ışıltılı cc krem / Işıltılı Bir Cilt için En İyi BB & CC Krem Önerileri | Beymen Blog

Işıltılı Cc Krem

ışıltılı cc krem

En İyi CC Krem

Son zamanların popüler kremlerinden bir tanesi olan CC krem ile karşındayız. Bu yazımızda CC krem nedir ne işe yarar gibi sorulara detaylı bir şekilde yanıtlayacağız. Şu anda piyasada sık bir şekilde tercih edilen kremler arasında BB krem, DD krem, PP krem, EE krem ve elbette CC kremler bulunuyor. Bu kremlerin hepsinin görevi ve işlevi farklı. Biz bu yazımızda CC kremi ele alacak ve hakkında bilmek isteyeceğin her şeyi tek tek anlatacağız.

CC krem ciltteki renk eşitsizliğini kapatmaya yardımcı olan bir üründür. Adındaki CC yani “Color Correcting” (Renk düzenleyici) ya da “Complexion Correcting” (Cilt dengeleme) de bu özelliğinden gelir. Bu kremler BB kremlerle aynı antioksidan ve GKF özellikleri taşır. Ancak en önemli özelliği cilt rengini ekstra aydınlatmasıdır. Kıvam olarak bu krem BB kremlerden daha hafif yapıdadır. Bunun anlamı sivilceye yatkın yağlı ciltler için de ideal olduğudur.

Bu kremin bir diğer önemli özelliği ışık yansıtan partiküller içermesidir ki bu da cilde anında ışıltı kazandırmaya yardımcıdır. Cilt tonunda bir renk eşitsizliği söz konusu ise doğru içeriğe sahip bir krem seni bu durumdan hızlı bir şekilde kurtaracaktır. Şimdi CC kremlerin içeriğini ve tam olarak ne işe yaradığını detaylı bir şekilde inceleyelim.

CC Krem Ne İşe Yarar?

  • CC kremlerin içeriğinde ışığı yansıtan pigmentler vardır. Bu pigmentler ciltteki renk ton eşitsizliğini dengelemeye yardımcı olur.
  • Ciltteki yorgun görünümü, leke ya da kızarıklığı karşı aydınlık bir görünüm sağlayan CC kremler fondöten kullanmadan ciltteki tonu eşitleme olanak sağlar.
  • Ciltteki yağlı görünümü, parlamayı kontrol altına almak için de CC kremler oldukça etkili ürünlerdir. Nemlendirici özelliği vardır ve bu sayede gün boyu cildin nemli kalmasına destek veriyor.
  • Bu kremlerin içeriği SPF ile güçlendirilmiştir. Bu da güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korumaya destek sağladığı anlamına geliyor.

CC kremler yapı gereği diğer krem ve fondötenlere oranla çok daha ince bir yapıya sahiptir. Bu denli ince yapıda olduğu için de yüzde hemen hemen hiç hissedilmez. Fondöten kullanmak istemiyor ancak cilt tonundaki dengesizliği ortadan kaldırmak ayrıca yüzünde yokmuş hissi yaratmasını istiyorsan makyajın için bu krem en ideali olacak.

CC kremler yapı itibarı ile renksizdir. Çünkü içerisindeki pigmentler cildin kendi tonuna uyum sağlama şeklinde çalışır. Bu sebeple renksiz ya da bir ihtimal yeşil renkte olabilir. Zaten kremi uyguladıktan kısa bir süre sonra bu pigmentler cildinle uyum sağlayacak.

CC Krem Nasıl Kullanılır?

Aldığın CC kremi cildine uygulaman oldukça kolay. Önce parmağınla cildine uygula ki parmağında ısınan krem cildinde çok daha hızlı ve homojen bir şekilde dağılsın. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olduğundan kremi makyaj bazı olarak da kullanman mümkün. Nemlendirici etkili olduğundan emin ol ki böylelikle makyajın teninde gün boyu bozulmadan korunabilsin.

CC kremi yüzüne uyguladıktan sonra ise onu uygun şekilde dağıtman gerekiyor. Bunun için makyaj süngeri ya da fırçası kullanabilirsin. Eğer ıslak bir bitiş tercihin ise makyaj süngerini önce ıslatmayı unutma. Sonra ıslattığın bu sünger ile kremi cildinde güzel bir şekilde dağıt. Bu kadar kolay!

Hangi CC Krem Tercih Edilmeli?

CC kremi uygulamadan önce ilk adım doğru bir krem seçmektir. Peki, cildin için en uygun CC krem hangisi? Bunu anlamak için elinin üzerinde küçük bir uygulama testi yapabilir ve sonuca göre karar verebilirsin. Cildin yağlı ise ıslak bitişli krem yerine mat bitişli çeşitlerinden tercih edebilirsin. Kuru bir cilde sahipsen tam tersi olarak ıslak bitişli bir krem tercih etmelisin.

Bu kremlerin temel amacının ten rengini düzenlemek olduğunu unutma. Ciltteki yanık, kızarıklık ya da yorgunluğun sebep olduğu renk eşitsizliklerini dengelemeye yardımcıdır. Ten yapını iyi tanıyorsan hangi kremi seçeceğin konusunda çok zorlanmayacaksın. Bu noktada hangi CC kremi tercih edebileceğin konusunda tavsiyelerimiz sana yardımcı olabilir.

En İyi CC Krem?

Şu anda pek çok markanın CC krem çeşidi sunuluyor. Bu sebeple aklın biraz karışabilir. En iyi CC krem aslında cildine en uygun olandır. Daha önce de dediğimiz gibi cilt tipini tanıman krem seçmende işini oldukça kolaylaştıracaktır. CC krem kullananlar ne demiş, hangisini tercih etmiş diye baktığında cildine uygun olan kremi seçenlerin gayet memnun olduğunu görebilirsin. Sana sunacağımız CC krem önerileri ile cildine en uygun ürünü rahat bir şekilde bulacağını düşünüyoruz.

  1. Loreal Paris Glow Cherie Aydınlık Veren Renkli Nemlendirici Light 30 ml

Cildinin gün boyu ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaya yardımcı bu krem ışıltı veren formülü ile favorin olacak! İçeriğinde karpuz özünün yatıştırıcı özelliğini taşıyan bu krem cildinde daha aydınlık bir görünüm sağlayacak. Yine içeriğindeki sedef özü cilt tonunun eşitlenmesine katkı sağlayacak ve parlak, sağlıklı bir görünüm elde etmene olanak tanıyacak.

 

 

  1. La Roche Posay Rosaliac CC Crem SPF30 Renkli Bakım Kremi 50 ml

Hassas ve kızarıklığa eğimli bir cildin var ise La Roche’nin bu kremini mutlaka denemelisin. Yüksek kapatıcı ve ton eşitleyici özelliği ile cildinin ihtiyacını en iyi şekilde karşılamana yardımcı olacak. Bu bakım kremi cilt tarafından hızla emilir ve herhangi bir iz bırakmaz. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamada da etkilidir. Cildindeki ton eşitsizliğini hızlı bir şekilde gidererek pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm sağlamana yardımcı olacak. Günlük cilt bakım rutininde kullanmaya başla, şaşırtıcı sonuçları kendi gözünle gör!

 

 

  1. Flormar CC Cream - CC Krem 35 ml No: 04 Anti-Fatigue

Ciltteki iz ve ton eşitsizliklerini kapatmak istiyorsan sana etkili bir seçenek daha. Kozmetik sektörünün trend markalarından biri olan Flormar’ın çıkarttığı bu krem içeriğinde bulunan SPF15 ile cildi dış etkenlere karşı en iyi şekilde korumaya yardımcı oluyor. Ayrıca cildin nem seviyesini dengeleyerek ışıltılı ve sağlıklı bir cilt görünümünü destekliyor. Ciltte kusursuz bir görünüm hedefleyen bu krem düzenli kullanıldığı takdirde yüz güldüren sonuçlar veriyor.

Senin için önerdiğimiz bu içeriği güçlü CC kremler cildin için aradığın o etkili desteği sağlamaya yardımcı oluyor. Türkiye’nin kozmetik butiği Kozmela’da cilt bakımına dair aradığın tüm ürünleri bulabilirsin. Dünyaca ünlü kozmetik markaların cilt bakım ürünlerine sadece tek bir tıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlarla sen de sahip olabilirsin.

İnce yapılı ve ışıltılı bb krem seçenekleri!

İnce yapılı ve ışıltılı bb krem seçenekleri!

İnce yapılı bb krem araştırarak özellikle yaz aylarında rahat etmek istiyor olabilirsiniz. Diğer ürünlere nispeten daha kalın olan fondöten ve bb kremler ağırlık hissi yaratır. Yüzünüzde ekstra bir katman varmış gibi hissedebilirsiniz. Bu his, yaz aylarında çok daha dayanılmaz olur. Bu nedenle birçok kadın ince yapılı ve ışıltılı bb krem arayışına girer. Bugün sizlere değerlendirebileceğiniz en iyi bb krem seçeneklerini sıraladık. Hadi başlayalım!

BB kremler fondötenlere oranlara daha hafif yapıdadır. Ancak kapatıcılık oranları fondöten kadar kuvvetli olmayabilir. Ten rengini eşitlemek, cilde canlılık kazandırmak ve kremsi yapı ile hafif hissetmek için en iyi ürün bu ürünlerdir. Sizde cilt yapınıza uyumlu bb kremler kullanarak çok daha pratik makyaj yapabilirsiniz. İlk olarak  Asya ülkelerinde ortaya çıkan ve “Blemish Balm” yani sivilce kremi şeklinde isimlendirilen ürünler, cildin sağlıklı bir şekilde aydınlatılmasına destek olurlar. Bu renkli krem, nemlendirici özelliğiyle cildinizdeki çizgileri dolduruyor, teninizi daha eşit bir renge dönüştürüyor ve bu sayede mükemmel makyaj için uygun zemini oluşturmanızı sağlıyor.

BB krem kullanmadan önce tercih yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Bu kremlerin de tıpkı fondöten gibi cildin yapısına uygun olarak seçilmesi önem taşır. BB kremi farklı kılan özelliklerden yararlanarak en iyi seçenek belirlenebilir. Örneğin, kuru bir yüze sahipseniz çatlak ve renk eşitsizliği problemlerine karşı nemlendirici içerikli kremleri tercih edebilirsiniz. BB krem tonları açık, orta ve koyu olarak 3’e ayrılır. Cilt renginize en uygun tonu tercih ederek tek dokunuşta kaliteli sonuçlar yaratabilirsiniz. Hafifliği ile tazeleyen ve etkileri ile harikalar yaratan bu ürünü makyaj çantanızdan ayırmayacağınıza eminiz! Peki ince yapılı bb krem önerileri neler? Işıltılı bb krem için hangi marka tercih edilebilir? İşte en iyi ve uygun fiyatlı bb krem ürünleri…

Handmade İnce Yapılı BB Krem 

New Well Handmade BB Krem, cildinizi nemlerdirir ve aynı zamanda besler. Pembe ve sarı alt tonlu ciltlerin tamamına uyum sağlayan kremin kullanımı da oldukça pratiktir. Birkaç damla kremi cildinize noktalar halinde sürdükten sonra tampon ya da fırça yardımı ile yayabilirsiniz. En iyi sonucu almak için New Well'in fırça ya da tamponlarını kullanabilirsiniz. Cilt üzerinde katman oluşturmayan New Well Handmade Krem, doğal dokunuşlar ile yenilenmenizi sağlar. 

Dermotolojik olarak test edilen bu ışıltılı bb krem, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kendine ve doğaya saygılı kadınların tercihi New Well Handmade BB Krem ile birkaç dakika içinde cildinizi fresh gösterebilirsiniz. Kremi, hem en özel zamanlarda hem de günlük hayatta tercih edebilirsiniz. Daha sağlıklı ve nem oranı dengelenmiş bir cilt için New Well Handmade BB Cream'i makyaj çantanıza dahil edin. 

Derma Işıltılı BB Krem

New Well Derma BB Cream, bugüne kadar BB kremler ile ilgili bütün tabularınızı yıkacak. Hafifliği ve mükemmel kokusu ile vazgeçilmeziniz olacak!Medium ve light seçeneklerinde iki farklı renk tonu sunan BB krem, cilt üzerindeki ton eşitsizliklerini yok ediyor. Harika görünen bir makyaja ulaşmanız için cildinizi hazırlıyor. Derma BB Krem’in kapatıcı etkisi, makyajsız günlerde bile etkileyiciliğinizi ve güzelliğinizi korumaya devam ediyor. Ağırlık yapmayan, tazelemeye ihtiyaç hissettirmeyen New Well Derma ince yapılı bb krem, New Well’in çok satanlar listesindeki yerini koruyor. Üstelik, yaz günlerinde SPF 15 ile cildinizi güneş ışınlarından muhafaza ediyor. Tek bir ürün ile çok etki sizlerle!

BB KREM ÜRÜNLERİMİZE GÖZ ATIN!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası