niğde samsun otobüsle kaç saat / Niğde Samsun Otobüs Bileti TL'den Başlayan Fiyatlarla

Niğde Samsun Otobüsle Kaç Saat

niğde samsun otobüsle kaç saat

Niğde şehrinden Samsun şehrine otobüs

fiyat ₺

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Niğde

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: Samsun

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Niğde - Samsun arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

Kamil Koç ile Niğde - Samsun yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe kms km’dir ve seyahat etmek yaklaşık 8 saat 40 dakika saat kadar sürer.
Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır. Dakikalar içinde biletinizi alabilirsiniz ve telefonunuza gelecek biniş kartı bilgilerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan, dijital biniş kartınızla seyahat edebilirsiniz. Hostlu, ikramlı ve konforlu son model araçlarda yolculuk yapmak için Kamil Koç ile seyahat edin.
noktadan oluşan geniş bir sefer ağımız var, bu nedenle sizi istediğiniz noktadan gitmek istediğiniz yere uygun fiyatlara, konforlu bir şekilde götürmemiz için bize güvenebilirsiniz.

Niğde - Samsun Arası Seyahat

Kamil Koç’un direkt kalkışlı 2 seferi ile Niğde - Samsun arası seyahat etmek çok kolay.
Niğde ile Samsun arasındaki otobüs yolculuğunun ortalama maliyeti TL'dir.

Niğde Kalkışlı Otobüs Seyahati

Niğde kalkışlı seyahatinize dair bilmeniz gereken her şey:
Niğde direkt kalkışlı seferimiz, yolcularımızı varış noktalarına konforlu bir şekilde ulaştırır.

Samsun Hedefine Varış

Samsun, Kamil Koç sefer ağında çok sayıda noktaya ulaşımı mümkün kılan geniş bir ulaşım ağına sahiptir. sefer ile sizin için ülkenin her köşesinden kolay ulaşım sağlar.

Niğde - Samsun Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Otobüslerimizde ücretsiz Wifi ve koltuk arkası eğlence sistemi bulunur. Ayrıca otobüslerimizde bulunan USB girişi sayesinde mobil cihazlarınızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.
Seyahatinize bagaj ve araç içinde beraberinizde taşıyabileceğiniz bir el bagajı getirebilirsiniz , bu nedenle uzun bir yolculuk yapıyor olsanız dahi, bagaj konusunda endişelenmenize gerek bulunmamaktadır.
Mobil uygulamamız veya internet sitemizden bilet aldığınızda tekli ya da ikili koltuklardan dilediğinizi seçebilirsiniz.
Biletinizi güvenle satın almak için internet sitemizi veya Kamil Koç Mobil Uygulamasını kullanabilir, müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da size en yakın bilet satış noktasına gidebilirsiniz.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

Niğde - Samsun Otobüs Bileti Ara

Emin Erişingil Bulvarı üzerinde bulunan Niğde Otogarı, şehrin merkezi noktalarına kolay ulaşım mesafesinde yer alıyor. Yolcuların rahatça ve otobüslerinin hareket saatlerinden önce otogara gelebilmesi için ücretsiz yolcu servisleri, belediye otobüsleri, şehir içi minibüsler, ilçe minibüsleri ve 24 saat boyunca taksiler de hizmet veriyor.

Minibüs

İlçeler arası minibüsler, her yarım saatte bir Niğde merkezi, 6 ilçesi ve köylerinden yolcuların terminale ulaşımını sağlıyor. Şehrin hemen her mahalle ve caddesinin yanı sıra Niğde Kalesi, Niğde Müzesi ve tarihi Sungurbey Camii gibi turistik noktalarda da durakları bulunan şehir içi hizmet veren minibüslerle de otogara ulaşmak mümkün.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Yolcu servisleri hem ücretsiz olduğu hem de kısa sürede otogara ulaşım sağladığı için yolcular tarafından tercih ediliyor. Seyahat edeceğiniz otobüs firmasının bilet satış ofisleri önünden son otobüs saatine kadar hareket eden ücretsiz yolcu servisleri ile otobüs saatinizden önce otogarda olabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Resmi daireler önünde, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde ve Hacı Sabancı Bulvarı gibi yoğun caddelerde duraklarını bulabileceğiniz belediye otobüslerinin aynı zamanda Selçuk Mahallesi, İlhanlı Mahallesi ve Efendibey Mahallesi gibi on binlerce nüfuslu mahallerde de duraklarını var. 15 dakikada bir duraklardan geçen belediye otobüsleriyle otogara kolayca gidebilirsiniz.

Taksi

Çok bavulunuz varsa veya toplu taşıma araçları çalışma saatleri dışında otogara gitmek istiyorsanız taksilerden de faydalanabilirsiniz. Erdemli Sokak üzerinde durağı olan Çiçek Taksi’ye 46 11 numaralı telefonla, Aşağı Kayabaşı’nda hizmet veren Toros Taksi’ye 15 59 numarasından ve Deniz Sokak üzerinde durağını göreceğiniz Bizim Taksi’ye 05 18 numaralı telefonla ulaşabilir ve istediğiniz saatte taksi ile otogara gidebilirsiniz

Niğde Samsun Otobüs Bileti

Niğde, Ankara’ya km mesafede bulunmaktadır. Niğde’den Samsun’a direk uçak yolculuğu bulunmadığı için karayolu ile ulaşım ilk tercihlerden biri olmaktadır. Gün içinde Samsun’a hareket eden birçok otobüs bulunuyor. Niğde otogarından Samsun’a giden firmalardan bazıları Metro Turizm, Mis Amasya ve Süha Turizm’dir. Niğde otogarına ise Adana Kara Yolu üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ortalama 9 – 10 saat süren yolculukta otobüsler Kayseri - Sarıkaya - Çorum güzergahını izlemektedir ve Niğde Samsun arası mesafe yaklaşık kilometredir.

10 saate yakın süren seyahat sırasında yolcuların sıkılmamaları için otobüslerin çoğunda kotluk televizyonu ve internet gibi özellikler bulunmaktadır.

Samsun’a gelen birçok insan ilk olarak Bandırma Vapurunu görmek istemektedir. Bu vapur orijinal vapur ile birebir aynı tasarlanmıştır ve müze olarak hizmet vermektedir. Samsun’da teleferik ile gezinti yapma şansınız da bulunuyor. Teleferik ile Amisos Tepesine çıkarak şehrin manzarasını izleyebilirsiniz. Ayrıca oradaki kafe ve restoranlarda da vakit geçirebilirsiniz. Bu şehre kış mevsiminde geldiyseniz kayak yapma imkanınız da bulunuyor. Samsun Ladik Akdağ Kayak Merkezinde karın tadını çıkarabilirsiniz. Samsun’da güneşli bir hava varsa gidilecek en güzel yerlerden biri de Kuş Cennetidir. Burası doğanın tadını çıkarmak ve özellikle fotoğraf çekmek için idealdir. Yaz mevsiminin bir diğer uğrak noktası da Atakum plajıdır. Plajın ve kumsalın temizliği denize girmek için oldukça idealdir. Şehrin birçok camisi de büyük değere sahiptir. Büyük Cami, Gökgöl Cami ve Taşkale Cami bunlardan bazılarıdır. 

Niğde Samsun arası sefer düzenleyen otobüs firmaları hangileridir?

Niğde Samsun arası otobüs ile yolculuk kaç saat sürmektedir?

Niğde Samsun arası otobüs ile seyahat ortalama 9 ile 10 saat arasında sürmektedir.

Niğde Samsun Otobüs Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Otobüs FirmasıOtobüs Bileti Fiyatı
As Adana Seyahat TL
Ali Osman Ulusoy TL
Metro Turizm TL
Kanberoğlu Turizm TL
Tokat Yıldızı Seyahat TL
Mersin Nur Turizm TL
Topçam Turizm TL
Mis Amasya Tur TL
Metatur Turizm TL

FacebookTwitter

directions_bus
'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

Niğde, Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nin güneydoğusunda yer alan zengin tarihi geçmişi ile ziyaretçilerinin ilgisini çeken bir şehirdir. Ülkenin pek çok noktasından Niğde otobüs bileti satın alarak karayolu üzerinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuğunuz Niğde Otogarı üzerinde son bulacaktır. Otogar içerisinde hareket eden minibüsler kullanarak şehir merkezine ya da civar ilçelere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Niğde, İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan bir şehir olarak karasal iklimin tipik özelliklerini sergilemektedir. Buna bağlı olarak şehirde yazları sıcak ve kurak, kışları sert ve kar yağışlı olarak geçmektedir. Bu durum şehrin temel ekonomik faaliyetlerinden biri olan tarımsal üretim üzerinde de son derece etkili olmuştur. Hava koşulları altında şehirde daha çok soğuğa dayanıklı tarım ürünleri yapılmaktadır. Özellikle buğday ve türevlerinin üretimi ön plana çıkar. Niğde’de görülen ekonomik faaliyetlerden bir diğeri olarak da karşımıza hayvancılık çıkar. Şehrin özellikle kırsal kesimlerinde büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır. İç Anadolu’nun dikkat çeken şehirlerinden biri olan Niğde özellikle son yıllarda ziyaretçi sayısını arttırmıştır. Niğde’ye olan ziyaretiniz sırasında İç Anadolu’nun birbirinden leziz yöresel lezzetlerini ustalarının ellerinden deneyimleyebilirsiniz. Niğde sınırları içerisinde temel ekonomik faaliyetlere bakıldığı zaman tarım ve hayvancılığın ön planda olduğu görülür.

Türkiye’nin herhangi bir noktasından Niğde otobüs bileti satın alarak Niğde Otogarına giriş yaptığınızda, “Alaaddin Cami, Kayardı Bağları, Niğde Kalesi, Köşk Höyük, Tyana Ören Yeri, Kuş Kayası Kaya Mezarları, Aladağlar Milli Parkı, Çinili Göl, Eski Gümüş Manastırı” gibi şehrin gezilmesi gereken noktalarını görebilirsiniz.

Niğde - Samsun otobüs bileti satın alarak seyahat edebileceğiniz Samsun, Türkiye’nin Orta Karadeniz Bölgesi’nde yer alır ve nüfus yoğunluğu bakımından ülkenin en kalabalık şehridir. Türkiye’nin farklı noktalarından Samsun otobüs bileti satın alarak kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz Samsun şehri Anadolu’nun pek çok noktası gibi kadim uygarlıklara ev sahipliği yapmıştır.

Türkiye’nin herhangi bir noktasından Samsun otobüs bileti satın alarak Samsun Otogarına giriş yaptığınızda, “Kurtuluş Yolu ve Tütün İskelesi, Onur Anıtı, İlk Adım Anıtı, Amisos Tepesi, Saat Kulesi ve Saathane Meydanı, İstiklal (Çiftlik) Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Alaçam Mübadele Müzesi, Ladik Gölü, Simenit Gölü, Tekkeköy Mağaraları, Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu, Nebiyan Dağı, Kirazlık Adası, Aktaş Yaylası, Ladik Yaylası, Samsun Hayvanat Bahçesi, Mert Plajı ve Su Parkı, Samsun Teleferik Tesisleri, Ladik Akdağ Kayak Merkezi, Alaçam, 19 Mayıs, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, Ladik, İlkadım, Kavak, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme” gibi şehrin gezilmesi gereken noktalarını görebilirsiniz.

Niğde - Samsun otobüs bileti fiyatları, sitemizde bulunan birçok otobüs firmasının güzergah üzerindeki seferini farklı düzenlemesinde dolayı değişiklik göstermektedir. Ancak Türkiye’nin herhangi bir noktasından günün herhangi bir saatinde en uygun fiyatlı Niğde - Samsun otobüs biletlerini funduszeue.info üzerinden online olarak satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası