alyans kösedağ / Alyans Kösedağ Düğün Salonu ve Kır Bahçesi

Alyans Kösedağ

alyans kösedağ

Restoran

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Kapalı)

Bilgilerde Hata mı Var?

Alyans Kösedağ Kır Düğünü'nün Menüsü

Alyans Kösedağ Kır Düğünü'nün henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Alyans Kösedağ Kır Düğünü hakkında yorumlar ve incelemeler. 56 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

meyye 5 puan vermiş.


Avatarsız

esraav 5 puan vermiş.


havaz

havaz 4 puan vermiş.


Alyans Kösedağ Kır Düğünü'nü Paylaş

Alyans Kösedağ Kır Düğünü, Karahüyük'ün adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Mayıs 1

Mart 1

Aralık 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 10 Haziran

Alyans Kösedağ’da öncelik hizmet ve yüksek kalite

Konya’da besi çiftliği, kasap ve düğün bahçesi alanlarında hizmet verdiklerini kaydeden Alyans Kösedağ Kır Düğün Bahçesi İşletme Sahibi Tarık Kösedağ, “Tamamen kendimiz yetiştiriyoruz, kesiyoruz, imal ediyoruz ve sunuyoruz. Bu sebeple de ürünlerimiz yüzde yüz güvenilir ve kalitelidir” dedi.

Yaklaşık 40 yıldır et sektöründe olduklarını ve ürünün üretiminden sunumuna kadar her aşamasını yaptıklarını belirten Alyans Kösedağ Kır Düğün Bahçesi İşletme Sahibi Tarık Kösedağ,  “Bundan önce Meram’da Çamlıbel Çay Bahçesi ve Kösedağ Restoran’ın işletmeciliğini yaptık. Yaklaşık 40 yıldır bu mesleğin içerisindeyiz. Hem restoran, hem de düğün bahçesi işletmeciliğinde halkımıza güzel hizmet vermek adına bu sektörün içerisindeyiz. Alnımızın akıyla işimizi başarıyla yürüttüğümüze inanıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Güncel olarak Konya’da besi çiftliğimiz, kasap et galerimiz ve düğün bahçemiz mevcuttur. Tamamen kendimiz yetiştiriyoruz, kesiyoruz, imal ediyoruz ve sunuyoruz. Bu sebeple de ürünlerimiz yüzde yüz güvenilirdir. Çiftliğimizden mallarımız kesimhaneye gider. Orada veteriner kontrolünde kesimi yapılır. Daha sonra kasap dükkanımızda doğranıp işlenir. Son olarak da düğün bahçemize gelir” ifadelerini kullandı.

seafoodplus.info

DÜĞÜNDE VE İFTARDA TAM KALİTE HİZMET                     

’ten beri Alyans Kösedağ Kır Düğün Bahçesi’nde hem düğün hem de iftar organizasyonlarında tam kalite hizmet verdiklerini dile getiren Tarık Kösedağ, “Ramazanda iftar ve toplu yemekler, normal zamanda da düğün yemekleri ağırlıklı şekilde burada çalışmaktayız. Konya düğün pilavı hizmetimizde, önden yayla çorbası, bamya çorbası, ardından etli pilav, irmik helvası, zerde meşrubat, su ve çay vermekteyiz. Ramazan ayında bu menünün içinde iftariyelikler de bulunmaktadır. İnsanlar yılın hangi ayı olursa olsun Alyans Kösedağ’da düğün, nişan, kına, nikah veya toplu yemek gibi organizasyonlarını gerçekleştirebilirler. Hem açık hem de kapalı alanımız mevcuttur. Düğün pilavı haricinde burada toplu yemek organizasyonu yapmak isteyenler için, kuzu tandır, karışık ızgara, incik kebabı başlıca yaptıklarımızdır. Bunların haricinde iftarda müşterilerimizin isteyebileceği her yemeği servis edebiliriz. Müşterimiz gelerek bizden dilediği yemeği talep edebilir biz de o güne özel o yemeği hazırlatırız” şeklinde konuştu.

alyans-kosedag-dugun-bahcesijpg

YÜKSEK KALİTE UYGUN FİYAT

Hizmet ve kalitenin Alyans için iki vazgeçilmez unsur olduğunu kaydeden Kösedağ, “Bugüne kadar kaliteden hiç ödün vermedik. Allah’ın izniyle bundan sonra da vermeyiz. Fiyat konusuna gelecek olursak, hiç kimse bir şey kazanmadan hizmet vermez. Kimisi hizmeti eksiltir, kimisi kaliteyi düşürür. Biz hizmet ve kalitede her zaman iddialıyız. Bu iddiayla da fiyatlarımızı gayet uygun tutuyoruz. Bir düğün pilavının malzemelerinde bile piyasada çok fazla çeşitlik vardır. Ortalama 5 liraya, 6 liraya ya da 6,5 liraya pirinç var. Benim kullandığım kaliteli pirincinin kilosu şuanda 8 liradır. Diğer pirinçlerle kıyaslayıp yan yana koyduğunuz zaman siyahla beyaz gibi görünür. Hem tereyağını, hem süzme yoğurdu hem de irmik için sütü 25 yıldır aynı firmadan almaktayız. Onlar kaliteden ödün vermedikleri için sürekli aynı yerden temin etmekteyiz. Bozduklarını görürsek de anında değiştiririz. Et kendi etimiz, malzemelerimiz de alanında en kaliteli ürünlerden oluştuğu için yemeklerimiz de doğal olarak lezzetli olmaktadır. Ustalarımız da deneyimli ustalardır. yıl düğün pilavlarına gidip ustayız diye çıkanlardan değillerdir. Ustabaşımız 40 yıldır düğün pilavının içerisindedir. Konya’nın önemli ustalarından olan Rahmetli Tahir Usta ve Hacı Mehmet Ağa’nın yanında yetişmiştir” dedi.

alyans-kosedag-dugun-bahcesijpg

“RAMAZAN AYINDA FIRSATÇI OLMAMAK GEREKİR”

Ramazan ayında da fiyatları makul tuttuklarını dile getiren Tarık Kösedağ, “Ramazan ayında fırsatçı olmamak lazım. Bu çok önemli bir konudur. Ramazan’da yiyemeyen çok insan var. 5 kişilik aile 60 liralık menüden yediği zaman da lira para yapar. Hele asgari ücretle çalışıyorsa gidip bunu yemesi zaten çok zordur. Bizler de kişi başı 20 lira kazanacağımıza 5 lira kazanalım, Allah bereket versin diyoruz. Bu sebeple de Ramazan’da iftar fiyatlarımızı çok uygun seviyelere çektik. Ramazan’da fırsatçılık yapmıyor, herkes faydalansın istiyoruz. Konya pilavında bile Ramazan ile normal düğünlerde verdiğimiz fiyatlar arasında çok büyük fark vardır. Ramazan olmazsa örneğin kişilik yemeği 25 liradan aşağı veremezsin. En az 30 liradan vereceksin ki para kazanabilesin. Ama Ramazan’dan dolayı kişilik yemeği 22 hatta 20 liraya kadar verdiğimiz oluyor. Ramazan geldi diye zam yapanların olduğu ortamda fiyatları daha da düşürüyoruz” ifadelerini kullandı.

alyans-kosedag-dugun-bahcesijpg

“MİSAFİRİMİZ OLARAK LEZZETLERİMİZİ TADABİLİRSİNİZ”

Alyans Kösedağ’nın lezzetlerini merak edenlerin hafta sonu gelerek tadabileceklerini kaydeden Kösedağ, “Ramazan haricinde hafta sonları düğün pilavlarımız eksik olmaz. Müşterilerimiz gelerek misafirimiz olabilir, lezzetlerimizi tadabilirler. Beğenirlerse düğün bağlantısını yaparız. Tadımız da adımız da garantimizdir. Bugüne kadar buraya gelerek tadıp daha sonrasında anlaşma yapmadan giden olmadı çok şükür. Yüzde yüz müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Düğün bahçemiz kişiden 20 bin kişiye kadar hizmet verebilir.  İftarda kişi sınırlandırmamız yoktur. 20 kişiye de iftar yemeği verebilmekteyiz. Herkesi buraya gelip kaliteyi görmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Kurbanlık satışında da her türlü hizmeti verdiklerini belirten Tarık Kösedağ, “Aynı zamanda besi çiftliğimizde kurbanlık satışlarımız da vardır ve tüm hizmeti A’dan Z’ye yerine getiriyoruz. Orada da bugüne kadar hiçbir sıkıntımız olmadı. Kurbanlık kesimlerinde sabah vakti kavurmalı kahvaltı hazırlatırız. Gelen müşterilerimiz orada karınlarını doyururlar. Kurbanları kesilir. Kesildikten sonra sökümü ve paylaşımı yapılır. Herkes etini poşetine koyar ve götürür. Hizmetimizi dört dörtlük vermeye çalışmaktayız” dedi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu, Meram, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Meram şehrinde Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu konumuna Toplu Taşıma

Meram, Türkiye'deki Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Topraklık; Taşlıpınar; Beyhude.

OtobüsBAB

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu için yol tarifi alın.

Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Meram konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Alyans Kösedağ Kır Düğünü & Toplantı Salonu için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Meram, Konya

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir