paşa künefe mersin iletişim / Paşakünefe33 | Mersin

Paşa Künefe Mersin Iletişim

paşa künefe mersin iletişim

Türk tatlı kültürünün en sevilen ve tercih edilen şerbetli tatlılarından olan baklavayı ve künefeyi yediden yetmişe hepimiz severiz. Bayramlarımızın olmazsa olmazı baklava ve künefeyi sofralarımızdan eksik etmeyiz. Cevizlisinden fıstıklısına, fındıklısına, midye baklavadan, havuç dilimi baklavaya kadar aklınıza gelebilecek her türlü baklava ve künefenin imalatını firmamız büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştirmektedir. Alanında deneyimli ve yetenekli baklava ustalarımız sayesinde, her zaman aynı lezzette ve kalitede baklavaları sizlerle buluşturmak firmamızın en büyük hedeflerindendir.

Firmamızın en önem verdiği konuların başında ise müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak gelmektedir. Bu amaç doğrultusunda, baklavalarımızın ve künefelerimizin üretimini başından sonuna dek denetliyoruz. Her zaman en kaliteli malzemeleri kullanarak lezzetimizden ödün vermiyoruz. Bayramlardan, özel günlerinize ya da hediye etmek için özel olarak istediğiniz baklavaların siparişini seve seve alıyoruz.

Mersin gıda sektörünün başında gelen firmalardan biri olmamızı bu detaylı, titiz ve özenli çalışma stilimize bağlıyoruz. Çünkü firmamız için önemli olan üretmek değil, ürettiklerimizin siz değerli müşterilerimizi mutlu etmesidir. Müşterilerimizden aldığımız her olumlu etkileşim, bizi daha iyisini ve daha güzelini yapmak için yüreklendiriyor.

Eğer siz de, kendinizi özel hissetmek ve verdiğiniz ücretin karşılığını almak istiyorsanız mağazamızda sizlere hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyarız. Güler yüzlü çalışma arkadaşlarımızla, geniş ürün yelpazemizle ve sizin özel isteklerinize olan bağlılığımızla en iyi hizmeti alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Firma Etiketleri

Paşa Künefe

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

Gümüşpala Mahallesi, Kuruçeşme Caddesi, No 14/A, Avcılar, İstanbul
  • Banka kartı
  • Kredi Kartı
  • Alkol bulunmaz.
  • Nakit Ödeme
  • Paket Servisi
  • Gel-Al
  • Tatlı ve Pasta
  • Klimalı
  • Dış mekan var.
  • Kapalı alan var.
S S
Çok fazla çeşidi var ben neredeyse hepsinden yedim ama favorim paşa special birazcık ağır ama ona rağmen yenir güzel yanındaki ikramları olsun fıstığı olsun avcılardaki iyi künefecilerden
G E..
Avcılar’da muadili olmayan künefeci diyebilirim. Künefeyle birlikte kuruyemiş ve meyve servis ediliyor. Sunumda görselliğe önem verenlerin kesinlikle bi uğramasını tavsiye ederim.
C.. U.
İlk defa denediğim PAŞA künefe ,çok hayal kırıklığı yarattı bende.Künefe konusunda uzmanlaşıp,nasıl bu kadar kötü künefe yapmayı beceriyorlar anlamadıseafoodplus.infoı olduklarını ve hatay dan daha iyi künefe yaptıklarını idda ettiler birde.
M T
Künefesi oldukça lezzetli. Meyve ve kuruyemiş sunumları güzel. Garsonları hızlı ve kibar. 5 yıldızı alamamasının tek sebebi lavabosu. Kıraathane lavabosu gibi, mümkünse lavaboya gitmeden mekandan kalkmaya çalışın, hijyen konusunda sınıfta kalıyor maalesef.
C C
Avcılarda künefenin tek adresi harika künefe yapıyorlar evimizin dibinde oldugu için çok şanslıyız valla başka ilçelerden gelen bi sürü arkadaşım var o derece namı var paşa künefenin valla avcılar olarak aşırı şanslıyız ????
C C
Avcılarda künefenin tek adresi harika künefe yapıyorlar evimizin dibinde oldugu için çok şanslıyız valla başka ilçelerden gelen bi sürü arkadaşım var o derece namı var paşa künefenin valla avcılar olarak aşırı şanslıyız
U U
Künefe siparişinin yanında gelen süt,çerez, meyveler daha zengin ve göz zevkinide arttırdığı kesin fiyatlar seafoodplus.infoniz efendim onerilir
E A
Abartıldığını düşündüğüm bir işletme. Gitmeden önce burayı çok duymuştum. Ama lezzet bakımından hayal kırıklığı oldu. Önden sundukları meyve ve kuruyemiş ikramı güzel düşünülmüş. Ama künefe konusunda başarılı diyemeyeceğim. Eğer Hatay, Adana, Mersin taraflarında künefe yemediyseniz belki beğenirsiniz.
Z Z
Bir arkadaşın tavsiyesi ile gittik. Herkes standart künefe istedi, ben hasır künefe tercih ettim; hasır künefeyi beğendim ama normal künefesini hiç beğenmedim, lezzet olarak dondurulmuş paket künefelerden halliceydi, peyniri çok azdı, o kadar kötüydü ki kimse bitiremedi. Gelen ikramlar güzeldi ama ismi künefeci olan bir mekanın künefesi bu kadar tatsız oluyorsa 2 puandan fazlasını hak etmiyor, 2 puanı da ikramlar ve hasır künefe için verdim.
A Ç
Servisleri lezzetleri ve izzeti ikramları harikaydı. Çok güzel künefelerimizi yedik ve güler yüzlü ve ilgili çalışanlarıyla hoş güzel sıcak bir mekan. Fiyatlarıda çok makul:)
Daha fazla göster

Pasha Künefe Baklava Katmer, Eğriçam

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Fiyat (₺) Baklavacı

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

(Şu Anda Kapalı)

Pazar:

Bilgilerde Hata mı Var?

Pasha Künefe Baklava Katmer'in Menüsü

Pasha Künefe Baklava Katmer'in henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Pasha Künefe Baklava Katmer hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

CanerYalcin 5 puan vermiş.


yildizd

yildizd 5 puan vermiş.


gamzegu

gamzegu 3 puan vermiş.


Pasha Künefe Baklava Katmer'i Paylaş

Pasha Künefe Baklava Katmer, Eğriçam'ın adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Mayıs 1

Nisan 1

Mart 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 11 Temmuz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir