murdanın karısı / Murda'nın karısı kimdir? Murda evli mi? Murda'nın kaç çocuğu var, kızı kaç yaşında? - Haberler

Murdanın Karısı

murdanın karısı

kaynağı değiştir]

Hollanda'nın Amsterdam şehrinde doğmuştur. Babası Ordulu, annesi ise Adanalıdır.[1] Bir dönem yaşantısını İspanya’nın Madrid şehrinde sürdürmüştür. Daha sonra tekrar Hollanda’ya dönmüş ve müzik ile ilgilenmeye başlamış, ilk EP’sini ise yılında çıkarmıştır. Murda; Bizzey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı Hip hop sanatçısı ile çalışmalar yapmıştır. Ezhel ile YouTube sayesinde tanışmışlardır ve Doğan bundan sonra kariyerini Türkiye'de devam ettirme kararı almıştır.[2][3]

"Aya" isimli şarkısı video paylaşım sitesi YouTube’da milyon izlenmiştir. Ardından Ezhel ve Murda, ocak ayında "Bi’ Sonraki Hayatımda Gel" isimli bir şarkı daha çıkardıktan sonra en son "Made In Turkey" isminde bir şarkı daha çıkarmıştır.[2][4]

Diskografi[değiştir kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Single'lar ve EP'ler[değiştir

Murda eşi kimdir kiminle evli Murda kızı kaç yaşında?

Exxen&#;de yayınlanan O Ses Türkiye Rap yarışmasının jürilerinden biri olan Murda merak konusu oldu. Özellikle Ezhel ile birlikte seslendirdiği Aya isimli şarkısı rap tutkunları tarafından çok beğenilen Murda&#;nın gerçek adı ne, aslen nereli ve eşi kimdir soruları merak edildi.

Abone ol

O Ses Türkiye Rap'in jürilerinden biri olan Murda merak konusu oldu. Müziğe Hollanda’da başlayan ve İspanya’da sürdürmeyi planlayan ancak Türk şarkıcı Ezhel ile kesişince Türkiye macerası başlayan Murda'nın gerçek adı Önder Doğan'dır ve 37 yaşında. Bir kız çocuk babası olan Murda'nın eşi ise merak konusu oldu.  

MURDA kimdir: Önder Doğan, bilinen sahne adıyla Murda, 30 Ocak tarihinde Hollanda'nın Amsterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babasının işleri nedeniyle çocukluğunun bir bölümünü İspanya ve Türkiye’de geçiren Murda, uzun süredir müzikle uğraşıyor.

Bizey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı hip-hop sanatçısı ile çalışmalar yapan Murda, Ezhel ile tanışmasının ardından müzik çalışmaları için rotasını Türkiye'ye çevirmiştir. yılında ilk EP'sini hazırladı.

'te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

Ezhel ile birlikte seslendirdikleri video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanan Aya isimli şarkısı milyonun üzerinde izlenmiştir.

Albümleri:

Baba –
Doğa –

Single’ları:

Big Money –
AYA – feat Ezhel –
EH BABA –
Boynumdaki Chain – feat Ezhel –
Nereye Kadar –
Bi Sonraki Hayatımda Gel – feat Ezhel –

MURDA

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır