadelesini beIN Sports canlı yayınlayacak. Karşılaşma öncesnde Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş 12 maçta 7 galibiyet, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 22 puan topladı. Ev sahibi Ankaragücü ise 12 maçta 9 puan toplayabildi.

İki takımın eksikleri

Beşiktaş'ta Ljajic ve Gökhan Töre bu maçta olmayacak. Ayrıca Utku, Hasic ve Erdoğan Kaya da kadroya dahil edilmedi. Beşiktaş'ın ceza sınırındaki isimler ise Mensah ve Vida. Ankaragücü'nde ise Pazdan ve Voca yok. Ayrıca maçtan önce 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştı ve o isim de bu maçta olmayacak.

Beşiktaş son 24 maçın 19'unu kazandı

Öte yandan Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile ligde yaptığı son 24 maçın 19'unu kazandı, 4'ünde berabere kaldı. Siyah-beyazlı takım, bu periyotta rakibine sadece bir kez yenildi. Siyah-beyazlı ekip karşısında sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 'lik skorla galip gelen başkent ekibi, daha sonraki 17 maçta galibiyet alamadı, bu şanssızlığını 'de Ankara'daki maçta kırdı ve rakibini mağlup etti. Beşiktaş, sezonundaki 'lık mağlubiyetin ardından rakibiyle yaptığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Başkentte de Beşiktaş üstün

İki ekip arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında da Beşiktaş'ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar, Ankara'da yapılan 49 lig maçının 26'sını kazandı. Başkentte 17 müsabaka berabere bitti, ev sahibi ekip 6 kez galip geldi.



Ankara'daki son 4 maçta gol atamadı

Beşiktaş, rakibiyle Ankara'da oynadığı son 4 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Geçen sezon Başkent'te rakibiyle berabere kalan siyah-beyazlı ekip, 'deki mücadeleyi de aynı skorla tamamladı.  sezonunda rakibine Ankara'da mağlup olan Beşiktaş, 'da maçta ise rakibiyle berabere kaldı. Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü son olarak 'daki maçta gol atarak yenmeyi başardı. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmayı kazandı. Siyah-beyazlı takım, son 4 maçta MKE Ankaragücü'nü Ankara'da yenemese de Başkent'teki maçlarda rakip fileleri 74 kez havalandırdı. Evindeki son 4 randevuyu kaybetmeyen MKE Ankaragücü ise 36 golle rakibine karşılık verdi. Bu arada, MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında Ankara'da yapılması gereken 2 maç farklı şehirlerde oynandı. iki takım arasındaki sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, MKE Ankaragücü'nün cezası nedeniyle Bursa'da oynandı ve karşılaşma berabere sona erdi.  sezonunda ise MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı, Ankara'daki Osmanlı Stadı'nın zemininin, sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğu tespit edildiği için Kayseri'de oynandı. Beşiktaş, Kayseri'deki karşılaşmayı kazandı.

MKE Ankaragücü, evindeki son 16 maçtan birini kazanabildi

MKE Ankaragücü, Beşiktaş ile evinde oynadığı son 16 lig maçından sadece birinde 3 puana ulaşabildi. Ligde rakibine Ankara'da sezonunda yenilen siyah-beyazlılar, sonraki 16 maçta rakibine başarılı maçlar çıkardı. Söz konusu mağlubiyetin ardından MKE Ankaragücü ile oynadığı 12 maçtan 10'unu kazanan siyah-beyazlı ekip, 2 de beraberlik aldı. MKE Ankaragücü, sezonunda cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta henüz 1. dakikada eski Beşiktaşlı Serdar Özkan'ın golüyle galip gelerek, 3 puan özlemine son verdi. Beşiktaş, rakip deplasmandaki son 3 maçta ise bir galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki bu galibiyetini Kayseri'de kazanarak elde etti.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü
Friedrich
Kitsiou
Sarlija
Erdi
Pinto
Atakan
Lobzhanidze
El Hadji
Lukasik
Endri
Börven

Beşiktaş
Ersin
Rosier
Welinton
Vida
Rıdvan
Josef
Atiba
Ghezzal
Mensah
N'Koudou
Aboubakar





karşılaşma

Beşiktaş, Süper Lig'in haftasında deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü ile lig mücadelesine çıkacak. İki takım arasında geride kalan maçta siyah-beyazlı ekip, 69 galibiyet aldı. Başkent ekibi Beşiktaş'ı 8 defa mağlup ederken, 25 karşılaşma beraberlikle tamamladı. Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı gole, sarı-lacivertliler 68 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında iki takım arasında Ankara'da oynanan karşılaşma beraberlikle tamamlanırken, İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş kazandı.




beİN Sports nasıl izlenir? beİN Sports abonesi nasıl olur, fiyatlar ne kadar? Süper Lig maçları internet üzerinden nasıl izlenir?

Türkiye'de futbolseverler her hafta birçok karşılaşmanın oynandığı sırada internet üzerinden maç izlemek için aramalar yapıyor. Yayıncı kuruluş beİN Sports'tan yayınlanan karşılaşmalar sadece Digitürk üzerinden abone olarak izlenilebilmektedir. İnternet üzerinden herhangi illegal bir yayın suç olarak değerlendirilir ve bu şekilde yayın izleyen kişiler de cezalandırılır. Süper Lig maçlarını üyelik alarak Digitürk Playüzerinden izleyebilirsiniz. Fiyat tarifesine de aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bein sports izlemek için abone olmalısınız abone olmak için tıklayın

beIN Sports Türkiye, yılında IŞIK TV adıyla Mehmet Emin Karamehmet tarafından Digiturk platformu için satın alınan, yılında yine Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından adı LİG TV yapılan ve yılında beIN Media Group tarafından adı beIN SPORTS olarak değiştirilen, yılı başından beri Süper Lig maçlarının naklen yayın haklarını elinde bulunduran ve Digiturk dijital platformundan yayın yapan Türk şifreli futbol kanalıdır. Kanalın sahibi Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş.'dir.

Süper Lig, 1. Lig, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, İspanya Kral Kupası, Fransa Ligue 1, Fransa Lig Kupası, Brezilya Serie A, São Paulo Paulista Ligi, ATP World Tour Masters , Wimbledon Tenis Turnuvası, Diamond Ligi, WTA Şampiyonası, EuroLeague, EuroCup, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Basketbol Süper Ligi'nin müsabakalarını yayınlayan 7 beIN SPORTS Türkiye kanalından canlı yayınlamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ", , , Futbol Sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının Devri için Düzenlenen Medya Hakları İhalesi"nde Süper Lig'in canlı yayın haklarını içeren A paketini, milyon dolarlık teklifiyle Digiturk'ün kazanmasıyla birlikte Lig TV ve yüksek çözünürlükle yayın yapan kardeş kanalı Lig TV HD, sezonuna kadar Süper Lig yayın haklarını elinde tutmaya hak kazanmıştır. sezonundan itibaren TFF ile yapılan anlaşma ile TFF 2. ve 3. Lig'e Digiturk 2 yıl geçerli olmak üzere sponsor olmuştur. Lig TV de bu anlaşma gereği bu liglerdeki önemli maçları yayınlamaya hak kazanmıştır.

Cuma gününden itibaren kanalların ismi beIN SPORTS 1, beIN SPORTS 2, beIN SPORTS 3, beIN SPORTS 4 olarak değiştirilmiştir. Daha sonra sırasıyla beIN SPORTS 4K, KANAL, KANAL ve KANAL kanalları açılmıştır. Bu en son açılan kanallarda müsabakalar dışında herhangi bir yayın bulunmamaktadır. Kısa bir süre sonra KANAL çakışan müsabaka olmadığından geçici olarak kapatılmıştır. KANAL ve KANAL kanallarının isimleri beIN SPORTS Max 1 ve beIN SPORTS Max 2 olarak değiştirilerek devamlılık sağlanmıştır. Pek yakında KANAL, beIN SPORTS Max 3 adıyla yeniden açılacaktır. beIN SPORTS Haber kanalı test yayınlarına başlamıştır. Çok yakında Normal yayınlarına başlayacak ve platformun Türksat'taki ilk şifresiz kanalı olacaktır. beIN CONNECT ile bu müsabakaların önemli anları ve özetleri internet aracılığı ile interaktif bir şekilde de yayın yapılmaktadır. S Sport kanalı ile yapılan anlaşma neticesinde İngiltere Premier Ligi'nde çakışan müsabakalar beIN SPORTS kanallarında yayınlanmaktadır. Müsabakalar genelde kanal sayısı yetmediği için beIN CONNECT üzerinden yapılmaktadır.

Tarihçe
yılı sonlarında Süper Lig yayın halklarını elinde bulunduran IŞIK TV'yi satın alarak spor kanalının temellerini atmıştır.
yılında Digiturk bünyesinde ki ilk yayınlanan müsabaka Erzurumspor - Galatasaray futbol karşılaşmasıdır.
yılında Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından isimi değiştirilerek LİG TV resmen kurulmuş oldu.
yılında LİG TV'ye bağlı SPORMAX kanalı kurulmuştur ve LİG TV logosu değiştirilmiştir.
yılında LİG TV HD ve SPORMAX HD kanalları yayına başlamıştır.
yılında LİG TV 3D kanalı yayına başlamış ve ilk yayını Fenerbahçe - Galatasaray derbisi olmuştur. Ayrıca bu karşılaşma da ilk kez Spidercam teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca Show TV'de yayınlanan Spor Sayfası haber programı bir süre her akşam LİG TV merkez stüdyolarından yayınlanmıştır.
yılında LİG TV 2 kanalı açılmış ve bütünlüğü sağlamak amacıyla SPORMAX kanalının adını değiştirerek LİG TV 3 yapılmıştır.
yılında LİG TV 4 kanalı yayına başlamıştır. Ayrıca Digiturk'de ilk kez 4K canlı yayın yapılmıştır. Bu yayın Galatasaray - Spartak Trnava derbisi olmuştur.
yılında beIN Media Group Digiturk platformunu satın alarak spor konusunda daha fazla yayın yapılmış böylelikle kanal sayısı müsabaka fazlalığından yetmemeye başlamıştır ve bu nedenle 2 geçici kanal açılmıştır.
yılında LİG TV 4K kanalı dönüşümlü yayına başlayarak tam anlamıyla 4K yayını başlamıştır.
yılında LİG TV kanalları isim değiştirerek beIN SPORTS olmuştur ve bu sezonda 4 kanal yetmemiş geçici 3 kanal daha açılmıştır. Ayrıca beIN SPORTS 3D kanalı kapatılmıştır.
yılı yazında sürekli geçici kanal yerine 2 spor müsabakası yayınlayan Max 1, Max 2 kanalları ve 1 spor haberi yayını yapan Haber kanalı yayına başlamıştır.
Şu an 7-SD, 7-HD ve 1-UHD kanalları ile toplam 15 kanalla yayınlarını gerçekleştirmektedir.

Kanallara Göre Yayınlanan Müsabakalar
beIN SPORTS 1'de Süper Lig, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 2'de Süper Lig, Süper Lig, İspanya La Liga, İspanya Kral Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 3'te Fransa Ligue 1, Fransa Lig Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 4'te São Paulo Paulista Ligi, ATP World Tour Masters , Wimbledon Tenis Turnuvası, Diamond Ligi, WTA Şampiyonası ve çakışan müsabakalar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 1 Max'de 1. Lig ve çakışan müsabakalar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 2 Max'de 1. Lig ve çakışan müsabakalar yayınlanmaktadır.
beIN SPORTS 3 Max'de yayınlanacak müsabakalar belli değildir.
beIN SPORTS Haber'de Spor müsabakalarıyla ilgili haberleri ve çeşitli programlar yayınlanacaktır.
beIN SPORTS 4K'da Süper Lig'den seçilen müsabakalar yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS 1
Digiturk platformunda 77 numaralı kanaldır. 4 Ocak 'de IŞIK TV adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı LİG TV ve beIN SPORTS 1 olarak değiştirilmiştir. Bu kanaldan Süper Lig, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS HD 1
Digiturk platformunda numaralı kanaldır. 13 Nisan 'de LİG TV HD adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN SPORTS HD 1 olarak değiştirilmiştir. beIN SPORTS 1 kanalı ile eş zamanlı HD kalitede yayın yapmaktadır. Bu kanaldan Süper Lig, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır. Ayrıca Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını HD kalitesi ile yayınlamıştır. Süper Lig'in sezonunda birçok yeniliğe gitmişlerdir. Maç yayınlarında saniyede kare çekebilen Phantom HD kamerayı bazı karşılaşmalarda kullanmaya başlamışlardır. Ayrıca ilk defa bu sezondan itibaren Süper Lig'de oynanan 9 maçın hepsini canlı yayınlamaya başlamıştır. Maç yayınlarının çekimlerini , sezonlarında HD Protek firması yapmıştır. sezonunda da HD Protek çekimlere devam etmektedir.

beIN SPORTS 2
Digiturk platformunda 78 numaralı kanaldır. 10 Eylül 'de LİG TV 2 adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN SPORTS 2 olarak değiştirilmiştir. Kanalın kuruluş amacı Digiturk platformunun yeni yayın ihalelerini kazanmasıyla kanal sayısının yetmemesidir. İngiltere Premier Ligi müsabakaları bu kanaldan yayınlanmaktaydı. yılında yapılan anlaşmayla yayın haklarını Saran Holding kuruluşu olan ve Digiturk platfomunda kanalda yayın yapan S Sport kanalına geri devredildi. Bu kanaldan Süper Lig, İspanya La Liga, İspanya Kral Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup müsabakaları yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS HD 2
Digiturk platformunda numaralı kanaldır. 10 Eylül 'de LİG TV 2 HD adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN SPORTS HD 2 olarak değiştirilmiştir. beIN SPORTS 2 kanalı ile eş zamanlı HD kalitede yayın yapmaktadır. Kanalın kuruluş amacı Digiturk platformunun yeni yayın ihalelerini kazanmasıyla kanal sayısının yetmemesidir. İngiltere Premier Ligi müsabakaları bu kanaldan yayınlanmaktaydı. yılında yapılan anlaşmayla yayın haklarını Saran Holding kuruluşu olan ve Digiturk platfomunda kanalda yayın yapan S Sport kanalına geri devredildi. Bu kanaldan Süper Lig, İspanya La Liga, İspanya Kral Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup müsabakaları yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS 3
Digiturk platformunda 79 numaralı kanaldır. 23 Ağustos 'de SPORMAX adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı LİG TV 3 ve beIN SPORTS 3 olarak değiştirilmiştir. İngiltere Premier Ligi müsabakaları bu kanaldan yayınlanmaktaydı. yılında yapılan anlaşmayla yayın haklarını Saran Holding kuruluşu olan ve Digiturk platfomunda kanalda yayın yapan S Sport kanalına geri devredildi. Bu kanaldan Fransa Ligue 1, Fransa Lig Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup müsabakaları yayınlanmaktadır. Wimbledon Tenis Turnuvası, ATP World Tour Masters karşılaşmaları yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS HD 3
Digiturk platformunda numaralı kanaldır. 27 Eylül 'de SPORMAX HD adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı LİG TV 3 HD ve beIN SPORTS HD 3 olarak değiştirilmiştir. beIN SPORTS 3 kanalı ile eş zamanlı HD kalitesinde yayın yapmaktadır. İngiltere Premier Ligi müsabakaları bu kanaldan yayınlanmaktaydı. yılında yapılan anlaşmayla yayın haklarını Saran Holding kuruluşu olan ve Digiturk platfomunda kanalda yayın yapan S Sport kanalına geri devredildi. Bu kanaldan Fransa Ligue 1, Fransa Lig Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup müsabakaları yayınlanmaktadır.

beIN SPORTS 4
Digiturk platformunda 80 numaralı kanaldır. 20 Ekim 'te Lig TV 4 adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN SPORTS 4 olarak değiştirilmiştir. Müsabaka olduğu zaman sadece canlı yayın yapılmaktadır. Onun dışında sadece haftalık ya da günlük müsabaka programını gösterir. Bu kanaldan São Paulo Paulista Ligi, ATP World Tour Masters , Wimbledon Tenis Turnuvası, Diamond Ligi, WTA Şampiyonası ve çakışan müsabakalar yayınlanmaktadır.



İhlas Haber Ajansı

Ankaragücü - Beşiktaş özet izle Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

Osmanlı Stadı'nın zemininde yaşanan problemlerden dolayı Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 'lik skorla kazanmayı başardı.

Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri Ljajic, Mustafa, Güven ve Oğuzhan kaydetti. Başkent ekibinin tek golü ise El Kabir'den geldi.

Öte yandan Beşiktaş'ın Vida ile, Ankaragücü'nün ise Bifouma ile buldukları goller Video Hakem Sistemi (VAR)'ne bakıldıktan sonra iptal edildi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 21'e yükseltti. Ankaragücü ise 19 puanda kaldı.

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Maçtan Dakikalar (İlk yarı)

8. dakikada Kubilay'ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Kenan'ın gelişine vuruşunda top kaleci Karius'ta kaldı.
dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Ljajic doğduran kaleye vurdu, top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.
dakikada ceza sahasına açılan ortada Karius topu elinden kaçırdı, topu önünde bulan El Kabir pasını Kubilay'a çıkardı. Kubilay'ın ceza sahası dışından vuruşunda top auta gitti.
dakikada sol kanattan Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topa yükselen Vida, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ancak hakem Mete Kalkavan pozisyonu ofsayt nedeniyle geçerli saymadı..
dakikada ceza sahası içerisinde Ljajic'in topuyla buluşan Mustafa, topu tekrar Ljajic'e aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda top ağlarla buluştu.
dakikada sağ kanatta çizgiye kadar inen Dorukhan'ın ortasında arka direkte Mustafa, topu filelere gönderdi.
dakikada ceza sahasına atılan topla sağ çaprazda topla buluşan El Kabir'in vuruşunda kaleci Karius topu kornere çeldi.
dakikada ceza sahasına açılan ortada topla buluşan El Kabir sol çaprazdan şutunu çekti ancak kaleci Karius meşin yuvarlağı kornere çeldi.
dakikada Dorukhan'ın ara pasıyla topla buluşan Güven'in kalecinin üzerinden aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu.

Maçtan dakikalar (İkinci Yarı) 

dakikada Kubilay'ın defansın arkasına attığı topta kaleci ile karşı karşıya kalan Bifuma'nın vuruşunda meşin yuvarlak Caner'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Ancak maçın hakemi Mete Kalkavan VAR'a giderek pozisyon öncesi faul tespit etti.
dakikada sol kanattan Bifouma'nın ortasında ceza sahasında topa yükselen El Kabir'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.
dakikada Quarasma'nın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ljajic topu müsait durumdaki Mustafa'ya çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa'nın şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
dakikada Caner ile paslaşan Ljajic'in ceza sahası içerisindeki vuruşunda top kaleeci Korcan'dan döndü. Dönen topu önünde bulan Vida'nın sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
dakikada sağ kanattan Quaresma'nın ortasında ceza sahasında yükselen Mustafa'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
dakikada Djedje'nin sağ kanattan ortasına arkada direkte yükselen El Kabir'in vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
dakikada Cerci, girdiği ikili mücadeleyi kazanarak topu bekletmeden El Kabir'in önüne attı. Çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan El Kabir, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
dakikada Dorukhan'ın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Oğuzhan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Stat: Kadir Has
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar
MKE Ankaragücü: Korcan, Yalçın, Pinto, Alihan, Erdem (Moulin dk. 61), Faty, Djedje, Bifouma, El Kabir, Kenan (Cerci dk. 46), Kubilay
Yedekler: Altay, Mehmet, Sedat, Mokhtar, Kone, Putsila, İlhan, Kehinde
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Beşiktaş: Karius, Gökhan (Fatih dk. 40), Vida, Medel, Caner, Atiba, Dorukhan, Ljajic (Oğuzhan dk. 79), Mustafa, Quaresma, Güven (Larin dk. 74)
Yedekler: Tolga, Utku, Vagner Love
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Goller: El Kabir (dk. 86) (MKE Ankaragücü), Ljajic (dk. 24), Mustafa (dk. 27), Güven (dk. 44), Oğuzhan (dk. 88) (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Faty, Alihan (MKE Ankaragücü), Necip, Larin (Beşiktaş)  

funduszeue.info üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası