hotel katerina sarayı kars / Hotel Katerina Sarayı Nerede, Nasıl Gidilir, Yorumlar

Hotel Katerina Sarayı Kars

hotel katerina sarayı kars

Katerina Sarayı Hotel

Oda Bul

Standart

Standart (Kurumsal) Oda

Otel Özellikleri

Rus işgali sırasında, ünlü mimarlar tarafından Baltık mimarisiyle inşa edilen ve yılında orijinaline uygun olarak restore edilerek hizmete başlayan Katerina Sarayı Hotel, tarihi ve otantik atmosferini koruyan iç mekanları ve klasik mobilyalarla süslü odalarıyla misafirlerini ağırlıyor.

34 tane sigara içilmeyen odaya sahip otel; camlı giriş büyük kapıları, ahşap işlemeli pencereleri ve doğal ahşap süslemeleri ile bir müze hissi veriyor. Bölgeye özgü taş duvarlarla süslü otel odalarında klasik mobilyalar, özel tasarımlı ve küvetli lüks banyo, şömine, antika eşyalar, el yapımı ahşap çalışma masası, tarihi kilimler, işlemeli perdeler, büyük ekran televizyon ve klima gibi hem klasik hem de modern pek çok özelliği bir arada bulabilirsiniz.

Büyük çim bahçesinde kış manzaraları eşliğinde çayınızı yudumlayabileceğiniz otelin gurme şeflerin hizmet verdiği restoranında ise Türk ve dünya mutfağından lezzetler, Doğu Anadolu’nun yöresel yemekleri, zengin alkollü alkolsüz içecekler, şarap ve tatlı çeşitleri misafirlere servis ediliyor.

Lobi barında şömine önünde sıcak şarap ve dünyanın pek çok yerinden kahve çeşitlerini tadabileceğinizi otelin son teknolojik ekipmanlarla donatılmış şık toplantı salonu da eğitimler ve seminerler için kullanılıyor.

Kars Harakani Havalimanı gidiş dönüş transfer servisiyle kolayca ulaşabileceğiniz Katerina Sarayı Hotel’den Evliya Camisi 5 dakika, Apostles Kilisesi ve Kars Müzesi 10 dakika, Havariler Müzesi 12 dakika ve Kars Kalesi ise sadece 15 dakika yürüyüş mesafesinde.

Genel Genel

  • Otelde otopark
  • Havaalanı Servisi
  • Tesis Kapasitesi 34

Yeme ve içme Yeme ve içme

  • Kapalı Restoran
  • Kapalı Restorant Sayısı 1

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Atatürk Parkı 1,0 km
  • Turizm Danışma Ofisi 1,8 km

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • Büyük Katedral 0,5 km
  • Kars Müzesi 1,9 km
  • Havariler Müzesi 3,8 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Kaleiçi Mah. Şehit Celal Baba Cad. No Kars Merkez/Kars Kars Merkez, Kars

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkKars Kalesi m, Kars Otogar 1 km
HavaalanıKars HA 4 km
Kartpostal şehir Kars' tayız

Baltık Mimarisi ile otantik havasına can vermiş, eşsiz güzellikteki @katerinasarayı na hiç gittiniz mi?

Katerina Sarayı, bugün yaşında. 

Dönemin Çarı Nikola, Çariçe Katerina için yapmış bu sarayı; ancak Çariçe ölümcül bir hastalığa kapılıp daha sarayda yaşayamadan hayatını kaybedince saray Rus Hükümet binası olmuş ve cumhuriyetin ilanı ile beraber de ordumuza verilmiş.

Saray, yılında restorasyonun tamamlanması sonrası otel olarak hizmet vermeye başlamış. 

Bahçe bölümü Kars Çayına bakıyor. Suyun sesi size huzur veriyor. Akşamları burada ateş yakılıyor, canlı müzik eşliğinde ister dans edin ister sohbet..

Biz bu bölümü çok sevdiğimiz için önce bu bilgi ile giriş yapmak istedik size. 

Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyorlar. Odalar ne büyük ne küçük. Dekorasyon biraz avangard. Manzara kiminde Kars Kalesi kiminde Kars Çayı. Odalardan birine Kars' ı çok defa ziyaret eden ve tanıtan #cüneytözdemir in adı verilmiş. 

Peynir seviyorsanız kahvaltı sizi kalbinizden vuracakatır. Genelde yöreden ve doğal ürünler ile hazırlıyorlar çeşitleri. 

Otelin 50 araçlık ücretsiz park alanı bulunuyor. 

📍Konum olarak, Kars Kalesi, Kümbet Camii, Taşköprü, Tarihi Konservatuvar gibi tarihi birçok yapıya yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Kars Harakani Havalimanına yapılan uçuşlar ile #Kars’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Daha Az

Devamını Oku

Ücretsiz otopark, güneş terası, canlı gösteriler sunan Hotel Katerina Sarayı, Kars şehrinde Kümbet Camii'dan metre uzaklıkta yer alan iş konaklama olanağı sunar. Otel, Evliya Camisi'dan metre uzaklıkta yer alır.

Konum

Otel, Topçuoğlu Hamam'a birkaç adım ve şehir merkezine 1 km uzaklıktadır. Tesis, Kars Müzesi'a kısa sürüş mesafesinde yer almaktadır.

To Ani 9am, 11am otobüs durağı tesisten 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Odalar

Hotel Katerina Sarayı otelinin her odasında kahve makinesi, ses yalıtımlı pencereler bulunmaktadır.

Yemek ve İçecek

Otel bünyesinde 24 saat açık restoran misafirleri ağırlamaktadır. metre mesafedeki Puşkin restoranında servis edilen Türk yemekleri bulacaksınız.

Eğlence ve İş

Konuklar, Hotel Katerina Sarayı'de kaldıkları süre boyunca ortak dinlenme salonunu, kütüphaneyi kullanabilirler. Bu tesis spor severler için yürüyüş, bisiklet, balıkçılık sunar.

İnternet

Kablosuz internet otel odalarında mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Oda sayısı:  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası