gerçek yaşanmış hikayeler aşk / Dünyanın En Ünlü 10 Aşk Hikayesi - Mahmure

Gerçek Yaşanmış Hikayeler Aşk

gerçek yaşanmış hikayeler aşk

D&#;nyanın En &#;nl&#; 10 Aşk Hikayesi

1Onlar yaptıklarıyla adlarını tarih kitaplarına yazdırdılar. Yaşadıkları aşklar da yaptıkları gibi dilden dile dolaşıp adeta destanlaştı. İşte dünyanın en ünlü 10 aşk hikayesiCzar Nicholas II ve Alexandra Federovna / ’lerin sonu ve ’lerin başı - Rusya

Onlar yaptıklarıyla adlarını tarih kitaplarına yazdırdılar. Yaşadıkları aşklar da yaptıkları gibi dilden dile dolaşıp adeta destanlaştı. İşte dünyanın en ünlü 10 aşk hikayesiCzar Nicholas II ve Alexandra Federovna / ’lerin sonu ve ’lerin başı - Rusya

Nicholas, Rusya’nın gelecekteki Sezar’ı, güzel Alman prensesi Alexandra’ya aşık olmuş. Tarafların aile baskılarına rağmen birlikteliklerini kimseden saklamadan yaşamaktan çekinmemişler. Bolşevikler Rus kraliyet ailesini esir aldığında, Alexandra ve Nicholas birlikte idam edilmiş.

2Lord Nelson ve Lady Emma Hamilton / ’lerin sonunda - İngiltere

Lord Nelson ve Lady Emma Hamilton / ’lerin sonunda - İngiltere

Ünlü ressam George Romney’nin pek çok tablosuna figür ve kendisine ilham olan güzelliği ile ünlüydü Emma. Emma, Sir William Hamilton ile Lord Nelson da Lady Fanny Nelson ile evili olmasına rağmen, ikili tanıştığında Emma Lord Nelson’dan o kadar etkilenmiş ki “Aman Tanrım, bu mümkün mü?” diyerek bayılmış. Ne karşılaşma ama! Tüm Londra’yı büyüleyen bir aşkla cüretkar bir şekilde Emma’nın kocasıyla birlikte bir kaç yıl yaşamışlar.

etiket Gerçek Aşkın Var Olduğunu Kanıtlayan Dillere Destan Niteliğinde Göz Yaşartıcı Aşk Hikayeleri

Haberler

Yaşam

Gerçek Aşkın Var Olduğunu Kanıtlayan Dillere Destan Niteliğinde Göz Yaşartıcı Aşk Hikayeleri

Bazen kötü giden bir ilişkinin ortasındayken ya da ayrılık yaşadıktan sonra gerçek aşk diye bir şey olduğunu hatırlamanız gerek! Unutmayın ki birbirlerini 70 yıldır seven insanlar var. Aynı zamanda  evlilik teklifi için sabırla 3 yıl bekleyen insanlar da var. 

Bu gittikçe soğuyan sonbahar günlerinde içinizi ısıtacak birbirinden etkileyici aşk hikayelerini sizler için derledik.

Kaynak:seafoodplus.info

1. Eşini kanserden kaybeden adamın hikayesi

1. Eşini kanserden kaybeden adamın hikayesi

2. 14 mektubun hikayesi

2. 14 mektubun hikayesi

3. Eşiyle olan balo fotoğrafını yanından ayırmayan adamın hikayesi

3. Eşiyle olan balo fotoğrafını yanından ayırmayan adamın hikayesi

4. Eşi için tüm dünyayı uçarak tamamlayan John Krasinski'nin hikayesi

5. Uzun mesafeli bir ilişkinin hikayesi

5. Uzun mesafeli bir ilişkinin hikayesi

6. Eşini ve kızlarını çok seven, ''Rock'' olarak bilinen Dwayne Johnson'ın hikayesi

6. Eşini ve kızlarını çok seven, ''Rock'' olarak bilinen Dwayne Johnson'ın hikayesi

7. John Legend'ın ''All of me'' şarkısının hikayesi

8. 68 yıllık büyük aşkın hikayesi

8. 68 yıllık büyük aşkın hikayesi

28 Haziran cumartesi  sabah&#x; onu düşünerek ettim. Rüyalar&#x;mda görmüyordum. Tabirine göre sevgiliyi görmek onun sevmediğinin işaretiymiş işte bununla seafoodplus.info kendimi inceliyordum. Oldukça yak&#x;ş&#x;kl&#x; olduğumu düşünüyordum.  Hukuk fakültesinde okuyan genç bana bir umut vermişti. Neşe'ye platonik aş&#x;k Kerem adl&#x; zay&#x;f gözlüklü genci işaret edip hiç şans&#x; yok. Ama senin var " demişti. Zavall&#x; o da onun peşinde aş&#x;klar&#x;ndan biriydi. Sak&#x;p ağa kafe  müdavimlerindendi. &#x;şte evden ç&#x;kmadan kendime cesaret topluyordum. Bugün acaba Neşe ile aşk&#x;m&#x;z başlayacak m&#x;yd&#x;? Belki biraz daha gelişme olabilirdi. Ya da beni yak&#x;ndan tan&#x;mak istiyordu. Yine gözümün önüne veda ederken gülümseyip el sallamas&#x; geldi. Onu gördüğüm anlar&#x; tekrar yaşayarak mutlu oluyordum. Başka şimdilik yapacak bir şey yoktu. 

&#x;şim kolay değildi. Bir çok gencin elde etmek istediği  afetti. Seçeneği çoktu. Onlar&#x;n aras&#x;ndan s&#x;yr&#x;l&#x;p elde etmek zordu.  Bostanl&#x;  site apartmanlar&#x;n&#x;n önünden oturduğu yerden geçiyordum. Yaşad&#x;ğ&#x; yerlerde olmak  ayr&#x; bir mutlu ediyordu. Aşk böyle bir şey olmal&#x;yd&#x;. Sadece onu düşünmek, buruk bir ac&#x;y&#x;, bazen endişeyi yaşamak, s&#x;tma nöbetleri gibi titremek, kayg&#x; ile kahrolmak. Peki bu aşk&#x;n nesi iyiydi? Şimdiye kadar yarar&#x;n&#x; görmedim. Onu görmek arzusu dayan&#x;lmaz bir yapt&#x;r&#x;md&#x;. En kötüsü belirsiz aşk,. &#x;şte an  durumuyla yaşad&#x;ğ&#x;m. 

Kafeteryaya girdim. Geniş bir alan yüzlerce masa dolu , sabah olduğu için boş masalar. Kim bilir hangisinde oturup  unutamad&#x;ğ&#x;m&#x;z anlar&#x; belleğimize yerleştirecektik. Belkide bu aşk senaryosu gişe yapamayacakt&#x;. Vazgeçmek ondan ölüm gibi bir seçenekti. Aşk&#x;n anahtar&#x; onun iradesinde sakl&#x;yd&#x;. Savaş verecektim. Dün umut verici gülümsemesi , sevgiyle el sallamas&#x; an&#x;msad&#x;kça mücadele gücümü art&#x;r&#x;yordu. Bakal&#x;m bu gün neler olacakt&#x;?

Evet geliyordu. Yeni bir heyecan f&#x;rt&#x;nas&#x; bedenimi sard&#x;. Ayağa kalkt&#x;m. Bekliyordum. Bakal&#x;m ne yapacak? Masam&#x;za yaklaş&#x;yordu. Üstünde onu ilk gördüğümde  üstünde olan aç&#x;k mavi tulum vard&#x;. Şu an hayallerim gökyüzü gibi sonsuz, s&#x;n&#x;r&#x; yok.  Bütün güzelliklerin topland&#x;ğ&#x; as&#x;l adresi cennet olan huri seafoodplus.info beni gördü. El sallad&#x;. &#x;çim sevinç doldu. Umutlar&#x;m coştu. Yan&#x;na gittim.  Ellerimiz buluştu. Uzun bir süre ayr&#x;lmad&#x;. S&#x;cakl&#x;ğ&#x;m&#x;z birbirimizin vücudunda dolaşt&#x;. Sanki sarhoştum:

"Geç kald&#x;n" dedim. Her zamanki gibi gülümsemelerinin en güzelini gözlerimden gönül adresime gönderdi. O aşk y&#x;ld&#x;z&#x;yd&#x;. Sahneye en son ç&#x;kacakt&#x;. Seviyorsan, görmek istiyorsan beklersin.  

Oturmak istemedi. Yüzünde o an olumsuz bir ifade vard&#x;. Hemen arkadaşlar&#x;m:

"Biz kalkal&#x;m " dediler. 

"Dershane arkadaşlar&#x;m&#x;n masas&#x;na bir uğrayay&#x;m" dedi. Moralim son derece bozulmuştu. Uzaktan bizi takip eden samimi olduğum Güven ve Levent halime güldüler.  Jülide Ateş'in komşusu olan Cem adl&#x; arkadaş&#x;m&#x;n  masas&#x;na gittim. Bu planlad&#x;ğ&#x;m bir başlang&#x;ç değildi.

Jülide &#x;ngilizce Ege üniversitesine gidiyordu. Mahalle ona aş&#x;kt&#x;. 

Neyse benim aşk&#x;m şimdi karş&#x; masadayd&#x;. Biraz sakinleştim. Uzaktan bana tatl&#x; tatl&#x; gülümsemesi anlaml&#x; derin bak&#x;şlar&#x; kendime gelmemi sağlad&#x;. Belki o an hoşlanmad&#x;ğ&#x; biri vard&#x;. Uzaklaşmak istemişti.  Hayran hayran onu izliyordum. Sanki bir sanat eserini inceliyordum. Onu uzaktan gözlerimle seviyordum. Aşklar&#x;n en güzeli seni uzaktan sevmek.

Arkadaşlar&#x;yla konuşurken s&#x;k s&#x;k göz göze geliyorduk. Hep gülümseyerek her bak&#x;ş&#x;ma karş&#x;l&#x;k veriyordu. Bu inan&#x;lmaz bir mutluluktu. Art&#x;k aşk&#x;n hazz&#x;ndan ç&#x;ld&#x;r&#x;yordum. Arada bir kendi kendime soruyordum: "&#x;şte cömertçe  gülücüklerini esirgemiyor. Ben bu kadar&#x;na bile raz&#x;y&#x;m."

Neşe aniden ayağa kalk&#x;p hemen yan&#x;m&#x;zdaki masaya oturdu. Art&#x;k bitmiştim sevinçten bay&#x;lacak gibiydim. Ona yak&#x;n olmak heyecan&#x;  beni art&#x;k benden etti. Bal renginin gözlerinde akan bal gibiydim . Şimdi dudaklar&#x;nda ruj, sar&#x; saçlar&#x;nda güneş &#x;ş&#x;ğ&#x; gibi parl&#x;yordum sanki. Allah'&#x;m bu nas&#x;l sevinçti. Neşe aşk&#x;ma karş&#x;l&#x;k veriyordu. Gerisi boştu. O an&#x;n güzelliğini yaşamal&#x;yd&#x;m. Aşk&#x; yudum yudum yaşamal&#x;yd&#x;m. Daha ötesi art&#x;k akl&#x;m&#x; alacakt&#x;. Neşe bundan başka işkence etme. Benim için bu kadar&#x; çok fazla.

Giriş Yap/Üye Ol

Okunuşu 3 harf, 1 kelime, yaşanışı duygu, kalp ritmi; aşk. Midede uçuşan kelebeklerden iştahsızlığa ya da aksine bol çikolataya, bol atıştırmalığa kadar uzanan garip duygu silsilesi&#; Aşkın tarifini yapmak, kişiden kişiye bu kadar değişebilirdi. Ancak bilinen bir şey vardı ki aşk aslında bir filmdi; sonu bazen kötü, bazen mutlu biten. Yaşanan bazı aşklar filmleri aratmazken, bazıları da bizzat filmleri yaratabiliyor. Sizin için gerçek hayattan esinlenen yok yok bizzat alınan filmleri araştırdık. İşte hasılat rekorları kılan o filmler ve gerçek hayattan yansıyanlar&#;

ask-hikayeleri

1- Eat, Pray, Love!

Elizabeth, başarılı bir yazar&#; Her şey günlük rutininde ilerlerken birden aslında asıl yaşamak istediği hayatı yaşamadığını fark ediyor. Her şeyi geride bırakıp kendini &#;dünyaya&#; atıyor; 4 bir yanını dolaşıyor. İtalya&#;da, Hindistan&#;da birbirinden farklı deneyimler yaşarken hayata dair, en büyük deneyimini Bali&#;de yaşıyor; GERÇEK AŞKI BULUYOR! Devamında olanlar ise filmin adının bir parçası adeta; ye, dua et, sev!

sinema-ask-filmleri

Gerçek hayatta yaşanan ise filmden farksız. Yazar Elizabeth Gilbert&#;in otobiyografisinden oluşuyor film. Tüm kaçışların, gerçek isteklerin ve kusursuz aşka giden yolculuğun bizzat yaşanmış, deneyimlenmiş hali yani. Filmin sonunu söylemeyelim ancak sizi bekleyen sürpriz tüm ezberleri bozan cinsten&#;

2- 50 First Date!

Aşk unutulur mu? Unutulur! 50 ilk öpücük efsanesinin kahramanları Lucy Whitmore ve Henry Roth. Bugüne kadar benzer ve rutin ilişkilerden sıkılan bir adamın, Lucy ile bu kadar heyecanlanmasının nedeni, Lucy&#;nin her buluşmasını sanki ilkmiş gibi yaşaması, hissetmesi. Bir kaza sonucu hafıza kaybı yaşayan Lucy, gün içinde olan ne varsa ertesi sabah her şeyi unutuyor bu da onu sürekli yeni maceralara sürüklüyor. Haliyle ilişkileri her gün, ilk günkü tazeliğini koruyor.

en-guzel-ask-filmleri

Gerçek hayatın Lucy&#;si Michelle Philpotts. Kaza sonucu hafıza kaybı yaşıyor. Öyle ki kocası ona kendini anlatmak için her gün aile albümünden evlilik fotoğraflarını gösteriyor, birlikte katıldıkları özel davetleri anlatıyor.
Gerçek hayattaki çiftin, kaza öncesi birbirlerini tanıyor olmaları, film ile gerçeğin tek farkı&#;

3- The Vow!

Kahramanlar Paige ve Leo&#; 4. evlilik yıldönümlerini kutladıkları bir akşam aynı zamanda &#;kalp&#; ayrılıklarının ilk günü. Bir kaza geçirirler ve bu kaza sonrası Paige, duyu kaybı yaşar, dahası Leo ile ilişkilerini hatırlamaz hatta
Leo bile yabancıdır. Leo durum ile yıkılsa da aşk onları yeniden inşa eder. Bu durumun ilişkilerini bitirmemesi için Leo&#;yu zorlu bir süreç bekler; artık asıl görev Paige&#;in kalbini yeniden kazanmaktır.

the-vow-ask-filmleri

Gerçek hayattaki kahramanlar ise Krickitt ve Kim Carpenter çifti. Geçirdikleri kaza sonucu Krickitt&#;ın son 15 yılı hafızasından siliniyor ve Kim&#;e dair tüm izler yok oluyor. Bu zorlu mücadelenin ardından Krickitt kocasına yeninden aşık oluyor ve ardından The Vow isimli kitap oluşuyor.

4- Die Weisse Massai

Güzel bir kadın, genç bir adam. Sıra dışı bir birliktelik&#; Başarılı bir iş kadını olan Carola, Kenya ziyareti sırasında hayatının aşkı Lemaliana ile tanışır. Herkesi ve her şeyi geride bırakarak buraya yerleşme kararı alır. Artık önünde onu bekleyen farklı bir kültür vardır; farklı gelenekler, farklı adetler, farklı yaşamlar. Bir süre sonra çocukları olur ancak aradaki kültür farkı, işin içinden çıkılmaz bir hale gelir. Ve işte o karar; eve geri dönüş. Carola, çocuğu ile birlikte eski yaşantısına dönmeye karar verir ve her şey onlar için yeniden başlar.

sinema-ask-filmleri

Hikâyenin asıl sahipleri Corinne Hofmann ve Kenyalı aşkı Lketinga Leparmoriyoin. yılında Kenya&#;ya yaptığı ziyaret ile hayatı baştan sona değişen Corinne&#;nin gerçek aşk hikâyesi. Hikâye, film ile aynı; yaşananlar gerçek, duygular karışık.

Gerçek hayatın en saf halinin beyaz perdeye yansıdığı filmlerden kısa bir derleme yaptık. Hayatınızdaki aşkın daima &#;film tadında&#; olmasını dileriz; romantik komediye ne dersiniz mesela? 🙂

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir