superonline süper destek şifre değiştirme / Superonline Modem Şifresi Değiştirme (Resimli) ✔️

Superonline Süper Destek Şifre Değiştirme

superonline süper destek şifre değiştirme

Turkcell Super Online Modem Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem ara yüzüne bağlanarak ev interneti şifresi nasıl değişir işlemini anlatımlı olarak resimlerle adım adım anlatacağız.

Türkiye&#;de bulunan telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Superonline, bireysel ve kurumsal kullanıcılarına ADSL ve de Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmeti veriyor. Superonline hizmetinden faydalanan kullanıcılar modem şifresini unutmaları durumunda veya değiştirmek istediklerinde modem ara yüzüne bağlanmak istiyor. Bu rehberde modem ara yüzüne nasıl bağlanacaklarını ve WiFi şifresini sorgulama ve nasıl değiştirebileceklerini anlatıyoruz.

Modem şifresi değiştirme işlemi her ne kadar sık yapılan bir olay olmasada, bazı durumlarda gerekli olabiliyor. İlk internet bağlantısı yapıldığı zaman modem üzerinde bir şifre bulunur. Bu şifre genellikle zor olan harf ve rakamlardan oluşur. Şifreyi daha kolay bir hale getirmek için WiFi şifre öğrenme değiştirme işlemi yapmak gerekmektedir.

Daha önce şifrenizi paylaştığınız kişilerin artık sizin internetinize bağlanmasını istemiyorsanız da modem arayüzüne bağlanarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

NOT: Superonline modem şifresi değiştirmek için hangi cihaz ile o modemin internetine bağlı olmanız gerekmektedir.

Turkcell Superonline Modem Arayüzüne Nasıl Girilir?

Turkcell Superonline modem şifresi değiştirme için, ve IP adresleri kullanılmaktadır. Modem arayüzüne giriş yapmak için internet taracısına IP adresi yazılarak modem arayüzüne girilir. Bu IP adresi ile bağlantı yapılamıyorsa IP adresi ile giriş yapılması denenebilir.

superonline modem arayüzü

Superonline modem arayüzü giriş sayfasında sizden kullanıcı adı ve parola girmeniz istenir. Modem şifresini ilk defa değiştirecekseniz, kullanıcı adı alanına “admin” şifre alanına ise “superonline” yazıp modem arayüzü sayfasına giriş yapabilirsiniz. Eğer daha önceden kullanıcı adı ve şifresini değiştirdiyseniz o bilgileri girmeniz gerekecek. Modem şifresini unuttuysanız modemi sıfırlayabilirsiniz.

Turkcell Superonline modem arayüzü

Superonline modem arayüze girmek için kullanıcı adı ve şifreyi bilmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adı veya şifrenizi hatırlamıyorsanız modeminize reset atabilirsiniz. Modemi resetledikten sonra modem sıfırlanır ve giriş bilgileri ilk günkü halini alır. Modemin reset düğmesine bir iğne yardımı ile saniye basılı tuttuktan sonra modeminiz resetlenmiş olacak. Modem resetlendikten sonra, modem arayüzü sayfasına giriş yapmak için kullanıcı adı “admin” şifre ise “superonline” olarak yenilenmiş olacaktır. Bu bilgiler ile Turkcell Superonline modem arayüz sayfasına giriş yapabilirsiniz.

İLGİLİ SAYFA: Superbox Şifre Değiştirme

Telefondan Superonline WiFi Şifre Nasıl Değiştirilir?

Superonline WiFi şifre değiştirme işlemi telefondan ve tablet gibi cihazlardan da yapılabilmektedir. Yapılan işlemler bilgisayardan yapılan işlemlerle birebir aynıdır.

Superonline WiFi şifresini telefondan değiştirmek için;

  • Telefonunuzdan bir internet taraycısı açın.
  • Tarayıcıya yazıp enter deyin.
  • Açılan sayfada kullanıcı adı ve parola alanlarını doldurarak modem arayüzü sayfasına giriş yapın.
  • İnternet veya Yerel Ağ butonundan birine tıklayın.
  • Açılan sayfada WiFi adını ve şifresini kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Superonline Modem Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Superonline modem arayüzü sayfasına girdikten sonra menüde bulunan “Yerel Ağ” yazısına tıklayın. Sonrasında açılan yeni menüden “Kablosuz Ağ Ayarları” linkine tıklayın.

blank

Kablosuz Ağ Şifreleme alanından SSID yazan bölüme WiFi adını, WPA önceden paylaşılan anahtarı yazan bölüme ise yeni modem şifresini yazdıktan sonra Kaydet butonuna tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

blank

Parolayı göster butonunu seçili tuttuğunuzda eski WiFi şifreniz görüntülenecektir. Kaydettikten sonra artık cihazlardan yeni şifreniz ile internete bağlanabilirsiniz.

Superonline Modem Arayüz Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Superonline modem arayüz şifresini değiştirmek için 3 farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsanız bunlarla modem arayüz sayfasına bağlanmak. İkincisi modemi resetleyip ilk giriş bilgileri ile bağlanarak değiştirmek. Müşteri hizmetlerini arayıp modem arayüz şifresi değiştirmek için yardım almak.

  • İnternet tarayıcısına yazarak enter tuşuna basın.
  • Modem arayüzü sayfasında istenen kullanıcı adı ve şifre alanlarını doldurun ve oturum aç butonuna tıklayın.
  • Modem kullanıcı adı ve şifresini unuttuysanız modemi resetleyin.
  • Ekranda açılan &#;Oturum Açma Parolasını Değiştir&#; butonuna tıklayarak modem arayüz şifresini değiştirebilirsiniz.

Turkcell Superonline Tarafından Kullanıcılara Verilen Modemler

Turkcell Superonline internet bağlantısı bağlatan müşterilere aşağıdaki modemlerden biri verilmektedir. Modem şifresini değiştirmek için hepsinde kullanılan yöntem anlattığımız gibidir.

  • Huawei B (CAT)
  • ZTE MFR
  • AirTies Air
  • Huawei HG/S
  • ZTE H
  • Tilgin HGA v2
  • Pirelli DRG AG
  • Huawei HGs
  • Huawei B (CAT-6)
  • Huawei B (CAT-7)
  • AirTies Air
  • Nokia GG-A
  • Tilgin HGA
  • Pirelli PRG EG
  • Tilgin HGA
  • Huawei HGv2
  • Zte ZXHN HA
  • Innbox F60

Superonline modem şifresi değiştirme ile ilgili sorunlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere ileterek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Bilindiği üzere sabit internet bağlantısı modem üzerinden yapılmakta ve internete giriş yapabilmek için de modem şifresi gerekmektedir. Süperonline internet konusunda en çok kullanıcısı olan firmalardan birisidir. Süperonline interneti kullananlar mevcut modemlerinin şifresini diledikleri zaman değiştirebiliyor. Bununla ilgili tüm detaylar yazımızın devamında mevcuttur.

Turkcell Süper Online Modem Şifresi Değiştirme

İnternet hizmeti veren kuruluşların farklı modem sistemleri bulunmaktadır. Bu nedenle ağ bağlantısı ya da şifre işlemleri farklı olabilmektedir. Süperonline internet hizmeti de Türkcell’e ait bir kurumdur. Modem kontrol hizmeti ve hız konusunda en iyilerinden birisidir diyebiliriz. Modem üzerinde oluşabilecek arıza ya da teknik destek konularında Türkcell müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz. Şifre işlemleri için de dilerseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri konusunda Türkcell rakipsiz bir firmadır. Yüksek kalitede ve en hızlı internet hizmeti için siz de Türkcell Süperonline internet hizmetini alabilirsiniz.

Modemlerde uzun bir şifre bulunur ve sabit internet sahipleri bu şifreyi değiştirmek isterler. Ezberlemesi oldukça zor olan bu şifreyi değiştirmek son derece kolaydır. Bu noktada Süperonline modem şifresi değiştirme hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Gerek ezberleme, gerekse de kotanızı ay boyu kullanabilmek için şifrenizi belli aralıklarla değiştirmenizde fayda vardır. Ay sonu kotanızı aşmamak ve kabarık internet faturaları ile karşı karşıya kalmamak için düzenli aralıklarla modem şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifre değiştirme modem ve internet güvenliğiniz için gereklidir.

Süperonline Modem Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Süperonline modem şifresi nasıl değiştirilir diye merak edenler olabilir. Bunun için öncelikle yapmanız gereken mevcut tarayıcınız üzerinden URL bölümüne yazmalı ve giriş yapmalısınız. Kullanıcı bölümü karşınıza çıkacak ve bu alana admin yazmalısınız. Şifre kısmına ise superonline yazmanız gerekiyor. Bu işlemin ardından karşınıza kablosuz ağ ayarları çıkacaktır. Bu sekmeyi tıkladığınızda hem ağ adınızı, hem de modem şifrenizi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Bu noktada dikkat edilmesi gereken ağ adınızın sizi belirtecek gibi belirlenmesidir. Bu durumda kırılması zor olacaktır. Şifre değiştirme işlemlerinde de çok titiz ve dikkatli olmanızda fayda vardır. Kolay tahmin edilebilir ve kırılması basit olan şifreler belirlememelisiniz. Yalnızca büyük harf, küçük harf ya da rakamdan oluşan şifreler basit şifreler olarak kabul edilir. Bu nedenden dolayı da belirleyecek olduğunuz şifre içerisinde büyük harf, küçük harf ve rakamlar olmalıdır. Bunun yanında şifrenizin içerisinde adınız, soyadınız ya da doğum tarihinizle alakalı harf ya da rakamlar olmamalıdır. En kolay tahmin edilebilen şifreler bu şekilde belirlenen şifreler olduğu unutulmamalıdır.

Süperonline Modem Şifresi Değiştirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Az önce de ifade etmiştik. Şifre belirleme sırasında çok dikkatli olmanızda fayda vardır. Modem şifrenizin sizin dışınızda başka birileri tarafından tahmin edilebilmesi ya da kırılmasını önlemeniz şarttır. Bu nedenle ardışık olmayan ve karışık harf ya da rakamlar içeren şifreler belirlemelisiniz. Bunun yanında adınızı, soyadınızı, memleketinizi, doğum tarihinizi ya da buna benzer bilgileri anımsatacak şifrelerden de kaçınmalısınız.

Süperonline ya da diğer kurumların vermiş oldukları internet hizmetleri genellikle kota ile sağlanmaktadır. Kullanıcılar sözleşme gereği atlık kotalarını aşmaları durumunda ekstra ücretler ödemek zorunda kalabiliyor. Bu nedenle kotanızı aşmamak için modem şifresinin önemi çok fazladır.ş Modem şifresini komşularınızın biliyor olması kotanızın çok hızlı bir şekilde tükenmesi anlamına gelmektedir. Bunu önlemek için de belli aralıklarla sistem üzerinden modem şifrenizi değiştirebilirsiniz. Oldukça uzun ve karmaşık olan standart modem şifrenizi bu yöntemle birkaç dakika içerisinde değiştirebilirsiniz.

Modem ile ilgili sorunlar yaşamanız ya da bu anlatılanlara rağmen modem şifrenizi değiştirememeniz durumunda Türkcell müşteri hizmetlerine haftanın 7 günü ve günün 24 saati ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetleri internet başta olmak üzere her konuda müşterilerine destek sağlamaktadır. Türkcell’e ait bir kurum olan Süperonline ile hızlı ve sorunsuz internet hizmeti sizleri bekliyor. Gerekli hallerde yukarıdaki adımları takip ederek modem şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Superonline Wifi Şifre Değiştirme; Günümüzde internetin olmadığı ev ya da iş yeri kalmamıştır diyebiliriz. Superonline internet abone sayısı da ülkemizde her geçen gün artmaktadır. Abonelerine fiber internet başta olmak üzere pek çok alanda internet hizmeti sunan ve bir Turkcell grup şirketi olan Superonline, müşterilerine tanıdığı kablolu internet, fiber internet, ADSL seçenekleri ile yıllardır en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Müşteriler, oldukça uygun fiyatlara internet hizmeti alabiliyor, ev, ofis ve işyerlerinde internete diledikleri gibi girebiliyorlar.

Ülkemizin en çok tercih edilen internet servis sağlayıcılarından biri olan Turkcell Superonline müşterileri de zaman zaman modem şifresini değiştirme ihtiyacı duyabiliyorlar.

Özellikle internet şifresi başkası tarafından kırılan, bu yüzden de internete erişimde yavaşlama ve kopma ile karşılaşan müşteriler, önceliklerini Superonline wifi şifresini değiştirmeye veriyorlar.

Bu yazımızda Superonline müşterileri için kısaca wifi şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya, konuyla ilgili olarak sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Superonline Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Superonline Şifre Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Şifrenizi gerek bilgisayarlarınız gerekse telefonunuz üzerinden kolaylıkla değiştirme ve güncelleme şansınız bulunuyor.

Adım adım Superonline wifi şifre değiştirme işlemini nasıl yapabileceğinizi kısaca aşağıdaki şekilde açıklayabiliriz:

  • İlk olarak bilgisayarınızın tarayıcısında yeni bir sayfa açın( Bilgisayarınızın da wifiye bağlı olduğundan emin olun)
  • Daha sonra arama motoruna yazın ve Enter tuşuna basın.
  • Yeni açılan sayfada ‘kullanıcı adı’ yazan kısma admin; şifre yazan kısma ise küçük harflerle olacak şekilde superonline yazın.
  • Ekranın hemen altındaki Oturum Aç butonuna tıklayın.

** Oturum aç butonuna tıkladığınızda ise karşınıza ‘Oturum açma parolasını değiştir’ ya da ‘Değiştirmeden Geçiniz’ şeklinde iki seçenek çıkıyor.

Bu seçenekler arasından Değiştirmeden Geç seçeneğine tıklayıp, işleminize devam etmeniz gerekiyor.

  • Açılan yeni sayfada seçenekler arasından ‘Yerel Ağ’ yazan yere tıklayın.
  • Sonrasında kablosuz ağ ayarları seçeneğine tıklayın.
  • Yeni açılan sayfa ekranında aşağıya doğru inin. VPA önceden açılan anahtar kısmına yeni oluşturmak istediğiniz şifrenizi yazın.

Bu bölümde sizin eski şifreniz de yer alıyor. Yani eski şifrenizi öğrenmek istediğinizde de bu alandan şifrenizi kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.

Modeminize diğer cihazların kolaylıkla bağlanmasını ve wifi şifrenizi kırmalarını istemiyorsanız; mutlaka güçlü bir şifre oluşturmanızı öneriyoruz.

Şifrenizde en az bir büyük harf, en az 1 rakam kullanarak, daha güçlü bir parola elde edebilirsiniz.

Turkcell Superonline şifre değiştirme işleminizi tamamladığınızda artık eski şifrenizle birlikte bilgisayar, tablet, akıllı telefon vb. diğer cihazlardan internete bağlanamıyorsunuz.

Yani tüm cihazlarınıza da yeni şifreyi girmeniz, eski şifreyi cihazlarınızdan silmeniz gerekiyor.

Cihazlarınızda şifre değişiklik işlemini nasıl gerçekleştirebileceğinizi aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Öncelikle cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Ağlar menüsünü açın.
  • Karşınıza çıkan wifi ağları arasından kendi kullandığınız ağın üzerine tıklayın ve ağı unut kısmını seçin.
  • Daha sonra aynı ağa tekrar bağlanın ve bu sefer, yeni oluşturduğunuz şifreyi girin. Bu işlemi wifiye bağlandığınız tüm cihazlarda gerçekleştirmeniz gerekiyor.

superonline fiber süper paket

Superonline Müşteri Hizmetlerini Arayarak Wifi Şifre Değiştirme

Teknolojiyle pek aranız yoksa yani telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan birkaç işlem yaparak, şifrenizi değiştirebileceğinizi düşünmüyorsanız; Turkcell Superonline müşteri hizmetleri numarasını arayarak, bu konuda müşteri temsilcisinden teknik ve canlı destek alabilirsiniz.

Müşteri temsilcilerinin modeminize ve internetinize erişim hakları olduğundan sizler, şifre değiştirme talebinizi onlara ilettiğinizde şifreniz, dakikalar içerisinde değiştiriliyor.

Müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için öncelikle akıllı telefonunuzdan 02 22 şeklinde olan müşteri hizmetleri numarasını çevirmelisiniz.

Sizi karşılayan sesli komut, sizden TC kimlik numaranızı, müşteri numaranızı ya da sisteme kayıtlı telefon numaranızı klavyeye girmenizi isteyebiliyor.

İstenilen bilgiyi klavyeye girdikten sonra direk müşteri temsilcisine bağlanmak ve diğer tuşlamalarla zaman kaybetmemek adına 6 rakamını tuşlamalısınız.

Daha sonra dakikalar içerisinde müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz.

Müşteri temsilcisine mevcut şifrenizi değiştirme istediğinizi dile getirerek, Superonline wifi şifre değiştirme işlemini kısa sürede gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Aynı zamanda müşteri temsilcisinden mevcut şifrenizi de öğrenebilirsiniz.

Turkcell Superbox Nedir? Nasıl İptal Edilir?

Telefondan Superonline Şifre Değiştirme

Modem şifrenizi bilgisayarınızın yanı sıra akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden de değiştirebilirsiniz.

Telefondan ya da tabletten gerçekleştireceğiniz şifre değişiklik işlemlerinde de öncelikle şifresini değiştirmek istediğiniz Superonline wifi ağına bağlı iken değişiklik işlemini yapmanız gerekiyor.

Bu noktada telefonunuzun ya da tabletinizin arama motoruna yazdıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla telefon ya da tabletiniz üzerinden gerçekleştirmelisiniz.

Yani telefon ve tabletten yapılan şifre değişiklik işlemlerinde de bilgisayardan yaptığınız işlemlerin aynısını yapmanız gerekiyor.

Superbox Şifre Değiştirme Telefondan

Turkcell tarafından sunulan Superbox internet hizmeti ile müşteriler, Superbox kablosuz cihazları ile elektrik prizinin mevcut olduğu her yerden internete erişebiliyorlar.

Yani aboneler, internete bağlanmak için ADSL alt yapısına ihtiyaç duymuyorlar.

Üstelik internete de fiber internet hızında bağlanabiliyorlar.

Superbox da Superonline tarafından sunulan bir internet hizmeti olduğundan Superbox wifi şifrenizi değiştirmek için aynı işlemleri yapmanız gerekiyor.

Sizler de Turkcell Superbox müşterisiyseniz; telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan Turkcell Superbox şifrenizi değiştirmek için;

  • İlk olarak kullandığınız arama motorunun adres kısmına yazın.
  • Yeni açılan sayfada sizden istenilen kullanıcı adına admin, şifre kısmına ise superonline yazın.
  • Daha sonra yerel ağlar—kablosuz ağ seçeneklerine tıklayın.
  • Yeni sayfada aşağı doğru inip, parola yazan yerdeki mevcut parolanızı silip, yeni parolanızı girin.
  • Yaptığınız değişiklikleri mutlaka kaydedin.

Superbox şifre değişiklik işlemini de Superonline da olduğu gibi aynı yöntemle gerçekleştirebiliyorsunuz.

Superbox şifre güncelleme işleminden sonra da bu wifi ağına bağlandığınız tüm cihazlarınızdaki ağ şifre bilgilerinizi yenilemeniz ve güncellemeniz gerekiyor.

Superbox müşterisiyseniz, şifre değişiklik işlemi için müşteri hizmetlerini de arayabilmeniz mümkün!

Müşteri hizmetlerine bağlanmak için Superonline müşteri hizmetleri numarası olan 02 22 numarasını arayabilirsiniz.

Ya da tüm Turkcell wifi şifre değişiklik işlemleriniz için Turkcell hattınızdan Turkcell Müşteri Hizmetleri numarası olan ’yi, diğer operatörlerden ve sabit hatlardan ise 00 00 numarasını çevirebilirsiniz.

Bu yazımızda kısaca Superonline ve Superbox wifi şifre değiştirme işlemine dair sizleri bilgilendirmeye çalıştık.

Sizler de konuyla ilgili her türlü soru ve görüşlerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir, önerilerinizi değerli okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri telefonu 0 dir.

Turkcell Superonline Kurulumu Kaç Gündür?

Turkcell Superonline kurulumu ortalama 3 gün içerisinde gerçekleşmektedir.

Turkcell Yeni Hat Ücreti Nedir?

Yazımızı Puanlamak İster misin?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası