çin japon savaş filmleri izle / çin japon filmler full

Çin Japon Savaş Filmleri Izle

çin japon savaş filmleri izle

Çin Filmleri - IMDb Puanı Yüksek En İyi 31 Çin Filmi

Aksiyon, Savaş ve Dövüş Konulu En Yeni Çin Filmler Listesi

Çinli yapımcıların ortaya koyduğu veya dünyaca ünlü Çinli yönetmen ve oyuncuların rol aldığı en iyi filmleri sizler için listeledik. IMDb puanına göre filmleri sıraladığımız listede Jackie Chan, Donnie Yen ve Jet Li gibi usta aktörlerin filmleri de yer almıştır. İşte yüzlerce film arasından seçtiğimiz ve Çin aksiyon filmleri ve Çin savaş filmleri türlerinde çekilmiş en iyi 31 Çin filmi…

Çin Filmleri;

1. Project X-Traction

Çin Filmleri
Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinesinde büyük bir saldırı meydana gelir. Bu saldırıda güvenlikçiden orada bulunan petrol işçilerinin kurtarılması istenilir. Saldırganların amacı tamamen petrol çalmak olduğu anlaşıldığı anda güvenlikçi, Amerikalı eski bir behriyeliyle iş birliğine girişerek bu saldırıları defetmeye çalışır.

TürAksiyonGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
YönetmenScott
Waugh
OyuncularPilou
Asbaek
Jackie
Chan
John
Cena

2. Return to Dust

Çin Filmleri
Alçakgönüllü Ma ve çekingen Cao, aileleri tarafından sırt dönülen iki bireydir. Bu ikisi görücü usulü ile evlenmeye zorlandığında ise işler tamamen değişir. Hayatta kalmak ve yeniden bir araya gelebilmek için ve kendilerine yeniden bir ev kurmak için ellerinden geleni yapmaya başlarlar. Hayatın kötülükleri ile çarpışırlarken kalpleri de yavaşça yanaşmaya başlar.

TürDram
IMDb

7,7

Gösterim
Tarihi
YönetmenRuijun
Li
OyuncularRenlin
Wu
Hai
Qing
Guangrui
Yang

3. Nice View

Çin Filmleri
20 yaşındaki Jinh Hao, genç kız kardeşleriyle yaşayabilmek için Shenzhen’e gelir. Kardeşleri sıcak bir yuva içerisinde yaşasa da sıkıntılı bir hayat sürerler. Kız kardeşinin pahalı bir ameliyatı için ödeme yapılması gerektiği anda Jing Hao, daha iyi bir hayatın geleceğine inandığı bir fırsat yakalar lakin aksilikler peş peşe gelmeye devam eder.

TürKomediDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
YönetmenMuye
Wen
OyuncularJackson
Yee
Yu
Tian
Halin
Chen

4. The Cool to Kill

Çin Filmleri
Komedyen olma hayalini gerçekleştirmek üzere mücadele eden Wei, aktris Milan’ın ikna etmesi üzerine yanlışlıkla tehlikeli bir dolandırıcılık işine girer. Bu iş için bir gram uygum olmayan Wei, hiçbir şeyden haberi bulunmaz. Wei, başka bir gerçek ve gülünç komplolara dahil olduğunu bilmese de düştüğü durum altından kurtulmaya çalışmaz.

TürKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
YönetmenWenxiong
Xing
Ru
Qian
OyuncularLi
Ma
Xiang
Wei
Minghao
Chen

5. Goodbye Monster

Çin Filmleri
Binlerce adadan oluşan Kunlun dünyasında Kara Ruhlar musallat haline gelmişti. Kişilerin zihnine girerek dönüşü olmayan hasarlara neden olan bu Kara Ruhlardan korunmak ise mümkündür. Bai Ze şifa adasını Kara Ruhlardan korumak için hiç denenmemiş şeyleri deneyerek tüm adayı ortadan kaldırdığında ise işler değişir. Yedi yıl sonra, araştırması ile kendisini yeniden kanıtlamak isteyen Bai Ze, bir komplonun kurbanı olur ve işler tamamen değişmeye başlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
YönetmenJianming
Huang
OyuncularCong
Liu
Yi-ai
Ai
Kai
Wang

6. The Monkey King: The Legend Begins

Çin Filmleri
7’inci yüzyıl Avrupa’sından Çin’e seyahat eden Batılı, Yaşlı Bilge isimli bir keşiş tarafından tüm hikaye sizlere detaylıca anlatılıyor. Doğu Okyanusu’nın yukarısında yer alan uzak bir dağın yamacındaki bir mağarada keşişle karşılan bir Çinli, diğeri Batılı iki çocuğa keşiş tüm bildiklerini detaylıca aktarıyor. Keşiş, her biri Maymun Kral’ın hayatındaki olayları anlatan parşömenlerin şimdiki koruyucu olarak görev yapar.

TürFantastik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
YönetmenSoi
Cheang
OyuncularDonnie
Yen
Chow
Yun-Fat
Aaron
Kwok

7. Ride On

Çin Filmleri
Yıpranmış dublör Luo, geçimini çok zor sağlamaktadır. Luo, borçlarını kapatmak için Red Hare isimli atın müzayedede satılabileceğini öğrendiğinde ise görüşmediği kızından ve avukat erkek arkadaşından istemsizce yardım ister. Beklenmedik bir şekilde hayatlarındaki mücadeleler viral hale geldiğinde ise ikinci bir şans doğar.

TürAksiyonKomediDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
YönetmenLarry
Yang
OyuncularJackie
Chan
Haocun
Liu
Qilin
Guo

8. Water Gate Bridge

Çin Filmleri
Changjin Gölü’ndeki Savaş isimli filmin devamı olarak çekilen bu eserde, Çin Halk Gönüllüleri askerlerini yeni bir görevde takip etmektedir. Onlar için savaş alanı Amerikan birliklerinin geri çekilme rotası olan bu yolda önemli bir köprü niyetine bulunuyor.

TürAksiyonDramTarih
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
YönetmenHark
Tsui
Kaige
Chen
Dante
Lam
OyuncularJing
Wu
Jackson
Yee
Michael
Koltes

9. Advancing of ZQ

Çin Filmleri
Beklenmedik bir şekilde memleketinin kötü bir adamı tarafından izlenilen Zheng Qian, ‘’finansal yapı’’ isminde bir uygulamanın kurucusudur. Zheng bir göktaşı ile tanıştığı anda süper güçlere kavuşur. Bu güçler onun için her şeyi yapmaya hazırken Zheng’in paraya karşı süper güçlerini kullanması gerekmeye başlar.

TürAksiyonKomediFantastik
IMDb-
Gösterim
Tarihi
YönetmenYang
Song
Song
Yang
OyuncularLi
Ma
Teng
Shen
Lun
Ai

The Soul

Çin Filmleri

Bilim Kurgu ve polisiye konularının bir arada yer aldığı bu Çin filminde kanser tedavisi geliştiren bir bilim insanının öldürülmesi ve devamında yaşanan akıl almaz gizemli olaylar anlatılıyor.

TürBilim KurguPolisiyeGizem
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenWei Hao
Cheng
OyuncularChang
Chen
Janine
Chun
Anke
Sun

Yin-Yang Master I (Yin-Yang Ustası: Ölümsüzlük Rüyası)

Çin Filmleri

Macera dolu bir Çin macerası olan Yin-Yang Master I'da sıkı bir Ying Yang ustası olan Qingming'in alemler arası mücadelesini izliyoruz. Fantsatik bir maceranın içerisine giren QingMing sevdiklerini korumak ve intikam almak için amansızca mücadele eder.

TürMaceraAksiyon
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenJingming
Guo
OyuncularChen KunZhou
Xun
Qu
Chuxiao

The Eight Hundred (Sekiz Yüz)

Çin Filmleri

yılında yayınlanan bu savaş filminde stratejik bir depoyu büyük Japon ordusuna karşı savunmaya çalışan Çinli askerin mücadelesini konu ediniyor. Savaşın kaderini değiştiren olaylardan olan Şangay mücadelesinde bu kişilik ekip 4 gün 4 gece boyunca düşmana karşı koymaya çalışıyor.

TürSavaş
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenHu
Guan
OyuncularZhi-Zhong
Huang
Hao OuWu
Jiang

Jiang Ziya: Legend of Defication

Çin Filmleri

Çin yapımı aksiyon dolu bu animasyon filminde cennetten kovulan bir savaşçının dünyada yaşayan bir iblisi öldürerek tekrar geri dönmeye çalışmasını konu ediniyor. Genç savaşçı, dünyayı şeytandan kurtararak tekrar cennete dönebilir ve hatta ölümsüz olabilir.

TürAksiyonAnimasyonAile
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenTeng
Cheng
OyuncularGuanlin
Ji
Guangtao
Jiang
Yan
Meme

The Wandering Earth

Çin Filmleri

Dünyanın yok oluşuna dair bir senaryoya sahip olan filmde bir grup astronot yaşamak için yeni bir yıldız aramaya koyulurlar. Jüpiter ile dünyanın çarpışmasına çok az bir süre kala insanlar yaşamı sürdürmek için çareler ararlar. Fantastik bir film olan The Wandering Earth mutlaka izlenmesi gereken uzay filmleri arasında yer alıyor.

TürAksiyonBilim KurguFantastik
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenFrant
Gwo
OyuncularJing
Wu
Chuxiao
Qu
Guangjie
Li

Better Days

Çin Filmleri

Lise’den üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanan Nian ve arkadaşlarının başına gelen suç dolu olaylar filmde anlatılmaktadır. Nian’la aynı sınıftan bir kişinin intihar etmesi olayının arkasında birtakım zorbalıklar vardır. Nian’da bu zorbalıklara maruz kalacaktır.

TürSuçAileDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenDerek
Tsang
OyuncularDongyu
Zhou
Jackson
Yee
Fang
Yi

One Child Nation

Çin Filmleri

– yılları arasında Çin’de uygulanan tek çocuk politikasına dair birtakım bilgiler veren bu belgeselde yaşanmış hikayeler anlatılıyor. Tek çocuklu ailelerin yaşamları ve birden fazla çocuğa sahip olmak isteyen ailelerin dramı açık bir şekilde izleyiciye aktarılıyor.

TürBelgesel
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenNanfu
Wang
OyuncularNanfu
Wang
Zaodi
Wang
Zhimei
Wang

The Forbidden Kingdom (Yasak Krallık)

Çin Filmleri

Çin’in yetiştirdiği en iyi aktörlerden Jet Li ve Jackie Cha’in birlikte rol aldığı filmin başrolünde Amerikalı genç aktör Michael Angarano yer almıştır. En iyi filmler listesinde de yer alan filmde, kung fu öğrenip serserilere karşı kendini savunmak isteyen Jason’un şans eseri Antik Çin’e giderek fantastik olaylar yaşamasını anlatılmaktadır. Hikayeye göre yüzyıllar önce Maymun Kralın Kaybolan Asa’sı antik Çin uygarlığına barış ve huzur getirecektir. Mükemmel dövüş sahneleri ve son derece komik olayların yaşandığı filmde Jet Li ve Jackie Chan’in oyunculuk performansları dikkat çekmiştir.

TürAksiyonMacera
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenRob
Minkoff
OyuncularJet
Li
Jackie
Chan
Collin
Chou

Mulan: Rise of a Warrior (Mulan Savaşçı Prenses)

Çin Filmleri

Çin sinemasının yetiştirdiği başarılı isimlerden Jiao Xu, Kun Chen ve Jun Hu’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Jingle Ma oturmuştur. Filmde imparatorluğu korumak adına başlatılan savaşa gitmesi gereken yaşlı babası yerine erkek kılığına girerek savaşa katılan Mulan’ın hikayesi anlatılmıştır. Babasının zırhını ve kılıcını kuşanan Mulan zorlu bir maceranın içine atılacaktır. yılında vizyona giren yapım en iyi Çin filmlerinden biridir.

TürMaceraTarih
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenJingle
Ma
OyuncularJiao XuKun
Chen
Jun Hu

Ash Is Purest White (Kül En Saf Beyazdır)

Çin Filmleri

Suç dünyasının içerisinde filizlenen bir aşk hikayesini konu edinen filmin oyuncu kadrosunda Zhao Tao, Liao Fan ve Xu Zheng yer almıştır. Hayatını dansçı olarak geçiren Qiao şehrin en tehlikeli gangsterlerinden Bin’e aşık olur. Bir gün çeteler arasında çıkan kavgada Bin’i kurtarmak için Ateş eden Qiao 5 yıl hapse Mahkum edilir. Ancak bu olay Qiao’nun aşkının ateşini daha da körüklemiştir. Yıllar sonra hapisten çıkan ve Bin'in peşine düşen Qiao hayatını bu aşk uğruna feda etse de hiç bir zaman pişman olmaz. Film son derece trajik bir aşk hikayesini kusursuz bir şekilde tüm duygularıyla izleyenlerine aktarıyor.

TürRomantikDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenJia
Zhangke
OyuncularZhao
Tao
Liao FanXu
Zheng

The Children of Huang Shi (İpek Yolu Çocukları)

Çin Filmleri

Başrolünde Jonathan Rhys Meyers’in yer aldığı bu mükemmel filmin yönetmen koltuğunda Roger Spottiswode oturmuştur. Film Çin’in japon işgaline uğradığı dönemde İngiliz gazeteci George Hogg’un başına gelenleri anlatmıştır. Kızıl Haç görevlisi kılığında gezinen George yaşananları fotoğraflarken Japon askerler tarafından yakalanır. Bir süre sonra tanıştığı çinli bir komünist sayesinde hapisten kaçan George yanında 60 yetim çocukla beraber özgürlüğe doğru uzun bir yolculuğa çıkarlar.

TürDuygusalAksiyonDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenRoger
Spottis-woode
OyuncularJonathan
Rhys
Meyers
Radha
Mitchell
Yun-Fat
Chow

The Warlords (Savaş Kralları)

Çin Filmleri

Ünlü aktör Jet Li’nin başrolünde yer aldığı ve savaş filmleri türünü seven okurlarımız için son derece etkileyici bir yapım. Film, zor şartlar altında devam eden bir büyük muharebenin tam ortasında kalan 3 kardeşin hikayesini anlatmaktadır. İnanılmaz savaş sahneleri ve başarılı oyunculuk performanslarıyla öne çıkan film şavaş filmi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yapımlardandır.

TürSavaşDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenPeter
Ho-Sun
Chan
OyuncularJet LiAndy
Lau
Takeshi
Kaneshiro

Red Cliff (Kızıl Uçurum)

Çin Filmleri

Red Cliff adlı Çin tarihinde önemli bir yer edinen savaşın konu edildiği film Çin Edebiyatının unutulmaz eseri “Romance of The Three Kingdoms”dan sinemaya uyarlanmıştır. M.S yılında Çin’de yaşanan Üç Krallık döneminin anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda Tony Leung Chiu Wai, Takeshi kaneshiro ve Zhang Fengyi gibi Çin’li aktörler yer almıştır.

TürAksiyonTarih
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenJohn
Woo
OyuncularTony
Leung
Takeshi
Kaneshiro
Zhang
Fengyi

House of Flying Daggers (Parlayan Hançerler)

Çin Filmleri

Çin’in ünlü yönetmeni Yimou Zhang imzalı başarılı filmin oyuncu kadrosunda Andy Lau, Zhang Ziyi ve Takeshi Kaneshiro yer almıştır. Devlete karşı başlatılan bir ayaklanmayı çökermek üzere görev alan Mei atıldığı görevde kandırması gereken Jin’e aşık olur. Ancak bu aşk ikiliyi derin bir çıkmaza sokacaktır.

TürAksiyonTarihDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenZhang
Yimou
OyuncularAndy
Lau
Ziyi
Zhang
Takeshi
Kaneshiro

Duvak

Çin Filmleri

Son derece acıklı bir film olan “Duvak” Kitty ve Dr. Walter Fane’in hikayesini ve başlarına gelenleri anlatmaktadır. Enfeksiyon hastalıkları dalında uzman olan doktor hayatını işine öylesine adamıştır ki karısının onu aldatmasına rağmen buna o sırada takılmaz. Ancak intikam vaktini beklediği bu sırada Çin’de başlayan kolera salgınında görev almak için karısıyla birlikte Çin’e gidiyor. Küçük bir köyede göreve başlayan Doktor ve karısı burada hastalıktan kırılan insanları gördükçe hayatlarına yeni bir başlangıç yapacaklardır.

TürDramRomantik
IMDb

Gösterim
Tarihi
YönetmenJohn
Curran
OyuncularEdward
Norton
Naomi
Watts
Liev
Schreiber

Ip Man 2

Çin Filmleri

Çin’in efsane film aktörü ve dövüş sanatı ustası Bruce Lee’nin Ustası Ip Man’ın hayatını konu edinen film serisi ilk filminden itibaren en çok izlenen Çin filmlerinden biri olmuştur. Ip man Karakterine hayat veren Donnie Yen ise son yıllarda sergilediği muhteşem oyunculuk performanslarıyla dünya sinemasına damgasını vurmuştur. Serinin ikinci filmi olan Ip Man 2’de Hong Kong’da hayatını yeniden kuran Ip Man’ın Wing Chun sanatını yaymak için verdiği uğraşlar anlatılmaktadır. Film etkileyici dövüş sahneleri ve senaryosuyla en iyi Çin filmlerinden biri olmuştur. Mükemmel oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken Donnie Yen’in diğer filmlerini bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

TürAksiyon
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenWilson
Yip
OyuncularDonnie
Yen
Kam-Bo
Hung
Simon
Yam

The Flowers of War (Savaşın Çiçekleri)

Çin Filmleri

Filmde, din görevini yapmak üzere Çin’de bulunan John Miller, Japonların Çin’i işgali sırasında Nanking kentine yağan bombalar arasında bir grup küçük çocuğu ve kiliseye sığınan hayat kadınlarını kurtarmaya çalışıyor. Başrolünde Christian Bale ve Ni Ni’nin rol aldığı filmin yönetmenliğini Yimou Zhang yapmıştır.

TürSavaşDram
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenZhang
Yimou
OyuncularChristian
Bale
Ni NiXinyi
Zhang

Fearless (Korkusuz)

Çin Filmleri

Aksiyon ve dövüş filmleri türünün olmazsa olmaz aktörlerinden Jet Li’nin başrolünde yer aldığı efsanevi filmin yönetmen koltuğunda Ronny Yu oturmuştur. Film Dövüş sanatlarının usta ismi Huo Yuanja’nın hayat hikayesini beyazperdeye aktarmıştır. Büyük bir dövüş ustası olan babasının bir gün yenilgiye uğradığını gören küçük Huo dünyanın en büyük dövüşçüsü olacağına yemin eder. Ancak bu uğurda her şeyini de kaybedecektir. Filmde mükemmel bir oyunculuk performansı gösteren Jet Li’nin diğer filmlerine göz atmak için bağlantıya tıklayınız.

TürAksiyonDövüş
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenRonny
Yu
OyuncularShido
Nakamura
Betty
Sun
Yong
Dong

Kung Fu Hustle

Çin Filmleri

Başarılı yönetmen ve film aktörü Stephen Chow imzalı film Çin’de verilen Golden Horse ödüllerini 5 farklı dalda kazanmıştır. Genç bir adam olan Sing hayatı boyunca hep ezilen tarafta olmaktan sıkılır ve kurtuluşu Balta çetesine girmekte bulur. Ancak bu düşünce Sing’i yanlış bir yola sokacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Stephen Chow, Wah Yuen ve Dong Zhi Hua rol alırken etkileyici dövüş sahneleri filmi en iyi Çin filmlerinden biri yapmıştır.

TürDövüşKomedi
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenStephen
Chow
OyuncularStephen
Chow
Wah
Yuen
Dong
Zhi Hua

The Last Emperor (Son İmparator)

Çin Filmleri

Sinema dünyasının en iyi yönetmenlerinden Bernardo Bertolucci imzalı film yılına damgasını vuran efsane yapımlardandır. Film henüz 2 yaşındayken Çin tahtına geçen son imparator Pi Yi’nin gözünden 60 yıllık bir dönemi anlatmıştır. Uzun süren çekimler sonucunda kusursuz bir film ortaya çıkaran yönetmen Bertolucci dünya sinemasına büyük bir şaheser kazandırmıştır. kişinin rol aldığı Son İmparator filmi sinema tarihinin en çok ödül alan yapımı olmuştur.

TürBiyografiTarih
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenBernardo
Bertolucci
OyuncularJohn
Lone
Joan
Chen
Peter
O'Toole

Crouching Tiger, Hidden Dragon (Kaplan ve Ejderha)

Çin Filmleri

Çinli başarılı yönetmen Ang Lee’nin yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Chow Yun-Fat,Michelle Yeoh ve Zhang Ziyi yer almıştır. Üç kişilik fantastik bir yolculuğun anlatıldığı filmin konusu değerli bir kılıcın ortadan kaybolması sonucu iki büyük savaşçının kılıcın peşine düşmesini ve bu sırada tanıştıkları kızıda kendilerine yoldaş kabul ederek atıldıkları maceraları anlatmaktadır.

TürMaceraDramAksiyon
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenAng Lee
OyuncularChow
Yun-Fat
Michelle
Yeoh
Ziyi
Zhang

Ying Xiong (Kahraman)

Çin Filmleri

En iyi Çin filmleri listesinin başında gelen Ying Xiong filmi oyuncu kadrosunda Jet Li, Maggie Cheung ve Zhang Ziyi yer almıştır. Çin’in en iyi yönetmenlerinden Yimou Zhang’ın önderliğinde çekilen filmin konusu Eski Çin’de yer alan Altı Krallığın içindeki muhalefetin kural koyucu Qin’e düzenlenen suikast sonrası azılı düşmanların ortadan kaldırılmasını anlatmaktadır. Qin en büyük düşmanları Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü’yü yok eden kişiye büyük bir mükafat vaat etmiştir. Ancak bu iş belki de dünyanın en zor işidir.

TürTarihAksiyonMacera
IMDb
Gösterim
Tarihi
YönetmenZhang
Yimou
OyuncularJet LiDonnie
Yen
Tony
Leung

Entrega
48 horas asegurada

30 días cambios y devoluciones

Envío gratis a partir de 50 euros

% FABRICADO EN ESPAÑA

Pago % seguro

% ARTESANAL

Todos nuestros productos están hechos a mano.

Hechos con amor

Atención al detalle

Tejidos de calidad

Gran suavidad y comodidad

Colores nítidos y luminosos

Fácil lavado

Subscríbete a nuestra newsletter y consigue un 5% de descuento en tu próximo pedido

Y además, accede a contenidos exclusivos y ofertas especiales.

% MADE IN SPAIN

Todos nuestros productos están diseñados y confeccionados en España, permitiéndonos así mimar cada fase del el proceso, de principio a fin. Además todos nuestro proveedores son españoles.

Novedades

VER COLECCIÓN

Aquí encontrarás nuestros últimos diseños para esta temporada. Continuamente estamos creando nuevas colecciones para sorprenderte con looks de bebe muy especiales. Ponemos toda nuestra experiencia, técnica y creatividad al servicio de la moda infantil.

CANASTILLAS

VER PRODUCTOS

Si lo que quieres es hacer un regalo exclusivo para bebé confía en nosotros, los papás nunca olvidarán este regalo para el nacimiento de su bebé.
Personalizar jersey y mantita siempre es un acierto!

ROPA
PERSONALIZADA

VER PRODUCTOS

¿ Tienes una amiga embarazada? ¿ un babyshower a la vista? Necesitas hacer un regalo muy dulce a esos papás que acaban de tener un bebé?
Además tenemos canastillas de empresa para que puedas felicitar a tus compañeros y empleados en ese momento tan especial. Diseñamos sin compromiso 2 opciones. Llámanos al y te la preparamos.

Reviews by Revi

çin japon savaşı temalı filmler ve diziler

Tür:Dram, Tarihi, Romantik, Gerilim, Savaş

Ülke:Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Hong Kong, Çin

Süre min.

Tanıtım:Asya sinemasının baş tacı olarak kabul edilen Tony Leung, karısının genç ve güzel arkadaşına aşık olan güçlü bir devlet adamıdır. Aralarında yaşanan ilişki, tutku dolu bir aşk ruletine dönüşür. Cinayet ise aşklarını

Tarz: cinsel, erotik, rahatsız edici, seksi, gergin

Seyirci kitlesi: yetişkin

Hikaye: ikinci dünya savaşı, yasak aşk, güçlü cinsel içerik, erotik konulu eserler, şehvet, casusluk, evlilik dışı ilişki, seks sahnesi, iğfal, entrika, kolza, casus

Zaman: 'lar, 'ler, İkinci Dünya Savaşı sonrası, yüzyıl, 'lar

Yer: Asya, Çin, Hong Kong, shanghai, Japonya

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir