arena kanal / Arena TV Canlı izle

Arena Kanal

arena kanal

Geçmişten Güç Al, Geleceğe Heyecan Duy!

Türkiye’nin lider teknoloji sağlayıcısı Arena ile gücümüze güç katıyor; ülkemizin ve hayatımızın dijitalleşmesine önderlik ediyoruz.

Dünya’nın en büyük akıllı cihaz ve aksesuar markalarının distribütörlüğünü yürüten Arena Connect, etkin satış ekipleri ve tecrübeli ürün yönetim kadroları ile yanınızda.

Arena Connect’in geniş ürün portföyü ve proaktif çözümleriyle hedeflerinizi gerçeğe dönüştürürken, pazar hakimiyetinizi güçlendirin.

Hizmetlerimiz

Arena Connect, katma değerli dağıtım, tedarik zinciri çözümleri, geri alım, ticari çözümler ve çok kanallı perakende çözümleri sunmaktadır. 13 ticari bölgede yer alan ekibiyle, 81 ildeki 'den fazla perakende satış noktasına, iş ortağı olan üreticilerin ürünlerini tam zamanında ulaştırmaktadır.

Uğur D&#;ndar

Uğur D&#;ndar

Türk gazeteci, haber programcısı. HayatıDündar, 1 Ocak 'te İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Vefa Lisesi'de tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü'nden mezun oldu. Yasemin Baradan Dündar ile evlendi ve 3 çocuğu oldu. Kariyeri yılında TRT tarafından açılan bir sınavı kazandı ve televizyon yapımcısı olarak çalışmaya başladı. ve Resmî Gazete yazarı oldu. Aynı yıl içinde İngiltere'de BBC'nin "Televizyonda Yapım-Yönetim" kursuna katıldı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik televizyon programlarına imza attı. TRT'de 19 yılı aşkın süreyle çalıştı. yılında Hürriyet yazarı olan Uğur Dündar Türkiye'de araştırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan kişidir.  yılında Show TV'ye geçen Uğur Dündar, yılında Hürriyet, Aydın Doğan'a satılmasından sonra, 'te Show TV'ye veda edip Kanal D'ye geçti. yılında Show TV'ye geri dönüp Star TV'ye geçti. Star TV'de Haber Genel Yayın Yönetmeni oldu ve Star TV'ye geçtikten sonra Star yazarı oldu. yılında ise Kiss TV ve Sabah Gazetesi'nde çalıştı. yılında atv'ye geçip tekrar Star TV'ye geçerek Star yazarı tekrar oldu. Ardından tekrar Kanal D'ye geçti. yılında CNN Türk ile ortak yayın yapmıştır.  yılında Uğur Dündar son olarak Star Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürdü ve ana haber bülteni sundu. yılında yeniden Hürriyet'e çalıştı. Bugüne kadar sayısız programa imza atan Uğur Dündar haber programı Arena'nın genel yönetmenliğini yaptı. Yıllardır ülkenin gündemini takip eden Arena programıyla sayısız ödülün sahibi oldu.  yılında Star TV, Doğuş Grubu'na satıldıktan sonra Star TV'ye veda etti. Ayrıca İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nde "Televizyon Programcılığı" derslerinde lisansüstü hocalık yaptı.  yılında kısa bir süre Milliyet'e geçti. sonrada arkadaşı Emin Çölaşan tarafından Sözcü'ye geçti. Halen Sözcü Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Mart 'te başladığı Artı Bir Tv'de kısa bir dönem ana haber bülteni sundu. Halen Halk TV'de Halk Arenası programını hazırlayıp sunmaktadır. 

Daha Fazla

Uğur D&#;ndar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam uğur d&#;ndar haberi bulunmuştur.

Bedri Baykam’ın annesi Mutahhar Baykam toprağa verildi

Bedri Baykam’ın annesi Mutahhar Baykam toprağa verildiCumhuriyet tarihinin ilk kadın yüksek mühendis-mimarlarından, ressam Bedri Baykam’ın annesi Mutahhar Baykam son yolculuğuna uğurlandı. Baykam, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gündem

Ali Ko&#;: Yeni sezonda t&#;m branşlarımıza başarılar diliyorum

Ali Ko&#;: Yeni sezonda t&#;m branşlarımıza başarılar diliyorumFenerbahçe Kulübü'nde bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Törene; Başkan Al iKoç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve sarı-lacivertli kulübün üyeleri katıldı. Ali Koç, Uğur Dündar ve bazı yöneticiler, törene gelen Fenerbahçelileri karşılayarak bayramlarını kutladı.

Futbol

C&#;neyt Arkın'ın nostaljik paylaşımına yorum yağdı

C&#;neyt Arkın'ın nostaljik paylaşımına yorum yağdıSosyal medyayı aktif şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Cadde

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir