güzel kokan deodorant / En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Güzel Kokan Deodorant

güzel kokan deodorant

Ter kokusuna gün boyu dur diyen en iyi kadın deodorant çeşitleri

Söz konusu vücudumuzun en hassas yerlerinden biri olan koltuk altı olunca dikkatli olmakta fayda var. Doğru deodorant seçimi için düşündüğünüzden daha fazla kritere dikkat etmeniz gerekebilir. Cilt tipi, ürün içeriği ve koku gibi birçok değişken özelliğe sahip deodorantlar mevcut. Kullanım farklılığına göre sprey, stick, krem ve hatta kristal deodorantlar bulunuyor. Tüm bunlar gözünüzü korkutmasın, deodorant çeşitleri arasında kaybolmanıza gerek yok; size gösterdiğimiz yolu takip ederek kendinize en uygun deodorantı seçebilirsiniz. O zaman en önemli konudan başlayarak deodorantları tanıyalım.

Deodorant seçerken nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle bir deodoranttan ne istediğinizi bilmeniz gerek. Deodorantın ter kokusunu hapsetmesini ve aynı zamanda güzel kokmasını istiyorsanız antiperspirant özellikli deodorantları tercih etmelisiniz. Birçok deodorantta bulunan antiperspirant, gözenekleri kapatarak ter oluşumunu önler. Daha çok pudralı üretilen bu deodorantlar, hoş parfümleriyle de sıkça tercih edilir. Doğal terleme dengesini bozmak istemiyorsanız içeriği doğal olan deodorantlara da yönelebilirsiniz.

Özellikle hassas cilt tipiniz varsa tercihiniz mutlaka bu yönde olmalı. Tahrişe en müsait bölgelerden biri olan koltuk altı için bitkisel yağlardan oluşan cilt dostu deodorantları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üstelik bu deodorantlar nemlendirici etkiye sahip. Deodorant alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu cilt tipiniz. Cildiniz yağlıysa ıslaklığı dengelemesi açısından pudralı deodorantları tercih edebilirsiniz. Kuru bir cilt yapınız varsa nemlendirici özelliği bulunan deodorantlara yönelmelisiniz. Hassas bir cilde sahip olanların ise içeriğinde alkol ve kimyasal barındırmayan ürünleri seçmesi en sağlıklısı olur.

Deodorant nasıl kullanılır?

Deodoranttan en fazla verimi almanın yolu, ürünü doğru kullanmaktan geçiyor. Sprey deodorantlar önce çalkalanmalı, daha sonra 15 cm mesafeden koltuk altına sıkılmalı. Bu sayede deodorant, tüm koltuk altınıza yayılarak teri hapseder. Roll-on ve stick deodorantlar ise koltuk altına sürülerek uygulanır ancak aceleyle yapmamaya özen göstermelisiniz. Deodorantın tüm koltuk altınıza yayılmasını sağlarsanız ter kokusuna geçit vermezsiniz. Deodorant kullanmadan önce koltuk altınızın kuru ve temiz olmasında fayda var. Böylece deodoranttan en etkili sonucu alabilirsiniz.

1. Uygun fiyatla maksimum etki

Birçoğumuz ter kokusundan bizi kurtaran deodorantların performanslarının yanında fiyatlarına da önem veriyor. Fiyat-performans açısından en çok tercih edilen deodorantlardan biri Rexona Shower Fresh. Kullandığınız an ferahlık hissi veren deodorant, kendine özel patentli bir özelliğe sahip. Motionsense adı verilen özellik sayesinde siz hareket ettikçe deodorantın verdiği ferahlık artar. Böylece ter korkusu yüzünden koşunuzu ve sporunuzu kısıtlamak zorunda kalmazsınız. Gün içinde ne kadar çok efor harcarsanız harcayın, rahat hissedersiniz. Üstelik bu ferahlık etkisi 48 saat boyunca sizinle kalır.

Uygun fiyatıyla da birçok kişinin tercihi olan deodorantı satın almak için buraya tıklayın.

2. Doğal deodorant arayanlara harika bir önerimiz var

Prime üyesi olup avantajlardan yararlanmak için tıklayın!

Bakım ürünü alırken ürün içeriklerine dikkat edenlerin sayısı hiç de az değil. Ancak diğer ürünlere göre sayısı az olan doğal yapılı ürünleri bulmak bazen zor olabiliyor. Doğal içerik için kadın deodorant çeşitleri arasında kaybolmayın, bizce İncia Doğal Roll-on tam size göre. İçerisinde cilt yapınıza zarar verecek kimyasallara yer vermeyen ürün, doğallık sevenlerin favorisi. İncia Doğal Roll-on gözenekleri kapatmadan ter kokusunu yok ediyor, cildin korunmasına yardımcı oluyor. Üstelik temiz içerikli olması nedeniyle hassas ciltler için de uygun bir ürün.

Kimyasallar yüzünden deodorant kullanırken iki kez düşünmek istemiyorsanız buraya tıklayarak önerdiğimiz doğal deodorantı inceleyebilirsiniz.

3. Sudan etkilenmeyen deodorantla 7 gün ter kokusunu unutun

Sprey deodorantları sevmiyorsanız ve roll-onların kurumamasından şikayet ediyorsanız krem deodorantlara bir şans verebilirsiniz. Krem deodorantların en popüleri olan Deotak ile tanışın. Kötü kokuyu maskeleyen bu deodorant, antiperspirant özelliği ile terlemeyi de önlüyor. En ilgi çekici ve şaşırtıcı özelliği ise etkisinin 7 gün sürmesi. "Nasıl olur?" demeyin, çünkü bu deodorant sudan etkilenmiyor. Ter önleme özelliğinin yanında gözenekleri de temizleyen krem deodorant, ciltteki tahrişleri de en aza indirgiyor. Bu kadar özelliğinin yanında uygun fiyatlı olması da sevindirici bir durum.

Krem deodorantları denemek ve Deotak’a bir şans vermek istiyorsanız buraya tıklayarak ürünü incelebilirsiniz.

4. Tahriş olmuş koltuk altınıza nefes aldıran deodorant

Cilt bakımına önem verilse de çoğu zaman koltuk altı bakımı göz ardı ediliyor. Oysaki pürüzlü ve tahriş olmuş bir koltuk altına sahipseniz bakıma ihtiyacınız var demektir. Özgürce askılı bluzlar giyebilmek ve koltuk altınızı pürüzsüz hale getirmek istiyorsanız size nemlendirici etkili bir deodorant önerebiliriz. Dove Go Fresh Nemlendiricili Deodorant, ihtiyaç duyduğunuz bakımı karşılayabilir. Alkol içermeyen formülü sayesinde hassas koltuk altları için uygundur. Ter kokusunu engelleyen deodorant aynı zamanda cildi nemlendirerek yenilenmesini sağlar. 3 günlük düzenli kullanım sonrası daha yumuşak ve pürüzsüz koltuk altlarına kavuşabilirsiniz.

Tahriş olmuş koltuk altınıza nefes aldırmak istiyorsanız buraya tıklayarak Dove Go Fresh’e bir şans verin.

5. Bu deodorant, hassas ciltlilerin yardımına koşuyor

Hassas ciltli olmak zor, hangi bakım ürününe yönelseniz ya kızarıklık yapar ya da daha kötüsü cildi tahriş eder. Eğer bu sorunlara sahipseniz hassas ciltli olanların sıklıkla tercih ettiği Garnier Hassas Ciltler İçin Deodorant’ı deneyebilirsiniz. Doğal ıslaklık emici içeren deodorant, teri bir sünger gibi çeker, 48 saat boyunca ferah hissetmenize olanak tanır. Alkol içermeyen hassas yapısıyla cilde dost bir dokunuş sağlayan ürün, zarar vermeden ter kokusunu önler. Deodorantların ıslak yapısını sevmeyenleri sevindirecek bir diğer özelliği ise hızlı kuruması.

Sıktığınız ilk andan itibaren ferah hissedeceğiniz deodorantı incelemek için buraya tıklayın.

6. pH dengesini koruyan deodorant sayesinde terle birlikte bakterilere de veda edin

Cildin pH dengesini korumak cilt sağlığı için oldukça önemli. Düşük pH'lı ürünlerle ciltteki bakteri oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Bakteriler için en uygun ortam olan koltuk altlarının pH dengesine ihtiyacı var. Cilt sağlığınızı korumak için pH dengesine önem veren markalardan biri olan Sebamed’in Deo Sprey Blossom deodorantını deneyebilirsiniz. pH değeri ile cildin doğal yapısını koruyan deodorant, cilde uyumlu parfüm içerir. Yapısında alüminyum ve alkol barındırmaz. Bu özelliklerinin yanında ter kokusunu önlemekte de oldukça başarılı. Uygun fiyatlı oluşu ürünü daha da ilgi geçici hale getiriyor.

Aradığınız deodorantın Deo Sprey olduğunu düşünüyorsanız satın almak için buraya tıklayın.

7. "Deodorantım parfüm gibi koksun." diyenler buraya

TL ve üzeri alışverişlerinizde 25 TL indirim kazanmak için tıklayın!

Parfüm kullanmayı seven ve kokuya önem veren kadınlar, deodorant için de güzel kokulu ürünlere yöneliyor. Ama ne yazık ki birçok deodorantın kokusu pek de kalıcı değil. Hem kalıcı hem de çarpıcı bir koku arıyorsanız Calvin Klein One Deodorant'ı seveceğinize eminiz. Mandarin portakalı, misk, amber ve sandal ağacı gibi birçok farklı koku bu deodorantta bir araya geliyor. Kokusuyla özel hissettiren deodorant, stick yapıdaki formuyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu ürünle ter kokusunu unutarak saatlerce kalan güzel kokunun keyfini sürebilirsiniz.

Çarpıcı kokulara düşkünseniz ve One Deodorant'ı satın almak istiyorsanız buraya tıklayın.

8. Epilasyon ve tıraş yüzünden tahriş olmuş koltuk altınızı bu deodorantla rahatlatabilirsiniz

İstenmeyen tüylerden kurtulalım, derken çoğu zaman cildimize zarar verebiliyoruz. Hassas bir yapıya sahip olan koltuk altları epilasyon ve tıraş yüzünden tahriş olabiliyor. Acı verici bu durumdan sizi kurtaracak bir ürün önerelim; Kiehl’s Superbly Efficient Deodorant, cildi yumuşatan deodorantlardan biri. Yara ve kesiklerin tedavisinde kullanılan hamamelis bitkisi içeren deodorant, tıraş sonrası tahrişlerine iyi geliyor, ter kokusunu yok ederek ferahlık sağlıyor. Parfümsüz olan bu deodorant, tende kalıntı bırakmadan teri emiyor.

Koltuk altınızdaki tahrişi giderirken aynı zamanda ter kokusundan kurtulmak istiyorsanız buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz.

9. Kararmış koltuk altınız yüzünden hayata küsmeyin, onun da bir çözümü var

Koltuk altına yapılan epilasyon işlemleri tende kararlamalara yol açabiliyor. Kararmış koltuk altları, sizi çoğu kıyafeti giymekten alıkoyacak kadar kötü bir durum. Yaz aylarında rahatça giyinmek ve koltuk altınızı düşünmeden hareket etmek artık daha kolay. Kadınların korkulu rüyası olan kararmış koltuk altları, önereceğimiz bu ürünlerle bir sorun olmaktan çıkıyor. Koltuk altında kararmalara karşı savaşan en iyi kadın deodorant Missha Deo Armpit Brightener. Ciltteki ton eşitsizliklerini gideren deodorant, kararmış bölgeleri beyazlatır, ölü derileri temizleyerek cildi aydınlatır. Üstelik bu deodorantı kararmış olan diz, dirsek ve ayak bileği gibi çeşitli yerlere de uygulayabilirsiniz. Ter kokusunu önlerken koltuk altını aydınlatmayı da başaran deodorant; kuru, karma ve yağlı cilt tipleri için uygun.

Ürünü detaylı incelemek istiyorsanız buraya tıklayın.

Ter kokusunu önlerken bitkisel yağlardan faydalanabilirsiniz

Bakım ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanmak isteyenler bitkisel içerikli ürünleri tercih edebilir. Mario Badescu Bitkisel Yağ Deodorantı içeriği ile diğer kadın deodorantları arasında öne çıkıyor. Ada çayı, salatalık ve zencefil kökü yağlarından oluşan bitkisel deodorant, botanik karışımlı formülü ile hem teri önlüyor hem de cildi besliyor. Alüminyum gibi kimyasalları içermeyen ürünü hassas ciltli olanlar da rahatlıkla kullanabilir. Ter kanallarını doldurmadan ter kokusunu önleyen ürünle sağlıklı bir şekilde ferah koltuk altına kavuşabilirsiniz.

Koltuk altınıza doğal bir dokunuş yaparak bitkilerin mucizevi etkilerine kendiniz bırakmak istiyorsanız buraya tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.

Doğaya dost krem deodorant

Kullandığınız deodorantın hem zararlı kimyasallar içermemesini hem de doğaya dost olmasını ister miydiniz? Bakım ürünü kullanırken çevreyi de düşünüyorsanız Raqun Krem Deodorantı incelemelisiniz. İçerisinde organik portakal kabuğu yağı bulunan deodorant, yüzde yüz yenilenebilir ham maddeden oluşuyor. Bu çevreye duyarlı ürün, cildinize de dost. İçerisinde alüminyum gibi sentetik koruyucu ve kimyasallar bulunmuyor. Bu deodorantın da doğal terlemeyi etkilemediğini söylememiz gerek. Ürünün içimizi rahatlatan tüm bu özellikleri onu hamile ve emziren annelerin de tercihi haline getiriyor.

Hem cilde hem doğaya dost olarak ter kokusunun önüne geçen krem deodorantı satın almak istiyorsanız buraya tıklayın.

Ve gelelim en çok merak edilen kristal deodorantlara

Deodorantların sprey, roll-on ve krem gibi çeşitlerini tanıdık, şimdi kristal deodorantları tanımaya ne dersiniz? Islatılarak kullanılan bu deodorantlar da oldukça etkili. Kristal kadın deodorant önerisi olarak Deepsea Kristal Doğal Tuz Roll-On’u söyleyebiliriz. Islatıldıktan sonra çözülen deodorant kristalleri, 24 saat boyunca ter kokusunun önüne geçiyor. Koltuk altında bakteri oluşumunu engelleyen deodorant, doğal terleme dengesini bozmuyor. Zararlı kimyasallar içermeyen ürün, kıyafetlerde leke bırakmamasıyla da öne çıkıyor.

Eğer siz de farklı bir deodorant denemek istiyorsanız ve kristal deodorantı merak ediyorsanız buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz.

Kıyafetlerde kalan deodorant lekelerine son

Kıyafetlerdeki deodorant lekeleri hiç canınızı sıkmasın. Eğer doğru deodorantı seçerseniz bundan kurtulabilirsiniz. Kıyafetlerde leke bırakmayan en güzel kadın deodorant 8x4 Unity. Dermatologlar tarafından cilde uyumluluğu onaylanan deodorant sayesinde lekelere veda edin. Yeni nesil formülüyle ciltte ve kıyafette leke bırakmadan ter kokusunu önleyen deodorant, uzun süren kalıcı bir kokuya sahip. Bergamot, nane ve yeşil okyanus kokularını bir araya getiren ürünle hem parfüm sıkmış gibi güzel kokabilir hem de terlemenin önüne geçebilirsiniz.

Deodorant lekelerine veda etmek istiyorsanız buraya tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.

Aşırı terleyenler bu ürünü çok sevecek

Terleme problemleriniz varsa etkisi daha yoğun olan deodorantları kullanmalısınız. Yoğun terlemeyi kontrol altına alan ve hızlı bir şekilde kuruyan deodorant arıyorsanız Vichy Terleme Karşıtı Roll-on ile bu arayışınıza son verin. Uygulandıktan sonra hızla kuruyan ve terlemenizi dengeleyen roll-on, istenmeyen kokuların önüne geçiyor ve bu etkisi 72 saat sürüyor. Hassas ciltlilerin de rahatlıkla kullanabileceği ürünle yoğun terleme probleminize çözüm getirebilirsiniz. Fiyatı diğer deodorantlara göre yüksek olabilir ancak bunun hakkını verdiğini de söylememiz gerek.

Ter probleminiz varsa ve Vichy deodorantı yakından incelemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Ter kokusunun yerini çiçek kokuları alsın


Güzel kokmak şüphesiz ki her kadına yakışıyor. Sadece ter kokusunu yok etmek yeterli gelmiyor bazen, insan terin yerine güzel kokular duymak istiyor. Bahar, bahçe gibi kokmak isteyenlere harika bir önerimiz var. Yves Rocher Comme Une Evidence Deodorantın kokusuna bayılacaksınız. Menekşe, gül ve inci çiçeği gibi çiçeksi kokuları buluşturan deodorantla zarifliğinizi yansıtabilirsiniz. Bu ürün kokusunun kalıcılığı ve güzelliği sayesinde en çok tercih edilen deodorantlardan biri.

Deodorantını parfüm gibi kullanmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak ürünü buraya tıklayarak satın alabilir ve hoş kokularla kendinizi şımartabilirsiniz.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

En iyi 10 doğal deodorant

1 - Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy yılından bu yana faaliyet gösteren fitofarmasötikler (bitkiler & homeopati), yüksek teknoloji doğal cilt bakımı ve tedavileri konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz dermokozmetik şirketi. Ürünleri yapay renklendiriciler, kokular, petrokimyasallar ve koruyucu maddeler içermiyor ve şirket, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Markanın geliştirdiği unisex deodorant aluminyumsuz , parabensiz ve gayet etkili.  


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

2 - Siveno

SIVENO ürünleri sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler içermiyor. SIVENO Roll-On gözenekleri kapatmıyor ve terlemeye engel olmuyor. Sadece kötü kokuları etkisiz hale getiriyor. % doğal ve vegan olan ürün, alüminyum, klorohidrat, paraben ve alkol içermiyor. Kokusu gayet hoş


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

3 - Nuxe

Doğal alüminyum sülfat ve gümüş tozları içeren NUXE Body deodorant beyaz izler bırakmadan uzun süreli koruma sağlıyor. Cildi yatıştıran ve kokuları yok eden bir formülü var. NUXE Body ürün serisinin yumuşak ve nazik parfümü bu üründe de mevcut: Hindistan Cevizi Sorbesi, Beyaz Çiçekler ve Yabani Vanilya  Ürün %97 oranında doğal içerikli. 


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

4 - Incia

INCIA yer altı sularını kirletmeyen ve  doğaya zarar vermeyen bir marka. Ürünleri alüminyum klorohidrat, alüminyum zirkonyum, sentetik parfüm ve boyar maddeler, koruyucu ve alkol içermiyor. Cildinizin florası ile % uyumlu. Ambalajları ise doğada % geri dönüşen gıda tipi malzemelerden. INCIA Doğal Roll On da içeriğinde bulunan doğal mineral tuzunun antibakteriyel ve terlemeyi engelleyen yapısı sayesinde ter kokusunu engelliyor.


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

5 - Atelier Rebul Herbal Doğal Deodorant

Atelier Rebul'un alüminyum tuzu içermeyen bu %96,42 doğal deodorantı, çinko risinoleat ile gözenekleri tıkamadan, cildin doğal yollardan nefes almasını sağlıyor. Terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı oluyor. Herbal Doğal Deodorant’ın Misket Limonu, Limon, Fesleğen ve Paçuli saf uçucu yağlarının karışımından meydana gelen % doğal kokusu, hem vücudunuzu hem de zihninizi canlandırmaya yardımcı oluyor. 


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

6 - BODY SHOP JAPANESE CHERRY BLOSSOM ROLL-ON DEODORANT

% vegan olan bu deodorant, elle toplanan ve soğuk sıkım yöntemi uygulanarak elde edilen manolya ve kiraz çiçeğinin notalarına ve hinoki ağacının odunsu alt notalarına sahip. Markanın hayvanlar üzerinden test yapmaması da ayrıca tercih nedeni

Bonus:En sevilen 10 yaz parfümü


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

7 - Ducray Hidrosis Control serisi

Ducray Hidrosis Control serisi koltuk altı, el ve ayaklarda yaşanan aşırı terlemeye karşı, gün boyu etkili özel formülleri sayesinde etkili çözümler sunuyor. Ducray Hidrosis Conrol Aşırı Terleme Karşıtı Roll-on 48 saate kadar etkili formülü sayesinde koltuk altındaki aşırı terlemenin önüne geçiyor ve kötü kokuları önlüyor. %68 doğaş içeriği ile hassas ciltlerde de kullanılabiliyor. Ducray Hidrosis Conrol Aşırı Terleme Karşıtı Roll-on, günde 1 kez temizlenmiş kol altına uygulandıktan ve kuruduktan sonra üzerine parfüm veya deodorant uygulanabilme imkânı sunuyor. Hidrosis Control Aşırı Terleme Karşıtı El ve Ayak Kremi ise gün boyunca etkili formülü ile aşırı terlemeyi hızlı ve uzun süreli şekilde kontrol ediyor. 


8 - Sebamed Fresh Sprey Deodorant

Alüminyum içermeyen Sebamed Fresh Sprey Deodorant ter bezlerinin doğal işlevini bozmadan vücut kokusunu önlüyor.  Formülündeki etkin koku giderici bileşen Trietil Sitrat spesifik olarak vücut kokusuna yol açan bakterilerin çoğalmasını ve metabolizmasını engelliyor. Sağlıklı cildin 'lik pH değerine sahip, koruyucu ve renk katkısı içermiyor.


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

9 - Homemade Aromaterapi Lavanta & Bergamot Doğal Deodorant

Shea Butter, karbonat, kakao yağı, melez lavanta uçucu yağı, bergamot uçucu yağı, bergaptensiz içerikli doğal deodorant ürünün yanında verilen spatül yardımıyla koltuk altına sürülüyor, parmak ucu ile masaj yaparak dağıtılıyor. Ter bezlerini tıkamadan terlemeye imkan sağlarken hoş bir lavanta kokusu bırakıyor.  Doğal içeriği sayesinde tende kalıntı bırakmıyor ve yapışma hissi bırakmıyor.  

Mutlaka okuyun:Terlemeye karşı 10 doğal yöntem


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

10 - Yves Rocher Fransa Provence Lavantas&#x;

Alkol ve paraben içermeyen roll-on deodorant içeriğindeki organik aloe vera jeliyle terlemeye karşı korurken cildin ihtiyaç duyduğu bakım desteğini sağlıyor. Gücünü ve muhteşem kokusunu Fransa’nın Provence bölgesinde yetişen organik lavantalardan alıyor. 


En iyi 10 doğal deodorant
En iyi 10 doğal deodorant

En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Kadın Deodorant Önerileri

Kadınların en çok kullandıkları kozmetik ürünlerinden bir tanesi olan deodorantlar hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde kadınlar tarafından en çok önerilen deodorantlar yer alıyor.

Deodorant tavsiyeleri içeriğimizde Rexona, Avon, Garnier ve INCIA gibi en iyi deodorant markalarının modellerini bir araya getirdik. İçeriğimizde her cilt tipine uygun deodorant modelini bulabilirsiniz.

En iyi deodorant hangisi? Şüphesiz deodorant almak isteyen herkes ilk bu soruyu soruyor. Bu yüzden en iyi 10 deodorant modelini seçerek artı ve eksi yönlerine göre sıraladık. Aynı zamanda içeriğimizde en iyi roll on deodorantlar da yer almakta.

En çok tercih edilen deodorantlar genellikle en güzel kokan ve kalıcı olan kokular oluyor. Bu yüzden içeriğimizde bu kokulara ağırlık verdik. Hangi deodorant öneriliyor? diye soruyorsanız.

SıraMarkalarEtkisiEditör Puanı
1Rexona Shower FreshCildi Korur10/10
2Incia Doğal Roll-OnTerlemeyi Önler10/
3Garnier Anti- PerspirantLeke Yapmaz10/
4Deotak SoftKalıcı Koku10/
5Dove EventoneTahriş Etmez10/
6Nivea Fresh NaturalTazelik Sağlar10/
7Avon Soft MuskGüzel Koku10/
8Emotion Ocean FreshLeke Bırakmaz10/
98x4 UnityCilde Zarar Vermez10/
10Privacy GoldUzun Süre Kalıcılık10/

En İyi 10 Kadın Deodorant Markası

Kalıcı yapısıyla öne çıkan kadın deodorant markalarını maddeler halinde inceledik. İz bırakmayan, kaliteli kadın deodorant markalarını özenle seçtik ve listeledik.

İşte en iyi kadın deodorant markaları:

1. Rexona Shower Fresh Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurBaskın koku
Uygun fiyat
Uzun süreli koruma

En iyi deodorantları listelediğimiz içeriğimize Rexona markasıyla başlıyoruz. Yapacağınız sportif aktivitelerde veya çalışırken kendini ferah hissetmek istersiniz Rexona Shower Fresh tam size göre! Özel formülü sayesinde anında ferahlatan deodorant, içerisinde yer alan organik bileşenlerle cildinize zarar vermiyor. Ek olarak bu ürün uygun fiyatı sayesinde çokça tercih ediliyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok uygun fiyata geldi gerçekten. Yorumları okuyup tavsiye üzerine aldım. Kokusu tam yaz kokusu. Paketlemesi özenliydi. Teşekkür ederim. B.E.

👤 Kargom hızlı ve güzel paketlenmiş olarak geldi. Market fiyatından çok daha ucuz. Çok memnun kaldım. Rexona'nın en güzel deodorantı. Çok marka denesem de vazgeçemediğim sadece bu deodorant. Cidden hem fiyat hem performans olarak kesinlikle öneririm. E.C.

2. Incia Doğal Roll-On Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurKokusuz
Terlemeyi önler
Doğal bileşenler

Vücudunuza zarar verebilecek hiçbir madde bulundurmayan bu ürün, kadınların en çok tercih ettikleri deodorant modelleri arasında yer almaktadır. Gözeneklerinizi kapatmadan ter kokusunu tamamen engelleyen Incia Roll-On, tamamen doğal maddelerden üretilmiştir. Ek olarak cildin korunmasını sağlayan bu ürünü hassas ciltlere sahip kişilerin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Hassas cildim var. Tahriş etmeyen tek roll-on deodorant bu. Açıldıktan sonra 3 ay içinde kullanılması lazım ama her gün kullandığımda yetiyor 3 ay zaten. Tavsiye ederim. M.N.

👤 Incia markasını yeni yeni keşfediyorum. Oğlum için sinek kovucusunu ve huzurlu bebek aromaterapi yağını kullanıyorum. Çok memnunum. Koltuk altı için Siveno kullanıyordum ama bu ürünü çok daha fazla beğendim. Kokusu yok gibi rahatsız etmiyor. Ter anlamında da Siveno'dan daha iyi. E.A.

3. Garnier Anti- Perspirant Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurFiyat
Uygun fiyat
Leke yapmaz

Deodorant önerilerini verdiğimiz listemize Garnier Anti-Perspirant ile devam ediyoruz. Ter kokusuna karşı 48 saat koruma ile kendini kanıtlamış olan Garnier Anti-Perspirant, cildinize hassas bir dokunuş yapmaktadır. Sizi uzun bir süre boyunca ferah tutan deodorant, çay ağacı yağı ile eşsiz bir koku bırakıyor. Ayrıca terlemeyi engelleyen ürünün leke yapmadığını da ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 İki yıldır düzenli olarak kullanıyorum, çok memnunum. Başka bilindik bir markayı da denemek istedim çok övüldüğü için ama asla bunun yerini tutamaz. Mükemmel koruma, mükemmel koku ve yapı. Kesinlikle en iyi deodorant. L.A.

👤 Asla ter leke vs. yapmıyor ve gerçekten koltukaltının kuru kalmasını büyük ölçüde sağlıyor. Ben çok memnunum, yaz kış kullanıyorum. Terleme problemi olanlar ve ıslak görünümden rahatsız olanlar gönül rahatlığıyla alıp bu rahatsız edici problemden kurtulabilirler. T.Y

4. Deotak Soft Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurKrem formunda
Uzun süre etkili
Uygun fiyat
Kalıcı koku

Hassas ciltler için özel olarak üretilen bu deodorant, krem şeklinde kullanılmaktadır. Sudan etkilenmeyen formülü sayesinde günlerce koruma sağlayan ürün, uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor. Ayrıca gözeneklerinize zarar vermeden temizleyen Deotak Soft, bu sayede fazla terlemeyi kontrol altına alabiliyor. Ek olarak bu deodorantı kuru ve temiz cilde uygulamanız gerektiğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Benim gibi çok araştıran insanlar, fazla zaman harcamadan alın. İnsanlık adına yapılmış en güzel şeylerden gerçekten! Normal nasıl terliyorsanız o devam ediyor sadece asla koku olmuyor. Duştan sonra mercimek kadar sürüyorum gün su değse bile aynı etkide oluyor. Mükemmel. G.A.

👤 Ben taze sıktığım limon suyuna pamuk batırıp koltuk altlarıma sürüp kuruyana kadar bekletiyorum hem lenf bezlerinde bakteri birikmiyor hem koku olmuyor hem de en sıcak havalarda terleseniz bile su gibi tertemiz oluyor teriniz. Kendinize kimyasallarla zarar vermeyin, doğal şeyler kullanın. Devamlı kullandığınızda birkaç ay içinde koltuk altlarınızda ki rengin açıldığını da göreceksiniz. Ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum. R.Z.

5. Dove Eventone Kadın Deodorant Sprey

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Tahriş etmezFiyat yüksek
Kalıcı Koku
Cildi beyazlatır
Nemlendirir

En iyi deodorantları listelediğimiz içeriğimize 48 saat boyunca terlemeye karşı kesin çözüm sunan Dove Eventone ile devam ediyoruz. 14 gün düzenli kullanımdan sonra cildinizde oluşan ton farklılıklarını gideren deodorant, bu sayede gözle görülür sonuçlar almanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda bu deodorant, “Kalendula” özü içeren formülü sayesinde cildinizi tahriş etmeden nemlendiriyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Tek kelimeyle harika. Kokusu özellikle o kadar iyi ki, şu ana kadar kullandığım tüm deodorantları unutturur. Sürekli sipariş edeceğim bir ürün. Terleme sorunum aşırıydı ama pudralı olduğu için asla koltuk altlarım terlemiyor. Çok sevdim M.T

👤 Üründen çok memnun kaldım. Duş sonrası kullandım ve etkisi bayağı bir uzun sürdü. Nemlendirici içermesi de çok güzel. Bu marka genel olarak güzel şeyler üretiyor zaten. Artık sürekli bu deodorant kokacağım belli ki :) Y.S.

6. Nivea Fresh Natural Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Tazelik sağlarFiyat
Hafif koku
Kalıcı koku

24 saat etkili koruma sunan Nivea Fresh Natural, ter kokusundan tamamen kurtulmanızı sağlayarak özgüveninizi arttıracaktır. Gün boyunca güvenilir ve doğal tazelik sağlayan deodorant aynı zamanda bakım uygulamaktadır. Bu sayede cildiniz hem güzel kokar hem de temiz kalır. Son olarak Nivea Fresh Natural'in çok hafif bir kokuya sahip olduğunu belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten mükemmel. Hem deodorant hem de parfüm gibi kullanılabilir. Mis gibide kokuyor. Şişesi küçük değil, cam ve şeffaf bir şişede. Bu kadarını beklemiyordum, kargoda mükemmel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu fiyata bu ürün Harika. A.E

👤 Her zaman kullandığım bir ürün. Burada çok uygun ve kargo bedava olunca kaçırmak istemedim. En güzel deodorant bence. Özellikle deodorant gazından rahatsız olanlara şiddetle tavsiye ederim. K.A

7. Avon Soft Musk Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Cildi korurFiyat
Kalıcı koku
Hafif

Kadın deodorant önerisi listemize Avon markasını Soft Musk ürünüyle devam ediyoruz. Tüm cilt tipleriyle uyumlu olan Avon Soft Musk, cilde zarar verici herhangi bir madde içermiyor. Çiçeksi kokusuyla etrafınızdakileri cezbedeceğiniz deodorant, hafif yapısıyla çok beğeniliyor. Ayrıca bu deodorant, 24 saat kalıcılık sağlayabilmesinin yanı sıra uzun süreli kullanımıyla da dikkatleri çekiyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok sevdiğim bir koku, indirimdeyken aldım. Paketlemesi de çok iyiydi. Sipariş verdim ertesi gün kargoya verildi. Ben bayıldım. Yıllardır kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde geliyor. Kokusu çok kalıcı. Bazen duştan çıkınca bile kokusunu alabiliyorum. M.G.

👤 Kokusu çok güzel. Parfümünü de severek kullanıyorum. Kaç kutu bitirdim bilmiyorum. Deodorantı bile çok kalıcı. 24 saat kalıcı olduğunu garanti edebilirim. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum tüm kadınlara tavsiye ederim. T.Y

8. Emotion Ocean Fresh Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Kalıcı kokuPudrasız
Uygun fiyat
Leke bırakmaz

Emotion Ocean Fresh, okyanusu çağrıştıran fresh kokusuyla gün boyunca ferahlık sağlamaktadır. İçerisinde alüminyum gibi herhangi bir zarar verici madde içermeyen Emotion Ocean Fresh, bu sayede tüm cilt tipleriyle uyumludur. Son olarak gün boyunca koruma sağlayan bu deodorantın hiçbir şekilde leke bırakmadığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Severek ve sürekli kullandığım bir ürün zaten. Hakikaten fresh bir kokusu var, rahatsız etmiyor. Uygun fiyatı görünce hemen aldım. Hatta bir tanesini erkek arkadaşıma hediye ettim. O da bayılıyor kokusuna. C.A.

👤 Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Sağlam bir şekilde paketlenmişti. Kutunun boş gelmesinden korkuyordum ama üründe hiçbir sorun yok. Kesinlikle alacaklara tavsiye ediyorum. Kokusu çok hoş ve kalıcı. Günde birkaç kere sıksanız en az 2 gün idare eder. G.U.

9. 8x4 Unity Pudrasız Unisex Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Kalıcı kokuPudrasız
Leke bırakmaz
Cilde zarar vermez

Dermatolojik olarak ciltle uyumluluğu onaylanan bu deodorant, kullanımdan sonra ciltte herhangi bir leke bırakmıyor. Ter kokusuna karşı 24 saat koruma sağlayan 8x4 Unity, yeni nesil formülüyle çevrenizdekileri etkileyecek. Son olarak bu ürünün cildinize zarar verecek bir madde içermediğini ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu ve gün boyu üzerinizde bıraktığı etki güzel. Yıllardır kullanıyorum ve her kullandığımda daha çok seviyorum. 2 gün kullanmayınca bile kokusu gitmiyor. Parfümüm bittiğinde bile üzerime parfüm niyetine sıkıyorum. E.D

👤 Hiç bilmediğim bir kokuydu ama çok beğendim. Değişiklik olsun diye aldım. Denemek içindi ama eski kullandığım markaya göre çok beğendim. Kesinlikle yeni ürünüm bu olacak, kokusuna bayıldım. İ.Y.

Privacy Gold Kadın Deodorant

Kadın Deodorant

ARTILAREKSİLER
Leke bırakmazPudrasız
Uzun süreli kalıcılık

En iyi deodorant önerileri listemizi Privacy Gold markasıyla bitiriyoruz. Yasemin çiçeği ve odunsu kokularla harmanlanan Privacy Gold Women, ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettirecektir. 48 saat kalıcı formülüyle cildinizi terletmeden koruyan deodorant aynı zamanda pudrasız yapısı sayesinde çok beğeniliyor. Ayrıca bu deodorantın kıyafetlerinizde leke bırakmadığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Daha önce siyah yazılı olanını kullanmıştım. Onu da çok seviyordum ama bunun kokusu bambaşka. Parfüm gibi çok fresh. Üstelik bu fiyata bulduğum için daha da memnunum. Kargolama desen şahane. T.M.

👤 İnanılmaz bir kokusu var. Gerçekten 24 saat kalıcı. Uyumadan önce sıktığımda bile sabah hala kokusu duruyor ve asla ter kokmaya imkân vermiyor. Duştan çıktığımda da aynı şekilde kullanıyorum. Mutlaka tavsiye ediyorum. Bu fiyata bu ürün kaçmaz. P.S.

Kadın Deodorantları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kadınların en çok tercih ettiği kozmetik ürünleri arasında yer alan deodorantların en iyilerini yukarıda inceledik. Şimdi ise kadın deodorantları hakkında merak edilen sorulara yanıt vereceğiz. İşte kadın deodorantları hakkında sıkça sorulan sorular.

Deodorantların raf ömrü ne kadardır?

Aklınıza gelebilecek bilindik deodorantların raf ömrü en az 3 yıldır. Bir deodorantı aldığınızda gönül rahatlığıyla en az 3 yıl kullanabilirsiniz. Bilinmedik markalarda bu değişebilir. Bu yüzden deodorant seçimi yaparken bilindik markaların ürünlerini seçmeniz büyük önem taşıyor.

Paraben nedir?

Parabenler, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir grup kimyasal koruyucudur. Aklınıza gelebilecek tüm kozmetik ürünlerde parabenler bulunabilir. Şampuan, nemlendirici, diş macunu gibi. Parabenler, bakteri ve küf oluşumunu azaltarak ürünlerin raf ömrünü uzatmaktadır.

Okuyunca size bu iyi bir şey gibi gelebilir. Fakat hassas cilde sahip olan insanlar için bu madde büyük bir sorun. Çünkü parabenler cildi hassaslaştırabilir ve alerjik sorunlara neden olabilir. Ayrıca deride egzama hastalıklarına neden olabilmektedir.

Pudralı ve pudrasız deodorant arasındaki fark nedir?

Pudralı deodorant ürünleri pudrasız olan ürünlere göre ciltte daha uzun süre kalıcılık sağlıyor. Pudralı olan deodorantlar 48 saat, pudrasız olanlar ise 24 saat kalıcılık sağlıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası