masumlar apartmanı 7 bölüm / Son Dakika masumlar apartmanı 7. bölüm giyilen kıyafetler Haberleri - Sabah Haberi

Masumlar Apartmanı 7 Bölüm

masumlar apartmanı 7 bölüm

HABERLER

TRT ekranlarında bu sezon başlayan Masumlar Apartmanı dizisi izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Diziyi takip eden izleyiciler her hafta Salı günlerini büyük bir heyecanla beklemektedirler. Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisinin bir sonraki hafta ki yeni bölümü yayınlandı mı? İşte detaylar ve daha fazlası funduszeue.info adresinde yer alıyor..

Masumlar Apartmanı dizisi dün yeni bölümü ile TRT ekranlarında yayınlandı. Dizi yine büyük bir heyecana sahne alırken dizinin final kısmında ki sahnesi oldukça ilgi çekiciydi.

Masumlar Apartmanı dizisi son bölümde neler yaşandı?

20 Ekim Salı günü yeni bölümü ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde izleyicileri yine heyecan dozu yüksek sahneler bekledi. Dizinin yeni bölümünde Safiye kardeşlerine kızmaya devam ediyor. Kardeşi Nerimanı okuldan arkadaşı Ege ile gören Safiye çılgına dönüyor. Nerimanı tüm okul kıyafetleri, eşyaları ile birlikte banyoya kitleyen Safiye bu bölümde kardeşinin her tarafını ciddi bir şekilde temizlemeye başlıyor.

Bu sahneler yaşanırken diğer kardeşleri Gülben ise bu olaylara tanıklık etti. Bu olayları düşünen Gülben ise annelerinin Safiyeyi bu şekilde yıkadığı geçmiş görüntüler aklına geldi. Gülben bu olaylar karşısında karşılıksız kalamadı ve kardeşi Nerimanı kurtardı.

Yeni bölümde yaşanan diğer olaylardan bir taneside babaları Hikmet karakterinin İnci karakterini eşi zannetmesi oldu.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam ki yayınlanan bölümü ile yine ekranlara damgasını vurdu. Dizinin dün akşamki bölümünün yayınlanmasının ardından fragman görüntüleri de izleyicilerle paylaşıldı.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı funduszeue.info adresinde siz değerli okuyucularımızla buluşuyor. Sizlerde fragmanı TRT ve de Masumlar Apartmanı resmi Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM FRAGMANI

funduszeue.info

Masumlar Apartmanı 7.Bölüm

Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci’yi görünce çıldırır. İşler çığırından çıkar. Safiye ve Gülben İnci tarafından “kirletilen” evlerini temizlemeye çalışırlar. Hikmet de bu durumdan nasibini alır. Ege babasının kaybolmasından sorumlu tuttuğu Han’la tartışır. Bu durum Han ve İnci arasında gerilime sebep olur. Safiye, evi İnci’nin “kirinden” arındırmaya çalışırken olmaz denilen olur ve sular kesilir. Ege babasının kaybolmasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkılır. Esra, Esat’tan Han’ın karanlık tarafını gösteren bir bilgi öğrenir. İnci’nin Han’la ilgili kafası iyice karışacaktır. Senaryosunu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası