çağla şimşek kaç kardeşi var / Çağla Şimşek kimdir? Boyu kaç? Annesi kim? Kaç yaşında? Instagram adresi

Çağla Şimşek Kaç Kardeşi Var

çağla şimşek kaç kardeşi var

Cihan Şimşek ile Çağla Şimşek kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Cihan Şimşek ile Çağla Şimşek kardeş mi?
  2. Kardeşlerim dizisi Ayşe kim?
  3. Cihan Şimşek ve Çağla Şimşek evli mi?
  4. Çağla Şimşek nereli?
  5. Elveda Derken Naz kim?
  6. Çağla Şimşek küçük gelinde kaç yaşında?

Cihan Şimşek ile Çağla Şimşek kardeş mi?

Çağla Şimşekve Cihan Şimşekkuzen değildir. yılında ayrıca Cuma'ya kalsa isimli dizinin başrolü olan Çağlakarakterine hayat verdi. Bu dizi de Türkiye'de sıkça adından söz ettiren Küçük Gelin dizisi oldu. Burada Zehra karakterine hayat veren oyuncu Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

Kardeşlerim dizisi Ayşe kim?

Kardeşlerim Ayşe'yi Çağla Şimşek canlandırıyor. yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir.

Cihan Şimşek ve Çağla Şimşek evli mi?

Fakat henüz evlideğiller. yılında Hanım Köylü dizisinde Cüneyt rolünü oynadı. yılında 4N1K sinema filminde Sinan karakteri ile ilk kez beyazperde de boy gösterdi. yılında Sabahlar Olmasın dizisinde rol aldı. yılında Başımız Belada ve Geçmiş Olsun filmlerinde rol aldı.

Çağla Şimşek nereli?

Hayatı ve kariyeri Çağla Şimşek, 1 Ağustos tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Elveda Derken Naz kim?

Hayatıve kariyeri Çağla Şimşek, 1 Ağustos tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derkendizisinde Nazkarakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Çağla Şimşek küçük gelinde kaç yaşında?

19 yaşında (1 Ağustos ) Çağla Şimşek/Yaş

Çağla Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte oynadığı diziler ve filmler

KAYNAK: KARAR

Çocukken adeta tesadüf eseri ünlü olan Çağla Şimşek, yılında başlayan kariyerinde birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde rol aldı. Yeni nesil oyuncular içerisinde beğenilen isimlerden biri olan ünlü oyuncu, Kardeşlerim dizisinde Ayşe karakteriyle yer alıyor. İşte, Çağla Şimşek biyografisi

Cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı olan 'Kardeşlerim' dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. yılından bu yana herhangi bir projede yer almayan Çağla Şimşek, ATV'nin sevilen dizisinde 'Ömer'in partneri 'Ayşe' karakteriyle seyircilerin karşısına çıkıyor.

ÇAĞLA ŞİMŞEK'İN HAYAT HİKAYESİ

1 Ağustos tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çağla Şimşek aslen Samsunludur.

3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol aldı. İlk ciddi rolünü yılında Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle yaşadı.

Çağla Şimşek'in oyuncu olma hikayesi de oldukça ilginç. Çocukken annesiyle doktora giderken yolda yapımcı Osman Yağmurdereli'nin dikkatini çekti. Teklifi değerlendiren annesinin dizi setine gitmesi sonrasında oyunculuk kariyeri başladı.

Çağla Şimşek hayatındaki dönüm noktasını bir röportajında şöyle anlattı: "Annemle doktora giderken yolda Osman Yağmurdereli bizi görmüş. Beni çok sevmiş. Anneme kartını vermiş ve setimize gel demiş. Annem de beni sete götürmüş. Sonra 'Elveda Derken' dizisine başladım."

yılında 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde 'Lavin' karakterini oynadı. yılında 'Küçük Gelin' dizisinde 'Zehra' rolüyle adını geniş kitlelere duyurdu.

funduszeue.info

ÖZEL YAŞAMI

doğumlu olan Çağla Şimşek, yılı itibarıyla 19 yaşındadır ve bekardır.

Çağla Şimşek metre boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @caglasimsek1 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ÇAĞLA ŞİMŞEK DİZİLERİ

- Elveda Derken (Naz)
- Kırmızı Işık (Merve)
- Kayıp Prenses (Duru)
- Cuma'ya Kalsa (Çağla)
- Hayat Devam Ediyor (Lavin Bakırcı)
- Küçük Gelin (Zehra Kara/Kirman)
- Elif (Reyhan)

ÇAĞLA ŞİMŞEK FİLMLERİ

- Nisvan: Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar (Fatma Aliye Hanım'ın Küçüklüğü)
- Vay Arkadaş
- Çeşme (Fatma)

Güncelleme: 

İlgili Haberler

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesiFulya Zenginer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu, eşi kim? İşte merak edilenlerAçelya Topaloğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesiŞeyma Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte hayat hikayesi
kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası