nilgün belgün bekir aksoy / Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy aynı salonda bir araya gelmedi - Magazin haberleri

Nilgün Belgün Bekir Aksoy

nilgün belgün bekir aksoy

Ünlü Oyuncular Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy İlk Kez Bir Tiyatro Sahnesinde Buluştu!

Ünlü Oyuncular Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy İlk Kez Bir Tiyatro Sahnesinde Buluştu!
Ünlü oyuncular Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy bir tiyatro oyununda buluştu. kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikaye ile anlattığı müzikli komedi ‘Kalptan Kalbe’ 3 Şubatta sahnede

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un birlikte sahneye çıktığı müzikli bir komedi olan ‘Kalpten Kalbe’, Trump Sahne’de izleyicisi ile buluşuyor. 21 Ocak’ta premieri yapılan oyunu tiyatro severler merakla bekliyor. Dokuz yıldır tek kişilik gösterisini kapalı gişe oynayan Nilgün Belgün, şimdi de Bekir Aksoy’la birlikte üç farklı kadın-erkek ilişkisini eğlenceli bir dille, şarkılar ve danslar eşliğinde anlattıkları ‘Kalpten Kalbe’ adlı oyun ile bir araya geldi. İşte oyunla ilgili detaylar…

‘Kalpten Kalbe’ Gala İçin Gün Sayıyor

 Peter Quilter’in orijinal hikayesinden Zeynep Anacan’ın çevirisi, Serkan Budak’ın uyarlaması ve yönetmenliği ile sahnelenecek ‘Kalpten Kalbe’nin yapımcılığı Epizot Görsel Sanatlar’a, müzik direktörlüğü ise Metin Özülkü’ye ait. ‘Kalpten Kalbe’, yoğun hazırlık sürecinin ardından prömiyer yaptı ve büyük beğeni topladı.

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikayenin tek perdelik oyun ile anlattığı müzikli komedi ‘Kalptan Kalbe’nin galası 3 Şubat akşamı Trump Sahne’de gerçekleşecek.

Dans, Kahkaha ve Romantizm Bir Arada

 ‘’Bazen yeni bir tanışmadır hayatın kapılarını insana açan, bazen birbirinden asla kopamamak değerli kılar duyguları, bazen yılların dayanışması asla yalnız hissettirmez insana kendini. Ama hepsinde de kalpten kalbe giden ince güzel ve sağlam bir yol vardır mutlaka… ‘’

 Tek perdede üç farklı hikaye anlatan oyun aynı zamanda Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un dans performansları ve özel müzikleri ile hüznü ve neşeyi birlikte sahne taşıyor.  

Oyunun ilk bölümünde, belirli bir yaşa gelmiş olmalarına rağmen bir türlü mutluluğu bulamayan Sema ve Mete, birbirlerini tanıdıktan sonra gerçek aşkla tanışacak.

İkinci bölümde boşanmayı kafasına koymuş Leyla ve Tarık çiftinin birbirinden kopamayışının hikayesi,

son bölümde ise dördüncü evliliğini yapmak üzere olan Nihal’in karşılaştığı talihsiz olayları kardeşi Nihat’ın yardımıyla çözüme kavuşturma hikayesi sahnede olacak.

 Nilgün Belgün, uzun bir aradan sonra tiyatro oyununda rol alırken iki eski dost da ilk kez birlikte bir projede yer alıyor.

‘Kalpten Kalbe’ Türkiye Turnesine Çıkıyor

 Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un dans performanslarıyla birlikte tek perdede üç farklı hikayeyi anlattığı oyunun galasında sanat ve cemiyet dünyası buluşacak. 3 Şubat’ta gerçekleşecek galanın ardından oyunun Türkiye turnesi başlayacak.

Sevenleri karşısına çıkmak için gün sayan Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un turne takvimi şu şekilde:

 - 20 Şubat İstanbul Kozzy Kültür Merkezi

- 22 Şubat Bursa

- 24 Şubat İzmit

- 26 Şubat Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

- 27 Şubat Antalya

- 28 Şubat Denizli

Künye

Oyuncular: Nilgün Belgün, Bekir Aksoy

Yazan: Peter Quilter

Çeviren : Zeynep Anacan

Uyarlayan ve Yöneten : Serkan Budak

Çeviren : Zeynep Anacan

Kostüm Tasarım : Sadık Kızılağaç

Müzik Direktörü : Metin Özülkü

Afiş Fotoğrafı : Zeynel Abidin Ağgül

Dekor Tasarım : Cihan Aşar

Koreografi : Erhan Kuş

Yapım : Epizot Görsel Sanatlar

Yazar Hakkında
Belma Arslan
yılında Adapazarı'nda doğdu. Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, yılında da Anadolu Ünivers .. devamı..mail

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'dan 'Leyla Hanım'

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 'Leyla Hanım' filminde Abdurrahman Yüksel'i canlandıran Bekir Aksoy'un daveti üzerine Gebze'de 'Kalpten Kalbe' adlı tiyatro oyununu izlediKOCAELİ (İGFA)-İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy'un kadın erkek ilişkilerini üç farklı hikâye ile anlattığı müzikli komedi 'Kalpten Kalbe' isimli tiyatro oyununu izledi. Gebze'de gerçekleştirilen gösterime 'Leyla Hanım' filminde Abdurrahman Yüksel'i canlandıran Bekir Aksoy'un davetiyle giden Başkan Hürriyet, oyuna ve oyunculuklara hayran kaldığını ifade etti. Peter Quilter'in orijinal hikâyesinden Zeynep Anacan'ın çevirisinin yanı sıra Serkan Budak'ın uyarlaması ve yönetmenliğiyle sahnelenene Kalpten Kalbe tiyatro oyununun ardından Başkan Hürriyet hem Bekir Aksoy ile hem de Nilgün Belgün ile sohbet etti. Başkan Hürriyet, oyuna hayran kaldığını belirterek kendilerine başarılar diledi.  
IGF

Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy arasında köşe kapmaca yaşandı

Şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Şarkıcıyı Kıbrıs'ta dinlemeye gelenler arasında iki küs isim Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy da vardı. 

Rol aldıkları bir tiyatro oyunu sonrası araları bozulan ikiliden Aksoy, eşi Nazife Aksoy ile gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"BİR ARAYA GELMEK İSTEMEMEK GİBİ BİR DURUM YOK"

Bekir Aksoy, basın mensuplarının küslük konusunu hatırlatılması üzerine "Mesleki olarak bir oyun oynadık, ondan sonra oyunumuz bitti. Bir araya gelmek istememek gibi bir durum yok" açıklamalarında bulundu.

"KÜSLÜĞÜ DEVAM ETTİRECEK BİR DURUMUMUZ YOK"

"Profesyonel hayat çok farklı" diyen Bekir Aksoy, daha sonra şu ifadeleri kullandı;

'Belki profesyonel anlamda bir ortamda bulunmayabiliriz ama normal hayatta Nilgün benden bir şey isterse ya da ben ondan bir şey istesem biliyorum ki koştura koştura gideriz. Benim tempom biraz yoğunlaştı. O temponun içinde çok fazla fırsat bulamadım. Onun da öyle Yapımcımızdan devam edemeyeceğim talebinde bulundum. Küslüğü devam ettirecek bir durumumuz yok. Ayna masada denk gelsek yine konuşurum.''

NİLGÜN BELGÜN KİMDİR?

Nilgün Belgün 18 Mart tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi sanatçısıdır.

Hayatı

Özel Şişli Lisesi ve İstanbul Belediye Konservatuvarı' Şan ve Tiyatro Bölümü mezun oldu. Burada Melih Cevdet Anday'dan fonetik diksiyon dersleri aldı. 'te sanat hayatına atıldı. İlk olarak Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda deneyim edinen sanatçı, daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı yılında "Bir Başka Gece"de oynadığı Darbukatör Bayramdaki "Gülpembe" rolüyle kısa sürede daha büyük bir kitle tarafından tanındı. "İşte Müzik İşte Eğlence", "Gece Sefası" gibi televizyondaki eğlence Showlarında çeşitli parodilerde çeşitli tiplemeler yaptı. Sanat hayatının dışında, iki kitap yazan ve sosyal etkinliklerde de bulunan Belgün, Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği'nde Türkiye genelinde “Kadını Bilinçlendirme” kampanyasında çalışmalar yaptı, Parkinson hastalığıyla ilgili 2 yıl süren sağlık çalışmalarında yer aldı. Önce Star TV, sonra TV 8'de program yaptı. Nilgün Belgün İlk evliliğini 19 yaşındayken, tiyatrocu ve komedyen Abdullah Şahin ile yaptı. Yaptığı evlilikten Oylum Şahin adında kızı var. Nilgün Belgün'ün ikinci eşi İlhan Gencer'den Merve Gencer adında bir kızı var. Nilgün Belgün üçüncü evliliğini Atilla Demircioğlu ile yaptı. Esra Erol'un doğum yapması sebebiyle Esra Erol'da programının geçici sunuculuğunu yapmıştır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası