antalya tekirdağ çorlu otobüs bileti / Buzlu Turizm | Online Satış Kanalı | seafoodplus.info

Antalya Tekirdağ Çorlu Otobüs Bileti

antalya tekirdağ çorlu otobüs bileti

Temmuz Ayı İ&#;in Tatil Fikirleri" width="" height="">

Temmuzda Gezilecek Yerler

Çorlu şehrinden Antalya şehrine otobüs

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Çorlu

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: Antalya

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Çorlu - Antalya arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

Kamil Koç ile Çorlu - Antalya yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe kms km’dir ve seyahat etmek yaklaşık 15 saat saat kadar sürer.
Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır. Dakikalar içinde biletinizi alabilirsiniz ve telefonunuza gelecek biniş kartı bilgilerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan, dijital biniş kartınızla seyahat edebilirsiniz. Hostlu, ikramlı ve konforlu son model araçlarda yolculuk yapmak için Kamil Koç ile seyahat edin.
noktadan oluşan geniş bir sefer ağımız var, bu nedenle sizi istediğiniz noktadan gitmek istediğiniz yere uygun fiyatlara, konforlu bir şekilde götürmemiz için bize güvenebilirsiniz.

Çorlu - Antalya Arası Seyahat

Kamil Koç’un direkt kalkışlı 1 seferi ile Çorlu - Antalya arası seyahat etmek çok kolay.
Çorlu ile Antalya arasındaki otobüs yolculuğunun ortalama maliyeti TL'dir.

Çorlu Kalkışlı Otobüs Seyahati

Çorlu kalkışlı seyahatinize dair bilmeniz gereken her şey:
Çorlu direkt kalkışlı 81 seferimiz, yolcularımızı varış noktalarına konforlu bir şekilde ulaştırır.

Antalya Hedefine Varış

Antalya, Kamil Koç sefer ağında çok sayıda noktaya ulaşımı mümkün kılan geniş bir ulaşım ağına sahiptir. sefer ile sizin için ülkenin her köşesinden kolay ulaşım sağlar.

Çorlu - Antalya Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Otobüslerimizde ücretsiz Wifi ve koltuk arkası eğlence sistemi bulunur. Ayrıca otobüslerimizde bulunan USB girişi sayesinde mobil cihazlarınızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.
Seyahatinize bagaj ve araç içinde beraberinizde taşıyabileceğiniz bir el bagajı getirebilirsiniz , bu nedenle uzun bir yolculuk yapıyor olsanız dahi, bagaj konusunda endişelenmenize gerek bulunmamaktadır.
Mobil uygulamamız veya internet sitemizden bilet aldığınızda tekli ya da ikili koltuklardan dilediğinizi seçebilirsiniz.
Biletinizi güvenle satın almak için internet sitemizi veya Kamil Koç Mobil Uygulamasını kullanabilir, müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da size en yakın bilet satış noktasına gidebilirsiniz.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

Antalya Otob&#;s Bileti

Antalya Otob&#;s Bileti

Kolay Şekilde Antalya Otob&#;s Bileti Alımı

Özellikle yaz aylarında tatil konusunda Çok tercih edilen Antalya birçok tatilci tarafından çok fazla ilgi görmektedir. Akdeniz’de oldukça büyük bir sahil şeridinde bulunan Antalya’ya otobüs ile ulaşmak oldukça ekonomik ve konforlu olmaktadır. Bu sebeple antalya otobüs bileti alınarak tatil veya farklı sebepler ile bu şehre seyahat yapılabilmektedir. Kolay bir şekilde online otobüs bileti alınabilmekte ve firmamızın lüks araçları ile konforlu bir seyahat yapılabilmektedir. Tatil konusunda oldukça fazla seçeneği bulunduğu Antalya birçok ilçe ve beldesi ile tatil konusunda oldukça fazla tercih edilmektedir ve tatile çok elverişlidir. Ülkemiz yanında birçok farklı ülkeden de turistler Antalya’ya tatile gelmektedir. Sorunsuz bir şekilde burada tatil yapılması için birçok ilçe ve beldesinin araştırılması gerekmektedir.




Antalya Otobüs Bileti Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Sorunsuz bir tatil yapılması için antalya otobüs bileti alınarak bu şehre gelinmesi sonrasında tatil için çok fazla seçenek içerisinden tercihler yapılmalıdır. Şehir merkezine yakın konumda bulunan Konyaaltı Plajı tüm dünya tarafından bilinen ve oldukça güzel bir plajdır. Burada tatil yapılabildiği gibi Kaş ve Kemer’de tatil için oldukça başarılı tercihler olabilmektedir. Bu ilçelerde birçok beş yıldızlı oteller bulunmaktadır. Her şey dahil türündeki programları ile çok başarılı bir şekilde tatil yapılabilmektedir. Ayrıca Antalya’ya yapılacak seyahatlerde ve tatil konusunda Manavgat’ta çok fazla tercih edilebilmektedir. Burası da oldukça güzel bir tatil yeri olmaktadır. Yaz aylarında ve hatta bahar aylarında da antalya otobüs bileti alınarak şehre gelebilmek ve güzel bir tatil yapabilmek mümkün olmaktadır. Bu konuda ülkemiz gibi dünyanın birçok yerinden de tatilciler bölgeyi tercih etmektedir.


Antalya Hakkında

Antalya, cennet gibi koylarıyla nefes kesen bir şehirdir. Turizm deyince ilk akla şehrimizde birbirinden şahane plajlarda denizin ve güneşin tadını çıkartabilirsiniz.

Zeus’un diyarı Olympos antik kalıntıların denizle buluştuğu benzersiz bir yer. Ünlü koylar dışında Antalya’da gizli kalmış koylar da var. Mesela, Korsan Koyu, Kabak, Cennet Koyu gidenleri hayran bırakan koylar arasında sayılabilir.

Denizin mavisi, ağacın yeşili bir de tarihin büyüsü bir araya gelince Antalya’da gezilecek yerler çoğalıyor. Ülkemizin yüzölçümü açısından altıncı büyük şehri olan Antalya yaz aylarında sayısız turisti ağırlıyor.


Antalya’da Gezilecek 5 Yer

Antalya o kadar çok doğal güzellik, antik kent, mağara, müze, tarihi eser gibi gezilecek yere sahip ki içlerinden seçim yapmak hayli zor. Antik kentler arasında Aspendos, Simena, Andriake, İotape, Letoon, Limyra, Myra, Olimpos, Patara ilk akla gelenler. Doğal güzellikler arasında ise Düden Şelalesi, Çıralı Yanartaş, Dim Çayı, Göynük Kanyonu, Kekova Batık Şehir, Köprülü Kanyon, Manavgat Şelalesi, Saklıkent Kanyonu en popüler olanlar. Mağaralara gelince Altınbeşik Mağarası, Damlataş Mağarası, Karain Mağarası, Dim Mağarası gibi mağaralar oldukça etkileyici yerler.

Tarihi eserlere verebileceğimiz örnekler de oldukça fazla. Düğmeli Evler, Akşebe Sultan Mescidi, Alanya Kalesi, Alanya Feneri, Alara Han, Gelidonta Feneri, Kızılkule sadece bazıları. Antalya’da dünyanın en güzel plajlarına gidebilirsiniz. İncekum, Kaputaş, Patara, Kleopatra plajı, Konyaaltı plajı, Kumluca plajı bunlardan sadece birkaçı.


Eğer Antalya gezinizden sonra Ankara gezisine çıkmak istiyorsanız Ankara otobüs bileti sayfamızdan uygun fiyata bilet alabilirsiniz.

Antalya Sanatla Buluşma Noktaları

Antalya, kültür sanat ekinlikleri açısından da çok hareketlidir. Antik kentler, tarihi mekânlar bu gün sanatsal etkinliklere sahne oluyor. Aspendos Arenada dünyaca ünlü sanat gösterilerini seyredebilirsiniz.

Açık hava tiyatroları şehrin bir diğer güzelliği. Açık hava tiyatrolarında klasik oyunların çağdaş yorumlarını görmek mümkün. Festivaller açısından da zengin olan kentin dört bir yanında etkinliklerle karşılaşmak mümkün. Antalya Kum Heykel Festivali, Olympos Gökyüzü ve Bilim Festivali, Kaleiçi Old Town Festivali ilgi çekici festivaller arasında yer alıyor. Konser, tiyatro ve gösteriler açısından en zengin şehirlerimizden biri Antalya.


Antalya’ya Gidildiğinde Tadılması Gereken Lezzetler

Akdeniz mutfak kültürünü en iyi yansıtan lezzetlerle Antalya’da tanışabilirsiniz. Hibe, piyaz, saç kavurma, kekikli çorba, Arap kadayıfı denemeniz gereken yöresel tatlardan bazıları. Reçeller de sizi oldukça şaşırtacaktır. Karpuz reçeli patlıcan reçeli, Bergamut reçeli gibi ilginç reçelleri burada tadabilirsiniz.

Alafaşı da doğal otlardan yapılan bir yöresel yemektir. Labada Aşı da yine doğal otlardan yapılan bir başka yemektir. Kıvrım, Pelize, Kirkitle, Bestel tatlı çeşitleri arasındadır. Meşhur serpme böreği yanı sıra yöresel yemekler yiyebileceğiniz birçok alternatife şehirde kolaylıkla ulaşabilrisiniz.


Antalya’da Kalınacak Yerler

Turizm cenneti olan Antalya konaklama açısından birçok alternatif sunuyor. Beş yıldızlı oteller, butik oteller, pansiyonlar, kiralık evler gibi farklı seçenekler var. Doğa yaşamını yakından görmek isteyenler için birçok kamp alanı da var. Olympos gibi koylarda bungalov evler ve çadırlar daha çok tercih ediliyor. Çıralı’da lüks ağaç evleri ile TL civarında.

Belek, Lara, Kaleiçi gibi otellerin yoğun olduğu yerler ile TL arasında gecelik otel fiyatları sunuluyor. Antalya’da her keseye uygun otel mevcuttur. Nerede kalmak istediğinize karar verdikten sonra birçok otel alternatifinden birini kolayca seçebilirsiniz.


Antalya İpuçları

Antalya yaz sezonunda fiyatların arttığı bir şehir. Bu nedenle eğer gidecekseniz konaklama için önceden rezervasyon yaptırın. Koyları tek tek gezmek için zaman ayırmanız gerekir. Araç kiralamak çok daha rahat olacaktır. Bu arada dünyaca ünlü Likya Yolu’nu da yürüyebilirsiniz. Ki başlı başına farklı bir deneyim olacaktır.

Kekova Batık Şehre mutlaka gidin. Ancak unutmayın orada plaj yok. Sadece botlara binerek denize açılabiliyorsunuz. Karadan değil de denizden gezmeyi tercih edebilirsiniz. Bütün koyları gezebileceğiniz mavi turlar var. Otantik hediyelik eşyalar almak isterseniz Kaleiçini dolaşmalısınız.


Antalya Kaç Günde Gezilir?

Antalya’daki antik kentler için, doğal güzellikler için ayrı zaman ayırmak gerekiyor. Birbirinden uzak birçok gezilecek yer var. Tam anlamıyla her yeri görmek istiyorsanız en az iki hafta ayırmanız gerekir. Daha yüzeysel bir gezi için bir hafta yetebilir. Gittiğiniz koylarda bir gün bile kalsanız epey bir zaman olur. Antalya çok büyük ve gezilecek çok fazla yeri var. Zamanınız varsa bir ay şöyle doyasıya Antalya tatili yapın.


Antalya’da Mevsime Göre Yanınıza Almanız Gereken Şeyler

Antalya’nın tarihi güzelliklerini ve doğal güzelliklerini en iyi bahar aylarında gezebilirsiniz. Yazları çok sıcak olur. Eylül gezi için en güzel aydır. Akşamları hafif soğuk olabilir. İnce kazak, hırka, kot mont alabilirsiniz yanınıza. Koyları ve antik kentleri yürüyerek gezeceksiniz. Yani kıyafet açısından donanımlı olmalısınız. Araziye dayanıklı spor ayakkabınız olması gerekiyor. Bazı tarihi eserler tepelerde oluyor. Epey yol yürümeniz gerektiğinden buna göre giyinmelisiniz.


Antalya Servis Güzergâhları

Antalya’nın farklı bölgelere servis güzergâhlarımız var.

Liman bölgesi; Akdeniz, Arap Suyu, Avm, Barınaklar, Burhanettin Onat, Dedeman, Eski Otogar, Kampüs, Laura Avm, Markantalya, Mevlana Kavşağı, Sigorta, Terra Cıty Avm, Tıp Fakültesi, Çallı, Öğretmen Evi.

Örnekköy; Edemanüstgeçit, Örnekköy, Sırınyalı, Altınkum, Canet, Dokuma, Gulluk, İlsağlık, Işıklar, Kampus Erkek Yurdu, Kampus Kız Yurdu, Liman, Meltem, Meydan, Muratpaşa, Trt, Uncalı, Uncalı 2m Migros, Uncalısporland, Yüzüncü Yıl.

Varsak Bölgesi; Antkop, Dünya Göz, Kepez Belediyesi Kavşağı, Sakarya Bulvarı, Sakarya Şehitler Parkı, Varsak son duraktır.


Antalya Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

Antalya otogardan yarım saatte bir şehir merkezine otobüs var. Fiyatı tek biniş TL olan Antalya Kart alarak otobüse binebilirsiniz. Taksi ya da özel transfer aracı da kullanabilirsiniz. Tramvayla da otogardan şehir merkezine ulaşım mümkün. Tramvay biniş ücreti de 2 TL. Taksilerde taksimetre açılış ücreti 3,5 TL. Şehir içinde en rahat yolculuk tramvayla yapılıyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir