ariston elektrikli termosifon / Ariston Termosifon Fiyatları & Modelleri - Teknosa

Ariston Elektrikli Termosifon

ariston elektrikli termosifon

Kalite ve verimlilik özellikleriyle öne çıkan yeni nesil termosifon Shape Eco tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla tasarlanmıştır. Teknoloji ve tasarımın mükemmel birleşimi Shape Eco, yeni prizmatik tasarımıyla birlikte ECO, Nanomix+Best ve ABS güvenlik paketi gibi en modern teknolojileri entegre olarak sunmaktadır. 
SHAPE ECO 50, 65, 80 ve litrelik kapasitelerle satışa sunulmaktadır.

  • Özel tasarım
  • Hassas ve özelleştirilebilen ısı ayarı
  • Kolay ve hızlı resetleme
  • Büyük ebatlı poliüretan yalıtım
  • 8 barda test edilmiş emniyet vanası
  • 16 barda test edilmiş titanyum kaplamalı kazan
  • 5 cıvatalı bağlantı

ANTİ LEJYONELLA İşleviMaksimum güvenlik ve hijyen sağlamak amacıyla ABS paketli yeni Ariston ürünleri anti lejyonella işleviyle donatılmışlardır. Bu işlev birikmiş su aralıksız 30 gün boyunca hiç 65 °C ısıya çıkmadığı takdirde devreye girerek suyu ısıtarak temizler. 

ECO İşleviProgramlama işlevi sayesinde önceden ayarlanmış olan saat ve derecede gerekli sıcak su miktarı sağlanır. Üç adet programlama seçeneği mevcuttur ancak kullanıcı istediği zaman manüel çalışmayı devreye sokarak termosifonu geleneksel şekilde kullanabilir. ECO işlevi ayrıca programlama işleviyle birlikte tüketim seviyesinin düşürülmesini de sağlar. Sıcak su tüketimlerini döngüsel olarak kaydeden bir yazılım sayesinde Eco suyu kullanıcının alışkanlıklarına uygun şekilde ısıtarak israfı önler. 

DONMAYA KARŞI KORUMA İşleviTermosifon elektrik şebekesine bağlıysa su sıcaklığı 5°C’nin altına indiği zaman rezistans devreye girer. Bu sistemle kazanın içindeki suyun donmasıyla meydana gelebilecek olası kırılmalar engellenir.

OTOMATİK ARIZA TEŞHİS İşleviArıza durumunda termosifon led ekranda meydana gelen problemin tipini görüntüleyerek daha hızlı müdahale edilmesine yardımcı olur.

ANTI-DRY İşleviBu kuruma önleyici güvenlik sistemi kazanda su olmadığı zaman termosifonun çalışmasını engeller, bu şekilde aşırı ısınma nedeniyle dahili parçaların zarar görmesi önlenmiş olur. 

AKTİF ELEKTRİK KORUMASI İşleviHer su ısıtma döngüsünün sonunda cihaz elektrik hattıyla bağlantısını iki kez keserek tam bir koruma sağlar.

YANMA ÖNLEYİCİ İşlevTermostat arızalandığı takdirde termosifon bloke olarak °C’ye kadar suyun aşırı ısınmasını ve kullanıcının bu nedenle maruz kalabileceği olası yanmaları önler.

Ürün Broşürü

Kullanma Kılavuzu

Ariston Termosifon

Termosifon içine aldığı suyu elektrik yardımı ile ısıtan bir cihazdır. Aynı zamanda içine aldığı suyu istenilen sıcaklığa kadar çıkarabilen cihaz olması ile beraber bu sıcaklığın sabit bir şekilde kalmasına da yarar. Termosifonlar suyu belirli zamanda ısıtılan hayat kurtarıcı cihazlardır. Hayatın her döneminde öncelikli olarak ısınmak için gereksinim duyulan elektronik eşyadır. Günümüzde bu cihazlar artık daha teknolojik bir boyut kazandığı için sıklıkla tercih edilir. Piyasaya bakıldığında birbirinden farklı cihaz modelleri olduğu gibi aynı zamanda farklı markalarda müşterilerin karşısına çıkar. Bu markaların içinde yer alan Ariston markası müşterilerin istek ihtiyaçlarına göre ürünler üretir. Farklı su kapasitesine sahip cihaz modelleri bulmak mümkündür. Termosifonların su depoları 5 lt ile lt kapasite arasında üretilir. Depo hacmi ne kadar büyük olursa ısıtma gücü de o kadar hızlı ve yüksek olur. Ev tipi olan modellerin maksimum ısıtma kapasitesi W’tır. Rezistansın seviyesine bağlı bir termostata sürekli istenilen sıcaklıkta sabit kalabilme özelliğine sahiptir. Eğer istediğiniz sıcaklığın seviyesi düşmeye başlarsa termosifon otomatik olarak devreye girerek rezistansın çalışmasına yardımcı olur. Ariston termosifon üstün kalite ve özellikte tasarlanarak sizlerin tercihine sunulur. Marka üretimde son derece titiz bir şekilde çalışarak müşteri güvenliğini de göz önünde bulundurur. Tercih edilen maddelerin insan sağlığı ve güvenliği içinde uygun olması oldukça önemlidir. Cihazın suyu ısıtma gücü ile zamanlaması orantılı bir şekilde çalışır. Gücü büyük olan cihazlar suyu daha kısa sürede ısıtma özelliğine sahiptir. Cihazların genel olarak bir soğuk su giriş bölümü bir de sıcak su çıkışı bölümü mevcuttur. Siz musluğu açtığınızda soğuk su girişinden su dolmaya başlar ve daha sonrasında düğmeyi istenilen sıcaklığa getirerek suyun ısınmasını sağlayabilirsiniz. Ayarladığınız su istenilen sıcaklığa ulaştığında termostata devreye girerek ısınma işlemini sonlandırır. Daha sonrasında suyu aynı sıcaklık seviyesinde sabit tutar. Markanın model seçenekleri içeriisnde tezgah altı ve tezgah üstü kullanıma uygun cihazlar yer alır. Siz de aradığınız özelliklere göre Trendyol’dan araştırma yaparak ihtiyacınız olan ürüne sahip olabilirsiniz.

Üstün Kalitede Üretilen Ariston Termosifon Modelleri

Üstün Kalitede Üretilen Ariston Termosifon Modelleri

Piyasaya bakıldığında çeşitli özelliklere sahip birden çok termosifon modeli bulabilirsiniz. Alanında en iyisini üreten Ariston markası bugün çeşitli ayrıcalıklarla ortaya üstün kaliteye sahip ürün modelleri çıkarır. Üretim aşamasında kaliteli malzemelerden yardım alarak aynı zamanda müşteri ihtiyaç ve beklentilerini de göz önünde bulundurarak hareket eder. Termosifonların kendi içinde birden çok parçaları mevcuttur. Bu parçaların her biri birbirine bağlı olarak bir koordinasyon oluşturur. Kazan, rezistans, emniyet ventili, anot, termal devre kesici gibi parçalar ön planda yer alır. Model seçenekleri içerisinde bulunan Ariston termosifon 80 lt bu modelde hem düz hem de silindirli Nanomix özellikli iki çeşit ürün mevcuttur. Maksimum performans sunarak aynı zamanda kullanım kolaylığı da sağlar. Kazan yani gövde kısmı emaye kaplı olup çelik tanktır. İzolasyon biçi poliüretan olmakla beraber Nanomix özell su giriş borusu sayesinde daha fazla su ısıtma işlemi yapar. Termometresi yeni nesil teknoloji ile tasarlanır. Yüksek basınç emniyet valfine sahiptir. Markanın tüm ürünleri yüksek kalite standartları gereğince bir sürü testten geçirilip olany almıştır. Isıtıcı gücü W’tır. Maksimum çalışma sıcaklığı 75 olup su kapasitesi ise 80 litredir. Ariston termosifon 65 lt A sınıf verime sahiptir ve aynı zamanda denetimden yıldız almış bir üründür. Yeni LCD ekranı detaylı bir şekilde üretilmiş olup Türkçe dil seçeneğine sahiptir. Oldukça sessiz çalışan bu modeller aynı zamanda yaşam alanlarınızda konfor sağlar. Büyük bir güce sahip modülasyon pompası vardır. Aynı şekilde tam modülasyonlu gaz valfi de ürünün önde gelen özellikleri arasında yer alır. Ana eşanjör paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çok bölgeli sıcaklık kontrolü yapılabilir. Donma ve kireçlenmeye karşı koruma özelliği mevcuttur. Bu model güneş enerjisi sistemi kontrolüne de sahiptir. Tasarımı oldukça şık ve kompakt ölçüleri sayesinde kullanışlıdır. Ariston termosifon 50 lt olan model ise kapasitesi 50 litre olup azami çalışma basınç barı ise 8’dir. Aynı şekilde azami çalışma sıcaklığı da 80 derecedir. Çalışma ekranında 3 adet proglama seçeneği vardır. Sahip olduğu Eco işlevi programla işlevi ile de beraber tüketim seviyesinin düşürülmesi katkı sağlar. Termosifon elektrik şebekesine bağlı ise su sıcaklığı 5 derecenin altına indiğinde rezistans devreye girmeye başlar. Bu nedenle donmaya karşı koruma işlevi vardır. Aynı zamanda arıza olma durumunda sıcaklık derecenin üstüne çıkmaması için yanmaya karşı da ayrı bir güvenlik özelliği mevcuttur.

Eğer güvenliği yüksek bir cihaz tercih etmekten yana iseniz markanın su hacmi yüksek yada düşük olan modellerinden yana bir tercihte bulunabilirsiniz. Dilediğiniz gibi Ariston termosifon modelleri arasından özellik incelemesi yapabilirsiniz. Yaz ve kış farketmeksizin sıcak su her insanın önemli ihtiyaçlarındandır. Duş alma ve temizlik açısından sıcak su kullanımı insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle müşteriler bu ihtiyaçlarını hem kaliteli hem de tasarruflu bir şekilde karşılamak isterler. Ariston markası müşterilerine bu konuda güven vermekle beraber onların memnuniyetini de ön planda tutar. Havaların soğuması neticesinde sıcak su kullanımına daha çok ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyacın giderilmesinde termosifonlar büyük bir role sahiptir. Ariston elektrikli termosifon modelleri pek çok ayrıcalığa ev sahipliği yapar. Son teknolojik cihazlar olup aynı zamanda yenilikçi tasarımları ile daha iyi ısıtma sistemine sahip olma imkanı sunar. Elektrikli kazana sahip cihazlar maksimum performans sunarak aynı zamanda elektrikten tasarruf etmenize katkı sağlar. Modeller ne zaman ve ne kadar sıcak su ihtiyacınız varsa onu rahatlıkla karşılar. Teknik özellikleri dışında tasarım özellikleri de bulunduğu ortama ayrı bir hava katar. Oldukça kullanışlı ve insan hayatını kolaylaştıran ürünlerdir. Büyük ve silindir şekil modeller olduğu gibi küçük tasarımlı modellerde mevcuttur. Kullanacağınız alana göre boyut ve şekil farklılıklarını inceleyerek bir seçim yapabilirsiniz. Ürünler düz, doğrusal yada yatay bir şekilde monte edilebilir özelliğe sahiptir. Ariston titanyum plus termosifon %20 enerji tasarrufu sallayabilecek kapasitede üretilir. Genel olarak silindir ve köşeli tasarıma sahiptir. ECO ve EVO fonksiyonu ayrıcalık sunarak elektrikten tasarruf etmenize katkı sağlar. Günlük ya da haftalık manuel şekilde programlama yapılabilir. Antibakteriyel özellik ile beraber donma ya da yanma korumalıdır. Ariston yatay termosifon özel tasarım olmakla beraber yatay yada dikey olarak esnek kurulum imkanı sunar. 8 barda azami çalışma seviyesi olup aynı zamanda ayarlama için LCD ekran özelliği mevcuttur. Gövde olarak derecelik titanyum kaplamadır. Eğer ihtiyacınız olan elektrikli bir model ise üstün performansa sahip Ariston Velis termosifon tasarımını güvenle tercih edebilirsiniz. Esnek kurulum özelliğinin ayrıcalığından yararlanarak kısa sürede ısınan su sayesinde ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Hem zamandan hem de elektrikten tasarruf imkanı elde etmiş olursunuz.

Farklı Mekanlara Uygun Ariston Termosifon Yorumları

Farklı Mekanlara Uygun Ariston Termosifon Yorumları

Markanın ortaya çıkardığı tasarımlar kendi içlerinde elektrikli ve elektriksiz olmak üzere ikiye ayrılırken aynı zamanda kullanılacak mekana göre de farklı kategorilerde değerlendirilir. Ariston tezgah üstü termosifon modeli maksimum 30 litre su kapasitesine sahiptir. Konfor olarak sıcaklık ayarı ve düşürülmüş tekrardan ısınma özelliği mevcuttur. Verimlilik ve enerji bakımından Ekolojik poliüretan izolasyon tasarruf imkanı sunar. Gövde olarak titanyum emaye kaplamadır. Aynı zamanda iç tankı 16 barda test edilmiştir. 8 bar emniyet ventili vardır. Bakır elektrikli rezistans özelliğinde üretilir. Minimal tasarımı sayesinde tezgah üstünde fazla yer kaplamaz kolay kullanım imkanı sunar. Bir diğer model ise Ariston tezgah altı termosifondur. Tasarımı tezgah üstü olan model ile aynı olup özellik farklılıkları vardır. Gövde tasarımı titanyum alaşım kaplamalı çelik kazandır. Isıtma gücü W olup daha az ve tasarruflu tüketim imkanı sunar. Termostatı oldukça hassastır. Kazan içinde bulunan su sıcaklığı gösteren bir termometre ekranı mevcuttur. Aynı zamanda sıcaklık ayarını kontrol etme düğmesi de üst kısmında yer alır. Yalıtım olarak poliüretan sınıfındandır. Yüksek basınç durumunda emniyet ventili mevcuttur. Bunun yanı sıra üçlü güvenlik sistemi ekstra bir emniyet sağlar. Kategoriler içerisinde yer alan Ariston Shape Eco 65v termosifon yüksek hassasiyetli ntc sıcaklık sensörleri mevcut olan bir üründür. Kalın ısı izolasyonu vardır. Aksi durumlarda kolay ve hızlı bir şekilde resetleme yapılabilir. Kir ve pas tutmayan iç mekanizması ekstra bir avantaj sağlar. Siz de bu modellerden birini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Seçim yapmadan önce Ariston termosifon yorum kısmına bakarak diğer müşterilerin yorumlarından yardım alarak daha doğru bir ürün seçimi yapabilirsiniz.

Elektronik cihaz seçiminde diğer ürünlere göre daha detaylı bir araştırma yapılması önemli bir detaydır. Müşteriler ürün seçiminde bulunurken pek çok detaya göre hareket ederler. Bu detaylar arasında teknik özellikler ve tasarım farklılıkları gibi konular yer alır. Bugün termosifonlar doğalgaz olmayan evlerde önemli bir ihtiyaç halindedir. Su ısıtma özelliğine sahip modellerin dışında şofben olarakta kullanılan modellerde kategoriler arasında bulunur. Farklı ebatlarda ve özelliklerde olan bu ürünleri tercih etmeden önce detaylı bir araştırma yapmak gerekir. Dış tasarım dışında iç tasarımda göz önünde bulundurulması gereken hususlar arasında yer alır. Her ürün farklı bir teknik özelliğe sahiptir. Ariston şofben duş almayı daha kolay hale getirir. Suyun ısınma kuvvetini üstün performansta sağlayan bu ürün müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Duvara monte edilebilir özelliktedir. Kurulumu oldukça kolay ve zahmetsizdir. Profesyonel yardım alınarak kurulum yapılması tavsiye edilir. Aynı zamanda kullanım kitapçığı ürünün yanında mevcuttur. Ondan yardım alınarak sıcak ve soğuk su ayarlamasını kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Doğrudan duş başlığı ile bağlantı kurarak sıcak suyun sorunsuz bir şekilde çıkmasını sağlar. Ariston dijital termosifon elektrikli olan termosifon modellerinin içerisinde yer alır. Lcd ekranı mevcut olup istenilen şekilde ayarlama yapılabilir. Hem modern hem de yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Çok uzun zamandır sektörde yer alan marka teknolojinin de ilerlemesi neticesinde yeni tasarımlar ile müşterilerin karşısına çıkar. Alanında en sık tercih edilen markalardan biridir. Müşteriler seçim yaparken ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyerek hareket etmelidir. Ürünlerin arasında olan teknik özellikleri karşılaştırarak ihtiyacına en uygun olan modelden yana tercihte bulunmalıdır. Kullanacağı alanın ölçülerini de tercih sırasında göz önünde bulundurmalıdır.

Avantajlı Fiyatlara Sahip Ariston Termosifonlar

Avantajlı Fiyatlara Sahip Ariston Termosifonlar

Bir ürün seçiminde bulunurken özellikleri dışında fiyat unsurlarına da dikkat etmek gerekir. Her tasarım farklı özelliklerde üretildiği için bu nedenle farklı fiyat listelerine de sahiptir. Fiyatların değişiklik göstermesinde ve model seçeneklerinin farklı olmasında müşteri ihtiyaçları ve beklentileri ayrı bir rol oynar. Seçim yaparken fiyatlar da en az özellikler kadar göz önünde bulundurulmalıdır. Müşteriler bütçelerine göre hareket ederek seçim yapmalıdır. Bunun yanı sıra tercih edilen tasarımın bulunduğu kategoride farklı fiyat seçenekleri sunar. Ariston termosifon fiyatları her kesim müşterinin tercih edebileceği şekilde belirlenir. Marka tasarım özelliklerine göre fiyat belirlemesi yapar. Küçük tasarımlar ile büyük tasarımların arasında hem fiyat hem de özellik farklılıkları mevcuttur. Aynı zamanda tercih edilen modellerin fiyat ve özellik bakımından birbirine uyum sağlaması daha doğru seçim yapma hususunda önemli bir noktadır. Klasik tasarımların yanı sıra modern tasarımların arasında da belli başlı değişiklik gösteren fiyat ve özellikler vardır. Markanın ürün kategorileri oldukça geniş ve birbirinden farklıdır. Bu değişiklikler de fiyat belirlemede etkilidir. Ariston 30 lt, 15 lt, 10 lt olan küçük kazanlı modeller arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçerek sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bu ölçülerde olan termosifonların kazan bakımından kapasitesi azdır. Eğer sıcak su ihtiyacı az olan biri iseniz küçük kazanlı modelleri tercih edebilirsiniz. Genel olarak hepsinin teknik özelliği birbirine yakınlık gösterir.

Büyük kazan ihtiyacınız varsa ve sıcak suya fazla gereksinim duyuyorsanız Ariston 60 lt, lt, 40 lt olan boyutları tercih edebilirsiniz. Geniş bir aile nüfusunuz varsa bu tasarım sizin için idealdir. Büyüklüklerine göre de fiyat değişiklikleri gözlemlenir. Ariston markası sektöre adım attığından beri ürettiği başarılı tasarımlarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştır. Üretime ilk olarak beyaz eşya olarak başlayan marka zaman geçtikçe ürün kapasitesini ve kategorisini üst seviyeye çıkarmıştır. Trendyol’un bünyesinde bulunan marka her zaman müşteri memnuniyeti ve ihtiyacını ön planda tutar. Müşterilere her kategoride hizmet vermeye devam eden bir online alışveriş adresi olarak konumlanır. Markanın zengin ürün yelpazesi içerisinden her müşteri ihtiyacına uygun olan termosifonu rahatlıkla bulabilir. Yüksek teknolojik ve endüstriyel yapıya sahip bu tasarımlar müşteri güvenliğini korurken aynı zamanda da uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım imkanı sunar. Manuel ya da dijital ekranı sayesinde dilediğiniz zaman kontrol ve işlem yapabilirsiniz. Çalıştırdığınız anda devreye girerek çok kısa sürede suyu ısıtır. Böylelikle siz de istediğiniz mükemmel sonucu elde edebilirsiniz. Ariston Platinum termosifon modeliyle de müşterilere büyük bir avantaj sağlar. Üstün performan ve kaliteli yapıya sahip bu tasarım hem kullanım hem de kurulum açısından da avantajlıdır. Sahip olduğu eşsiz tasarımı ve özellikleri sayesinde bu ismi alır. Ariston Slim termosifon duvar tipi ve elektriklidir. Yüksek hassasiyete sahip NTC sıcaklık sensörleri bulunur. Müşterinin tüketim alışkanlıklarına göre enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkaran ECO sistem ile üretilmiştir. Kolay ve hızlı bir şekilde resetlemesi mevcuttur. Kalın izolasyon ve büyük boyutlu magnezyum anotu vardır. Titanyum ve emaye kaplı kolay kolay kirlenmeyen iç tank özelliği de müşteriler için hem güvenlik hem de ekstra bir avantaj sağlar. Dilerseniz fiyat ve özellik araştırması yaparak uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz. Takip ederek dönem dönem yapılan kampanya ve indirimlerden de anında haberdar olabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır