tahta kurusuna en etkili ilaç / Vebi Draker CS Haşere Öldürücü 50 ml Kullanıcı Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Tahta Kurusuna En Etkili Ilaç

tahta kurusuna en etkili ilaç

Tahta Kurusu İlaçlama

Tahta kurusu İlaçlama yöntemlerinde en çok kullanılan yöntem soğuk  sisleme yöntemidir.  Tahta kurusu cimicidae familyasına ait geceleri  beslenmek için ortaya çıkan haşere türüdür.

Genellikle sıcak kanlı hayvanlardan beslenmektedir. İlk çağlardan bu yana yaşadığı bilinmektedir. Günümüzde en çok görülen tahta kurusu  cinsi cimeclextularius tur  Mağara devrinden beri insan paraziti olarak bilinmektedir. 

Tahta kurusu erginleri çok hızlı  bir şekilde üremektedirler.  Tahta kuruları erginleri her gün 2 ile 6 yumurta bıraktığı bilinmektedir. Yeterli beslendiği taktirde 1 yıldan fazla yaşadığı görülmüştür. Tahta kurusu vücutları ince ve yassı olduğundan dolayı çok küçük deliklere çatlaklara girebilmektedir.  Renkleri genellikle kırmızıya yakındır.  Konakçılarından kan ile beslendiği  için renkleri koyu kırmızı renge dönüşmektedir.

  • Profesyonel İlaçlama Desteği
  • Ekonomik Fiyat Garantisi
  • Garantili İlaçlama Hizmeti
  • Sağlık Bakanlığı onaylı Hizmet
Yatakta tahta kurusu olduğunu nasıl anlarız?

Tahta kuruları gece böcekleridir. Gündüz yuvalarına çekilip gece kan emmek için yuvalarını terk ederler. Yatağınızda tahta kurusu var olduğuna dair bir kaç işaret vardır.
1. Akşam uyuyup Gündüz bacak kol veya göbek altı gibi yerlerde kırmızılık ve şişkinlik varsa
2. Yatak çarşaflarında kan lekeleri varsa
3. Yatak Dikişlerinde siyah lekeler varsa tahta kurusu olduğuna işaret eder.
Ayrıca tahta kuruları gözle görülebilir boyutlarda olduğu için detaylı bakıldığında görülebilir.

Tahta kurusu nasıl çoğalır?

Tahta kuruları  yumurta bırakarak çoğalan haşere gurubunda yer almaktadır. Ortam koşullarına bağlı olarak günlük 5 ile 7 yumurta bıraktığı bilinmektedir. Hızlı çoğalma potansiyeline sahip haşerelerdendir. Yumurta Paketleri ortam sıcaklığına bağlı olarak 15 gün ile 20 gün arasında açılmaktadır. Hem dişi hem de erkek tahta kuruları da kan emer.

Tahta kurusu nasıl yok edilir?

Tahta kurusu bireysel yöntemler ile yok edilemezler. Kimyasal ilaç veya 80 derece sıcak buhar yardımıyla yok edilebilir. Profesyonel tahta kurusu ilaçlama firmalarından destek alarak yok edilebilir. Firmamız 14 yıllık sektör tecrübesine dayanarak profesyonel bir şekilde tahta kurusu ilaçlama hizmeti vermektedir

Evde tahta kurusu neden olur?

Evlerde tahta kurusu olmasının çeşitli faktörleri bulunmaktadır. Almış olduğunuz bir mobilya aracılığıyla gelmiş olabilir veya tatil esnasında kaldığınız tatil odalarından valizinize girmiş olabilir veya dışardan evinize girmiş olabilir. Tahta kurusu kendi kendisine oluşabilecek bir haşere değildir. Yaşam alanınıza bir misafir aracılığıyla gelmiş olabilir. En sık karşılaştığımız problem genellikle 2. el mobilyalardan kaynaklanıyor.

Tahta kurusu ne kadar yaşar?

Tahta Kuruları ortam koşullarına ve zorluklarına hızlı bir şekilde adapte olabilirler. 3 ay kadar Kan emmeden yaşayabilmektedir. Ortam Tahta kuruları için elverişli ise bu süre 2 yıla kadar uzayabilmektedir. Kimyasal ilaçlara hızlı bir şekilde bağışıklık kazanabildikleri araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Tahta kurusu ne ile beslenir?

Tahta kurusu kan ile beslenen bir parazit grubudur. İnsan ve hayvan kanlarını besin olarak kullanır. Kan dışında hiç bir şey ile beslenmez

Tahta kurusunu ne öldürür

Tahta kurularını öldürmenin 2 farklı yolu vardır.
1. 80 derece ve üstü sıcak buhar
2. Tahta kuruları için üretilmiş kimyasal ilaçlar ile öldürülebilir.

Tahta Kurusu İlaçlama Nasıl Yapılır?

Tahta kuruları; tıpkı bitve piregibi kan emerek beslenen zararlılardır. Bu nedenle tahta kurusu ile mücadelede bu zararlılara özel ilaçlama çözümlerinin tercih edilmesi gerekmektedir. Kendilerine yaşam alanı olarak kıyafetlerimizi, evlerimizde bulunan duvar arası çatlakları ve mobilya kumaşlarını tercih ederler. Bu nedenle insanlara erişmeleri oldukça kolaydır. Tahta  kuruları ilaçlanması en zor haşere grubunda yer almaktadır. Kanla beslendikleri  için amatörce yapılan uygulamalar çok etkili olmamakla birlikte zaman kaybına sebep olmaktadır.

ARYA HAŞERE İLAÇLAMA olarak tahta kurusu   ilaçlamalarında profesyonel  olarak  hizmet vermekteyiz.  Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ilaçlar ile doğru ekipmanlarla ilaçlama hizmeti vermekteyiz. 

Tahta kurusu İlaçlama yöntemlerinde en çok kullanılan yöntem soğuk  sisleme yöntemidir.  Tahta kurularının saklanabileceği her yer ilaçlanmış oluyor. Dumanlama yöntemi ile kısa bir süre içerisinde tahta kurusu şikayetleriniz bitmiş olacaktır. Unutmayalım ki Tahta kuruları istilacı bir haşeredir hemen ilaçlama yapılmazsa kısa süre içerisinde eviniz tahta kuruları tarafında istilaya uğramış olacaktır.

Tahta Kurusu Hakkında Genel Bilgiler

Tahta kurularında şimdiye kadar herhangi bir hastalık bulgusuna rastlanmamıştır. Konakçılarından beslendikleri zaman deri de tahrişe sebep olan yaralar bırakmaktadır. Deride kızarıklık şişkinliklere sebep olmaktadır.  Deri  kızarıkları için cildiye doktoruna görünmeniz sağlığınız için daha faydalı olacaktır.  Tahta kurusu şikayetleriniz için hemen iletişime geçip Tahta kurusu ilaçlama hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Tahta Kurusu Yaşam Döngüleri 

Tahta kurularının Yaşam Döngülerini gösteren resmi sizler için hazırladık.

Tahta kurusu ilaçlama Fiyatları

Tahta kurusu ilaçlama fiyatlarını belirleyen bir çok etken bulunmaktadır.  Haşerenin türü İstilanın yoğunluğu ortam koşulları ve alanın büyüklüğüne bağlı olarak kullanılacak ilaçlar ve ekipmanlar tahta kurusu ilaçlama fiyatlarının değişmesinde önemli rol oynamaktadır.

Arya İlaçlama Şirketi olarak tahta kurusu ilaçlama fiyatlarında En uygun fiyat garantisi sunmanın yanı sıra verdiğimiz tüm Tahta kurusu ilaçlama hizmetleri garanti kapsamında çözülmektedir. Tahta kurusu ilaçlama fiyatlarımızı sizlerin cebini yormayacak bir şekilde sizler için en iyi ve en uygun fiyatı verdiğimizden emin olabilirsiniz.

Tahta kurusu İlaçlama Fiyat Tablosu

Metrekare (m²)Ortalama FiyatıOrtalama İndirimli Fiyatı
50m²
75m²

Vebi Tahta Kurusu Ilacı Draker - Kokusuz Ve Konsantre 50 Ml KOVMATİK

Fabrika, okul, restoran gibi kapalı alanlarda haşere oluşumunu önlemek amacıyla biyosidal ürünler kullanılır. Hızlı bir şekilde üreyen böcekler önceden alınan önlemlerle ortadan kaldırılır. Yaygın olarak alınan önlemler arasında ilaçlama ön plana çıkar. Vebi tahta kurusu ilacı konsantre bir üründür. Geniş spektrumu sayesinde birçok haşere türü için kullanılabilir. Bu ürün yedi haşereye karşı ruhsatlıdır. Yeni nesil mikro kapsül teknolojisi ile üretilen biyosidal otel, hastane ve tüm kamu binalarında kullanılır. Depo gibi kapalı alanların yanı sıra bahçe gibi açık alanlarda da güvenle tercih edilir. Uygulama etkin bir şekilde yapıldıktan sonra kapalı alanlarda 90 gün, açık alanlarda ise 21 gün kadar etkisi sürer. Siz de yaşam alanınızda hijyenik bir ortam oluşturmak için bu etkili haşere ilacını kullanabilirsiniz.

  • Geniş spektrum
  • Uzun süreli etki
  • Ruhsatlı ürün

Etkili Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Özellikleri

Etkili Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Özellikleri

Vebi tahta kurusu ilacı draker kokusuz ve konsantre 50 ml ürünün kompozisyonunda 10 gr cypermethrin, 2 gr tetramethrin ve 10 gr piperonil butoksit yer alır. Konsantre ürünün kalan kısmı su ve diğer maddelerden meydana gelir. Tatarcık, hamam böceği, kırkayak gibi yürüyen haşerelerin yanı sıra karasinek, sivrisinek ve kalorifer böceği gibi uçan türlere karşı da uygulanan ürün, uzun süreli etki gösterir. 50 mililitrelik ürün 5 litre su ile seyreltilerek kolayca hazırlanır. Bu kapasitedeki karışım sayesinde yaklaşık metrekare alan ilaçlanabilir. Böcek popülasyonuna göre bu yüzey alanı farklılık gösterebilir. Ürün, çift etkili güce sahiptir. Hem serbest hem mikro kapsülü ile uygulama yapılabilir. Düzenli uygulandığında etkili sonuçlar elde edilmesine yardımcı olur. Siz de bu uzun süreli etkiye sahip olan biyosidal ürünü düzenli periyotlarla uygulayabilirsiniz.

Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Faydaları ve Yorumları

Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Faydaları ve Yorumları

Açık ve kapalı alan için farklı etki süreleri bulunan ilaçlama ürünü geniş spektrumu ile dikkat çeker. Birçok farklı haşere türü için etkin özellik gösteren madde son derece faydalıdır. Ruhsatlı bir ilaç olan draker zararlı baskınlarının önüne geçer. Özellikle gıda üretimi yapılan alanların hijyen açısından üstün özelliklere sahip olması gerekir. Yüksek haşere popülasyonunun bulunduğu alanlarda hijyenik gıda üretimi yapılamaz. Belirli periyotlarda uygulanan draker ürünü sayesinde depo ve mutfak gibi alanların güvenliği sağlanır. Uygulama anında haşere öldürücü etki de gösterir. Zararlıların uzaklaştırılmasında son derece etkilidir. Su ile seyreltildiğinde homojen bir yapı elde edilmesini sağlayan kimyasal madde, püskürtücü gibi ekipmanların uygulama anında tıkanmasını önler. Vebi tahta kurusu ilacı draker kokusuz ve konsantre 50 ml yorumları sayesinde ürünü yakından inceleyebilirsiniz.

Cazip Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Fiyatları

Cazip Vebi Tahta Kurusu İlacı Draker Fiyatları

Uygun ölçüler kullanılarak su ile seyreltilen konsantre ürün homojen yapısıyla dikkat çeker. Oluşan ilacın bu yapısı sayesinde kolay bir uygulama gerçekleştirilir. Küçük haşerelerin yanı sıra akrep, çiyan gibi zararlılar ile mücadelede Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı olarak kullanılabilen ilaç, büyük etki alanına sahiptir. Herhangi bir koku içermeyen madde, ciltte tahriş yapıcı etki bırakmaz. Bununla beraber uygulama sonrası yüzeylerde leke oluşumu olmaz. Çift yönlü etkileri arasında yer alan mikro kapsülleme sistemi sayesinde hedef böcek ilaca maruz bırakılır. Bu sayede haşerelerin kaçarak uzaklaşması engellenir. Vebi tahta kurusu ilacı draker kokusuz ve konsantre 50 ml fiyatı ürünün kimyasal yapısı göz önünde bulundurularak belirlenir. Konsantre yapıda olan ürün seyreltilerek kullanıldığından son derece avantajlı hale gelir. Siz de bu kaliteli haşere önleyici ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır