bebek hediye mesajları / Hamile Tebrik Mesajları - Hamile Kadına Güzel Sözler

Bebek Hediye Mesajları

bebek hediye mesajları

Yeni Doğan Bebeğe Sözler

YENİ DOĞAN BEBEK NOTLARI

·       Allah, yüzlerinizden gülücükleri eksik etmesin. Cennet kokan minik meleğinizin kalbinden merhamet, sevgi ve saygı eksik olmaz inşallah.

·       Hayatımızı renklendirdin. Nice sağlıklı mutlu huzurlu günler görmen dileğiyle. O minik gözlerinden öpüyorum.

·       Çocuk sahibi olmanın o vazgeçilmez duygusu hep canlı kalsın yüreklerinizde… Yeryüzünün en özel anne ve babası olacaksınız. Sevgilerle…

·       Yeni bebeğin ailesine ve çevresine hayırlı bir evlat olmasını diler, sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ederiz.

·       Dünyanın en özel duygularından biri olan annelik duygusunun mutluluğunu tüm hayatın boyunca yaşaman dileğiyle. Hayırlı olsun.

·       Bebeğimize hoş geldin diyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

·       Hayatımızı renklendirdin. Nice sağlıklı mutlu huzurlu günler görmen dileğiyle. O minik gözlerinden öpüyorum.

·       Hoş geldin güzel bebek. İyilikler getirdin dünyamıza…

·       Yaşamın boyunca tüm güzellikler seninle olsun şirin bebek…

·       Bebeğin doğum haberini aldık, mutluluğunu paylaşıyoruz. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar sevinçli olduğunu hissedebiliyorum… Hayırlı olsun.

·       Güzel bebeğinizi de şu an yakından görmeyi isterdik. Ailenizin yeni üyesine güzel bir gelecek diliyoruz. Sevincinizi paylaşıyoruz. Allah analı babalı büyütsün. Görüşmek dileğiyle.

·       Dualarımız sizinle, gözünüz aydın. Bebişi bizim yerimize de sevin. Birlikte güzel günler yaşamanız dileğiyle.

·       Eşsiz gözlerini hayata açan güzel melek, dilerim hayatta her şey minik yüreğinin istediği gibi olur ve seni kötülüklerden uzak bir yaşam bekler.

·       Aramıza katılmandan büyük mutluluk duyuyoruz. Hoş geldin bebek…

·       Minik bebeğin yanaklarından ileriki günlerde öpebilmek dileğiyle, kendine ve ufaklığa iyi bak…

·       Seni ne zamandır bekliyorduk. Aramıza hoş geldin miniğim…

·       Ailemizin yeni üyesine dünyamıza hoş geldin diyor size ve ailemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.

·       Minik meleğin kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmaması dileğiyle. Allah’ım sağlık mutluluk ve umudu ömründen eksik etmesin. Tüm özlemlerinizin son bulması dileğiyle her şey gönlünüzce olsun.

·       Maşallah nur topu gibi bebeğiniz olmuş. Allah analı babalı büyütsün…

·       Gözlerini dünyamıza ilk kez açan bebeğinize Allah’tan uzun ömür, siz değerli anne ve babasına hayırlı bir evlat olmasını niyaz ederim.

·       Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sıhhat afiyet içinde bereketli uzun ömürler versin. Dünya ve Ahiret saadeti nasip etsin.

·       Hoş geldin bebek anneciğin ve babacığınla sağlıklı huzurlu uzun ömrün olsun. Seni ne kadar sabırsızlıkla bekledik. Çok mutlu ettin bizleri.

·       Allah analı babalı büyütsün. Bebişini kokla benim için. Bebişimize Allah uzun, sağlıklı, mutlu bir hayat nasip etsin inşallah.

·       Yeni doğan bebeğinize hoş geldin diyor, siz değerli ebeveynlere ve yavrunuza sağlık ve mutluluk diliyoruz.

·       Dünyaya hoş geldin bebek, analı babalı bir ömür dileklerimizle.

·       Güldürdün yüzümüzü, hoş geldin dünyaya, daima uğur ve saadet getirmen dileklerimle.

·       Güneş gibi doğdun dünyamıza, senle uyandığımız her yeni gün yeni sevinçler katacak bizlere. Hoş geldin bebek.

·       Bebeğinizle; sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu bir ömür yaşam diliyoruz.

·       Ağlayarak dünyaya geldin, gülerek yaşa bir ömrü anne ve babanla sağlık, mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi dilerim.

·       Sevdiğim, iki gözüm, yeryüzünün en güzel armağanını sundun bana. Bebeğimizle kocaman bir aile olarak sağlık ve sıhhatle yaşamamız dileklerimle.

·       Yeni doğan bebeğinizde mutlu ve huzur dolu bir hayat sürmeniz dileklerimizle.

·       Dünyalar benim oldu denir ya, işte bu bebekle dünyalardan daha fazlasını, baba olma şeref ve mutluluğunu yaşattığın için teşekkür ederim.

·       İlk gülüş, ilk bakış, ilk dokunuşla dünyaya merhaba diyen evladınızla saadet dolu bir yaşam diliyorum.

·       Uyusun da büyüsün ninni, kundaklarda büyüsün ninni, hep şans ve huzur getirmesi dileklerimizle.

·       Mis kokulu bebeğinizi pamuklara sararak büyütmeniz, bir ömrü huzur içinde yaşamanız temennilerimizle.

·       Bebeğinizle ömür boyu mutluluklar dileriz, meleğinizin size şans ve mutluluk getirmesini dilerim.

·       Sizlere, anne ve baba olmak mutluluğunu yaşatan meleğinizle sağlık ve sıhhatle bir ömür dileklerimle.

·       Şimdi çok daha büyük bir aileyiz, bana baba olmak duygusunu yaşattığın için sana minnettarım.

·       Torun sevgisini bana yaşatan değerli kızım, evlatlarınla bir ömür mutluluklar dilerim.

·       Şimdi çok daha güzel bir gelecek bizleri bekliyor; sen, ben bir de bebek.

·       Uyusun da büyüsün, anne ve babasıyla bir ömür mutlu mesut yaşasın.

·       Her yeni güne yepyeni umutlar getirecek o, yaşama sevinç katacak, harikulade varlıktır o, iyi ki doğdun bebek.

·       Dünyanın en yeni en güzel annesine merhaba, bebeğinle kocaman mutluluklar dilerim.

Yeni doğan bebek mesajları, bir aile olma yolunda ikinci adımı atan sevdiklerimizin ya da dostlarımızın hayatlarındaki o mucizevi ana ortak olmamızı sağlayan en güzel sözlerden oluşur. Siz değerli okurlarımız, sevdiklerinizin bu özel mutluluğuna mutluk olun diye en güzel yeni doğan bebek mesajları ile ilgili bu içeriğimizi hazırladık.

Dünyaya yeni doğan bir bebeğin gözlerini açması kadar mucizevi başka ne olabilir ki? Her gün dünyada milyonlarca bebek doğuyor. Dünya her gün ve her saniye bu mucizevi olayın yaşanmasına şahit oluyor.

Sevdiklerimizin ailelerine yeni bir ferdin dahil olması, bu mucizevi olaya bizim de yakından tanıklık etmemizi sağlar. Fakat bu güzelliğe kuru kuru bir “merhaba” demek olmaz. Bu mucizeye yakışan, içten ve sevimli bir kutlama yapmamız gerekir.

? Sevdiklerinizi tebrik ederken tercih edebileceğiniz en güzel bebek hediyeleri Muhiku’da! Muhiku’nun birbirinden güzel bebek hediyeleriyle dünyaya gözlerini açan minik yüreklere hoş geldin diyebilir, anne babanın heyecanına ortak olabilirsiniz.

Yeni Doğan Bebek Tebriği Nasıl Yapılır?

Sevdiklerimizin ya da dostlarımızın ailesine katılan yeni bir ferde tatlı bir “Hoş geldin!” demeyi isteriz. Yeryüzüne gelen ve dünyaya ilk kez gözlerini açan bu masum varlığa, hoş geldin demenin ise pek çok yolu var.

Peki, yeni doğan bebek tebriği nasıl yapılır?

Yeni doğan bebek tebriği yapmak istiyorsanız, öncelikle güzel bir mesaj yazmalısınız. Sizin için hazırladığımız örnek yeni doğan bebek mesajları size ilham verecektir. Dilerseniz bu mesajları kullanabilirsiniz, dilerseniz de bu mesajlardan yararlanarak kendi mesajlarınızı oluşturabilirsiniz.

Fakat yeni doğan bebek tebriği kuru bir mesajla yeterli olmaz. Bu mesaja eşlik edecek hoş bir hediye kutusu ile tebriğinize renk katabilirsiniz. Dilerseniz bebek için hoş hediyeliklerden oluşan bir hediye kutusu hazırlayabileceğiniz gibi dilerseniz de anne ve babaya özel bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Muhiku, Kendi Kutunu Yap sayfası ile yeni doğan bebek tebriği için farklı içeriklere sahip şık hediye kutuları tasarlamanıza imkan sunuyor. Sunulan pek çok kategori içerisinden en güzel ürünleri seçebilir ve kutuyu kendi belirlediğiniz konsept doğrultusunda hazırlayabilirsiniz. Muhiku’dan alacağınız hazır hediye kutularına ya da kendi hazırladığınız kutulara siparişinizi oluştururken mesaj da ekleyebilirsiniz.

Yeni Bebek Bekleyenlere Söylenecek Tebrik Mesajı

yeni-bebek-bekleyenlere-soylenecek-tebrik-mesaji

Yeni bebek bekleyen ya da yeni bebekleri olan sevdiklerinize veye dostlarınıza yazabileceğiniz en güzel mesajları sizler için derledik. Samimi hislerin ve güzel dileklerin yer aldığı bu mesajlar ile sevdiklerinizi ve dostlarınızı en güzel şekilde tebrik edebilirsiniz.

Yeni Doğan Bebek Mesajları Amca

  • “Yeni doğan yavrumuza hoş geldin diyor, canım kardeşlerimize ve yavrumuza sağlık ve mutluluk diliyorum.”
  • “Canım kardeşim haberinizi yeni aldım, inanın çok mutlu ettiniz beni. En kısa zamanda yanınızdayım. Minik bebeğimize iyi bakın canlarım benim.”
  • “Ailemizin son ve yeni üyesine ailemize hoş geldin diyor, size ve ailemize uğur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”
  • “Hoş geldin minik bebek! Anneciğin ve babacığınla sağlıklı, huzurlu ve bir uzun ömrün olsun miniğimiz. Seni büyük bir sabırsızlıkla bekledik, gelişinle çok mutlu ettin bizi :)”
  • “Minik meleğimiz, kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmaması dilerim. Allah’ım sağlık, mutluluk ve huzuru ömründen eksik etmesin.”

Yeni Doğan Bebek Mesajları Dayı

  • “Bugün anne ve baba oldunuz canlarım. Yakında bebeğiniz büyüyecek ve onun da kendi ailesi olacak. Büyükanne ve büyükbaba olma yolunda ilk adımınızı attınız. Tebrikler!”
  • “Umarım hep birlikte mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşarsınız. Allah analı babalı büyütsün canım kardeşlerim.”
  • “Minik bebeğimizin geleceği güneşten daha parlak, tüm düşleri ise gerçek olsun. Her şey gönlünüzce olsun!
  • Bir bebeğin gülüşünden daha tatlı ne olabilir ki? Miniğimizin gülüşleri eksik olmasın, daima mutlu ve huzurlu olmanız dileğiyle canlarım.”
  • “Çok teşekkür ederim, sayenizde ilk defa dayı oluyorum. Tebrikler güzelliklerim.”

Yeni Doğan Bebek Mesajları Hala

  • “Anne ve babalık duygusunu tadan değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Minik yavruya mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”
  • ”Minicik ellerinin hayatınıza renk katması, sıcacık gülüşünün yuvanızı ısıtması ve en önemlisi ilk adımını atacağı günün heyecanının evliliğinize can katmasını diliyorum. Tebrikler!”
  • “Güzel yeğenimizi şu an daha yakından görmeyi isterdik. Ailemizin yeni üyesine güzel bir gelecek diliyoruz ve heyecanınızı paylaşıyoruz.”
  • “Hamilelik haberini aldığın ilk günü ve sevincini unutamıyorum canımın içi. Müthiş bir heyecana kapılmıştın ve dokuz ay bu heyecanla ne çabuk da geçti! Bebeğiniz artık yanınızda, sizi tebrik ediyor ve hepinizi bir bir öpüyorum.”
  • “Dünyaya merhaba de bebek, seni merakla bekliyorduk; minicik ellerinden sevgiyle öpüyoruz.”

Yeni Doğan Bebek Mesajları Teyze

  • “Yeni bir aile ferdi daha sonunda aramıza katıldı. Minicik pamuk ellerinden öpüyorum onu. Eşine, sana ve bebeğine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum canım. Tebrik ederim!”
  • ”Gelişinle hayatımızı renklendirdin. Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu günler görmen dileğiyle. O minik gözlerinden sevgiyle öpüyorum.”
  • ”Minicik bir kalp var artık yanınızda. Bu minik kalbin, büyük huzur ve mutlulukla dolması dilerim.”
  • ”Çocuk sahibi olmanın o paha biçilemez duygusu yüreğinizde hep canlı kalsın. Yeryüzünün en iyi ve en özel anne ve babası olacaksınız! Sevgilerle.”
  • “Canım kardeşim seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum. Miniğinizle size güzel bir gelecek diliyorum.”

Yeni Doğan Bebek Mesajları Babadan

yeni-dogan-bebek-mesajlari-babadan

  • “Zamanın durduğu o an; ilk sesini duyduğum ve kollarımın arasındaki kokunu hissettiğim o gün. Hoş geldin minik bebeğim.”
  • Bugün senin doğum günüm minik yavrum. Seninle göz geldiğim o an seninle birlikte yeniden doğdum bebeğim. İyi ki geldin ve mutluluğumuza mutluluk kattın.”
  • “Bugün hayatımın en mutlu günü! Çünkü minicik elleriyle hayatıma dokunan minik yavrum dünyaya geldi. Hoş geldin bebeğim; sağlık, huzur ve mutluluk daima seninle olsun.”
  • “Bebeğim, minik yavrum senin gelmenle her şey daha da güzel. İyi ki geldin, hoş geldin!”
  • “Sağlık, mutluluk ve huzur daima seninle olsun babacığım. Gelişinle ruhumuzu aydınlattın. Evimize ve hayatımıza hoş geldin. Seni çok seviyoruz!

Yeni doğan mesajları sayesinde siz de bu güzel haberi aldığınız an genişleyen çekirdek aileyi kutlayabilirsiniz. Biz de Muhiku ailesi olarak yeni doğan bebeğe mutlu bir hayat, yeni anne ve babaya da keyifle geçirecekleri bir süreç diliyoruz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir