özlem otel / Özlem Motel Montenegro – Küçükkuyu'da Tatil

Özlem Otel

özlem otel

Özlem Motel Montenegro

Küçükkuyu’da denize sıfır konumuyla dikkat çeken Özlem Motel Montenegro; yarım pansiyon oda konseptinde bir tesistir. Motelde kablosuz internet bağlantısı mevcuttur.

Oda Tipleri

Özlem Motel’de odalar; tek kişilik, çift kişilik, 4 kişilik ve aileler için seçenekler sunuyır. Tesisin tüm odalarında 24 saat sıcak su, duş, tuvalet, saç kurutma makinesi, klima, televizyon mevcuttur. 

Konaklama Özellikleri

Küçükkuyu Özlem Motel Montenegro'da sabah kahvaltısı ve akşam yemeği konaklamaya dahildir. Kahvaltıda bölgede yetişen doğal zeytin, peynir, tereyağı, yumurta ve süt ürünlerine yer verilmektedir. Akşam yemeklerinde sunulan zeytinyağlılar, ana yemekler ve mezelerden tercih edebileceğiniz gibi; et, tavuk veya balık siparişi de verebiliyorsunuz. 

Konum Bilgileri

Denize ve plaja sıfır konumdadır. Tesis, Koca Seyit Havaalanı’na 45 km,  Asos Antik Kentine 28 km ve Altınoluk’a 12 km uzaklıktadır.

Motel Özellikleri

Tesisin müşterilerine özel otopark alanı bulunuyor. Çocuklar için bahçede oyun alanı imkanı sağlıyor. Bahçede oturma alanı, hamak gibi olanaklara yer verilmektedir. Plajda, şemsiye ve şezlong ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Beach Bar, restaurant, kablosuz internet bağlantısı imkanı mevcuttur. Motelin giriş saati , çıkış saati ’dir. 1 Haziran ve 30 Eylül tarihleri arasında hizmete açıktır.

Aktivite İmkanları

Özlem Motel Montenegro Küçükkuyu; plajda yüzme, güneşlenme, kano ve tekneyle denize açılma gibi imkanları sağlamaktadır. Çeşitli balık türlerinin bulunduğu denizden, balık tutabilirsiniz. Bölgede dalış kursları da düzenlenen aktivitelerdendir. Çocukların zaman geçirebilmesi için bahçede oyun alanı bulunmaktadır. 

Özlem Motel Montenegro Yorumları

Tesis; özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği, plajının eğlenceli vakit geçirmek için ideal olduğu, ekonomik fiyatlarla kahvaltı ve akşam dahil hizmet verdiği bir konaklama türü. Özlem Motel Montenegro'nun yorumlarında memnuniyetin yüksek olduğu ve işletmenin genelinde hijyen kurallarına riayet edildiği ifade ediliyor. Konukların tekrar ziyaret etmek istediği bir motel kategorisinde. Misafirlere olan ilgili ve samimi yaklaşımları bulunan personellere sahip olduğu ise dikkat çeken yorumlardan. 

Özlem Otel & Pansiyon

Sıkça Sorulan Sorular

Özlem Otel & Pansiyon için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Özlem Otel & Pansiyon için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Özlem Otel & Pansiyon için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Özlem Otel & Pansiyon odalarında Saç Kurutma Makinesi, Banyo/Wc, Buklet Seti, Dolap, Oda Servisi bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Özlem Otel & Pansiyon için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Özlem Otel & Pansiyon için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Özlem Otel & Pansiyon için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Özlem Otel & Pansiyon için popüler tesis özellikleri; Bahçe, Resepsiyon, Restoran, Kuru Temizleme, Havaalanı Servisi olmasıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir