whatsapp dökümanı nasıl alınır / WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme

Whatsapp Dökümanı Nasıl Alınır

whatsapp dökümanı nasıl alınır

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme WhatsApp Silinmiş Sohbeti G&#;rme

Haberin Devamı

Android Telefonlarda WhatsApp Silinen Mesajları Görme

Andorid telefonlarda silinen mesajları geri getirmenin 2 yöntemi mevcuttur. WhatsApp sohbetlerinin yedekleri ile bu işlem yapılabilir. Eğer sohbet yedeği almıyorsanız, yedekleme işlemi şu şekilde yapılır:

1- Ayarlar menüsünü açın,

2- Daha sonra Sohbet ve Sohbet yedeği butonuna tıklayın,

3-Google Drive'a yedekle menüsünden yedekleme ayarlarınızı yapın.

4- Yedekleme yapmak için Android telefonunuzu bir gmail hesabı ile eşleştirmeniz gerekmektedir. Yedekler o hesapta tutulur.

Android Telefonlarda Silinmiş WhatsApp Mesajları Nasıl Geri Getirilir?

1- WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan kaldırın ve silin.

2- Google Play Store'dan WhatsApp'ı tekrar cihazınıza yükleyin.

Haberin Devamı

3- WhatsApp'i açıp telefon numaranızı girin.

4- WhatsApp yedeğini geri yüklemeyi isteyip istemediğinizi soracaktır. Sohbet yedeğini geri yükleyerek silinen mesajları görebilirsiniz.

5- Sohbet yedeğini geri yüklerken aynı Google hesabını kullandığınızdan emin olun.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme

iOS Telefonlarda WhatsApp Silinen Mesajları Görme

Eğer iOS işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız, WhatsApp’taki silinen mesajları görme imkanınız mevcuttur. WhatsApp mesajları iOS cihazlarda iCloud'a yedeklenir. Eğer yedeklemediyseniz şu şekilde yapabilirsiniz:

1- WhatsApp'i açın.

2- Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği menüsüne gidin.

3- Otomatik yedeklemeyi aktif hale getirin. Günlük, haftalık ya da aylık olarak seçebilirsiniz.

iOS Telefonlarda WhatsApp Silinmiş Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Cihazınızda sohbet yedeği aktifse, silinen mesajları geri getirmek oldukça kolaydır.

1- WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan silin.

2- App Store'dan WhatsApp'i tekrar cihazınıza yükleyin.

3- Telefon numaranızı girin ve doğrulayın,

4- WhatsApp size sohbet yedeğini geri getirmek isteyip istemediğinizi sorar. Sohbet yedeğini geri getirerek silinmiş mesajları görebilirsiniz.

whatsapp

Dünyanın en popüler iletişim uygulaması olan Whatsapp uçtan uca şifreleme ile mesajlaşma sistemini korumaktadır. Yani sizden mesaj gidip, karşı tarafa ulaşana kadarki aşamada kimse sisteme dahil olamamaktadır. Peki birinin Whatsapp dokümanı nasıl çıkarılır?

WHATSAPP KONUŞMALARI DOKÜMAN OLARAK ÇIKAR MI

Kendinize ait, yani kendinizin bir başkası ile yapmış olduğu mesajlaşmaların çıktısını siz çeşitli uygulama veya bilgisayar programları ile Word veya başka bir yazı programına aktarmak yani çıktı almanız veyahut da ekran görüntüsü almanüz mümkündür. Ancak başkasının Whatsapp mesajlarını nasıl okurum sorusunun tek bir cevabı vardır o da kendisi izin verirse.

Mahkeme veya Savcılık Whatsapp görüşme kayıtlarını isteyebilir mi?
Bu mümkün değil. Zira konuşma ve mesajlaşmalar, Whatsapp şirketinin kendi veritabanında tutulmuyor. Alıcı ile mesajı yazan arasında uçtan uca şifreleme sayesinde kimse tarafından okunamıyor. Dolayısıyla mahkeme veya savcılık telefon görüşmeleri ya da mesajlaşmaları ister gibi Whatsapp kayıtlarını isteyemez. Çünkü bu teknik olarak mümkün değil. Ancak Savcılık çoğu zaman, şüpheli kişinin telefonuna el koyar ve bunu kriminale yollar. Kriminal telefonu inceler ve telefonda mevcut olan Whatsapp görüşmelerini çıkarır ve bunu geri savcılığa yollar. Yani aslında bir nevi mesajlaşmalara ulaşabilmektedir. Ancak bu Whatsapp&#;tan isteme yoluyla değil, Cumhuriyet savcısının telefona bizzat el koyması ile olur. Dolayısıyla adli olaya karışmamış, savcılığa intikal etmemiş olaylar için bu mümkün değildir. Kocamın, karımın, arkadaşımın, sevgilimin Whatsapp mesajlarını nasıl okurum sorusunun yanıtı ancak, ilgilinin kendi rızası ile olabilmektedir.

Boşanma davasında WhatsApp dökümleri istenebilir mi?
Bu yukarıda yer alan gerekçelerle mümkün değildir. Ancak taraflar kendi tuttukları kayıtları mahkemeye sunabilirler.

*** whatsapp konuşmaları geçmişi görme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Sohbet geçmişi nasıl geri yüklenir

Sohbet geçmişinizi geri yüklemek için zaten mevcut bir yedeklemenin olduğunu onaylamanız gerekir. Yedeklemeniz yoksa Google Drive’da yedekleme oluşturmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

  1. WhatsApp’ı açın >
    Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği’ne dokunun.
  2. Sohbetlerinizi yedeklemek istediğiniz Google Hesabını seçin.

    Not:

    • Google Drive’a yapılacak otomatik sohbet geçmişi yedeklemelerini günlük, haftalık veya aylık olarak gerçekleşecek şekilde etkinleştirebilirsiniz.
    • Dilerseniz cihazınızda yerel yedekleme de oluşturabilirsiniz.
  3. YEDEKLE’ye dokunun.

Google Drive yedeklemesinden geri yükleme

Google Drive yedeklemelerini başarılı bir şekilde geri yüklemek için yedekleme oluşturulurken kullanılan telefon numarasını ve Google hesabını kullanın. Sohbet yedeğinizin bir kopyasını Google Drive’da tutmak isterseniz sohbetleriniz için otomatik yedekleme özelliğini etkinleştirerek yedekleme sıklığını günlük, haftalık veya aylık olarak ayarlayabilirsiniz. WhatsApp’ı Google Drive yedekleme dosyası olmadan yüklerseniz WhatsApp, otomatik olarak yerel yedekleme dosyanızdan geri yükleme yapar.

Yedeklemenizi geri yüklemek için:

  1. WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın.
  2. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun.
  3. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ’ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir. Sohbetleriniz geri yüklendikten sonra WhatsApp, medya dosyalarınızı geri yüklemeye devam eder.

En son oluşturulan yerel yedeklemeden geri yükleme

Yerel bir yedeklemeyi geri yüklemek için dosyaları telefonunuza aktarmak üzere bir bilgisayara, dosya gezginine veya SD karta ihtiyacınız olacaktır.

Yedeklemenizi geri yüklemek için:

  1. Bir dosya yöneticisi uygulaması indirin.
  2. Verileriniz SD karta kaydedilmemişse “internal storage” (dahili depolama) veya “main storage” (ana depolama) klasörlerini görebilirsiniz. Yeni telefonunuzdaki yerel depolama alanı olan “Databases” (Veri tabanları) klasörüne en son yedeklemeyi kopyalayın.
  3. WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın.
  4. Sohbet ve medyalarınızı yerel yedekleme dosyasından geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun.

Not:

Eski bir yerel yedeklemeden geri yükleme

Eski bir yedeklemeyi geri yüklemek isterseniz aşağıdaki adımları uygulamanız gerekir:

  1. Bir dosya yöneticisi uygulaması indirin.
  2. Dosya yöneticisi uygulamasında yerel depolama alanınıza veya sdcard > WhatsApp > Databases klasörüne gidin. Verileriniz SD karta kaydedilmemişse bu klasör yerine “internal storage” (dahili depolama) veya “main storage” (ana depolama) klasörlerini görebilirsiniz.
  3. Geri yüklemek istediğiniz yedekleme dosyasının olan adını şeklinde değiştirin. Daha eski yedeklemeler, crypt9 veya crypt10 gibi daha eski protokollere göre oluşturulmuş olabilir. “crypt” uzantısının numarasını değiştirmeyin.
  4. WhatsApp’ı kaldırın ve tekrar yükleyin.
  5. Sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun.

İlgili kaynaklar:

Tüm Dünya&#;da hakim olan günümüzde milyonların kullandığı ve alınan verilere göre milyar kullanıcıya sahip olan Whatsapp bugün yine en çok tercih edilen sosyal medya uygulaması olmaya devam ediyor. İçinde birden fazla özellik barındıran, tüm kullanıcıların isteklerine hitap ederek konuşma, mesajlaşma, görüntülü arama ve konum gibi seçenekleriyle sosyal ağlara avantaj sağlıyor. Söz gelimi göremediğiniz arkadaşlarınızla, uzakta olan akrabalarınızla, tanıdığınız kişiye o an tam nerede olduğunuza dair konum gönderebileceğiniz ve sosyal ağlarda izlediğiniz her türlü videoyu link olarak atabileceğinizi ve tüm bunları tek tuşla halledebileceğiniz bir platform olma hızını koruyarak rakiplerini ardında bırakıyor. Tüm özelliklerden faydalanan kullanıcılara yönelik yapılan mesajlaşma, arama ve konuşmaları; indirme, kaydetme ve çıktısını almak konusunda nasıl yollar izlenmesi gerektiği konusunda çoğu kişinin pek bilgisi olduğu söylenemez.

Dolayısıyla Whatsapp Nasıl Çıktı alırı, Whatsapp Konuşmaların Çıktısını nasıl alırım, Whatsapp Konuşmaları Nasıl Kaydedebilirim, Whatsapp Konuşmaları Yazıcıdan Nasıl Çıkarılır, vb. gibi konuları cevaplandırmaya yardımcı olacağız.

Whatsapp Mesaj Kopyalama Nasıl Yapılır?

Whatsapp üzerinden yapılan konuşmaları yazıcıdan çıkarmak için bunları nasıl kopyalamamız gerektiğine bakalım. Öncelikle konuşmaları bulut bir sunucuya aktarma işlemini gerçekleştirmemiz gerekir.

Sohbet Yedeği ekranına geri döndüğünüzde üzerinden yedekleme seçeneğine tıklayarak yedeklemenin sadece &#;wi-fi&#; ya da &#;wi-fi veya hücresel&#; seçeneklerinden hangisini seçeceğinizi belirledikten sonra tıklayarak üzerinden yedekleme işlemini başlatmış olacaksınız. Sohbetlerin içeriğinde olan bazı video ve resimlerin boyutları büyüklük açısından değişiklik göstereceğinden dolayı Whatsapp ayrı bir seçenekle videoları dahil edip etmediğimizi tamamen tercihin bizde olduğunu belli ediyor. Video dahil et butonuna tıklayarak ister videoları dahil edebilir ister bu seçeneği boş geçebiliriz. Ardından Yedekle kısmına tıklayarak Sohbet yedekleme işlemini başlatmış olacağız. Cihazınızda ki belirlenecek olan süre yedeklemenin boyutuna göre değişir. Böylelikle Whatsappta ki tüm sohbetlerin yedeklemesi gerçekleşecektir.

Eğer bir Apple kullanıcısı iseniz işiniz Iphone&#;da daha kolay. Çünkü cihazınızın kurulumunu yaparken zorunlu olarak var olan veya yeni oluşturduğunuz iCloud hesabınız sayesinde yedekleme işlemini daha hızlı halletme avantajına sahipsiniz. Yapmanız gereken sırasıyla;

Whatsapp Mesaj Kopyalama Nasıl Yapılır?

Whatsapp Konuşmalarını Çıktı Alma

Whatsapp konuşmalarının fotoğraf ve videoların çıktısını almak için öncelikle akla ilk gelen yöntemlerden biri olarak ScreenShot (Ekran Görüntüsü) almak olacaktır.

Whatsapp Silinen mesajları Geri Getirmeve Whatsapp Konuşmaları Kopyalama İndirme ile ilgili yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir