selin şekerci annesi / Selin Şekerci acılı hayat hikayesi ve annesinin hayatındaki yeri!

Selin Şekerci Annesi

selin şekerci annesi

Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim, nereden mezun? Selin Şekerci İbrahim Selim aşkı!

Selin Şekerci son günlerin en çok araştırılan ünlü simaları arasında yer alıyor, özel hayatıyla gündeme gelen ünlü oyuncunun İbrahim Selin ile birlikte olduğu dedikoduları doğru çıktı. Selin Şekerci ile ilgili merak edilen soruların yanıtları şu şekilde

seafoodplus.info

Selin Şekerci kimdir kaç yaşında nereli, sevgilisi kim, nereden mezun?

Oyuncu Selin Şekerci, 1 Haziran 'de tarihinde İzmir, Karşıyaka'da dünyaya geldi. Babası Arap, annesi ise Azeri asıllıdır. Annesi ve babası Şekerci henüz 5 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi alan Selin Şekerci ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. Annesinin ısrarı ve cesaretlendirmesi ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir'de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Sonra da İzmir Devlet Tiyatrosu'nda boy gösterdi.

Selin Şekerci boyu ve kilosu

Ardından yılında 18 yaşındayken İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. Sihirli Anahtar ajansına bağlı olarak çalışan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Selin Şekerci kariyerine atıldığı dönemde Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

seafoodplus.info

Selin Şekerci dizileri ve filmleri

'da "Sağır Oda" dizisinde oynayarak TV hayatına başladı. 'de "Kavak Yelleri" dizisinin birkaç bölümünde rol aldı. 'de Selin Şekerci, "Melekler Korusun" adlı dizde dizisinin kadrosunda Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı.

'da Necati Cumalı'nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 'de yönetmenliğini Şerif Gören'in yaptığı "Ay Büyürken Uyuyamam" adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile birlikte yer aldı.

'de Mert Öner ile birlikte TRT Okul için "Ben Yaparım" adlı bir program hazırladı. Aynı yıl "Benim İçin Üzülme" adlı dizide rol aldı.

'de ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrolleride Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide boy gösterdi.

seafoodplus.info

'ü yılına bağlayan yılbaşı gecesinde "O Ses Türkiye" Yılbaşı Özel programında 'Feeling Good' isimli şarkıyı söyledi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Selin Şekerci, 'de "Acı Aşk" dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı. 'de Fox TV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. 'de Tv8'de yayınlanan Kızım dizisinde oynadı.

10 Ekim 'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde bölümden itibaren Şirin karakterini canlandırmıştır. Son olarak yapımlı internet dizisi Yeşilçam’da rol alan Selin Şekerci, bu dizideki performansı ile büyük beğeni topladı.

Selin Şekerci Biyografisi

Selin Şekerci Kimdir ?

Selin Şekerci, 1 Haziran tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. Annesi ve babası o 5 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir'de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu'nda yer aldı.

Daha sonra yılında 18 yaşındayken İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. Sihirli Anahtar ajansına bağlı olan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı.

yılında Necati Cumalı'nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, yılında yönetmenliğini Şerif Gören'in yaptığı "Ay Büyürken Uyuyamam" adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile birlikte oynadı.

yılında Mert Öner ile birlikte TRT Okul için "Ben Yaparım" adlı bir program yaptılar. Aynı yıl "Benim İçin Üzülme" adlı dizi filmde rol aldı.

yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

yılını yılına bağlayan yılbaşı gecesinde "O Ses Türkiye" Yılbaşı Özel programında 'Feeling Good' isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Selin Şekerci, yılında "Acı Aşk" dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. En son 'de Tv8'de yayınlanan Kızım dizisinde rol aldı.

Selin Şekerci Haberleri İçin Tıklayınız!

Selin Şekerci'den vefat eden babasına duygusal veda

Öfkeyi, yerle bir etmeyi, ettikçe parçalananı ağlayarak izlediğimde öğrendim. Ve sana benzemekten korktuğum için bunlardan nasıl kurtulacağımı öğrendim. Sakinliği öğrendim. Nefretin aslında sevgiyle ne kadar güçlü bir bağı olduğunu öğrendim. Seni ararken her kız çocuğu gibi yanlış kapıları çalıp, eşiklerden geçip, o hanelerdeki bir kaç iyi adamdan AŞKIN aslında ne ‘OLMADIĞINI’ öğrendim. Ne olduğunu hala öğrenemedim ama. Ele avuca sığamadım çünkü, dokunmaya çekinip, gururdan kaçtığımdan. Çünkü çünküsünü sen daha iyi biliyorsun. O iki parmağında tuttuğun sigaradan arta kalan başparmağını çenene dayayıp gözlerini kısışını o yakışıklı ama mağrur bakışını hiç unutmadım, unutmayacağım. Bugün sana ilk defa gerçekten hoşçakal dedim. Gözlerini elimle kapadığımda, son suyunu sonsuzluğa uyuyan bedenine döktüğümde, toprağını attığımda seninle gerçekten vedalaşmayı öğrendim. Yıllardır yaptığımı sandığımı ama asla yapamadığımı.. Ve en önemlisi seni affetmeyi öğrendim. Huzurla uyu. Kontes Kızın.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci, 1 Haziran tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğdu. Annesi ve babası o 5 yaşındayken boşandı.8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir'de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu'nda yer aldı. Daha sonra yılında 18 yaşındayken İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. Bugün 30 yaşında olan Selin Şekerci kariyerine şu dizileri ve filmleri sığdırdı: Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi, Ay Büyürken Uyuyamam Leyla, Benim İçin Üzülme Irmak, Kaçak Gelinler, Acı Aşk, Rengarenk / Kaçın Kurası

Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi, Ay Büyürken Uyuyamam Leyla, Benim İçin Üzülme Irmak, Kaçak Gelinler, Acı Aşk, Rengarenk / Kaçın Kurası

Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yılbaşı özel konuklarından bir tanesi Selin Şekerci oldu. Selçuk Yöntem ile olan düeti sosyal medyada izleyicilerin dikkatini çekerken internet üzerinden "Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve memleketi neresi? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi, boyu kaç?" sorularına yanıt aranıyor. Genç oyuncu güzelliği ve sesiyle öne çıkan yarışmacılar arasında yerini aldı.

Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Selin Şekerci evli mi?
SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir