hangi adda bir element yoktur / Hangi adda bir element yoktur? Kim Milyoner Olmak İster Sorusu

Hangi Adda Bir Element Yoktur

hangi adda bir element yoktur

İmirzalıoğlu öyle soru sordu ki izleyenleri ekrana kitledi!

ATV'nin ve dünyanın en çok seyredilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümü yine nefesleri kesti. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de "Hangi adda bir element yoktur?" sorusu Milyoner 'de gülümseten anlara sahne oldu. Kenan İmirzalıoğlu tarafından yarışmacıya sorulan "Hangi adda bir element yoktur? sorusunun cevabı merak konusu olurken sorunun seçenekleri de yüzleri gülümsetti. Milyoner'e damga vuran soruda Kenan İmirzalıoğlu Teknetyum, Terbiyum, Hassiyum ve Sandalyum seçeneklerini gülümseyerek okudu. Yarışmacı soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Milyoner'in nefes kesen bölümünde yarışmacı çift joker hakkını kullanmasına rağmen doğru cevabı veremedi.

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#kocaeli, çayırova, gebze, izmit, karamürsel, gölcük, kandıra, Dilovası, kartepe, Kocaeli gündem, darıca, Başiskele, kocaeli son dakika, Kocaeli güncel haberler, son dakika haberleri, derince, son dakika, güncel, özgünkocaeli, kocaeli haberler, özgünkocaeligazetesi, körfez, Kocaeli haberleri, kocaeli haber, Kocaeli Son dakika haberleri





Anasayfa

Periyodik tabloda hangi adda bir element bulunmamaktadır

Periyodik tabloda hangi adda bir element bulunmamaktadır sorusunun cevabını vereceğiz.



Soru : Periyodik tabloda hangi adda bir element bulunmamaktadır

A- Neptünyum
B- Plütonyum
C- Venüsyum
D- Uranyum

Doğru Cevap: Venüsyum

Neptünyum, Uranyumun nötronlarla bombardımanından yapay olarak elde edilen, atom numarası 93, atom ağırlığı olan, radyoaktif bir element.
Platin, Periyodik cetvelde Pt simgesi ile gösterilen kimyasal bir element olup atom numarası 78'dir. Ağır, dövülebilir, sünek, grimsi beyaz renkli, geçiş metalleri grubunda, kıymetli funduszeue.infoından sonraki en kıymetli metaldir. Korozyona dayanıklı olup bazı bakır ve nikel cevherlerinde bulunur.
Uranyum, radyoaktif bir kimyasal elementtir. Simgesi "U"dur. yılında Martin Heinrich Klaaproth tarafından keşfedilmiş ve yılında Eugene-Melchior Peligot tarafından izole edilmiştir.

Hangi adda bir element yokturHangi adda bir element yoktur

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER! ◁ GÜNÜN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ ▷ HABERE YORUM KATÖnemli not: Habere dosya, resim ve video ekleme özelliği geçici olarak devre dışı bırakılmıştır. Yorum ve düşüncelerinizin bizim için çok değerli olduğunu biliyor musunuz? Yorumlarınızla soru cevaplarımıza katkıda bulunabilirsiniz.
Sitemizde yer alan tüm hizmet ve içerikler eğitim ve öğretim amaçlı olarak öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

▼ SIRADAKİ HABER ▼

Kim Milyoner Olmak İster&#;de Sorulan Bu Bilim ve Teknoloji Sorularından Kaçını Bilebileceksin?

Webtekno'nun sıkı takipçilerinden biriysen, okuduğun bilim ve teknoloji içerikleri sayesinde bilgi dağarcığın mutlaka gelişmiştir. Senden en az 10 doğru yanıt bekliyoruz.

Acele etmeden, şaşırtmacalı şıklara aldanmadan cevap vermen önerilir. Hazırsan başlayalım.

1. Hangisinin patlamasına "süpernova" denir?

kim milyoner olmak ister soruları

Son kararınız mı?

2. Satıcıya "Bu powerbank'in siyah renkte olanından var mı?" diye soran müşterinin elinde tuttuğu muhtemelen hangisidir?

milyoner soruları

Son kararınız mı?

3. Güneş Sistemi'nin toplam kütlesinin yüzde 99,8'ini hangisi oluşturur?

kim milyoner olmak ister

Son kararınız mı?

4. Hangisi, bilinen en büyük etobur dinozordur?

bilim soruları

Son kararınız mı?

5. Gök cisimlerinin konumlarını ve hareketlerini küresel bir kubbenin iç yüzüne yansıtarak gösteren yapı hangisidir?

Son kararınız mı?

Son kararınız mı?

6. Periyodik tabloda hangi adda bir element bulunmamaktadır?

Son kararınız mı?

Son kararınız mı?

7. Biyoloji derslerinde "Mitoz" ve "Mayoz" başlıkları altında incelenen hangisi olur?

kim milyoner olmak ister soru

Son kararınız mı?

8. "Elektronik beyin" hangisinin eş anlamlısıdır?

kim milyoner

Son kararınız mı?

9. Elinize bir tartı alıp tartılacak olsanız hangisinde daha ağır gelirdiniz?

teknoloji soruları

Son kararınız mı?

Evrende en fazla bulunan iki element hangileridir?

kim milyoner bilim sorusu

Son kararınız mı?

Dünya'nın kendi ekseni etrafında bir kez dönmesiyle geçen sürenin yaklaşık 24'te 1'ine ne denir?

kim milyoner olmak ister yarışmacı

Son kararınız mı?

'te Amazonlarda yaşayan bir grup erkek üzerinde yapılan bir araştırmaya göre aynı sürede hangisini yapmak hangisini yapmaktan daha fazla testosteron salgılatır?

kim milyoner olmak ister soru

Son kararınız mı?

"Vizörde ve lenslerde problem yoktur, shutter sayısı fazla değildir" gibi ifadeleri hangi ürünün ikinci el ilanında görürsünüz?

kim milyoner olmak ister kadın

Son kararınız mı?

Okullarda Dünya'nın yuvarlak olduğu anlatılırken, yaklaşmakta olan hangi ulaşım aracının ilk önce yelken direğinin göründüğü söylenir?

milyoner yarışma

Son kararınız mı?

Sovyetler Birliği'nin 3 Kasım 'de "Sputnik 2" uydusuyla uzaya gönderdiği, Dünya yörüngesine yerleşen ilk hayvan olan köpeğin adı nedir?

milyoner yarışma

Son kararınız mı?

Einstein'ın izafiyet teorisiyle kuantum fiziğini birleştirmeyi başaracak olan teoriye bilim insanları tarafından verilen popüler ad hangisidir?

kim milyoner olmak ister kız

Son kararınız mı?

Kaçta kaç yapabildin?

Emoji İle Tepki Ver

22

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası