decathlon bale ayakkabısı / Demi-Point Bale Ayakkabısı - Çift Tabanlı - Beyaz - 28/40 STAREVER - Decathlon

Decathlon Bale Ayakkabısı

decathlon bale ayakkabısı

Bale Aksesuarları

Bale Aksesuarları

Rönesans dönemi koşullarında İtalya’dan tüm dünyaya yayılan bale, asaletin ve dinginliğin tam anlamıyla sembolü olarak kabul görür. Son derece estetik ve ritmik figürleri bünyesinde barındıran bu özel dans türü; müzik eşliğinde uygun sahne aksesuarları ile meydana getirilir. Güzel sanatların en nadide örnekleri arasında gösterilen balede, tiyatral ögeler de belirleyici olarak öne çıkar. Zarafetin; koreografi, disiplin ve emek ile bir araya geldiği bale, esasen pek çok sanat dalı ile iç içedir. Vücut kullanımı dışında estetik duygusunu kazanmak, bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişmek, balenin kişiye armağan ettiği sihirli özellikler arasındadır. Doğru ve eksiksiz şekilde temin edilmiş bale aksesuarları, kişinin bu dans türüne daha kolay bir şekilde adapte olmasına ve teknik anlamda gelişimine katkı sağlar. Uygun fiyatlı ve kaliteli balerin malzemeleri için Decathlon'dan sipariş verebilirsiniz.

Bale Eşyaları Nelerdir?

Bale eşyaları, günümüzde kolaylıkla temin edilebilir. Baleye olan ilginin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artış göstermesi, doğal olarak bale eşyalarını da ulaşılabilir kılmıştır. Bale için gerekli olan eşyaları; bale kostümleri ve bale aksesuarları olarak iki ayrı grupta incelemek daha doğru olacaktır. Bale kostümleri denildiği zaman akla gelen ilk figür kesinlikle tütüdür.

*Tütü, dans esnasında giyilen oldukça kısa ve kat kat şeklinde olan kabarık eteklere denir. Genellikle pembe ve beyaz renge sahiptir. Bale eteği ise genelde tütüyle karıştırılır. Bale eteği, tütü gibi kabarık değildir ve çoğu zaman antrenmanda tercih edilir.

*Mayo, balerin ya da balete ayrı bir incelik ve asalet katar. Çorabın üstüne giyilen mayolar, esnek hareketlere olanak sağlar.

*Bir diğer bale aksesuarı olan point, bu dans türünün olmazsa olmazları arasındadır. Bilindiği üzere bale, parmak uçlarında yapıldığı için ayakkabının buna uygun olması şarttır. Point bu anlamda son derece rahattır ve parmak uçlarını acıtmaz. Balet ya da balerinler point içine terletmeyen özel çoraplardan giyerler. Bu temel kostümler dışında bir de bale aksesuarlarına özel bir parantez açmak gerekir.

*En sık tercih edilen bale aksesuarları arasında; bale taçları, tütü çantası, eldiven ve takıyı sıralamak mümkündür.

Bale Aksesuarları Özellikleri Nelerdir?

Balenin bu denli başarıya sahip olmasında bu özel dans türü ile özdeşleşmiş olan aksesuarların payı büyüktür. Bilhassa aileler, çocukları için bale aksesuarı almak istediklerinde özelliklerine dikkat etmek durumundadır. Eğitimin de önemli bir parçası olarak kabul gören bu aksesuarların her biri kendi içinde ayrı özelliklere sahiptir. Bale aksesuarlarının temel özellikleri görsel açıdan asaleti ve zarafeti yakalayacak bir estetiğe sahip olmalarıdır. Diğer yandan esnek olması, kolay hareket etme imkanı sağlaması, terletmemesi, fiziksel dengeyi koruması, önemli özellikler arasındadır.

Balerin Eşyaları Nereden Alınır?

Balerin eşyalarına ya da bu alana dair pek çok aksesuara Decathlon farkıyla kolayca ulaşmak mümkündür. Dilediğiniz Decathlon mağazasına giderek en ideal balerin eşyalarını temin edebilir veya web sitesi üzerinden online olarak sipariş edebilirsiniz.

Bale Aksesuarları Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

Bale aksesuarlarını satın alırken her şeyden önce balenin kendi dinamiklerine hakim olmak gerekir. bale kıyafetleri yetişkin ve çocuk kategorisi olmak üzere ikiye ayrılır. Antrenman için kullanılan aksesuarlarla gösterilerde kullanılan aksesuarlar birbirinden farklıdır. Örneğin eğitimlerde ve antrenmanlarda genellikle bale eteği tercih edilir. Alacağınız aksesuarların çalışmalarda ya da gösterilerde engel teşkil etmeyecek düzeyde olmasına özen göstermelisiniz. Parmak uçlarını rahatsız etmeyen malzemelerden üretilmiş olan bale ayakkabısı tercih edilmelidir. Bale taytlarının kolay esnemesi ve terletmemesi de önemlidir.

Bale Aksesuarları Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Bale aksesuarları genel anlamda bütçenizi zorlamayacak düzeydedir. Bale aksesuarları büyük ölçüde çocuğun yaşına, aksesuarın türüne ve kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bale eğitmeninizin sunduğu öneriler çerçevesinde çocuk ya da yetişkin kategorilerini inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm bale aksesuarlarını Decathlon üzerinden en uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Siyah Demi-Point Çift Tabanlı Esnek Bez Bale Ayakkabısı

₺−40%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Point Bale Ayakkabısı - Esnek Tabanlı

Çocuk Siyah Uzun Kollu Bale Mayosu

STAREVER

Çocuk Siyah Uzun Kollu Bale Mayosu

Artistik Jimnastik Ayakkabısı - Siyah

DOMYOS

Artistik Jimnastik Ayakkabısı - Siyah

NEWFEEL

Kadın Yürüyüş Babeti - Siyah - PW Br'easy

₺−16%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Çocuk Siyah Tül Bale Eteği

Yetişkin Jimnastik Ayakkabısı - Siyah -

DOMYOS

Yetişkin Jimnastik Ayakkabısı - Siyah -

₺−33%

* tarihinden itibaren ve stoklar bitene kadar

STAREVER

Çocuk Lila Etekli Bale Mayosu

₺−50%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Çocuk Siyah Kısa Kollu Bale Mayosu

Point Bale Ayakkabısı - Esnek Tabanlı

Somon Rengi Demi-Point Çift Tabanlı Esnek Bez Bale Ayakkabısı

STAREVER

Somon Rengi Demi-Point Çift Tabanlı Esnek Bez Bale Ayakkabısı

₺−33%

* tarihinden itibaren ve stoklar bitene kadar

STAREVER

Çocuk Lila Etekli Bale Mayosu

₺−50%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Çocuk Siyah Kısa Kollu Bale Mayosu

STAREVER

Etekli Bale Mayosu - Açık Pembe

₺−21%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Çocuk Beyaz Kısa Tütü - Bale

STAREVER

Çocuk Lila Etekli Bale Mayosu

₺−16%

*İndirim tarihinde başlar

STAREVER

Çocuk Siyah Tül Bale Eteği

Bale Topuz Seti - Esmer - Yetişkin / Çocuk

STAREVER

Bale Topuz Seti - Esmer - Yetişkin / Çocuk

Bale Ayakkabısı

Kadın Bale Ayakkabı

Amatör, orta seviye ve tecrübeli dansçılar için tasarlanan bale ayakkabısı çeşitleri, pointe geçiş kolaylığı sunan ve özel dolguları sayesinde rahatlık ve yumuşaklık sağlayan ürünlerden oluşuyor. Balerinlerin ve dansçıların, bale kıyafetleri ve bale aksesuarları ile birlikte kullanabileceği ürünler arasında klasik point bale ayakkabısı çeşitleri ve ekstra rahat kullanım sunan ürünler satışa seafoodplus.info kullanıcının ayak bedenine özel seçimler yapmasını kolaylaştıran bale point ayakkabısı modelleri, dans ayakkabıları olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca ürünlerin uyum sağlama özelliği, dans sırasında oluşan ağrı ve acıların önlenmesine yardımcı oluyor.

Bale Ayakkabısı Nasıl Giyilir?

Dans ayakkabı ürünleri arasında en kibar ve zarif ayakkabılardan olan bale ayakkabısı point modelleri, bale patiği, özel giyim adımlarının uygulanmasıyla konfor sunuyor. Ürünleri giyerken öncelikle büyüklük kontrolü yapmalı, ayağınıza tam uyumlu olan dans ayakkabı modelleri seçtiğinizden emin olmalısınız. Kadın dans ayakkabısı ürünleri arasında bale için sıklıkla tercih edilen bale patikleri ya da bale pisi pisileri, genellikle üst bölümlerinde bir lastik şeridi içseafoodplus.info lastik şeridi, ürünün ayaktan çıkmamasını sağlamak için ekleniyor. Ürünü ayağınıza giydikten sonra bu lastik bölümünü ayağınızdan çıkamayacak şekilde sıkı bir şekilde bağlamanız gerekiyor. Ürünlerin lastik bölümünün kan dolaşımını engelleyecek kadar da sıkı olmaması ve hareket özgürlüğü sunmasına dikkat edilmesi önem taşıyor.

Sarılarak bağlanan ürünler dışında bir de lastik bölümü kendiliğinden dikili olan kadın dans ayakkabı ürünleri bulunuyor. Bu ürünleri giyerken kendi bilek yapınıza göre yeniden dikebilir, ayağınıza tam uyumlu duruma getirebilirsiniz. Profesyoneller ve ileri yaş grupları için hazırlanan bale dans ayakkabısı modelleri ve diğer dans ayakkabısı türlerininbilek bölümlerine kurdele dikilebiliyor. Bu kurdele bölümleri 2 cm genişliğinde ve yaklaşık cm uzunluğunda üretiliyor. Kurdeleler genellikle ayağın ön iç bölümüne ve arka bilek bölümüne dikiliyor. Bu sayede giydikten sonra ayağı muntazam bir şekilde sararak kullanılabiliyor. Sarma işleminin çaprazlamasına yapılması ise büyük önem taşıyor. Bağlandıktan sonra ortada kalan kıvrımların bilekte bulunan kurdele bölümlerinin altına girmesi gerekiyor. Buna rağmen artan kurdele görüntüsü varsa bu bölümlerin kesilmesi gerekiyor.

Bale Ayakkabısı Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Bale ayakkabısı çeşitlerinin,öncelikle dansçının ayağıyla tam uyumlu bir yapıya sahip olması gerekiyor. Bunun için beden seçim kılavuzunu gözden geçirebilir, sizin için en uygun ürünü anında öğseafoodplus.infoğcıklı bale ayakkabısı seçeneklerini tercih edebilir, kolay giyme ve çıkarma özelliğinden faydalanabilirsiniz. Ürünlerin esnek malzemelerden üretilmiş olmaları gerekiyor. Bu özellik sayesinde kadın dans ayakkabısı modelleri tercih eden kullanıcılar, özgürce ve kolayca hareket edebiliyor. Ürünlerin sıkma ipi özelliği bulunması da önemli özellikler arasında yer alıyor. Bu özellik ayak morfolojisi konusunda üstün performans göstererek bale sırasında performansınızı artırabiliyor. Ayak yapısına uygun olarak elastan içeren esnek kumaş seçenekleri taşıyan modeller, esnek iç astar ve lastik eklentileriyle yumuşaklık sunuyor. Temel olarak esneklik, yumuşaklık, kullanım kolaylığı, çift taban ya da yarık taban gibi ayrıcalıklara sahip olan ayakkabılar,en çok fayda sağlayan ve aranan ürünler arasında başı çekiyor.

Bale Ayakkabısı Fiyatları Nelerdir?

Dans ayakkabısı kadın ürünlerinin fiyatları, ürünlerin üretim özellikleri baz alınarak listeleniyor. Bale ayakkabısı fiyatları ve dans ayakkabıları fiyatları arasında ise farklılıklar bulunabiliyor. Bale ayakkabısı fiyatı, bütçesine uygun olarak hareket etmek isteyen kullanıcılar için de çok çeşitli seçenekler sunuyor. Dans spor ayakkabısı ürünlerinin yanı sıra diğer bale malzemeleri ihtiyaçlarınızı daDecathlon'da bulabilir, dans ayakkabısı fiyatları arasında karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Dans ayakkabısı spor ürünlerini de inceleyerek sizin için en uygun performansı gösterecek olan ürünlere yönelebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir