nar suyu sıkma makinası fiyatları / Nar Suyu Yapma Makinesi Üreticiler, Tedarikçiler, Fabrika - Ucuz Fiyat - MUCİZE

Nar Suyu Sıkma Makinası Fiyatları

nar suyu sıkma makinası fiyatları

Nar Sıkma Makinası

Nar Sıkma Makinası CAN

Büfe Kafe Tipi Nar Suyu Sıkma Makinası - Otomatik Nar Sıkacağı

* Ürün besleme ağzına konulan nar ve greyfurtları otomatik olarak alan ortadan ikiye kesen ve suyunu sıkan bu otomatik nar sıkma makinasıyla; Vitamin barlarda ve meyve suyu dükkanlarında taze nar suyu sıkma otellerde ve kafelerde taze greyfurt suyu çıkarma işlemlerinizi seri ve hijyenik bir şekilde halledebilirsiniz. - Kafeler oteller kahvaltı salonları meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Nar sıkma makinasına konulabilecek ürün çapı 70 - 95 mm arasındadır

* Makinanın besleme haznesi 6 - 8 nar kapasitelidir - Kafeler oteller meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri kahvaltı salonları için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Otomatik nar sıkma makinesinin ölçüleri 58x58x98 cm olup ağırlıysa 60 kg'dır - Kafeler oteller meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri kahvaltı salonları için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Ön kapakta açıldığında çalışmayı durduran emniyet swichi vardır

* Otomatik nar sıkacağında gıdanın temas ettiği yüzeyler paslanmaz çelikten imal edilmiştir - Kafeler oteller meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri kahvaltı salonları için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Otomatik nar sıkacağı V ile çalışıp Kw elektrik çeker - Kafeler oteller meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri kahvaltı salonları için otomatik nar sıkacağı telefonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Otomatik nar sıkacağının sıkma kapasitesi dakikada 32 nardır

* Sıkılan meyve suyunun biriktiği haznede posa filtresi mevcuttur

* Sipariş esnasında belirtildiği takdirde ilave ücretle mobil araba ürüne eklenebilir

* Otomatik nar sıkacağı 2 yıl garantili olup, nar sıkma makinası yedek parçaları (orta bıçağı,sağ sol sıyırıcısı,çöp biriktirme hazneleri, v.b. otomatik nar sıkacağı parçası) 15 yıl süreyle ücretli olarak yedekparça deposunda bulundurma garantilidir. Orijinal otomatik nar sıkacağı parçası Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Ayrıca elinizde böyle bir otomatik nar sıkma makinesi var ve arızalıysa veya bakıma ihtiyacı var diyorsanız; tecrübeli meyve sıkacağı tamircilerinden oluşan teknik servisimize otomatik nar sıkma makinelerinizin tamirini bakımını servisini yaptırabilir, yedekparçalarını satın alabilirsiniz. Nar sıkacağı tamiri-otomatik nar sıkma makinası tamiratı,bakımı,onarımı,servis ve parça Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Otomatik nar sıkacağıyla ilgililer:otomatik nar sıkacağı,elle beslemeli nar sıkma makinası,kafe tipi greyfurt sıkma makinası,kollu nar sıkacağı,otomatik nar sıkacağı tamiri,nar sıkma makinası nasıl çalışır?,meyve suyu çıkarma makinası,greyfurt suyu sıkma makinesi nasıl temizlenir,en ucuz katı meyve sıkma makineleri,otomatik meyve sıkacakları fiyatları,paslanmaz portakal sıkma makinaları, - Kafeler alışveriş merkezleri meyve suyu dükkanları oteller için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Otomatik nar sıkacağını kredi kartlarına taksitli 9 aya kadar vade farkıyla satın alabilirsiniz - Kafeler oteller kahvaltı salonları meyve suyu dükkanları alışveriş merkezleri için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Nar Sıkma Makinası CANYüksek miktarlarda taze sıkılmış nar ve greyfurt ihtiyacı olan işletmeler için tasarlanan otomatik nar ve greyfurt sıkma makineleri bölümündeki bu otomatik nar sıkma makinesiyle taze olarak sıkılmış nar ve greyfurt sularını müşterilerinize ve misafirlerinize seri ve hijyenik bir şekilde sunabileceksiniz. Otomatik nar sıkacağı 2 yıl garantili olarak satılıyor - Kafeler alışveriş merkezleri meyve suyu dükkanları oteller kahvaltı salonları için otomatik nar sıkacağı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Nar Ayıklama, Taneleme Makineleri

İtalya'da üretilen Griffo kompakt nar ayıklama makinesi nar tanelerini çekirdeğine zarar vermeden meyveden ayırır, patlatır ve etkin presleme için hazır hale getirir. Tane patlatma silindirlerinin açıklık ayarı mevcuttur.


Saatlik Kg Nar Tanesi Ayırma Kapasitesi

Saatte ortalama kg narın tanesini ayırabilen makine işçilikten büyük oranda tasarruf sağlayarak kısa sürede kendisine ödenen bedeli amorti edecek kapasitededir.

Yüksek Presleme Performansı için

Bütün meyveden ayırdığı nar çekirdeklerine zarar vermeyen cihaz, nar tanelerinin direncini kırarak bir sonraki işlem olan presleme performansını %70'lere varan oranda arttırmaktadır.

Kullanıcı Dostu, Güvenli Tasarım

Gereksiz ayrıntılardan kaçınılarak tasarlanmış Griffo nar taneleme makinelerini herkes rahatlıkla kullanabilir. Kullanımı, kurulumu, nakliyesi, bakımı vb tüm operasyonlar son kullanıcı tarafından rahatlıkla yapılabilir.

2 Ayrı Model

2 modelde gıdaya temasa uygun sertifikalı malzemelerden üretilmiştir.



Opsiyonel Taşıma Sehpaları:

Makine'den ayrı olarak satın alınmalıdır.


Teknik Detaylar
ÖzellikDeğer
Saatlik Kapasite kg
Yükseklik 58 cm
Uzunluk cm
Genişlik 64 cm
Besleme Hunisi Ölçüleri 90 cm - 50 cm
Motor Gücü V - 1 Hp
Ağırlık 57 kg
Makine yetkilisine ulaşamadıysanız telefon numaranızı bırakın ve o size ulaşsın:
Beni arayın.

funduszeue.info Otomatik Portakal Nar Sıkma Makinası

funduszeue.info Otomatik Portakal Nar Sıkma Makinası AOPSMK1

Kullanılmış Motorlu Portakal Nar Sıkacağı - funduszeue.info Otomatik Portakal Nar Sıkma Makinası

* Bu otomatik portakal nar sıkma makinası büfelerde kafelerde otellerde kullanılan motorlu otomatik portakal nar sıkacağıdır - Set üstü funduszeue.info otomatik portakal sıkma makinası ikinci el motorlu nar sıkacağı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Kullanılmış otomatik motorlu portakal sıkma makinasının gerekli tüm kontrolleri yapılmıştır, çalışmasında herhangi bir problemi yoktur

* Üzerinde portakal biriktirme sepeti olan ikinci el portakal nar sıkma makinasına sıkılacak portakalları narları elle yüklersiniz - Set üstü funduszeue.info otomatik portakal sıkma makinası ikinci el motorlu nar sıkacağı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Motorlu otomatik portakal sıkma makinasında 70 mm çaptaki nar greyfurt portakal sıkabilirsiniz

* Bu otomatik tip portakal sıkma makinasının gövdesi paslanmaz çeliktir, ölçüleri genişlik 43 cm derinlik 30 cm yükseklik 77 santimdir - Set üstü funduszeue.info otomatik portakal sıkma makinası ikinci el motorlu nar sıkacağı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* Ayrıca elinizde böyle bir otomatik portakal sıkma makinası var ve arızalıysa veya bakıma ihtiyacı varsa; tecrübeli portakal nar sıkma makinası tamircilerinden oluşan teknik servisimize profesyonel otomatik portakal nar limon greyfurt sıkacaklarının tamirini bakımını servisini yaptırabilir, yedek parçalarını satın alabilirsiniz. Profesyonel motorlu portakal sıkma makinası tamiri-set üstü nar limon greyfurt portakal sıkacaklarının tamiratı, bakımı, onarımı, servis ve parça Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

* funduszeue.info motorlu portakal sıkma makinası haricinde sıfır 2 yıl garantili kollu portakal sıkacakları motorlu nar sıkma makinaları ve otomatik greyfurt limon sıkma makinesi satışını da yapıyoruz - Garantili sıfır otomatik portakal nar sıkma makinası satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

funduszeue.info Otomatik Portakal Nar Sıkma Makinası AOPSMKEl Meyve Suyu Sıkma Makinaları Kullanılmış Motorlu Endüstriyel Limon Sıkacakları İkinci El Otomatik Sanayi Tipi Portakal Nar Sıkacağı Sahibinden Portakal Nar Limon Sıkan Makinalar Temiz Kullanılmış 2. El Portakal Suyu Nar Suyu Makinaları bölümündeki set üstü otomatik portakal-nar sıkma makinasıyla taze portakal suyu taze nar suyu satışı yapabilir veya 7 cm çapındaki değişik meyveleri sıkarak sularını çıkarabilirsiniz - Set üstü funduszeue.info otomatik portakal sıkma makinası ikinci el motorlu nar sıkacağı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Nar Suyu Yapma Makinesi

Açıklama

Meyve Suyu Sıkma Makinesinin Kısa Tanıtımı

Nar suyu yapma makinesi esas olarak besleme hunisindeki kırma cihazı, ön destek koltuğu, vida, filtre süzgeci, meyve sıkacağı, arka destek, cüruf oluğu ve diğer parçalardan oluşur. Spiral ana milin sol ucu hareketli yatak yuvasında desteklenir ve sağ ucu elle desteklenir Tekerlek yatağı yuvasında, elektrik motoru spirali çalışmak için bir çift V kayışlı kasnak boyunca çalıştırır. Nar suyu yapma makinesi, havuç, kereviz, ıspanak, domates, ananas, armut, elma, portakal ve benzeri gibi meyve ve sebze çeşitleri için yaygın olarak kullanılmaktadır. Meyve işleme endüstrisinde, yiyecek ve içecek işleme fabrikasında, okulda yaygın olarak kullanılmaktadır.

1

Nar Suyu Yapma Makinesi Çalışma Prensibi

Nar suyu yapma makinesinin malzeme besleme haznesine hammaddeler eklendiğinde, spiralin takviyesi altında basınç alırlar ve çıkarılan meyve suları filtre süzgecinden meyve suyu kabına akacak ve atık maddeler içinden boşaltılacaktır. spiral ve basınç ayarlı konik kısım arasında oluşan halka aralığı.

2

Meyve suyu çıkarma makinesinin ana parametreleri.

modeli

MRC

MRC

MRC

Kapasite

kg/saat

kg/saat

kg/saat

Voltaj

v,50hz

v,50hz

v,50hz

Güç

kw

4kw

11kw

Spiral çapı

Φ87,5 mm

Φmm

Φmm

Spiral çapı

0,6 mm

0,6 mm

0,6 mm

Boyut

**mm

**mm

**mm

3

Nar Suyu Yapma Makinesinin Avantajları

1. Nar suyu yapma makinesi paslanmaz çelikten yapılmıştır ve çok sağlıklı ve güvenli olan soğuk prestir.

2. Yaygın kullanım: ananas suyu, portakal suyu, pomelo suyu, domates suyu, üzüm suyu, elma suyu, üzüm suyu, muz suyu, pençe suyu, kivi suyu, aloes suyu ve diğer meyve ve sebze suyuna basabilir.

3. Nar suyu yapma makinesi, mükemmel ürün kalitesi ile dünya çapında kanıtlanmış teknolojiyi kullanır, düşük yatırımınızı, yüksek meyve suyu veriminizi iyi karşılayabilir.

4. Nar suyu yapma makinesinin temizlenmesi, bakımı ve Çalıştırılması kolaydır.

5. Düşük fiyat&CE Onayı.

4

Nar Suyunun Etkisi

Nar suyu, C vitamini, B vitamini ailesi, organik asitler, karbonhidratlar, protein, yağ ve kalsiyum, fosfor ve potasyum gibi mineraller gibi insan vücudunun ihtiyaç duyduğu çeşitli besinleri içerir. C vitamini içeriği elmadan kat daha fazladır. , Ve yağ ve protein içeriği daha azdır, bu da sağlık standartlarına daha uygundur. Nar makinesi tarafından sıkılmış meyve suyu. Nar suyu, sindirime yardımcı olan, mide ülserleriyle savaşan, kan damarlarını yumuşatan, kan lipidlerini ve kan şekerini düşüren ve kolesterolü düşüren çeşitli amino asitler ve eser elementler içerir.

5

Nar suyu yapma makinesinin paketlenmesi, nakliyesi ve servisi.

6

Nar Suyu Yapma Makinesi Hakkında SSS

1. Hangi meyve suyunu işleyebilirim?

Nar suyu yapma makinesi, domates suyu, üzüm suyu, elma suyu, portakal suyu, greyfurt suyu, üzüm suyu, muz suyu, pençe suyu, kivi suyu, aloes suyu ve diğer meyve ve sebze suyu gibi meyve suyunu sıkabilir.

2. Saatte kaç kilogram meyve suyu sıkabiliriz?

Nar suyu yapma makinesi kapasitesi saatte tt arasındadır, müşteri ihtiyacınıza göre uygun modeli seçebilir.

3. Nar suyu yapma makinesinin teslim süresi nedir?

Peşinatımızı aldıktan sonra, nar suyu yapma makinesini 7 gün içinde teslim edeceğiz.

4. Nar suyu yapma makinesi üreten fabrika mısınız?

Evet, fabrika olarak kaliteyi kontrol edebilir ve en iyi fiyatı sunabiliriz.

5. Başka meyve sıkma makinesi de yapıyor musunuz?

Evet, portakal suyu, limon suyu, elma suyu, şeftali küspesi, mango küspesi, çilek küspesi ve benzeri gibi meyve suyunu işlemek için makinelerde uzmanız.

Popüler Etiketler: nar suyu yapma makinesi, üreticiler, tedarikçiler, fabrika, satın al, fiyat, ucuz, satılık

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası