lierac yüz temizleme jeli / Lierac Temizleyici Ürünler ve Fiyatları | Dermokozmetika

Lierac Yüz Temizleme Jeli

lierac yüz temizleme jeli

Lierac Creme Moussante Double Nettoyant ml Köpük Yüz Temizleme Kremi - Kullanıcı Yorumları

Bilgi


seafoodplus.info Lierac Creme Moussante Double Nettoyant ml Köpük Yüz Temizleme Kremi kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün Lierac Creme Moussante Double Nettoyant ml Köpük Yüz Temizleme Kremi yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz


Lierac Creme Moussante Double Nettoyant ml Köpük Yüz Temizleme Kremi için 1 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam yorum yapılmış ve ortalama puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
( &#; Tavsiye Edilen Satıcı ) Trendyol üzerinde kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay


Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

Lierac The Cleansing Foam Temizleyici Yüz Köpüğü ml

Stok Kodu :

Orjinal Ürün

Lierac The Cleansing Foam Temizleyici Yüz Köpüğü ml

Lierac The Cleansing Foam ml

Ciltteki tüm kirleri temizlerken içeriğinde yer alan prebiyotik kompleksler sayesinde cildin korunmasına ve güçlendirilmesine yardımcı olur. Hava alan hafif dokusu ile karma ve yağlıya dönük ciltler için uygundur. Vegan formülü ile %99 doğal kaynaklı içeriğe sahiptir. Tüm cilt ve göz çevresi için kullanımı uygundur.

Kullanım Şekli :

Nemli cilde masaj yaparak uyguladıktan sonra durulayın.

Ürün İçeriği :

aqua/water/eau, sodium lauryl glucose carboxylate, lauryl glucoside, glycerin, sodium citrate, citric acid, caprylyl/capryl glucoside, parfum/fragrance, sodium benzoate, ethylhexylglycerin, acacia concinna fruit extract, coco-glucoside, glyceryl oleate, maris aqua/sea water/eau de mer, sodium phytate, sorbic acid, gypsophila paniculata root extract, phenethyl alcohol, laminaria digitata extract, saponins, potassium sorbate, chlorella vulgaris extract, saccharide isomerate, tocopherol, hydrogenated vegetable glycerides citrate.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir