çekmeköy narlıbahçe / Narlı Bahçe Evleri

Çekmeköy Narlıbahçe

çekmeköy narlıbahçe

İstanbul, Ümraniye, Necip Fazıl

Demografik Bilgiler

TOPLAM NÜFUS

Yıllık Artış:

Kişiler
SOSYO EKONOMİK DURUM

Bu puan nasıl hesaplandı?



Eğitim Durumu
Yaş Dağılımı
Medeni Durum
Daha Fazla Göster

Bu sayfada yer alan fiyat, nüfus bilgileri ve grafikler REIDIN verileri baz alınarak oluşturulmuştur.

çekmeköy narlıbahçe satış ofisi

çekmeköy narlıbahçe satış ofisi

çekmeköy narlıbahçe satış ofisi

Narlı Bahçe projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Narlı Bahçe Evleri için ön talepler toplanıyor

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Emlak Konut Çekmeköy yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Çekmeköy yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 5 adet parsel için hazırlatılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı

Narlı Bahçe Evleri'nde faiz fırsatı!

Narlı Bahçe Evleri'nde faiz fırsatı!

Narlı Bahçe Evleri projesinde "Öderken de, yaşarken de sarılmayın" kampanyası başladı. faiz oranı ile aya kadar vade yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef imzasına sahip Nef Çekmeköy projesinde satışlar devam ediyor. Son 50 dairenin satışa sunulduğu projede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

çekmeköy narlıbahçe satış ofisi Haberi

çekmeköy narlıbahçe satış ofisi

Beş blok olarak planlanan Narlı Bahçe projesi EYG Grup imzası taşıyor. İstanbul Çekmeköy Ümraniye'nin en prestijli noktasında, Şile yolu üzerinde yükselecek Narlı Bahçe projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 
 
Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri 45 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Narlı Bahçe Çekmeköy satılık daire seçenekleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlanıyor. 
 
Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri projesine ön talepte bulunmak isteyenler funduszeue.info web adresi üzerinden, ön talepte bulunabilir.  
 
Tel: 54 15
Web: funduszeue.info
Gizem

Copyright © funduszeue.info

Narlı Bahçe Evleri, Ümraniye

- TL

Eyg Grup tarafından geliştirilen konut projesidir. 5 bloktan oluşan projede daire ve m2'lik ticari alan bulunmaktadır.

Eyg Grup tarafından geliştirilen konut projesidir. 5 bloktan oluşan projede daire ve m2'lik ticari alan bulunmaktadır.

- TL

Narlı Bahçe Evleri Kat Planları

Tüm fiyat listesi

ZİNGAT BANA EV BUL

Bilgilerinizi girin, sizi arayalım Hayalinizdeki evi Zingat bulsun!
Zingat'ın aradığım evi bularak tarafıma önermesi için kişisel e-posta adresim ve telefon numaram aracılığıyla iletişim kurmasına izin veriyorum.

Ödeme Seçenekleri

1.Ödeme Planı: %20 peşin, kalanı faiz oranı ile banka kredisi

Narlı Bahçe Evleri Fiyat Listesi

Fiyat Listesi

Tip:Metrekare:Fiyat:

2+1

3+1

4+1

Narlı Bahçe Evleri Özellikleri

Isıtma Tipi : Yerden Isıtma

Otopark : Var (Ücretsiz, Kapalı)

Arsa Alanı : m²

Daire Sayısı :

Kapalı Devre TV : Evet

Özel Güvenlik : Evet

Bahçe : Var

Çocuk Oyun Alanı : Evet

Restoran / Kafe : Evet

Futbol / Basketbol Sahası : Evet

Tam Donanımlı Spor Salonu : Evet

Açık Yüzme Havuzu : Evet

Çocuk Yüzme Havuzu : Evet

Kapalı Yüzme Havuzu : Evet

Tenis Kortu : Evet

Daha FazlaDaha Az

Narlı Bahçe Evleri Nerede?

Piyasa Bilgileri

Açık Rıza Beyanı

EYG Konut ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş (EYG)’ye doğrudan tarafımca verilmiş bulunan tüm kişisel verilerim ile EYG’nin özel ve resmi kurumlardan, doğrudan/dolaylı bağlı ortaklıklarından, hissedarlarından, grup şirketlerinden, tedarikçi ve iş ortaklarından, hizmet aldığı, hizmet verdiği gerçek ve tüzel üçüncü kişilerden edindiği/edinebileceği tüm kişisel verilerimin; EYG tarafından satılan ve pazarlanan tüm ürünleri, taşınmazları, inşaat projelerini, Narlı Bahçe Evleri Projesini, funduszeue.info web sitesini, söz konusu web sitesinde yer alan tüm gayrimenkul ve inşaat projelerini kapsayan her türlü pazarlama ve reklam faaliyetlerinin yürütülmesi, her türlü promosyon, kampanya, çekilişler hakkında bilgi verilmesi, hizmet ve tekliflerin hazırlanıp sunulması, etkin bir müşteri hizmetinin ifası, ziyaretçi ve müşteri profillerinin belirlenebilmesi, anket, pazar araştırmaları ve istatistiksel çalışmalar yapılması amacıyla EYG tarafından işlenmesine ve saklanmasına, tarafıma her türlü bildirimin telefon, e-posta, mektup, kısa mesaj (sms) ve bunlarla sınırlı olmaksızın her türlü iletişim vasıtasıyla yapılmasına açık rızam bulunduğunu, kisisel-verilerin-korunmasi linkindeki kişisel verilerin korunması aydınlatma metnini okuduğumu, haklarımı anladığımı, yukarıda sayılan amaçlar ve aydınlatma metninde yer alan “kişisel verilerin işlenme amaçları” doğrultusunda kişisel verilerimin işlenip saklanabileceğini bildiğimi; ayrıca, kişisel verilerimin EYG tarafından, diğer EYG kuruluşlarına, EYG’nin doğrudan/dolaylı bağlı ortaklıklarına, hissedarlarına, grup şirketlerine, tedarikçi ve iş ortaklarına, hizmet aldığı ve verdiği üçüncü kişilere, kamu kurum ve kuruluşları ile yurtdışına, yukarıda sayılan amaçlarla ve aydınlatma metninde belirtilen “kişisel verilerin işlenme amaçları” doğrultusunda aktarılmasına ve aktarılanlar tarafından işlenmesine ve saklanmasına da açık rızam olduğunu baştan kabul ve beyan ederim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası