izmir bodrum arası yol güzergahı / İzmir Gaziemir Muğla Bodrum Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Izmir Bodrum Arası Yol Güzergahı

izmir bodrum arası yol güzergahı

İzmir ile Bodrum, Muğla arası karayolu mesafesi Km'dir. Bu mesafeyi aracınızla 3 saat 1 dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat gibi varmış olursunuz.

Yakıt konusundan bahsedelim biraz da;
Aracınız benzinli ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınız dizel ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınızda LPG takılı ise ortalama Lt LPG tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.

Bu arada, İzmir bölgesinde tahmini hava sıcaklığının olduğunu ve havanın olacağını tahmin ediyoruz. Bodrum, Muğla civarlarında ise, hava sıcaklığı dolaylarında olup, olduğu noktasında ciddi bulgular mevcut.

Yol Haritam size Türkiye'nin bütün il ve ilçeleri arasındaki mesafeyi söyler, gitmeniz gereken en doğru rotayı çizer ve bölgelerin hava durumlarıyla ilgili bilgi verir.

Eminiz, bu uygulamayı çok seveceksiniz..

funduszeue.info

Bodrum Yol Tarifi &#; Bodrum Nasıl Gidilir

Bodrum&#;a İzmir üzerinden Aydın otobanı üzerinden gidilebilir. Otoban size Bodrum çıkışını gösterdikten sonra Bafa Gölü kenarından keyifli bir yolculuk ile Milas&#;a varırsınız. Bu arada eğer araç kullanıyorsanız dikkatli olmaınızda fayda var zira yol zaman zaman sadece iki şerit olarak devam ediyor. Milas&#;tan sonra; artık oldukça rahat bir hale getirilmiş olan yoldan kısa zamanda Bodrum&#;a varabilirsiniz.
Karayolu: Bodrum&#;a ülkemizin tüm illerinden düzenli otobüs seferleri ile ulaşılmaktadır. Otobüs terminali şehir merkezindedir.
Denizyolu: Yunan Adaları İstanköy&#;e (Cos) ve Rodos&#;a düzenli feribot seferleri yapılmaktadır. Bodrum&#;dan Datça (Knidos) , Didim ve Dalyan&#;a da deniz bağlantıları bulunmaktadır. Feribot ve deniz otobüslerinin hareket noktaları Ana Limandadır.
Bodrum Feribot Acentesi :(+) 08 82
Bodrum Express (Deniz Otobüsü)(+) 10 87
Havayolu: Bodrum-Milas Havaalanı ilçe merkezine 30 km. uzaklıktadır. Ulaşım THY servisleri, taksi ve dolmuşlarla yapılmaktadır.

İstanbul Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 11 saat 30 dakika kadar sürmektedir.
İzmir Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 3 saat 30 dakika kadar sürmektedir.
Ankara Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 10 saat 30 dakika kadar sürmektedir.
Bursa Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 7 saat 40 dakika kadar sürmektedir.
Adana Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 14 saat 45 dakika kadar sürmektedir.
Kocaeli Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 9 saat 45 dakika kadar sürmektedir.
Denizli Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 4 saat 10 dakika kadar sürmektedir.
Samsun Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 16 saat kadar sürmektedir.
Diyarbakır Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 20 saat 45 dakika kadar sürmektedir.
Muğla Bodrum arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 50 dakika kadar sürmektedir.

Hasan Fehmi

funduszeue.info

Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

İzmir Bodrum arası kaç km? Otobüsle ve arabayla İzmir Bodrum arası kaç saat?

Bu tatil beldelerinden gözde ilçelerden biri de Bodrum’dur. Peki, İzmir’den Bodrum’a nasıl ulaşım sağlanır? Otobüs mü tercih etmeliyiz yoksa kişisel aracımızı mı kullanmalıyız? Güzergâh olarak hangi yol üzerinden gitmeliyiz? İzmir Bodrum arası kaç km, İzmir Bodrum arası kaç saat, Bodrum İzmir arası arabayla kaç saat sürüyor, Bodrum İzmir otobüsle kaç saat sürüyor? İşte, akılımıza takılan tüm soru işaretleriyle İzmir Bodrum arası ulaşım detayları.

İzmir Bodrum Arası Kaç Km?

Bodrum ilçesi Muğla iline bağlıdır. İzmir ilimiz ise Muğla’nın kuzeyinde konumlanmıştır. Bodrum genellikle yaz aylarında tatil yapmak isteyen yerli ve yabancıların uğrak noktalarından biridir. Peki, İzmir ve Bodrum arası toplam kaç km’dir? Şayet bölgeye kişisel aracımızla gideceksek E87, D ve D karayolları üzerinden toplam mesafe ortalama km’dir. Farklı bir karayolu kullanarak yolculuk yapmayı tercih ederseniz Milas Söke Yolu/D güzergâhı üzerinden toplam mesafe ,7 km’dir. Otobüsle bölgeye ulaşım sağlamak isteyenler içi İzmir Bodrum arası km’dir. İzmir Bodrum arası havayoluyla yapılan yolculuklar için toplam mesafe km’dir. Mesafeler hızla birlikte azalacağından dolayı ne kadar hızla gittiğinizde bu noktada önem taşır.

İzmir Bodrum Arası Kaç Saat?

İzmir ili de Bodrum İlçesi de Ege Bölgesi’nde konumlanmıştır. Dolayısıyla ulaşım farklı coğrafi bölgelerde konumlanan il ve ilçelere göre daha kolaydır. Yaklaşık olarak bir rakamdan bahsetmek gerekirse kişisel aracınızla gerçekleştirdiğiniz seyahatler 3 saat kadar sürmektedir. İzmir üzerinden uçakla Bodrum’a ortalama 40 dakikada aktarmasız olarak uçuş sağlanabilir. Otobüsle bölgeye yaklaşık 3 saatte ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süreleri kullandığınız ulaşım yollarına göre değişkenlik göstermektedir.

Bodrum İzmir Arası Arabayla Kaç Saat Sürüyor?

İzmir ile Bodrum arasında farklı karayolları istikametleri bulunmaktadır.

  • Şahsi aracınızla E87, D VE D karayolları üzerinden gerçekleştirdiğiniz seyahatler ortalama 3 saat 17 dakika kadar sürmektedir.
  • Milas Söke Yolu/D karayolu güzergâhından gerçekleştirilen seyahatler ise toplam 3 saat 5 dakika kadar sürmektedir.

Kullandığınız karayolları güzergâhlarına göre ulaşım sürelerinde ufak farklar söz konusudur.

Bodrum İzmir Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

Bodrum yönünden İzmir istikametine hareket eden pek çok otobüs firması bulunmaktadır. Düzenlenen sefer sayısı da oldukça fazladır. Bodrum ve İzmir arası otobüsle 3 saat kadar sürmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası