babam sınıfta kaldı 23 bölüm / Can Yoldaşım Bölüm İzle 22 Ağustos - izle7

Babam Sınıfta Kaldı 23 Bölüm

babam sınıfta kaldı 23 bölüm

Yukar&#x;da ki müziği açarak okuman&#x;z&#x; daha da keyiflendirin

&#x;yi okumalar dilerim ^^

° Pijama Partisi °

" Oda da sadece bizim eğlenmemizin kahkaha ve gülüşme sesleri duyuluyordu."

_______________________________________________

_______________________________________________

"Sizin burada ne işiniz var?" Rüzgar'&#x;n arkas&#x;nda ki çocuk yeniden konuştuğu anda içimden bütün dualar&#x; okuyordum.

"Ne oluyor burada?" Rüzgar'&#x;n bağ&#x;rmas&#x; ile tabutumun hangi renk olacağ&#x;n&#x; içimden düşünüyordum ve eminim ki k&#x;zlar galiba tabutu halletmiş bir şekilde mezarlar&#x;n&#x;n nerede olacaklar&#x;n&#x; düşünüyorlard&#x;.

"Kim bunlar?" Rüzgar'&#x;n arkada ki çocuğa hitaben bizi sorunca çocuk hemen cevap verdi.

"Kavga s&#x;ras&#x;nda çat&#x; da gördüklerimiz bunlar abi." Rüzgar'&#x;n tek kaş&#x; çocuğun dediğinden sonra havaya kalkt&#x;.

"Demek siz yapt&#x;n&#x;z ha o şakay&#x;?" 'Şaka' kelimesini bast&#x;rarak söyleyince içime bir an ürperti gelmişti. Zaten Bora benden bunun ac&#x;s&#x;n&#x; ç&#x;kar&#x;cakt&#x; bir de bunlar&#x; hiç çekemezdim.

"Evet." K&#x;zlar'&#x;n kafas&#x; bana yönelik çevrilince ben de ne bok yediğimi anlay&#x;p dudağ&#x;m&#x; yeniden dişlerimin aras&#x;na ald&#x;m. Gerizekal&#x; Mira! Ne bok yemeye cevap veriyorsun!?

"Cesaretimizde yerindeymiş." Rüzgar'&#x;n alayla kar&#x;ş&#x;k cümlesi ile kaşlar&#x;m&#x; çatt&#x;m.

"Cesaretimi mi sorguluyorsun, istediğim kişiye cevap veririm sana m&#x; sorucam?" Bu sefer cidden k&#x;zg&#x;nd&#x;m. Karş&#x;s&#x;nda salak m&#x; var? Cesaretmiş! Tabi ki sana cevab&#x;m&#x; veririm! Şu havalar bak sanki kral!

"Kanka, abim onun mafya olduğunu bildiğimi biliyor." Ada'n&#x;n bana doğru eğilerek söylediği cümle ile affallad&#x;m. Siktir!

"Galiba Ada sana bizim kim olduğumuzu söylemedi?" Arkada ki çocuğun ileriye ad&#x;m atarak bize yaklaşmas&#x; ile kendimi biraz daha koltuğa yasland&#x;rd&#x;m.

"Evet." K&#x;s&#x;k ç&#x;kan sesime lanet ederken çocuk kahkaha atmaya başlad&#x;. Arkada ki çocuğun kahkahalar&#x; gülmeye dönüştü bir anda.

"Bundan sonra tan&#x;d&#x;ğ&#x;n kişiler ile böyle konuş, yokse seni-" söyledikleri beni t&#x;rst&#x;r&#x;rken Rüzgar sol elini kald&#x;rd&#x;ğ&#x; anda çocuk cümlesini tamaml&#x;yamadan sustu.

"Bizi Ada size aç&#x;klar, o zaman bize bulaşm&#x;yacağ&#x;n&#x; anlars&#x;n küçük. Gidelim." Rüzgar'&#x;n son kelimesi arkas&#x;nda ki çocuklar&#x; ayakland&#x;rd&#x;ğ&#x; anda salondan ç&#x;k&#x;p gittiler. Cümlede 'küçük' demesi beni ayr&#x; bir sinir ediyordu. Onlar gittiğinde k&#x;zlar ile derin bir nefes al&#x;p verdik. Ölümden U dönüşü yapm&#x;şt&#x;k bildiğin.

Baba Bölüm

Baba'nın Bölümünde; Selahattin, Muhsin’e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy’ün Kadir’in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar. Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür. Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası