ruyada kursun kalem gormek / Rüyada Kurşun Kalem Görmek - Hayırlıfunduszeue.info

Ruyada Kursun Kalem Gormek

ruyada kursun kalem gormek

Rüyada kurşun kalem görmek tabiri

Rüyada kurşun kalem görmek yüz güldürecek, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, kimden akıl soracağına, tabir edilir.

Ayrıca rüyada kurşun kalem görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, yorumlanır.

  • bir bebek sahibi olacağına tabir edilir.
  • sıkıntılarının geçeceğine alamet eder.
  • rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Dini olarak Rüyada kurşun kalem görmek tabiri

Dini olarak rüyada kurşun kalem görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, bu nedenle yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, sonuçtan memnun kalacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, delalet eder.

Psikolojik olarak Rüyada kurşun kalem görmek yorumu

Psikolojik olarak rüyada kurşun kalem görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, işaret eder.

Rüyada kurşun kalem görmek

Rüyada kurşun kalem görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada kurşun kalem gördüyseniz

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.
  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada uçlu kurşun kalem görülmesi kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem yemek rüya sahibi için günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, bahtın açık olmasına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada kurşun kalem toplamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüya tabirlerine göre rüyada kurşun kalem kırmak şansın çalışmaya başlayacağına, ruhunun şifa bulacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada gri kurşun kalem görülmesi parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada kurşun kalem almak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açtığını görüldüğünde iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, şifa ve ilaç bulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada kurşun kalem bulmak rüya sahibi için sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, insanlarla iç içe olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem tutmak rüya sahibi kişi için sevdiklerinin hep yanında olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem topladığını görülmesi para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, büyük işlere imza atacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirlerine göre rüyada kurşun kalemle çizmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem çalmak rüyayı gören için kazancını katbekat arttıracağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada kurşun kalem vermek rüya sahibi için istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorumlanır.

Rüyada kırık kurşun kalem görülmesi sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada küçük kurşun kalem görüldüyse tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada kurşun kalem dağıtmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, geniş geniş yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem açmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kurşun kalemle yazmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem yutmak rüyayı gören kişi için sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe kurşun kalem görülmesi başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kurşun kalem görüldüğünde aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem aramak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kurşun kalem görüldüyse gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, sevinçli haberler geleceğine inanılmaktadır.

Rüyada bitmiş kurşun kalem görüldüğünde kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılmaktadır.

Rüyada deste kurşun kalem görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kurşun kalem görülmesi yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada uzun kurşun kalem görüldüğünde maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada yeni kurşun kalem alınması bilgin ve usta kişi haline geleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada Kalem Görmek - Başarıya ve Bol Kazanca Vesile Oluyor!

Rüyada Kalem Görmek

Başarı ve huzur anlamına gelmektedir. Rüya sahibi güçlü duruşu ve doğru adımları sayesinde hayatında daima başarılı olacaktır. Rüya son derece hayırlı ve bereketlidir. Rüyada görülen kalem, güç, başarı ve mutluluk demektir. Kısa zaman içerisinde bol kazanca delalet etmektedir.

Rüyada Kalem Görmek

Rüyada Kurşun Kalem Görmek

Rüyada kurşun kalem görmek, kişinin özel arkadaşları olduğunu göstermektedir. Kişinin rüyasında kurşun kalem görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sevilen biri olacağına delalet eder. Rüya sahibi özellikle iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacaktır. Rüyada kurşun kalem görmek aynı zamanda kazanılacak olan ün ve saygı manasına da gelmektedir. Rüya sahibi akrabaları tarafından takdir edilecek ve özenilecektir.

Rüyada Tükenmez Kalem Görmek

Rüyada tükenmez kalem görmek, hiç hesapta olmayan sürpriz gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede kişinin yüzünün güleceğine delalet eder. Kişinin rüyasında tükenmez kalem görmesi, rüya sahibinin güzel günler geçireceğine alamet eder. Kişinin hayatında var olan sıkıntıların son bulacağına, rahata kavuşacağına delalettir. Rüyada tükenmez kalem görmek, yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar ve güçlü aile bağları anlamına  da gelir.

Rüyada Mavi Tükenmez Kalem Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında mavi tükenmez kalem gören kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, ailesi ile arasının açılacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada mavi tükenmez kalem görmek, rüya sahibinin iş yaşantısının sıkıntılı bir süreç içerisine gireceğine, fakat daha sorundan bu durumu atlatacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Mavi Kalem Görmek

Rüyada görülen mavi kalem, kişinin hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalet eder. Mavi, hayal ve mutluluk demektir. Rüya sahibi, ailesiyle birlikte mutlu olacaktır. Çocuklarının vatana millete hayırlı işler yapacağına, kişinin de bu durumdan çok mutlu olacağına delalet eder. Rüyada mavi kalem aynı zamanda kişinin isteklerinin zaman içerisinde gerçekleşeceğine yorumlanır.

Rüyada Kurşun Kalem Ucu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kurşun kalem ucu görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tatile çıkacağına delalet eder. Rüyada kurşun kalem ucu görmek, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahata kavuşacağına, aile bireyleri ile arasının daima iyi olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Başkasının Elinde Kalem Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasının elinde kalem görmesi kişinin büyük bir günah işleyeceğine, vicdan azabı çekeceğine, hatalarını affettirmek için çok çabalayacağına rivayet eder. Aynı zamanda rüyada başkasının elinde kalem görmek, yardıma muhtaç bir aileye yardım edilmesi sonucu kazanılacak olan sevap manasına da gelir.

Rüyada Yeşil Kalem Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada yeşil kalem görmek, yapılacak olan iyilik ve karşılığında alınacak olan sevap manasına gelir. Rüyada yeşil kalem görmek, rüya sahibinin sebep olacağı hayırlı bir işe, bolluğa ve berekete delalet etmektedir.

Rüyada Yeşil Kurşun Kalem Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil kurşun kalem görmesi, kişinin yakın zamanda müjdeli bir haber alacağına, bu haberin sadece kendisini değil tüm aile bireylerini mutlu edeceğine rivayet etmektedir. Rüyada yeşil kurşun kalem görmek, aynı zamanda hanenin bolluk ve bereket içerisinde olacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada Kalem Almak

Rüyada kalem almak ya da birinin kalem vermesi, kişinin başarılı bir eğitim hayatı olacağına ve her işinin rast gideceğine delalet eder. Kişinin rüyasında kalem aldığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı projeler yapacağı anlamına gelir.

Rüyada Kalem Hediye Almak

Rüyada kalem hediye almak, rüya sahibinin kendisi için hayırlı olacak ve şans getirecek hayırlı işlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kalem hediye aldığını görmesi, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada Dolma Kalem Görmek

Rüyada dolma kalem görmek, rüya sahibinin mesleğinde başarılı olup saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında dolam kalem görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına tabir edilir.

Rüyada Kırmızı Kalem Almak

Rüyada kırmızı kalem görmenin rüya, genellikle yeni bir gönül ilişkisine ya da evlenmeye yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kırmızı kalem aldığını görmesi, kişinin sosyal hayatında eğlenceli vakitler geçireceği manasına gelir.

Rüyada Kalem Kırmak

Rüyada kalem kırmak genellikle iyiye yorulmaz. Kişinin rüyasında kalem kırdığını görmesi, rüya sahibinin umutlar besleyerek girişeceği bir işten hayır gelmeyeceğine delalet eder. Kişinin uzun soluklu iş hayatına atılabileceği manasına da gelmektedir.

Rüyada Kalem Kutusu Görmek

Rüyada kalem kutusu görmek, meslek hayatına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kalem kutusu görmesi, kişinin görüşmeler yaparak yeni işlere girişeceğine alamet etmektedir. Sakin kalarak mantıklı adımlar atmak şeklinde tabir edilmektedir.

Rüyada Kalemle Yazı Yazmak

Rüyada kalemle yazı yazdığını görmek, aydınlık geleceğe ve güzel kısmetlere işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğine, ağız tadının kaçmayacağı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada Kalemtıraş Görmek

Rüyada kalemtıraş görmek, rüya sahibinin başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kalemtıraş görmesi, kişinin iş hayatında başarılı projeler yapacağına rivayet eder.

Rüyada Kalem görmek

İhya: Birine kefil olmaya, ilme, yazma yeteniği olan çocuğa, bir şehre yahut ülkeye; bekar için güzel ve iyi bir kadınla evlenmeye, Elinde bir kalem olduğunu görmek yemin etmeye, kardeşiyle buluşmaya, Kalemi mürekkeple görmek evli erkek için eşinin oğlan çocuğğu dünyaya getirmesine, Kalem başarıya, düşmana galip gelmeye, sır saklamaya, cömertlik ve iyiliğe delalet eder.


Molla Cami: Rüyada kalem görmek, ilim, iyilikte emir, kötülükten nehyetmeye ve çocuğa işarettir. Kalem her şeyin değeridir. Kalem gören kimse, güzel, dindar, iyi ve hür bir kadınla evlenir. Bazı tabirciler, kalem, yazı yazan bir çocuktur, dediler. Bir kaleme malik olduğunu gören kimse, bir ilme erişir. Eğer o kalemle yazarsa, o kimsenin ilim ve bilgilerden yazacağı şeylere işarettir. Bir kimse rüyada elinde ve yanında kalem olduğunu görse, o kimsenin kendisiyle bir araya gelecek erkek kardeşine ve eğer anası hamile ise, erkek bir çocuk doğurmasına işarettir. Mürekkeble beraber görülen kalem hanımı hamile bulunan kimse için, erkek bir çocuğa işarettir. Mernur olan bir kimsenin kendi kaleminde bir şeyin meydana geldiğini görse, bu rüyanın tabiri o kimsenin geçimi ve mesleği hakkında meydana çıkar. Kalemini mürekkeb içerisine soktuğunu gören kimse, çirkin bir iş işler. Kalem, alim , hakim, dil ve kılıç gibi insanın kendisiyle şeref ve şankazandığı ve hükümlerini icra eden kimseye ve icra edilen şeylere işarettir. Kalem cömertlik ve iyiliktir. Bazen kalem, insan ve insanın sır sahibine işarettir. Bazen de kalem, düşmana zafer bulmaya işarettir.


Diyanet: Rüyada kalem görülmesi; bilgiye, iyilikle emretmeye ve kötülükten sakındırmaya yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kudret kaleminin levh-i mahfuz üzerine yazı yazdığını görmesi; eğer yazılan yazı okunuyor ise, hayra işaret eder. Rüyanızda kudret kalemini tam ve sağlam olarak görmeniz; sizin kurtuluşa erip aydınlığa çıkacağınıza delalet eder. Bir kimsenin rüyasında kalemi kırık ve çatlak görmesi; o kişinin ümitle olmasını beklediği şeyin olmayacağına, kişinin rüyasında elinde kalem bulunduğunu görmesi; o kimsenin bir çocuğunun olacağına veya bir vazife ya da bir memuriyete girerek sevineceğine işaret sekide tabir olunur. Rüyanızda kalemle yazı yazdığınızı görmeniz; bir dileğinizin olacağına, geçiminizin ve halinizin güzel bir şekilde devam edeceğine, bir kalemle yazı yazdığınızı ve yazdığınız yazının görünmediğini görmeniz; eğer görevli iseniz işinizden atılacağınıza, eğer tüccar iseniz zarara uğrayacağınıza, eğer emlâk sahibi iseniz mülkünüzün elinizden çıkacağına yorumlanır. Rüyanızda elinizde bulunan kaleminizi açmakta zorlandığınızı görmeniz; işlerinizde birtakım zorlukların olacağına, rüyanızda kaleminizin çalındığını veya kaybolduğunu ya da kırıldığını görmeniz; sizin bir zarara uğrayacağınıza, okuma yazması olmayan bir kimsenin rüyası da bir kalemle yazı yazdığını görmesi, o kimsenin bu rüyasının da hayra alâmet olmadığına işaret eder.


Nablusi: Rüyada kalem görmek, ilim, iyilikle emir, kötülükten nehyetmeye ve çocuğa delalet eder.
Sanatkar olan her insan rüyada sanatı ile ilgili takımlarını topladığını görse, o kimse o san'atta söz sahibi olur. San'atı ile ilgili aletlerden yalnız birisini temin edebildiğini gören kimse, o san'atla fakirlik ve ihtiyaçtan kurtulur.
Katip olan birisi, üzerinde bir kaftan ve elinde bir kalem veya sayfa olduğunu görse, melike hizmet etmek suretiyle fakirlikten emin olur.
Kalem her şeyin değeridir. Kalem, kefil olan adama, eğer kefil olmazsa, güzel, dindar, iyi ve hür bir kadmla evlenir.
Bazı tabirciler, kalem, yazı yazan bir çocuktur, dediler.
Bir kaleme malik olduğunu gören kimse, bir ilme erişiri Eğer o kalemle yazarsa, o kimsenin ilim ve bilgilerden yazacağı şeylere dela* let eder.
Kalem şehir ve ülkedir.
Bir kimse rüyada elinde ve yanında kalem olduğunu görse, o kimsenin kendisiyle bir araya gelecek erkek kardeşine ve eğer anası hamile ise, erkek bir çocuk doğurmasına delalet eder.
Vali olan bir kimse, elinde sultandan aldığı bir kalem bulunduğunu görse, yücelik ve izzete ve geçerli bir emre delalet eder. Eğer o kimse görevinden alınmışsa, bir şehire vali ve orada hükmü geçerli olur.
Mürekkeble beraber görülen kalem hanımı hamile bulunan kimse için, erkek bir çocuğa delalet eder.

Kalem: «Hakka kaleme ve (erbab-ı kalemin) yazmakta oldukları şeylere andolsun» (Sûre-i Kalem) mealindeki ayetin işaretince, elinde gören kimsenin yemm etmesine delalet eder.
Katip olan bir kimsenin kendi kaleminde bir şeyin meydana geldiğini görse, bu rüyanın tabiri o kimsenin geçimi ve san'atı hakkında meydana çıkar.
Kalemini mürekkeb içerisine soktuğunu gören kimse, çirkin bir iş işler.
Kalem, sultan, alim, hakim, dil ve kılıç gibi insanın kendisiyle şeref ve şan kazandığı ve hükümlerini icra eden kimseye ve icra edilen şeylere delalet eder.
Bazan da kalem, tenasül uzvu, mürekkep, menisi ve yazdığı şey de nikahlısıdır.
Bazan kalem yer sürdükleri çift, katibin parmakları, çifte koşulan öküzler, mürekkebi de onunla ekilecek tohumdur.
Kalem cömertlik ve iyiliktir. Bazan kalem, insan ve insanın sır sahibine delalet eder. Bazan da kalem, düşmana zafer bulmaya delalet eder.
Rüyada kudret kalemini görmek, güzel bir şekilde görürse, o kimsenin yaptığı yemininde doğru olduğuna; eğer iyi bir şekilde görmezse, o kimsenin yaptığı yemininde yalancı olduğuna delalet eder. Bazan kudret kalemini görme, ilme, hıfza ve büyük bir san'ata, bazan da uzun ömür ve rızka delalet eder.


Seyyid Süleyman: Kalem-i Kudretin, Levh-i Mahfuz(*) üzerine okunaklı bir şey yazdığını görmek; hayırdır. Kalem-i Kudreti sağlam görmek; feyiz ve selamettir. Kalemi kırık veya çatlak görmek; hayal kırıklığı, zihin karışıklığı ve vesvesedir.
Herhangi bir yazı kalemi gören; evlat sahibi olur, bir vazife dolayısıyle sevinir. Kalemle yazı yazan, ihtiyaçtan kurtulur, iyi hali devam eder. Yazısı görünmeyen kimse memursa; azledilir. Tüccarsa zarar eder. Elindeki kalemi açmakta zorluk çekmeyen kimsenin, işleri, kolay olur. Kalemi açmakta güçlük çekmek; bunun tersidir. Kalemi kırılan, kaybolan veya çalınan; ziyan eder. Okuma yazma bilmeyen birinin kalemle yazması iyi değildir.





nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası