payitaht 146 bölüm izle / Payitaht Abdülhamid Bölüm FULL İzle, TRT 1 Payitaht Abdülhamid

Payitaht 146 Bölüm Izle

payitaht 146 bölüm izle

Payitaht Abdülhamid bölümü yayınlandı. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa’yı serbest bırakmaz. Osmanlı’ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır. Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur. 9 Nisan tarihinde yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin bölüm tek parça linki…

Payitaht Abdülhamid Bölümde ne olmuştu?

Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir.

Fatma ve Naime’nin Aliye’yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano’nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.

Payitaht Abdülhamid Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu nedir?  

Mücadele! 'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer veriliyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları kimdir?

  • Bülent İnal (Abdülhamid)
  • Özlem Conker (Bidar Kadın Sultan)
  • Hakan Boyav (Mahmud Paşa)
  • Selen Öztürk (Seniha Sultan)
  • Saygın Soysal (Theodor Herzl)
  • Ezgi Eyüboğlu (Ahsen)
  • Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa)
  • Gözde Kaya (Hatice Sultan)
  • Duygu Gürcan (Naime Sultan)
  • Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa)
  • Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso)
  • Kaan Turgut (Sabahattin)
  • Elif Özkul (Fehime Sultan)
  • İbrahim Kendirci (Yusuf)
  • Aydın Sigalı (Osman Paşa)
  • Fatih Sevdi (İzzet Paşa)
  • Taner Ertürkler (Selim Paşa)

Payitaht Abdülhamid dizisi bölüm tek parça kesintisiz full izlePayitaht Abdülhamid dizisi bölüm izlePayitaht Abdülhamid dizisi bölüm tek parça izlePayitaht Abdülhamid dizisi bölüm kesintisiz izlePayitaht Abdülhamid dizisi bölüm full izlePayitaht Abdülhamid bölüm tek parça kesintisiz full izlePayitaht Abdülhamid bölüm tek parça izlePayitaht Abdülhamid bölüm kesintisiz izlePayitaht Abdülhamid bölüm full izlePayitaht Abdülhamid bölüm canlı izleDizi izlekesintisiz izletek parça izlefull izleCanlı dizi izleCanlı izleTRT1 Abdülhamid izleAbdülhamid full izleAbdülhamid son bölüm izleAbdülhamid son bölüm izleAbdülhamid yeni bölüm izleAbdülhamid yeni bölüm izleAbdülhamid izleAbdülhamid full izleAbdülhamid bölüm izleAbdülhamid bölüm full izleAbdülhamid bölüm izleAbdülhamid bölüm full izleAbdülhamid izleAbdülhamid izleAbdülhamid Trt 1 Abdülhamid İzleTRT 1 Abdülhamid son bölüm izleTrt 1 Abdülhamid yeni bölüm izleTRT 1 Abdülhamid son bölüm izlePayitaht bölüm full izle trt1Payitaht bölüm fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid dizisinin merakla beklenen bölümü 9 Nisan Cuma günü saat 'de başladı ve TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Detaylar ve son bölümün linki 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜMDE NE OLDU?

Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa’yı serbest bırakmaz. Osmanlı’ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır. Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber seafoodplus.info ve Naime’nin Aliye’yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano’nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.

PAYİTAHT'IN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana seafoodplus.infoht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde;  Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.

PAYİTAHT BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisinin bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

Payitaht Abdülhamid Bölüm Tek Parça Full İzleTRT 1 son bölüm izle videoPayitaht Abdülhamid Bölüm izlePayitaht Abdülhamid dizisitrt dizileridizi izledizi haberleripayitaht bölüm full izlepayitaht yeni bölüm izle

Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm canlı izle! Payitaht Abdülhamid yeni sezon bölüm fragmanı çıktı mı?

Payitaht Abdülhamid'in bölümü bu akşam başlıyor. Merakla beklenen yeni bölümden ilk görüntüler geldi. Payitaht Abdülhamid yeni sezon bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid bölüm izle! Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı sizlerle

Selim Paşa'nın ortadan kaybolduğunu öğrenen Abdülhamid'e bir telefon gelir. Mahmut Paşa Abdülhamid'i tehdit ederek devleti olumsuz kararlar almaya sürükler. Şehzade Ahmet Nuri ise telefon hattının peşine düşerek mason paşanın izini sürer.

Aliye, sevdiği adama kavuşup mutlu olacağını düşünürken büyük bir üzüntü yaşar. Naime de Aliye'ye yardım etmekle ne büyük bir hata ettiğini anlar.

Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm canlı izle! Payitaht Abdülhamid yeni sezon bölüm fragmanı çıktı mı?

Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi bittikten sonra yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm canlı izle! Payitaht Abdülhamid yeni sezon bölüm fragmanı çıktı mı?

Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid'ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel'e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir.

Fatma ve Naime'nin Aliye'yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano'nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM CANLI İZLE

Payitaht Abdülhamid bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm canlı izle! Payitaht Abdülhamid yeni sezon bölüm fragmanı çıktı mı?

II. Abdülhamid : Bülent İnal

Bidâr Kadınefendi : Özlem Conker

Mahmud Paşa : Hakan Boyav

Tahsin Paşa : Bahadır Yenişehirlioğlu

Şehzade Abdülkadir : Can Sipahi

Theodor Herzl : Saygın Soysal

Naime Sultan : Duygu Gürcan

Prens Sabahaddin : Kaan Turgut

Melike (Ahsen) : Ezgi Eyüboğlu

Fehime Sultan : Elif Özkul

Hatice Sultan : Gözde Kaya

Emanuel Karasu : Ali Nuri Türkoğlu

Ahmet Celalettin Paşa : Cem Uçan

David Grun : Şakir Güler

Payitaht AbdülhamidDiziGündemGüncelHaberler

Payitaht Abdülhamid son bölüm izle Bölüm Full Tek Parça

Payitaht Abdülhamid son bölüm veya Bölüm yani yeni bölümü 4 Haziran Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıktı. Hain paşanın kim olduğu hep merak edilirdi. Yeni bölümde Mahmut Paşa'nın hain paşa olduğu ortaya çıkıyor. Ancak dizinin senaryosunda başından bu yana tekrar edilen ve seyirciyi de sıkan oyun mu yoksa gerçek mi henüz bilinmiyor. Abdülhamid artık son dönemlerinin anlatıldığı dizinin yeni bölümleri heyecan ve hüzün dolu sahnelerle geçiyor. Payitaht Abdülhamid yeni bölümünü canlı izlemek isteyenler haberin sonundaki linki tıklayabilir. İstanbul yani Devlet-i Aliye'nin son Payitahtında yaşanan olayların kurgulandığı dizi tarih severler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Payitaht Abdülhamid son bölüm izle Bölüm full tek parça

Payitaht Abdülhamid son bölüm izle Bölüm full tek parça

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜM FULL İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜM İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD CANLI İZLE:

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir