müge uzun zan / Müge Uzun kimdir? Müge Uzun kaç yaşında? Nereli? Mesleği ne?

Müge Uzun Zan

müge uzun zan

GÖKHAN ZAN SİYASETE GİRİYOR! Gökhan Zan kimdir? Hangi takımlarda oynadı? Gökhan Zan kaç yaşında, nereli? Eşi kim? Hangi parti?

Eski futbolcu Gökhan Zan İYİ Parti'den siyasete atılıyor. Merak Akşener'in daveti üzerine milletvekili aday adayı olan Gökhan Zan hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Gökhan Zan kimdir? Hangi takımlarda forma giydi? Gökhan Zan kaç yaşında, nereli? Eşi kim? Hangi parti?

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN KAÇ YAŞINDA?

Gökhan Zan 7 Eylül tarihinde dünyaya geldi. Hatay’da dünyaya gelen Gökhan Zan şu an 50 yaşında. Eylül doğumlu olmasından dolayı Başak burcu olarak bilinmektedir.

Gökhan Zan, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depremi ardından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin gündemine oturdu.

Milletvekili adayı olmaya hazırlanan Gökhan Zan, Hatayspor'un yardımcı antrenörlüğünü yaptı.

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN KİMDİR?

Gökhan Zan, Türk milli eski futbolcu. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yaptı. metre boyundaki Gökhan Zan, stoper mevkisinde oynuyordu.

Gökhan Zan kariyeri boyunca birçok takımda görev yaptı. kariyerine Hatayspor ile başlamıştır. Memleketi olan Hatay’ın altyapısından profesyonel takımına transfer olarak kariyeri başlayan Gökhan Zan daha sonra Süper Lig’in en büyük takımlarında görev almayı başardı. 'te Galatasaray'da kariyerini sonlandırdı.

Depremden sonraki paylaşımlarıyla dikkat çeken Gökhan Zan “Ben Hatay’da doğdum. Evet ben Alevi doğdum. Arkadaşımın başı derde girdi, Sünni oldum. Ninem gibi sevdiğim komşum öldü, cenazesine kiliseye gittim, Hristiyan oldum. Evimize misafir geldi, yemeğimi yedi, onlarla Yahudi oldum. Kürtçe şarkılar söyledim. Sünnice halaylar çektim. Hristiyanca dualara ortak oldum. Aslında ben sadece insan oldum. Çünkü ben Hatay’da doğdum" sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturdu.

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN HANGİ PARTİ?

Gökhan Zan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oluyor.

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN EŞİ KİM?

Müge Uzun Zan, eski futbolcu Gökhan Zan'ın eşidir. 3 Eylül tarihinde evlendiler. Müge Uzun Zan'ın doğum günü 27 Kasım 'dir.

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN HANGİ TAKIMLARDA FORMA GİYDİ?

- Hatayspor

- Çanakkale Dardanelspor

- Beşiktaş

- Gaziantepspor

- Galatasaray

seafoodplus.info

GÖKHAN ZAN BAŞARILARI

Avrupa Futbol Şampiyonası (1): (Yarı final)

BEŞİKTAŞ 5 KUPA

Süper Lig (1):

Türkiye Süper Kupası (1):

Türkiye Kupası (3): , ,

GALATASARAY 5 KUPA

Süper Lig (2): ,

Süper Kupa (2): ,

Türkiye Kupası (1):

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ

Gökha Zan, 2 kez 19 yaş altı, 7 kez de 21 yaş altı millî takımlarda görev aldı. Türkiye'yi Avrupa Futbol Şampiyonası'nda temsil eden Zan, toplamda 42 kez millî formayı giydi, 1 gol attı.

Gökhan Zan ile Müge Uzun Zan'ın dansı sosyal medyada gündem oldu

Süper Lig'de Gaziantepspor, Beşiktaş ve Galatasaray formalarını giymiş olan ve son olarak Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını üstlenen Gökhan Zan, eşi Müge Uzun Zan ile birlikte tatile çıktı. Sahilde ettikleri dans ve uyumları sosyal medyadaki takipçileri tarafından beğeni topladı.

Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun'dan sahilde dans gösterisi! Videoya yorum yağdı

10 ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların formasını giymiş olan Gökhan Zan'ın, kariyerinde 3 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor. Gökhan Zan şu an aktif olarak antrenörlük yapıyor.

Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun'dan sahilde dans gösterisi! Videoya yorum yağdı

Son Dakika›Spor›Gökhan Zan ile Müge Uzun Zan'ın dansı sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Gökhan Zan Eşi Müge Zan kimdir? Müge Uzun Zan Kimdir, Kaç yaşında?

Gökhan Zan Eşi Müge Zan kimdir? Müge Uzun Zan Kimdir, Kaç yaşında?

Gökhan Zan (d. 7 Eylül , Hatay), stoper mevkiinde görev yapmış Türk millî eski futbolcudur. Kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların formasını giymiş olan Gökhan Zan&#;ın, kariyerinde 3 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor. Gökhan Zan şu an aktif olarak antrenörlük yapıyor.

Müge Uzun ile Gökhan Zan yılında evlendiler.

A Milli Takım, Beşiktaş ve Galatasaray&#;da forma giymiş eski futbolcu Gökhan Zan, depremde büyük yıkıma uğrayan memleketi Hatay için günlerce çalışmaya devam etti. Bu sürede eşi Müge Uzun Zan da adından söz ettiren isimlerden biri oldu. Bunun ardından Müge Uzun Zan&#;ın hayatına dair detaylar merak edildi. Müge Uzun Zan, eski futbolcu Gökhan Zan&#;ın eşidir. 3 Eylül tarihinde evlenmişlerdir. Müge Uzun Zan&#;ın doğum günü 27 Kasım &#;dir. Nereli olduğu bilinmemektedir. Eşi Gökhan Zan ile birlikte tatilde çektikleri dans videosuyla uzun süre gündemde kalmıştı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir