lcw sahibi nereli / LCWAİKİKİ’NİN ASIL SAHİBİ BAKIN KİMMİŞ

Lcw Sahibi Nereli

lcw sahibi nereli

LC Waikiki sahibi kim? LC Waikiki ne anlama geliyor? Türk markası mı? LC Waikiki ne zaman, nerede kuruldu?

LC Waikiki sahibi Türk mü? Türk markası mı? LC Waikiki ne zaman, nerede kuruldu? LC Waikiki sahibi kim? LC Waikiki ne anlama geliyor? Türk markası mı? LC Waikiki ne zaman, nerede kuruldu?

LC Waikiki veya kısa ismiyle LCW, çalışanı ve 47 ülkede mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri. İsmini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.

LC Waikiki, her yıl Haliç'te düzenlenen Dragon Boat yarışlarının yanı sıra, Yenilik Sensin Moda Tasarım Yarışması'nın da organizatörüdür.

LC Waikiki, ismini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.

LC Waikiki kurucusu George Amoual'dır. Şirket daha sonradan Taha Tekstil tarafından satın alınmıştır. LC Waikiki CEO'su ise Mustafa Küçük'tür.

Kısaltması LCW (LC Waikiki) olan markayı yılında Fransa'da George Amoual kurulmuştur. Ama şuanki sahibi o değildir. Bir Türktür.

Taha Tekstil tarafından satın alındıktan sonra Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı. Mart itibarı ile Romanya dışında 47 ülkede toplam mağazası vardır.

Türkiye'de ise 78 ilde 'den fazla LC Waikiki mağazası bulunmaktadır

Yurt içi:

Taha Giyim A.Ş.

Taha Konf. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Zirve Mimarlık İnşaat San. Ltd. Şti.

Yurt dışı:

Tema Textile LLC

Tema Retail EG S.A.E

Temacos Fashion Wear Ltd.

Tema Investissement

Tema Mağazacılık

Tema Moda Ukraine LLC

Tema Moda Russia

Tema Retail Ro SRL

Tema Shanghai Trading Co Ltd.

Kaplan Retail For General Trading Ltd.

Tema Retail Al Shpk

Tema Retail Bg Eood

Too Tema Retail KZ

Tema Retail Ba Doo U Osnivanju

Ooo Tema Retail Ru

Tema Retail De Gmbh

Tema Ge Ltd.

Tema Retail Pl Sp. Z.O.O.

LC Vaikiki Retail Az MMC

Tema Taha Pars

LC Waikiki Ma Sarl Au

Forbes'ın bu sene 'sini düzenlediği Türkiye'nin en zengin kişileri listesi'ne göre ilk kez milyarder olan Mustafa Küçük, yılında Malatya Doğanşehir'de köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Kısıtlı eğitim imkanlarına rağmen bulunduğu ilçeden üniversiteyi kazanan 2 kişiden biri oldu. yılında, yüksek lisans eğitimi sırasında tanıştığı arkadaşının ailesinin 8 küçük makinelik atölyesinde iş dünyası ile tanıştı. 'de Tema Tekstil'in teklifi ile bir apartmanın bodrum katında bir atölyede kendi işine başladı. İşe başladığında, bir şoför ve bir sekreterle birlikte 3 kişiydiler. Daha sonra numune dikmek için bir dikiş makinesi ve bir de kesim masası aldı. Bir süre tedarikçi firmalarla iş yaptı.

Zamanla nakış, baskı, etiket, boyahane yatırımı yaptı.Mustafa Küçük, 'de Tema Tekstil'in Genel Müdürlüğü görevinin ardından Tema Holding'in Genel Koordinatörlük görevini yürüttü. 'de Taha Holding'te perakende ve üretim gruplarının ayrılması kararı çıkınca perakende sektöründe Tema Grubu'nun CEO'luğunu üstlendi. Küçük, LC Waikiki, LCW, South Blue ve X-Side markalarının geliştirilmesi ve mağazalar zincirinin oluşturulması sorumluluğunu yürütüyor.

funduszeue.info - Gündem

Mustafa KüçükTürkiyeModaTürkGündemGüncelHaberler

Vahap Küçük

Vahap Küçük, TEMA mağazalarının başında yer alan Mustafa Küçük ile TEMA Holding, LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı oğul Vahap Küçük’ün babasıdır.

Vahap Küçük, yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinin Elmalı Mahallesinde doğmuştur. Babası Mehmet Küçük, annesi Ayşe Küçük’dür. İlkokulu Elmalı'da, Ortaöğretimini Doğanşehir'de tamamladı. Üç çocuklu bir ailenin tek erkek çocuğu olan Vahap Küçük, askerlik görevini Ankara-Çankaya'da süvari olarak yaptı. Askerlik görevi sonrası köyüne dönerek çiftçilik ve hayvancılıkla uğraştı.

Vahap Küçük, yılında Doğanşehir’e yerleşti. Doğanşehir’de de ticaret ve hayvancılıkla uğraştı. yılında Milli Selamet Partisinin Doğanşehir’deki kuruculuğunu yaparak ilçe başkanlığı görevini yürüttü. 12 Eylül tarihinde askeri darbe neticesinde bu görevi bıraktı.

yılında Turgut Özal ile birlikte ANAP’ın kuruluşunda görev aldı ve Doğanşehir ilçe teşkilatını kurarak ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Bu görevini Turgut Özal’ın ölümüne kadar devam ettirdi.

yılında Doğanşehir Tavşantepe mevkiine çiftlik kurarak yeniden ticaret ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. yılında çocuklarının tekstil sektörüne girmesi ile birlikte kendisi de bu alanda görev yapmaya başladı. yılında kurulan AK Parti ilçe teşkilatını kurdu ve ilçe başkanlığı görevini yürüttü.

Tam bir Doğanşehir sevdalısı olan Vahap Küçük, eğitim ve öğrenciye çok büyük önem verdi. Çok sayıda öğrenci bursu vererek öğrencilerin okumalarına ve eğitimlerine katkıda bulundu ve bu katkılarına devam etmektedir. Hayır işlerini çok seven Vahap Küçük, her yıl Türkiye’nin her yerinden öğrencilere yaptığı giyecek ve burs yardımının yanı sıra Doğanşehir’de babası için Mehmet Küçük sağlık ocağı, kendi doğduğu yer olan Elmalı’ya annesi adına Ayşe Küçük sağlık ocaklarını yaptırdı. İnönü üniversitesi ile anlaşarak Doğanşehir ilçe merkezine bir üniversite yaptırmakta olup, yapım çalışmaları devam etmektedir.

Tekstil alanında Türkiye’nin ilk sıralarında yer alan LCW’nin kuruluşunu sağlayan ve ortaklarından olan Vahap Küçük, aile şirketi olan Küçükler holdingin yönetim kurulu üyeliği görevini de yapmaktadır.

LC Waikiki'nin Doğuşu:
LC Waikiki Fransız tasarımcı George Amoual ve ortağı tarafından yılında Fransa’da kurulmuştur. İki ortak Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harfleri olan "LC" kısaltmasına Hawaii adasındaki ünlü Waikiki Plajı'nın adını ekleyerek LC Waikiki markasını yaratmıştır. yılında Küçükler holdingin, kendi markasını oluşturmak için araştırma çalışmaları yaparken, Fransız LC Waikiki firmasını satın almaya karar vermiş ve satın almıştır. LC Waikiki, yılında Fransa'da çıktığı marka yolculuğuna, yılından beri LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. çatısı altında Türk markası olarak devam etmektedir. LC Waikiki, Küçük ve Dizdar aileleri tarafından yönetilmektedir.

LC Waikiki, bugün 47 ülkede mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşılabilir modanın keyfini yaşatmaktadır.

Vahap Küçük, TEMA mağazalarının başında yer alan Mustafa Küçük ile TEMA Holding, LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı oğul Vahap Küçük’ün babasıdır.

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Partiden aday olarak Doğanşehir Belediye başkanlığı görevine seçildi.

Örnek bir aileye sahip olan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, evli ve 9 çocuk babasıdır.

Kaynak:funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası