hint altın takı setleri fiyatları / Aynalar Modelleri ve Fiyatları | IKEA

Hint Altın Takı Setleri Fiyatları

hint altın takı setleri fiyatları

Altın Yüzükler

Altın Yüzük Modelleri Ve Fiyatları

Trend Altın Yüzük arayan bayanlar için kategorimizde moda yüzük modelleri bir arada. Taşlı ve taşsız detaylara sahip geniş bir model yelpazesine ve  indirimli trend modellere sahiptir. Güvenli alışveriş limanı AltınPlaza, günün herhangi bir saatinde online mağaza ''kuyumcu'' olarak hizmet vermekte. Garantili ürünler, sigortalı kargo servisi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ticari prensibi ile hizmetinizdedir. Altın Plaza ile farkı yaşamak için indirimli altın yüzük fiyatları burada. 5 taş (beştaş), tektaş, tuğralı, tektaş alyans altın yüzükler tüm detayları ile inceleyebilir, dilerseniz cazip altın yüzük fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Altın Yüzük Modelleri

5 Taş (beştaş), Tektaş, Tuğralıı, Baget, Tektaşlı Alyans ve bir çok Trend Altın Yüzük senin için burada.

Yüzyıllardır sadakat ve zerafetin sembolü olan altın yüzükler, size özel günler için itinalı bir şekilde seçilmiş ve kategorimize eklenmiştir. Günlük kullanımda tarzınızı ve özel günlerde zarafeti tamamlayacak altın yüzük modelleri, kadınların en değerli mücevherleri arasındadır. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, harika kampanyalardan yararlanabilir ve şık baget yüzük modelleri tercih edebilirsiniz. Şıklığınızı tamamlayacak, günün 24 saati "cebinizdeki kuyumcu" en uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişin adresi AltınPlaza olarak özel günlerinizde her zaman özel tasarımlarla yanınızdayız. Asırlardır gösterişin, zenginliğin ve sevginin simgesi olan altın, AltınPlaza'nın tasarım yüzüklerinde parlayarak sizlerle buluşuyor. Onlarca modele sahip tektaş altın yüzük çeşitleri sayesinde günlük kullanımda tarzınızı yansıtabilir, özel günlerde tarzınıza şıklık katabilirsiniz. Bu farklı ve göz alıcı tasarımlarla ruhunuza hitap eden yaratıcı özgünlüğü ortaya çıkarmaya başlayın. Hayallerinizdeki kombinleri gerçekleştirebileceğiniz altın yüzük çeşitleri ile girdiğiniz her ortamda ilginç tarzınızla ön plana çıkın.

Asaletin ve sevginin simgesi olan altın, yüzüklerde vücut bulur ve bazen dünya evliliğine girdiğinizde, bazen de imajınızı ortaya çıkardığınızda size eşlik eder. Modayı ve asaleti parmaklarınızda taşımanıza olanak tanıyan altın yüzük modelleri, kendinizi hiç olmadığı kadar şık ve özel hissettirecek. Kadının tarzına uyum sağlayacak esnekliğe sahip olan altın yüzük çeşitleri spor, klasik ve alternatif giyim tarzlarına uyum sağlayabilmektedir. Yeni nesil moda trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanan beyaz altın yüzük modelleri istiyorsanız; Siz de sevdiklerinize anlamlı ve kalıcı bir hediye olarak sunabilirsiniz.

Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, sevgililer günü gibi pek çok farklı günde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz altın yüzükler sayesinde özel anlarınızın bir ömür boyu unutulmamasını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinize sizin için ne kadar değerli olduklarını hissettiren şık ve zarif tasarımlı altın yüzükleri inceleyerek sevdiklerinize hediye seçebilir veya sizi yansıtacak bir yüzük bulabilirsiniz.

Altın yüzükleri doğru bir şekilde kombinlemek için tarzınızda tercih ettiğiniz diğer kıyafet ve aksesuarlarla renk uyumunu yakalamanız yeterli olacaktır. Ayrıca altın 5 taş yüzük modelleri arasından seçim yaparken nasıl bir kombin oluşturmak istediğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Sade bir kombin ile kullanabileceğiniz bir altın yüzük modeli arıyorsanız daha iddialı ve gösterişli tektaş modelleri tercih edebilirsiniz. Tarzınızın yeterince iddialı ve gösterişli olduğunu düşünüyorsanız daha sade altın yüzük modellerini tercih edebilirsiniz.

Altın Yüzük Fiyatları

Yüzük fiyatlarını etkileyen iki faktör vardır. Birincisi altın yüzüğün 8, 10, 14, 18, 21 ve 22 ayar altından üretilmesidir. İkinci faktör ise imal edilme sürecinde yüzük üzerine harcanan üretim süresidir. Halk arasında işçilik olarak bilinmektedir. Bu sebepten dolayı iki aynı ağırlığa sahip takı, aynı satış fiyatına sahip olmayabilir. 

funduszeue.info online mağazasına özel kampanyalı ürün seçeneklerinin de yer aldığı Tuğralı altın yüzükler arasından beğendiğiniz modelleri sipariş ederek adresinize kadar güvenilir şekilde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Online mağazamıza özel altın yüzük fiyatları, ücretsiz sevkiyat gibi kampanyaları kaçırma

Altının eşsiz duruşuyla ruhunuzun ışıltısını ve tarzınızı yansıtan kadın yüzükleri ile günün her anında kendinizi daha enerjik, şık ve özel hissetmeye başlayabilirsiniz. Zarafeti somutlaştıran altın yüzükler, kadınların daha feminen görünmesine yardımcı oluyor. Her tasarımıyla moda dünyasına uyum sağlamayı başaran ve geniş bir kitleye hitap eden AltınPlaza'yı tercih ederek bir ömür kullanabileceğiniz altın yüzüklere sahip olabilirsiniz. Kendinize veya sevdiklerinize sahip olabileceğiniz göz kamaştırıcı altın yüzük tasarımlarına göz atarak sahip olabilirsiniz.

hint işi takılar

Hintli kadınlar, büyük güzellikleri ve yabancı insanların gözünde abartılı ama son derece güzel olabilecek şaşırtıcı mücevherlerin kullanımı ile tanınırlar. Parlaklık, güzellik, zarafet, inanç ve anlam Hint mücevherlerine atfedilen özelliklerden sadece birkaçıdır. Bu tür mücevherlerin, onları taşıyanlar için büyük değer ve statüye sahip bir gücü sembolize ettiği ve dine çok bağlı oldukları da bilinir. Hint takı modelleri birçok kategoriye ayrılır. Örneğin Nathni bir burun halkasıdır, Jhumka küpedir ve hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir. Bu yüzden cinsiyet fark etmeksizin alternatifleri seçebilirsiniz. Bu tarz örnekler için de geçerli olduğu gibi, geleneksel Hint mücevherlerinde çok çeşitli tasarımlar ve stiller bulabilirsiniz.

Göze Hitap Eden Hint Takı Modelleri

Göze Hitap Eden Hint Takı Modelleri

Eski zamanlarda Hint işi takıların yapımında ham metal veya ahşap kullanılır, ancak günümüzde işleme yöntemleri plastik, bakır, demir, alüminyum, paslanmaz çelik gibi hemen hemen her malzemede rafine edilir ve üretilir. Tüm bu takılar oyma el işi figürlerle doludur ve göze hitap eder. Özellikle uzun Hint yüzükleri diğer ürünlere göre daha yüksek bakır içeriğine sahip yüksek kaliteli pirinç alaşımı içerir. Uzman ustalar tarafından işlenir. Daha yüksek bir bakır içeriği pirinç alaşımını üstün kılar. Alerjik reaksiyonlara veya döküntülere neden olan herhangi bir zararlı madde ya da bileşen içermez. Orijinal 24 ayar altın ve saf rodyum, bu mücevherlere elektroplakalama işlemi yapmak için kullanılır. Bu takıların bakımı da oldukça önemlidir. Bu yüzüğü parmağınıza taktıktan sonra, ilk iş olarak nemli ve pamuklu bir bezle ovalanması önerilir. Terin tam olarak giderilmesi için cilde daha fazla dokunan ve temas eden kısımları daha iyi ovaladığınızdan emin olmanız gerekir, çünkü insan terinde bulunan tuz, her çeşit mücevheratın düşmanıdır.

Uzun Süre Parlayan Hint İşi Takılar Tavsiyeleri

Uzun Süre Parlayan Hint İşi Takılar Tavsiyeleri

Hint takılarınızı bakımlarına dikkat ederek kullandığınızda ürünlerin ömrü çok daha uzun olur ve yıllar boyunca ilk üretildiği güne ait parlaklığı ile ışıldamaya devam eder. Hint işi takılar tavsiye ve değerlendirmelerini moda ustaları sıklıkla yaparlar çünkü bu takılar zengin ve köklü Hint geleneğinin benzersiz izlerini taşır ve tarzınızda oldukça farklı bir değişiklik yapmanızı sağlar. Hint işi takılar kullananlar bu ürünleri sık sık tavsiye eder ve birçok farklı şekilde kıyafetleri ile kombin haline getirirler. Kullananların çoğu bu mücevherlere olan hayranlıklarını dile getirirler. Bu mücevherlerde parçaların estetik bir şekilde birleştiğinden bahsederek hayranlıklarını açıkça dile getirirler. Hint işi takılar online olarak da tedarik edilebilir, böylece kullanışlı ve kaliteli aksesuar ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden tarzınıza tarz katacak ürünlere kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Gösterişli Hint İşi Takılar Yorumları

Gösterişli Hint İşi Takılar Yorumları

Hint işi takılar satın alarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Hint işi takılar yorumları sayesinde ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz ve merakınızı giderebilirsiniz. Bu durum çeşitli alışveriş deneyimleri sağlar ve aksesuar seçimlerinizi doğru şekilde yapmanıza olanak sağlar. Dilediğiniz nitelikteki takı modellerin kullanımı ile ilgili araştırma yapabilir ve alışverişinizde yol gösterici bir etken olabilir. Hint işi takılar indirim fırsatlarıyla doludur, avantajlı ve uygun fiyata bu kategorideki ürünlere sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz ürünleri uzun yıllar boyunca hasarsız bir şekilde kullanabilirsiniz çünkü bu ürünler üstün kalitesi sayesinde kararmaz ya da lekelenmez. Birbirinden şık birçok çeşit takı alternatifine erişebilirsiniz. Tüm bu özelliklere ek olarak ürünler iyi paketlenir bu şekilde hiçbir takı eşyasının zarar görmemesi sağlanır. Siz de Trendyol’un Hint işi takılar kampanyalarından faydalanarak bütçenizi koruyabilirsiniz.

Üyelik Sözleşmesi

KONU VE KAPSAM

İşbu Üyelik Sözleşmesi ("Sözleşme"), Altınbaş Perakende Mağazacılık Hizmetletri A.Ş. (“Altınbaş”) ile funduszeue.info’ye (“Websitesi”) giriş yapan ve/veya üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı'nın Websitesi'ni kullanmasına ilişkin şartları düzenlemektedir.

Kullanıcı, Websitesi'ne giriş yaparak ve/veya üye olarak Kullanım Sözleşmesi'nin tamamını tüm ekleriyle beraber okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını ve ayrıca Websitesi’nde belirtilen diğer koşullara ve yürürlükteki mevzuata uygun davranacağını kabul ve beyan eder.

GENEL KULLANIM ŞARTLARI

Websitesi üzerinde her türlü kullanım ve tasarruf yetkisi Altınbaş’a aittir.

18 yaşından küçük kişiler, Websitesi’nden alışveriş yapamazlar. Kullanıcı, siteye giriş yapmakla ve/veya üye olmakla, 18 yaşından büyük olduğunu beyan ve kabul eder. 

Websitesi üzerinden yalnız tüketicilere kişisel tüketim amacına yönelik olarak ürün satışı yapılmakta olup, hiçbir şekilde toplu satış gerçekleştirilmemektedir. Kullanıcı da,  Websitesi üzerinden yapmış olduğu alışverişin kişisel kullanıma yönelik bir alışveriş olduğu kabul eder.

Websitesi üzerinden alışveriş yapmak için kullanıcılar, sisteme üye olmak zorunda değildir. Üyelik, kullanıcıya çeşitli avantajlardan yararlanabilme, alışverişlerinizi daha da hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilme gibi faydalar sağlamaktadır.

Websitesi’nde satışa sunulan tüm ürünlerin fiyatları ve uygulanan satış koşulları, yalnızca Websitesi üzerinden yapılan satışlarda geçerli olup Altınbaş mağazalarından yapılan satışlarda geçerli değildir.

Altınbaş, Websitesinde satışa sunduğu ürünlerin hepsinin stoğunu tutmamaktadır. Sipariş edilen ürünler, gerekli görüldüğü durumlarda üretilmektedir. Ancak çeşitli sebeplerle, sipariş verilen ve stokta olmayan ürünlerin üretimi mümkün olmayabilir. Bu durumda siparişi veren kişi, e-posta ya da telefon aracılığıyla bilgilendirilir ve tahsil edilen ücreti iade edilir.

Altınbaş, dizgi ve sistem hatalarından kaynaklanan fiyat ve içerik hatalarından sorumlu olmayıp, hatalı gösterilen siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.

İşbu internet sitesinden Altınbaş'ın sahibi olmadığı internet site/sitelerine bağlantı verilmesi halinde Altınbaş'ın iş bu site/sitelerin içerikleri ve/veya içerdikleri bağlantılardan hiç bir hal ve surette hukukî/idarî/cezaî ve başkaca sorumluluğu bulunmamaktadır. Söz konusu sitelere giriş halinde doğabilecek tüm risk tamamen kullanıcıya aittir.

Altınbaş'ın her ne sebeple olursa olsun Kullanıcı işleminin kesintiye uğraması, silinmesi, kaybolması, işlemde gecikme yaşanması, bilgisayar virüsü kapılması, izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, hırsızlık, kayıtların değiştirilmesi veya kullanılması hususunda hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu risklerden kaçınmak amacıyla gerekli önlemlerin alınması, Kullanıcı’nın sorumluluğundadır.

Kullanıcı, üyelik ile birlikte sahip olduğu kullanıcı adı ve şifresi gibi bilgilerin güvenliğinden sorumludur. Kullanıcının buna aykırı hareketinden kaynaklanan her türlü zarardan kullanıcı sorumlu bulunmakta olup bu tür kullanımlardan kaynaklanan her türlü hukukî/idarî/cezaî sorumluluk münhasıran kullanıcıya aittir.

Altınbaş, kendi takdirine bağlı olarak Websitesi aracılığıyla sunulan hizmetleri dilediği zamanda ve şekilde değiştirebilir, sınırlayabilir veya sonlandırabilir. Bu kapsamda Kullanıcı’nın Websitesi’ni kullanım imkanlarının herhangibir şekilde kısıtlanmış veya sona ermiş olması, Kullanıcı’ya herhangibir talep hakkı vermez.

Kullanıcının Altınbaş ile yaptığı her türlü yazışmanın saklanması tamamen kullanıcının sorumluluğunda olup iş bu yazışmaların silinmesi ve/veya kaybolmasından Altınbaş hiçbir hal ve surette sorumlu tutulamaz.

Websitesi’nde Kullanıcılar tarafından beyan edilen, kullanılan fikir ve düşünceler, tamamen Kullanıcıların kişisel görüşleri olup görüş sahibini bağlar. Altınbaş’ın Kullanıcı tarafından beyan edilen fikir ve görüşler nedeniyle üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan ve üçüncü kişilerin beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle Kullanıcının uğrayabileceği zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

FİKRİ VE SİNAİ HAKLAR

Bu Websitesi’nde bulunan bilgiler, yazılar, resimler, markalar, slogan ve diğer işaretler ile sair sınaî ve fikri mülkiyet haklarına ilişkin bilgilerin korunmasına yönelik programlarla, sayfa düzeni ve Websitesi’nin sunumu, her türlü Fikri Mülkiyet hakkı Altınbaş Perakende Mağazacılık Hizmetletri A.Ş.  mülkiyetindedir. Bu Websitesi’ndeki bilgilerin ya da Websitesi sayfalarına ilişkin her tür veri tabanı, web sitesi, software kodları ile html kodu ve diğer kodlar Websitesi içeriğinde bulunan ürünlerin, tasarımların, resimlerin, metinlerin, görsel, işitsel imgelerin, video kliplerin, dosyaların, katalogların ve listelerin kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayınlanması, online ya da diğer bir medya kullanılmak suretiyle gönderimi, dağıtımı, satılması yasaktır. Kullanıcılar, yukarıda sayılan ve bunlarla sınırlı olmayan Websitesi yazılım, donanım ve içeriğini çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla Altınbaş ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir. Kullanıcı, Altınbaş hizmetlerini, bilgilerini ve telif haklarına tâbi çalışmalarını yeniden satmak, işlemek, paylaşmak, dağıtmak, sergilemek veya başkasının Altınbaş hizmetlerine erişmesi veya kullanmasına izin vermek hakkına sahip değildir. 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE AKTARILMASI

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, web sitemizden mal veya hizmet aldığınızda veya web sitemize üye olduğunuzda paylaşmanız suretiyle toplanan kişisel verileriniz, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatına sahip olan Şirketimiz ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZM. A.Ş. tarafından, Şirketimizden aldığınız ürün ve hizmetlerin sizlere ulaştırılması, sözleşmesel yükümlülüklerimizin ifası, bilgi güvenliğinin sağlanması, ürün ve hizmetlerimizin sizlere tanıtılması, web sitemizde yer alan onay kutucuğu aracılığıyla onay vermeniz halinde tarafınıza ticari elektronik ileti gönderilmesi, tarafınıza dergi ve tanıtıcı broşür gönderilmesi, ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, kampanyalarımızdan sizlerin haberdar edilmesi amaçlarıyla KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin saklanması için hizmetlerinden faydalandığımız, fiziksel server ve/veya bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kişi ve kurumlara, onay vermeniz halinde tarafınıza gönderilecek olan ticari elektronik iletilerin size ulaştırılması amacıyla hizmet aldığımız üçüncü parti iş ortaklarımıza yurtiçi ve yurtdışında KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilmektedir.

haklarına sahip olduğunuzu bilgilerinize sunarız. Yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi bir dilekçe ile, kimlik fotokopiniz ve diğer iletişim bilgilerinizi de eklemek suretiyle ıslak imzalı olarak Şirketimizin Molla Fenari Mahallesi Nuruosmaniye Caddesi No Nuruosmaniye Fatih İstanbul adresine, bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya iadeli taahhütlü mektup yoluyla gönderebilirsiniz

Kullanıcı, yukarıda verilen kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılmasına ilişkin bilgilendirme hükümlerini okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve belirtilen tüm şekil, amaç ve nedenlere binaen kişisel verilerinin işlenmesine ve üçüncü kişilere aktarılmasına özgür iradesiyle ve açık bir şekilde onay verdiğini kabul ve taahhüt eder.

SON HÜKÜMLER

Altınbaş, Websitesi ve bulunması halinde uzantılarında yayınlanan fiyatları, görselleri, özellikleri, site kullanım koşullarını ve tüm diğer bilgileri önceden ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden düzenleme ve gerekli olması halinde yayına son verme ve durdurma hakkına sahiptir. Sitede ve/veya uzantılarında değişiklik yapılması halinde bu değişiklikler yayımı tarihinde yürürlüğe girecek olup kullanıcı tarafından siteye girilmesi ve/veya sitenin kullanılması ile iş bu değişiklikler kabul edilmiş sayılacaktır. Altınbaş iş bu kullanma şartlarını istediği zaman ve gerekli görmesi halinde değiştirme ve güncelleme hakkını saklı tutar.

EKLER

Dönem dönem Altınbaş tarafından Websitesi’nde Kullanıcı ilişkileri ile Altınbaş’ın mal ve hizmetlerine ilişkin olarak yayınlarak Kullanıcı’lara duyurulan çeşitli metinler ile halihazırda Websitesi’nde yayınlanmakta olan aşağıdaki metinler işbu sözleşmenin eki ve ayrılmaz parçasıdır. İşbu Sözleşme’nin tarafı olan her Kullanıcı, aşağıdaki metinleri eksiksiz bir şekilde okuduğunu ve anladığını kabul ve taahhüt eder.

-          KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE AKTARILMASI BİLGİLENDİRME METNİ

-          İade ve Değişim Prosedürleri Metni

-          Teslimat Süreci Metni

 

YÜRÜRLÜK

İş bu Üyelik Sözleşmesi, internet sitesinde yayınlandığı an itibariyle yürürlüğe girer. 

"Bu sabah elime ulaştı çok beğendik ailecek çok güzellerdi teşekkür ederiz ilginiz ve emeğiniz için."

Fatima A., ANKARA -

"Gerçekten güvenilir bir firma , gerek satış öncesi gerek satış sonrası verilen hizmet mükemmeldi. Hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu eşim çok beğendi keyifle takıyor, firma ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. "

Haşmet M., YOZGAT -

"Çalışma disiplininizi çok beğendik. Alışverişin her aşamasında bizi bilgilendirmeniz videolarla birlikte çok hoşumuza gitti. Üründe gayet zarif bi tasarım. Herşey için teşekkürler "

Erol K., Kütahya -

"Almış olduğum Elizi Jora serisi Tektaş elime ulaştı. Gerçekten çok güzel, içime bu kadar sineceğini hiç düşünmemiştim. Sizlere üründen duyduğum yüzde yüz memnuniyet ve bunun dışında ilginiz, alakanız, özverili çalışmanız, sorumluluğunuzun bilincinde oluşunuz, yüksek sabrınız için çok teşekkür ederim."

Meltem T., GAZİANTEP -

"Ürünün kalitesi ve işçiliği çok güzel hızlı bir şekilde teslim edildi tekrar çalışmak isterim."

Mustafa K. D., Ağrı / Doğubayazıt -

"Yüzüğümü teslim aldım , çok beğendim herkese tavsiye ederim , gerek satış öncesi bilgilendirme gerek satış sonra hizmet konusunda alışveriş yaptığım en iyi site."

Dilek S., İZMİR -

"Müşteri memnuniyetinde tam üzeri tam puan her açıdan dört dörtlük bir firma. Ilk fırsatta tekrar sizden alışveriş yapmak istiyorum. Selamlar. "

İdil A., ANKARA -

"Ne zamandır harfli yüzük arıyordum instagram sayfanızda hasır harfli yüzüğe denk geldim siparişimi verdim ve 2 gün içinde elimdeydi.çok severek takıyorum emekleriniz için çok teşekkür ederim"

Tuğba Ç., İSTANBUL -

"Mükemmel Bi hızda geldi, hediye için ayrıca teşekkür ederim, doğum günü hediyesi olduğu için henüz içini açıp bakma fırsatım olmadı. Elizi ailesine çok Teşekkür ederim."

Mehmet A., ANKARA -

"Ürünümü bugün teslim aldıfunduszeue.infoçekten çok beğendim ellerinize emeğinize sağlık .Kullandığım bir hasır kelepçem vardı ama fark ettim ki Elizi Hasır ile onun arasında dağlar kadar fark varmış.İşi ehline soracaksın demişler gerçekten haklıymışlar tekrar teşekkür ederim."

Hatice Ş., İSTANBUL -

"Güvenilir bir firma ve çok güzel işçilik. Daha önce bir yüzük almıştım bu seferde bir bileklik aldım ikiside mükemmel severek kullanıyorum"

Müge G., Sakarya -

"Çok güzel bir ürün, çok ilgili ve özenli bir firma sonuç zaten harika oluyor. Kargoya verildikten ertesi gün elimdeydi. Çok beğendim harika. Zarif hediyeniz içinde çok teşekkür ediyorum. "

Ceyda A., Balıkesir -

"Daha öncesi online olarak hiç altın almamıştım ve Elizi sitesini duydum bir arkadaşımdan siteyi inceldim ve kendilerini arayıp bir soru sordum verdikleri cevaplar gayet tatmin edici olduğu için bende online olarak hasır set aldım ürün 1 hafta sonra elime ulaştı ve çok şükür bir pişmanlık yaşamadım aksine böylesi konforlu bir siteyi keşfettigime mutlu oldum TEŞEKKÜRLER"

MEHMET ALİ Y., ŞANLIURFA -

"İlk sipariş aşamasından elime geçene kadar hatta geçtikten sonra bile ilgilenen bir ekip vardı karşımızda, yüzüğün kalitesi ve işçiliğini anlatmaya gerek var mı ? Bir Trabzonlu değilim ama Trabzon işçiliği ile yapılan altınların hayranıyım. "

Selvi K., GAZİANTEP -

"Güvenilir, titiz bir tarzları mevcut. Alışverişin bütün basamaklarında ilgili ve saygın bir tavırla karşılık buluyorsunuz. İşçilik ince bir şekilde yapılmış olarak ürün size ulaştırılıyor. Teşekkür ediyorum. "

Zerrin Y., Edirne -

"Tüm süreç hakkında bilgilendirme yaptılar, hızlı ve ilgili bir süreçte siparişimizi ulaştırdılar. İşlerini iyi yapan bir firma. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum "

Serkan Ö., Kocaeli -

"Tereddüt de kalıp kez siparişimi yarıda sonlandırmıstıfunduszeue.info kez hadi bir defa daha dedim ve siparişimi internet aracılığı ile funduszeue.infosimin paketlenme ve kargolanma aşamasını gösterir bir video aldım az öfunduszeue.infoıl değerli bir müsteri ve insan olduğumu hissettirdi bu funduszeue.info mutlu oldum.Ürünümde çok güzel bu funduszeue.infoşarı tesadüf değfunduszeue.info olsun funduszeue.info çoooook alısveris yapmak dileğfunduszeue.info Ekim siparişi funduszeue.infoımda görüsmek üzere."

NİLGÜN Y., ANKARA -

"İnternetten altın satın almaya uzak biriydim. Satın alım işleminden teslimine kadar her detayla ince ince ilgilendiler çok teşekkür ederim. "

Sevinç Ö., İstanbul -

"Acaba sipariş versem bayrama yetişirmi kaygısı ile gece saat 2 de verdiğim siparişim için, sabah erkenden benimle iletişime geçilip bilgi verildi ve siparişin tüm hazırlık aşaması benimle paylaşıldı. Özenli bir paketleme, harika bir hediye ve nazik bir not ile elime ertesi gün, güvenle ulaştı. Kaliteniz, özeniniz ve emeğiniz için teşekkür ederim "

HATİCE K., İSTANBUL -

"Sipariş öncesi ve sonrası gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı çok memnun kaldık, ilginiz için çok teşekkür ederiz."

Doğan D., İSTANBUL -

"Ürün işçiliği ve görüntüsü gerçekten çok güzel, katıldığım davette kullandım çok beğenildi."

Sevil, İSTANBUL -

"Merak ettiğimiz her soruya ayrıntılı bir şekilde cevap aldık.. Ne söyledilerse yerine getirdiler.. Çok hızlı ve güvenilir bir firma.. Aldığımız üründen son derece memnun kaldık.. Gerçekten çok güzel alışverişti.. Tekrar görüşmek dileğiyle "

İsmail U., Bursa -

"Öncelikle, ellerinize ve emeklerinize sağlık. İlk defa internet ortamın da mücevher satın alma deneyimini bana kusursuz yaşattınız. Endişelerimi ve kaygılarımı paylaştığım da verdiğiniz yanıtlar ile uygulama paralel idi. Ürün kaliteniz muhteşem. Müşteri taleplerini değerlendirip profesyonelce çözüm bulmanız muhteşem. Kalite herşey bütün olduğun da gerçekleşiyor ve sizler bunu başarmış bir ekipsiniz. En kısa zaman da görüşmek üzere. Teşekkürler herşey için"

Kezban Y., ANKARA -

"Elizini uzun zamandır hayranlıkla takip ediyordum bugüne kısmetmiş bu muhteşem hasır kolyeyi almak her aşamada ilgileri uygulamaları çok profesyonel hiç sorunsuz ulaştırdılar bana hasır kolyem meğer hayallerimden çok daha fazlasıymış inanılmaz bir şey bu. Teslim aldım ve hemen küpesini de sipariş verdim. Ömürlük olsun elizi olsun.çok çok teşekkür ederim "

Şeyda T., Afyon -

"elizi markası gerçekten ince işçiliği ile kalbimize de işledi, aklınızda herhangi bir soru olmadan sipariş edebilirsiniz, bir sonraki evlilik yıldönümünde kapısını çalacağım tek marka, kendilerine teşekkür ediyorum, ilgileri, ürünlerinin arkasında durmaları ve fazlasıyla hızlı olmalarından dolayı."

Yunus S., İSTANBUL -

"Her aşamasını dikkatle takip eden ve müşteriyi bilgilendiren bir ekip çalışması ile güven kazanan bir kuruluş, teşekkür ederiz. "

Vasıf S., BURSA -

"Güzel bir deneyimdi. Siparişten teslimata kadar tüm aşamalarda gayet güvenilir ve profesyonel bir hizmet aldım. İlginiz ve özveriniz için teşekkür ederim. Yeni siparişlerde görüşmek dileğiyle "

SONGÜL N., ANKARA -

"İnternet üzerinden altın siparişi ilk defa deneyimlediğimiz bir durumdu, bu sebeple de tedirginliğimiz mevcuttu. Ancak güven sağlayan hizmet anlayışı bizi rahatlatmakla birlikte siparişimiz sorunsuz ve son derece özenli çalışılmış bir şekilde teslim edildi. Manken üzerinde gördüğümüz aynı şekilde ürünü teslim aldık ellerinize sağlık"

Zeynep D., KONYA -

"Sipariş sürecin başından beri ilginiz, emeğiniz ve hızlı üretim ile hızlı teslimatınız için çok teşekkür ederiz"

Fatih Ö., ANKARA -

"Bazı marka isimleri içerisinde kaliteyi, güveni ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini barındırır. Elizi Hasır da işte böyle bir marka. Bize sunduğunuz kaliteli hizmet için sizlere çok teşekkür ederim."

Zeynep, AMASYA -

"Sipariş vermemden elime ulaşıncaya kadar her aşamada çok ilgilenildi. Elinize emeğinize sağlık"

Nisa Nur P., ELAZIĞ -

"Ürünler gayet güzel resimlerdeki gibi ertesi gun teslim edildi kargosuda zaten sigortalı olarak yollanıyor. "

Muzaffer E., İSTANBUL -

"Sipariş ve teslimat aşaması sorunsuzdu , aynı gün içerisinde kargoya funduszeue.infoe Kolyemizi çok beğendik tavsiye ederiz."

Suleyman T., ANKARA -

"Sipariş ettiğim kolye elime ulaştı ve ablama hediye ettim çok beğendi , kendime bilezik almıştım her iki üründe çok güzel ellerinize sağlık"

Nurcan A., İzmir -

"Ürünüm elime ulaştı çok teşekkür ederim, herşeyin ayrıntısına kadar gösterdiğiniz ilgi ve emeğiniz için teşekkür ederim"

Damla D., İZMİR -

"nternet üzerinden, dükkandan alırmış gibi hissiyatı yaşatabilecek başka bir firma olduğunu sanmıyorum, tüm süreçlerde yanınızdalar harika bir deneyim, ürünlerin kalitesi için tek kelime M Ü K E M M E L aynı şekilde devam "

Metin K., ANKARA -

"siparişim çok kısa sürede elime ulaştı. işçiliği, modeli, kalitesi herşeyiyle mükemmel. satış sürecinin başından sonuna kadar çok ilgili ve alakalıydılar. 10/10"

Tuğçe Ç., İSTANBUL -

"Ağustos ayında ürünümüzü teslim aldım , çok memnun kalarak kullanıyorum ölçü verirken ve elime geçene dek çok güzel ilgenildi."

Nuray E., Tekirdağ -

"I love elize, great service, great customer service, unique jewellery "

Yaser A., İstanbul -

"İlk olarak ilginize çok tsk ederim harika bir alisveristi inşallah devamı gelicek hediyeniz içinde ayrica tşk ederim kimse tereddüt etmeden alışveriş yapabilir en kısa zamanda görüşmek dileği sevgiyle kalın elinizene emeğinize sağlık "

Filiz Ö., Kocaeli -

"Öncelikle elizi ailesi olarak tüm çalışanlarına canı gönülden çok teşekkür ederim bilgi almak için kendileri ile iletişime geçtiğim ilk andan itibaren çok büyük bir özen ve nezaket gösterdiler sipariş aşamasında ayrı ürünün gönderim aşamasında ayrı ilgilenildi ürün elime geçtiğinde de memnuniyetimiz bir kat daha arttı çok beğenerek aldim severekte kullanicam hersey için teşekkür ediyorum"

GAMZE Ö., TEKİRDAĞ -

"Bu ikinci alışverişimdi tekrarı olacağına eminim elinize emeğinize sağlık biz çok memnunuz"

Hakan S., Giresun -

"Tahmin ettiğimden çok daha şık olması beni çok mutlu etti. Siparişim hızla hazırlanıp güvenli bir şekilde elime ulaştı. Teşekkürler "

Seda T., İzmir -

"Fevkalade ilgili ve kurumsal bir firma. Sipariş aşamasından teslimata kadar her süreçte iletişim içerisinde oldular. Ürünler gerçekten kaliteli ve bence eşsiz. Böyle kurumsal bir firma ile alışveriş yapmaktan çok memnun oldum. "

Mehmet T., İstanbul -

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası