metin pıhlıs çok güzel hareketler / Çok Güzel Hareketler oyuncusundan 'kira' isyanı: Ev sahibinin istediği zammı paylaştı

Metin Pıhlıs Çok Güzel Hareketler

metin pıhlıs çok güzel hareketler

Ankara Büyükşehir, 'Çok Güzel Hareketler 2' Ekibini Ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 'BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2' ekibini, Yahyalar Aile Yaşam Merkezi'nde ağırladı.

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 'BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2' ekibinden Safa Sarı, Ezgi Özyürekoğlu Saka ve Metin Pıhlıs'ı, 'BKM Mutfak Aile Yaşamda Gençlerle Buluşuyor' söyleşisi kapsamında, Yahyalar Aile Yaşam Merkezi'nde Başkentlilerle buluşturdu. Söyleşiye özellikle, tiyatro bölümünde öğrenim gören öğrenciler ilgi gösterdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Proje Sorumlusu Nil Nihal Duman, "Bugün Yahyalar Aile Yaşam Merkezi'nde 'BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2' ekibinden Safa Sarı, Metin Pıhlıs ve Ezgi Özyürekoğlu Saka bizlerle birlikte olacak ve bir söyleşi gerçekleştirecek. BKM mutfağını Gençlerle buluşturacağız ve güzel bir söyleşi, soru ve cevaplar ile söyleşimizi tamamlayacağız" diye konuştu.

Söyleşi öncesi programla konuşan sanatçılar, şunları söyledi:

-Safa Sarı: "Çok mutluyuz. Ankara'ya çokça geliyoruz. Beş, altı kere oyuna geldik. Seviyoruz Ankara halkını, onlarda bizi seviyorlar."

-Metin Pıhlıs: "Ankara'ya gelmeyi çok seviyoruz. Bizleri yalnız bırakmıyorlar."

-Ezgi Özyürekoğlu Saka: "Ankara seyircisini çok seviyoruz. Onlar da bizi seviyorlar sağ olsunlar salonları dolduruyorlar. Büyükşehir Belediyesi'nden böyle bir davet aldığımız için de çok mutlu olduk."

Kaynak: ANKA

Son Dakika›Yerel›Ankara Büyükşehir, 'Çok Güzel Hareketler 2' Ekibini Ağırladı - Son Dakika

Metin Pıhlıs Kimdir? Metin Pıhlıs Kaç Yaşında, Evli mi? Metin Pıhlıs'ın YouTube Kanalının Adı Ne?

Haberler

Yaşam

Biyografi

Metin Pıhlıs Kimdir? Metin Pıhlıs Kaç Yaşında, Evli mi? Metin Pıhlıs'ın YouTube Kanalının Adı Ne?

Metin Pıhlıs, Star Tv ekranlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'nin en enerjik oyuncularından biri. Elindeki kamerasıyla sosyal medyada sık sık yayın yapan Metin Pıhlıs, oldukça sevilen bir oyuncu. Eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla sahneye çıkan Pıhlıs, izleyicileri güldürmeyi başarıyor. Metin Pıhlıs aynı zamanda YouTube kanalıyla da sevenlerinin karşısına çıkıyor. ÇGH 2'nin sahne arkasından çekim yapmayı da ihmal etmeyen Pıhlıs'ın oldukça geniş bir hayran kitlesi de var. Peki Metin Pıhlıs kimdir? Metin Pıhlıs kaç yaşında, evli mi? Metin Pıhlıs'ın YouTube kanalının adı ne? İşte merak edilen tüm detaylar

Metin Pıhlıs Kimdir?

Metin Pıhlıs Kimdir?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Metin Pıhlıs, Konservatuvar Bölümü'nü bitirmiştir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Metin Pıhlıs, Konservatuvar Bölümü'nü bitirmiştir.

Çok Güzel Harektler 2 ekibinin kadrosunda yer alan Metin Pıhlıs, canlandırdığı her karakterle kendini göstermeyi başarıyor.

Çok Güzel Harektler 2 ekibinin kadrosunda yer alan Metin Pıhlıs, canlandırdığı her karakterle kendini göstermeyi başarıyor.

Metin Pıhlıs Evli mi?

Metin Pıhlıs Evli mi?

Metin Pıhlıs'ın YouTube Kanalının Adı Ne?

Metin Pıhlıs'ın YouTube Kanalının Adı Ne?

Metin Pıhlıs'a ait YouTube kanalının bin abonesi bulunuyor.

Metin Pıhlıs'a ait YouTube kanalının bin abonesi bulunuyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası