pes 2014 nasıl crack yapılır / PES Crack ve CD Key Full » WarezTurkey | Program indir - Film İndir - Oyun indir

Pes 2014 Nasıl Crack Yapılır

pes 2014 nasıl crack yapılır

PES World Challenge Torrent indir


Rakip oyunun Dünya Kupası oyunu’na karşılık PES ekibinden yanıt EK Paket(DLC) olarak geliyor. Pro Evolution Soccer World Challenge ile birlikte oyun Dünya Kupası teması’na bürünüfunduszeue.infoık oyunda Ulusal Turnuvalar olacak yani şuan düzenlenen Dünya Kupası’nı coşkusunu peste yaşfunduszeue.infoüler,Sunumlar,Ara videolar,oyuncu yüzleri ve tabi ki Dünya Kupası topu’da bu oyunda yerini alacak.Dünya Kupası coşkusunu evinde yaşamak isteyenler için Pro Evolution Soccer World Challenge indirmeye hazır!

Not: Ana oyun dahildir, indirip direk oynayabilirsiniz. PES kurulu olması gerekmez.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 / 7 SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ GHz
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX uyumlu MB ekran kartı
DiretX: c
HDD: 8 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 / 7 SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo @ GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 uyumlu 1 GB ekran kartı
DiretX: 11
HDD: 8 GB Disk alanı



Pro Evolution Soccer [RELOADED] # Torrent İndir

WILDGUARD

WILDGUARD

Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin?
Mesaj
Beğeni
Puan
funduszeue.info

&#;

Oyun Görüntüleri ;
pesjpg

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info


Oyun Hakkında ;

Konami, yeni oyunu PES ’ün yeni motoru sayesinde PES serisinde bugüne kadar görülen en geniş kapsamlı yeniliklere sahip olacağını ve popüler seride yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.

Merkezi Tokyo’da bulunan ve son dört yıldır futbola yeni bir yaklaşım üzerinde çalışan PES Productions ekibi yeni sistemlerinde Kojima Productions’ın ünlü Fox Engine motorunun kullanıldığını açıkladı. Ekip, Fox Engine motorunu bir futbol oyununun gerektirdiği özellikleri karşılamak üzere daha da gelişmiş hale getirdi.
Altı temel ilke bir araya gelerek futbolcuların topu almaları ve kontrol etmelerinden maçtaki fizikselliğe, maç gününün verdiği hissiyata kadar her şeye etki ederek PES ’ün futbol simülasyonları alanında yeni mihenk olmasını sağlıyor. Artık önemli maçların telaşını, sonucun verdiği mutluluğu veya hezimet duygusunu iliklerinize kadar yaşayacaksınız.
PES 14'te "Heart" yani kalp adı verilen yeni bir sistem olacak. Bu sistem ile birlikte futbolcuların saha içersinde gelişen duygu değişimlerini görebileceğiz. Bu duygu değişimleri oyuncuların maç içerisindeki davranışlarını değiştirecek. Stadyumlardaki binlerce kişi oyunda artık büyük bir rol oynayacak.

Bu yıl PES hayranlarını mükemmel bir PES oyunu bekliyor. Hayranlarına PES dedirtecek yenilenen bir Pro Evolution Soccer oyunu alanındaki en büyük ve tek rakibi olan FIFA’yı zorlayacak özellikleri oyun dünyasına giriş yapacak. Bahsettiğimiz oyunu tahmin etmiş olmalısınız, söz konusu yapım Pro Evolution nam-ı diğer PES , EDGE dergisi yapım adına birkaç yeniliği bizlerle paylaştı.

Hiç şüphesiz en önemli ve en merak edilen husus PES ’ün grafiklerinin nasıl olacağı idi. Geçtiğimiz aylar içinde bu konuya dair haberler çıkmıştı, hatta haber ve söylentiden çok Konami’nin bir duyurusu oldu. Buna göre Pro Evolution Soccer ’ün grafikleri, Konami’nin yeni geliştirdiği grafik motoru olan Fox Engine kullanılarak hazırlanacak.

Grafik motorunun yenilenmesiyle beraber PES daha iyi bir çarpışma etkisi, vücut ağırlığına göre değişiklikler ve vuruş kuvveti gibi etkenlerinde gelişeceği belirtildi. Grafik konusunda bizleri muazzam bir yapımın beklediğini söylemek mümkün, çünkü Konami’nin tecrübeli ekibi oyuncuların yüz modellemelerinde ve formalar konusunda da titiz çalışmalarını sürdürüyor. Formaların oyuncuların bir organıymış gibi sabit durmalarından ziyada artık dalgalanan ve hatta çekildiğinde gerilen formalar PES ’te bizlere merhaba diyecek.

Bunlar görsel alanda yapılan yeniliklerin bazıları, oyunun teknik kısmıyla ilgili ciddi gelişmelerde mevcut. Örneğin PES ile artan top hakimiyetinin PES ’te 3 kat daha fazla olacağı ve daha dinamik top kontrollerinin yer alacağı belirtildi. Taktiksel alanda da gelişmelerin mevcut olduğu yapımda futbolcuları istediğiniz bölge veya bölgelere atayabileceksiniz. Aktarılan bilgiler şimdilik bu şekilde yeni detaylar açıklandığında sizlere aktaracağız.

Merak edilen en önemli hususlardan birisi de hiç şüphesiz lisanslar. Uzun yıllardır oyunculara belirli lig ve takımların lisanslı hallerini sunabilen Konami acaba PES ile lisanslı lig ve futbol takımı yelpazesini genişletebilecek mi merak konusu. Hiç yoktan PES ’te İngiltere Ligi’ni görmeyi arzuluyoruz.

Sistem Gereksinimleri ;
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP/ Windows Vista / Windows 7/8
İşlemci:
Pentium D GHz veya Athlon LE
Bellek (RAM): 1 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce veya Radeon HD MB
DirectX: c
Sabit Disk Alanı: 10 GB boş alan

Oyun Fragmanı ;

funduszeue.info

RapidShare :
VirusTotal :
&#;
Son düzenleme:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası