hava bükücü serisi / Avatar: Son Hava Bükücü – Kayıp Rıhtım

Hava Bükücü Serisi

hava bükücü serisi

kaynağı değiştir]

Amiral Zhao sonunda kuzeye giderken küçük bir Toprak Krallığı köyüne giden yolunu buldu. Bu kasaba, Soykırımında ölmeyen hayatta kalan Hava Göçebelerini cezbetmek için Ateş Lordu Sozin’in kurduğu birkaç tuzağın yakınındaydı.

Amiral Zhao burada bir kalıntı tüccarı buldu ve onunla bir anlaşma yaptı: Avatar’dan geçerken Avatar’a bir Hava Göçebesi kolyesi verirse ve dağlara ve Hava Göçebe tuzaklarına gitmeye ilgi duymasını sağlarsa, Zhao tüccarın her şeyi almasına izin verirdi.

Tüccar kabul etti ve Aang ve arkadaşlarının gelmesi üzerine genç Hava Göçebesini bir dağ mağarasına başarılı bir şekilde sokmayı başardı. Orada, Amiral Zhao ve askerleri kendilerini gösterdiler ve Aang’i ele geçirdiler. Ancak, Aang bir kavga çıkardı ve Amiral Zhao kendini savunmak zorunda kaldı. Ancak Avatar, Air Nomad kalıntılarını nasıl çalıştıracağını bildiği ve kaçmadan önce Zhao’yu bir dorje ile yendiği için avantajlıydı.

Kuzey Kuşatması ve çöküşü[değiştir kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir
 Son Hava Bükücü

FRAGMANI İZLE

Üyeler
2,5 Puanlama ve Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Su, Toprak ve Hava Milletinin Ateş Ülkesinin zorbalığına direnmesinin hikayesinin aktarıldığı bu filmin başlangıcında Hava, Su, Toprak, Ateş Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülke olarak karşımıza çıkıyor. Ateş Ülkesi'nin diğerlerine karşı acımasız bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Devasa bir yüzyıl geçmiştir ancak bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi görünürde yoktur. Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang'ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

Beyazperde Eleştirisi

Köy, Sudaki Kız ve Mistik Olay gibi sinematik faciaların peş peşe gelen hem eleştirel, hem de finansal başarısızlıklarından sonra bazı eleştirmenler M. Night Shyamalan'ın Altıncı His başarısının şeytana ruhunu satması sonucu olduğuna dair şakalar yapmışlardı. Son Hava Bükücü'yü izledikten sonra bu yorumların şaka değil, gayet yerinde gözlemler olduğuna inanmaya başladım.Yılın en kötü filmi ile karşı karşıya olduğumuzdan henüz emin değilim, sonuçta 'un bitmesine beş ay daha var. Fakat yılın en gereksizce yavaş, tembel ve yavan sözde fantastik aksiyonu konu olduğunda bu yılı bırakın, gelecek beş-on yılda Son Hava Bükücü'nin tahtına oturacak kadar başarısız bir yapımın vizyona gireceğini sanmıyorum. Tabii ki korktuğumuz başımıza gelir de, filmin utanmadan sanki önümüze muhteşem bir fantazi epiğinin ilk bölümünü sunmuşcasına açık bir sonla bitmesi sonucu bir devam filmi çseafoodplus.info fi

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Ekstra Videolar

Interview 1 - English

Öneriler

Son Haberler

6 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Ben daha önceden bu filmin Anime serilerini izleme fırsatı bulamadığım için gayet objektif bir değerlendirme yapacağım. Ben bu filmi baştan sona zevkle keyifle izledim ve son zamanlarda beni yaptıkları filmlerle hayal kırıklığına uğratan Syhlaman tekrar bu filmle beni memnun etti. Syhlaman bu filmle bana göre çok güzel bir dönüş yaptı. Filmin kurgusu, senaryosu uzak doğu mitolojilerine dayanan felsefesi ve karakterleri
Devamını oku

Bence oyuncu kadrosu kötü yani başrollerde bir tek bizim kardeşler iyi o kadar. avatar ve zukoyu beğenmedim uymuyor bence

Film, son bir kaç yıldır takip edilen Avatar çizgi dizisinden uyarlanmış. Yönetmen ise, 6. His ile İşaretler gibi sevilen, aynı zamanda Sudaki Kız ve Derin Darbe gibi göreceli olarak sevilmeyen filmlerin yönetmeni seafoodplus.info Shyamalan. Açıkçası ben filmi ilk tanıtımı çıktığından beri bekliyorum. Çizgi dizinin sıkı takipçisi değilim ama konuyu takip edebilecek kadar ara ara bakmışlığım var. Etrafta konuşulan
Devamını oku

7,5/Sırf buradaki yorumlara bakıp sinemada izlememe kararı almıştım. Yanılmışım. Filmin başlarında sahneler biraz amatörceydi ama sonraları toparlamışlar.. Birde süresi kısaydı.. Gerisi güzel bence.. İzlemeye değer..;)

İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

48 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı UIP Türkiye

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe $

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler
kaynağı değiştir]

99 AG’nin sonlarında, Amiral Zuko gemisini demirlediğinde ve Avatar ile yaptığı savaşın neden olduğu hasarın onarılmasını istediğinde, Zhao bir Ateş Ulusu deniz üssü olan Ketu Limanı’na komuta ediyordu.&#; Zuko başlangıçta Zhao’ya hasarın bir Toprak Krallığı gemisine çarpmasından kaynaklandığını söyledi, ancak Zhao onun bir şey sakladığını hissetti.

İsteksiz bir Zuko ve neşeli bir Ketu Limanı’na komuta ediyordu. Iroh’u çay içmeye davet seafoodplus.info ofisinde. Ancak, sürgün edilen prensin mürettebatını gizlice sorguya çekti. Sorgulama Zuko’nun Avatar ile karşılaşmasını ortaya çıkardıktan sonra, Zhao Zuko ve Iroh’u ofisine kapattırdı. Avatar’ı yakalama görevinin bir gence emanet edilemeyecek kadar önemli olduğunu söyledi ve Avatar’ı kendisinin yakalama niyetini açıkladı.

Hırslı komutan ve inatçı prens, Zuko’nun Zhao’ya Agni Kai’ye meydan okumasıyla sonuçlanan sözlü bir tartışma başlattı. Savaş sırasında, Zhao başlangıçta üstünlüğe sahipti, gençlerin saldırılarını kolayca savuşturdu ve kendi güçlü saldırılarını başlattı.

Ancak tam komutan zaferin eşiğindeyken Zuko duruşunu bozmayı başardı. Avantajını zorlayan Zuko, yaşlı adamı sırtüstü yatırana kadar Zhao’ya agresif bir şekilde saldırdı. Zuko bir an onu öldürme fikriyle boğuştu. Zhao onu saldırmaya çağırdı, ancak Amiral Zuko bir uyarı olarak kafasının yanında yere küçük bir ateş püskürdü, bu Zhao’nun onu bir korkak olarak etiketlemesine neden oldu.

Zuko savaştan uzaklaşırken, öfkeli bir Zhao, Zuko’nun arkası dönük olarak saldırmaya çalıştı, ancak Iroh tarafından durduruldu. Iroh, Amiral Zhao’nun yenilgideki davranışının utanç verici ve onursuz olduğunu söyledi. Bu olay Zuko ve Zhao arasında acı bir rekabete yol açtı.

Avatar’ın dünyaya dönüşünden kısa bir süre sonra Zhao, Ateş Ulusu ve Toprak Krallığı suları arasında bir abluka oluşturan bir dizi Ateş Ulusu gemisine komuta ediyordu. Bu süre zarfında Avatar, Roku’nun tapınağına ulaşmak için Ateş Ulusu topraklarına girmeye çalıştı.

Zhao, gemilerine o sırada Avatar’ın peşinde olan Zuko’nun gemisini vurma endişesi olmadan Avatar’a ateş açmalarını emretti. Aang ablukayı geçmeyi başardı ve Zuko’nun Aang’ın hedefini bildiğini varsayarak, Zhao Zuko’nun ablukayı geçmesine ve Avatar’ı takip etmeye devam etmesine izin verdi.

Zuko’nun teknesini Avatar Roku’nun tapınağına kadar takip etti ve Ateş Ulusu bölgesine yeniden girmesi yasak olduğu için Zuko’yu Avatar’ın yoldaşlarıyla birlikte tutukladı. Aang o sırada kapalı bir odadaydı ve Zhao, Avatar’ın onu da tutuklamak için ana odayı terk etmesini bekledi.

Ancak, Aang’in geçmiş yaşamıyla olan teması ve kış gündönümünün ruhsal gücü nedeniyle, Zhao bunun yerine kendisini Roku ile karşı karşıya buldu; Roku mahkumları serbest bıraktı ve adayı yok etmeye başladı. Zhao kaçmayı başardı.

Amiralliğe terfi[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir