esra erol saldırısı / Esra erol - Esra erol Haber ve Esra erol Haberleri

Esra Erol Saldırısı

esra erol saldırısı

Esra Erol Yayını Kesti! Canlı Yayında Şişeyle Saldırdı

Alper Vural, Özlem Gölbaşı'nın amcasının oğluydu ve aralarında 20 yaş vardı. Alper, aynı zamanda kocası Okan Gölbaşı'nın da dayısının oğluydu. Yani her ikisinin de kuzeni oluyordu. Alper Vural da akrabası olan Firdevs Vural ile evliydi. Firdevs Vural yılında büyük bir yıkım yaşamış ve 2 çocuğunu birden kaybetmişti. O çocuklarının acısını taşırken, kocası kuzeni olan Özlem'le o dönemde aşk ilişkisi yaşıyordu.

Alper Vural, Özlem Gölbaşı'nın amcasının oğluydu ve aralarında 20 yaş vardı. Alper, aynı zamanda kocası Okan Gölbaşı'nın da dayısının oğluydu. Yani her ikisinin de kuzeni oluyordu. Alper Vural da akrabası olan Firdevs Vural ile evliydi. Firdevs Vural yılında büyük bir yıkım yaşamış ve 2 çocuğunu birden kaybetmişti. O çocuklarının acısını taşırken, kocası kuzeni olan Özlem'le o dönemde aşk ilişkisi yaşıyordu.

Esra Erol&#;a ne oldu? Kibar Ünvar, Esra Erol&#;a saldırı mı yaptı? Gerçeği canlı yayında açıkladı

Atv ekranlar&#;n&#;n sevilen sunucu Esra Erol, canl&#; yay&#;nda hakk&#;nda konu&#;ulan iddialara cevap verdi. Kocas&#;n&#; öldürdü&#;ü dü&#;ünülen Kibar olay&#;n&#;n ard&#;ndan tehdit alan ünlü sunucunun evine sald&#;r&#;ld&#;&#;&#; ve kendisinin sinir kriz geçirdi&#;i haberleri sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Kibar'&#;n Esra Erol'a sald&#;rd&#;&#;&#; do&#;ru mu? &#;&#;te, Esra Erol'dan aç&#;klama

K&#;BAR ÜNVAR ESRA EROL'A SALDIRDI MI?

Sosyal medyada çok konu&#;ulan Kibar Ünvar'&#;n, kocas&#;n&#; öldürmek ile suçlanmas&#;n&#;n ard&#;ndan ünlü sunucu Esra Erol, Kibar'&#;n çocuklar&#; taraf&#;ndan tehdit edildi. Ç&#;kan baz&#; haberlere göre; Esra Erol'un evine bir sald&#;r&#; düzenlendi&#;i ve eve döndü&#;ünde camlar&#;n&#;n k&#;r&#;k oldu&#;u gören Esra Erol'un, sinir krizi geçirerek hastaneye kald&#;r&#;ld&#;&#;&#; iddia edildi.

Ünlü sunucu canl&#; yay&#;nda yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada yalan haberlerin bu kadar h&#;zl&#; yay&#;lmas&#;na anlam veremedi&#;ini ve ortaya at&#;lan bu iddialar&#;n ise gerçek olmad&#;&#;&#;n&#; ifade etti.

ESRA EROL'DA K&#;BAR OLAYI

Yaln&#;z olmak istemeyen Halil &#;brahim'in ikinci evlili&#;ini yapt&#;&#;&#; Kibar'&#;n kendisini doland&#;rd&#;&#;&#; iddias&#; ile Esra Erol'da program&#;na ba&#;vurmas&#;n&#;n ard&#;ndan ilginç olaylar pe&#; pe&#;e geldi. Ba&#;l&#;k paras&#; olarak 35 bin TL verdi&#;i kibara toplamda 85 bin TL veren Halil &#;brahim k&#;sa sürede terk edildi.

Ekran Resmi

Esra Erol'da program&#;nda yüzle&#;en ikili ise canl&#; yay&#;nda yüzle&#;erek gergin anlar ya&#;ad&#;. Bu olay&#;n perde arkas&#;nda ise Kibar'&#;n geçmi&#;te kocas&#;n&#; öldürdü&#;ü iddias&#; gündemi sarst&#;.

Esra Erol'un e&#;ini nas&#;l kaybetti&#;i sormas&#; ile ünlü sunucuya "Beni &#;a&#;&#;rtmaya çal&#;&#;&#;yorsun" diye ç&#;k&#;&#;an Kibar, önce e&#;inin ölüm nedeninin kanser oldu&#;unu söylemi&#;ti. Ancak, daha sonra e&#;inin silahla vurularak öldü&#;ü ortaya ç&#;kt&#;. Kibar ise bu kez e&#;inin kendisini yanl&#;&#;l&#;kla tüfekle vurdu&#;unu ve öldü&#;ünü ancak kendisinin bunu fark etmeyerek e&#;ini yata&#;&#;na yat&#;rd&#;&#;&#;n&#; anlatt&#;. Gerçeklikten kopuk bu anlat&#;mlar&#;n ard&#;ndan ölen e&#;in karde&#;i yay&#;na ba&#;lanarak abisinin Kibar taraf&#;ndan öldürüldü&#;ünü öne sürdü. Kibar ise daha sonra canl&#; yay&#;na ç&#;kmama karar&#; ald&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Esra Erol'da Ekibinin Kameramanı ve Sunucusu Saldırı Uğradı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının muhabiri ve kameramanı, yardım etmeye çalıştıkları kadının, dini nikahlı kocası tarafından saldırıya uğradı.
Moldova vatandaşı Nina, Esra Erol'un programına çıkarak gözyaşları içinde dini nikahlı beraber olduğu Ü.D.'nin 1,5 yaşındaki oğlunu kaçırdığını ileri sürmüştü. Bunun üzerine Esra Erol olayın izini sürmek amacıyla ekibini harekete geçirdi. Olayın takibi için şehir dışına çıkan ekip, çekim esnasında saldırıya uğradı. HASTANELİK OLDULAREkip olayı çözmek için anne ile birlikte canlı yayın yapmak üzere Antalya'ya gitti. Muhabir Caner Toygar, kameramanıyla birlikte görev başındayken çocuğu kaçırdığı iddia edilen Ü. D. tarafından saldırıya uğradı. Ü.D. program ekibine şiddet uyguladı. Saldırıda Toygar, parmağından çatlak meydana gelirken kameraman ise kafasından yaralandı. Haber

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir