köfteci yusuf pashador / Köfteci Yusuf yeri ve telefon numarası.Eminönü Merkez, İstanbul restoran - YummyAdvisor

Köfteci Yusuf Pashador

köfteci yusuf pashador

Köfteci Yusuf

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

Pashador Residance AVM, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı, No: 1, Bayrampaşa, İstanbul
Ortalama tutar İki kişi için : TL
Çalışma Saatleri
  • Kredi Kartı
  • Akşam yemeği uygun.
  • Nakit Ödeme
  • Banka kartı
  • Lunch menü var
  • Kapalı alan var.
  • Klimalı
E e
Size beş puan vermem arayipta size ulasamiyoruz Şipariş numaraniz düşmüyor
O D
Klasik Yusuf lezzeti. Hizmet güzel, fiyatlar uygun.
G Ö
Çalışanları güleryüzlü. Servis hızlı. Lezzete zaten diyecek yok :)
S A
Servis çok hızlı ve lezzet de her şubede olduğu gibi iyi. Fakat hijyen çok iyi değil ve aşırı gürültülü. Mekanda neden müzik yok? En azından gürültüyü bastıracak!
M M
M M
M M
Daha fazla göster

Köfteci Yusuf Pashador, Bayrampasa, nerede, Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş veya Vapur ile nasıl gidilir?

Bayrampasa şehrinde Köfteci Yusuf Pashador konumuna Toplu Taşıma

Bayrampasa, Türkiye'deki Köfteci Yusuf Pashador adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Köfteci Yusuf Pashador adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Köfteci Yusuf Pashador adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Köfteci Yusuf Pashador için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Halitpaşa Caddesi - seafoodplus.info ( Esentepe)1 Yönü; Uluyol/Bereç; Bereç - Edirnekapı Yönü; Bereç - Gaziosmanpaşa Yönü; Salihpaşa Caddesi - Edirnekapı Yönü; Muratpaşa Mahallesi - Cevatpasa Yönü.

OtobüsE36ESB38E88Metro:M1AM1BMinibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: AMİNİBÜS: AMİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Köfteci Yusuf Pashador için yol tarifi alın.

Köfteci Yusuf Pashador adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bayrampasa konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Köfteci Yusuf Pashador için Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Köfteci Yusuf Pashador adres: Bayrampasa Eski Edirne Asfaltı Caddesi, 1 Sokağı

Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi

Muratpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı 1 Bayrampaşa/İstanbul

En Yakınındaki İşletmeler:

Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi haftasonu açık mı, mesai saatleri, Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi hakkında şikayet, Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi hakkında yorumlar

Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi nerede bulunduğunu görebilir, Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi Yol Tarifi alabilir, en yakın Köfteci Yusuf Bayrampaşa Pashador Avm Şubesi görebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir