beko kombi a01 hatası çözümü / Arçelik Kombi A01 Hatası Çözümü

Beko Kombi A01 Hatası Çözümü

beko kombi a01 hatası çözümü

BEKO KOMBİ ARIZA KODLARI

ARIZA KODUARIZA TANIMIÇÖZÜMBeko Megalogic E01 Arıza KoduAlev Yok veya Sahte AlevBu hata kodu yakıcı üzerinde alev (İyonizasyon akımı) görülmediği zaman görünür. Bu durumda ekran üzerinde E01 hata yazısı belirir.Beko Megalogic E02 Arıza KoduLimit Termostat HatasıE02 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E03 Arıza KoduBaca Sigortası  HatasıE03 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E04 Arıza KoduDüşük Su Basıncı HatasıBu hata kalorifer sisteminde oluşan düşük basınca bağlı olarak

meydana gelir.

Beko Megalogic E05 Arıza KoduKalorifer Gidiş Suyu Sensörü ArızasıE05 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E06 Arıza KoduKullanım Suyu Sensörü ArızasıE06 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E16 Arıza KoduFan ArızasıE16 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E22 Arıza KoduElektronik Kart Mikro İşlemci ArızasıE22 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E31 Arıza KoduUzaktan Kumanda ArızasıE31 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. Uzaktan kumandanın

pilini ve kablosunu kontrol edin. Sorun devam ederse servisi

arayın.

Beko Megalogic E32 Arıza KoduAna Kart İletişim ArızasıE32 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E35 Arıza KoduAlev Algılama HatasıE35 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E41 Arıza KoduEşanjör Sensörü ArızasıE41 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E44 Arıza KoduEşanjör Sensörü ArızasıE44 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E46 Arıza KoduBasınç Sensörü ArızasıKombiyi resetleyin. Sorun devam ederse servisi arayın.Beko Megalogic E47 Arıza KoduYüksek Tesisat Suyu Basıncı ArızasıBasınç Değerini bar a kadar düşürün. Sorun devam ederse servisi arayın.Beko Megalogic E62 Arıza KoduEkran Kartı İletişim ArızasıE62 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E98 Arıza KoduAna Besleme ArızasıE98 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic E99 Arıza KoduGüvenlik ArızasıE99 kodu ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.Beko Megalogic Arıza KoduAna Güç Kaynağı Hatası– – – ekranda sürekli olarak yanmaktadır. servisi arayın.

Arçelik Kombi A01 Hatası Çözümü

 

    Hemen hemen  her elektronik cihazda olduğu gibi zaman içerisinde kombi cihazlarımızda da çeşitli arıza durumları meydana gelebilmekte ve kombi cihazlarımızın ekranında bazı hata kodları belirebilmektedir ki Arçelik kombi A02 hatası çözümü de bunlardan birisidir.

 

  Arçelik kombi A01 hatası çözümü için öncelikle bu arıza kodunun ne anlama geldiğini bilmek gereklidir. Arçelik kombi A01 hatası, başarısız ateşleme ya da gaz besleme hatası anlamına gelmektedir.

 

Kombi cihazınıza giden gazın kesilmesi halinde kombi cihazınız kendisini emniyete alarak, ekranda da A01 hata kodu belirir. Kombi cihazınızın üzerinde yer alan R tuşuna iki saniye kadar basılı tutunuz ve arıza devam etmesi halinde diğer seçenekleri gözden geçiriniz.

 

  Kombi cihazınızda meydana gelen bu arızaya bağlı olarak gözden geçirmeniz gereken diğer seçenekler ise gaz kesik ya da gaz saati üzerinde bulunan gaz kesici korumaya geçmiş olacağı için gaz saati üzerinde yer alan gaz kesici bobin üzerinde bulunan başlığı kendinize doğru çekmelisiniz.

 

Kombi cihazınız üzerinde bu hata kodu yer alıyorsa ve yaptığınız kontrollere karşın sorun giderilemiyor ise firmamızı arayarak, servis desteği almanız önerilmektedir.

 

Etiketler : Arçelik Kombi A01 Hatası Çözümü,A02,A01 ,Arçelik kombi A02 hatası, Arçelik kombi A01 hatası, arcelik kombi a01 hatasi, beko kombi a01 hatası çözümü, arçelik dgk 20 ek lcd kombi a01 hatası, arçelik kombi resetleme, arçelik kombi r tuşu, buderus kombi a01 ,arcelik kombi a01 hatasi,arçelik kombi a01 arıza kodu,arçelik kombi e01 hatası çözümü

beko şofbenAşağıdaki bilgiler Beko HS  Hermetik  şofbenler içindir. Diğer şofben modelleri için tıklayınız.

BEKO Şofben çalışmıyor, suyu ısıtmıyor, arızalandı ise servis çağırmadan önce aşağıdaki kontrollerinizi yapınız. Kontroller sonrası şofbeni şalterinden kapatıp açınız.

  • Dairenizde elektrik olduğundan ve şofben şalterinin açık olduğundan ( fişinin takılı olduğundan ) emin olunuz.
  • Dairenizde gaz olduğundan emin olunuz. Kontrol için ocağınızı yakarak kontrol ediniz.
  • Şofben gaz giriş vanasının açık olduğundan emin olunuz.
  • Bacasının yerinden çıkmadığından ve boru ağzını tıkayan poşet, kuş, yaprak vs. olmadığından emin olunuz.

Arıza durumunda, LCD ekranda hata kodu görüntülenmektedir. Resetlenebilir arızalarda, LCD ekranın sol alt köşesinde “RESET”

yazısı görüntülünecektir. ON-OFF düğmesini RESET konumuna çevirerek reset tuşu  sönene kadar bekleyiniz. Arızanın devam etmesi durumunda arızanın net teşhisi ve çözümü için servis çağırılmalıdır.

Bursa&#;da Beko şofben arızalarının tamiri için Hızlı, Hesaplı ve Güvenilir Servis PETEM&#;i tercih edebilirsiniz. Arayın uzman teknisyenlerimiz ile kombi arızasını bir an önce çözüme kavuşturalım.

PETEM Kombi Servisi
☎ 66 16
☎ 63 68
Hızlı, Hesaplı ve Güvenilir Servis

kombi servis garantisi

BEKO HS Şofben Arıza Kodlarının Anlamla

Beko Şofben A01 Hatası : Ateşleme arızası

Beko Şofben A03 Hatası : Aşırı ısınma sorunu

Beko Şofben E03 Hatası : Fan  prosestat arızası

Beko Şofben E06 Hatası : Sıcak Su NTC Arızası

Beko Şofben E26 Hatası : Kullanım suyu aşırı ısınma problemi

Beko Şofben E35 Hatası : Alev oluşmuyor

Beko Şofben E36 Hatası : İyonizasyon sorunu

Beko Şofben E40 Hatası : Gaz valfi modülasyon arızası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası