babmın penguenleri izle / Babamın Penguenleri - Mr. Popper's Penguins - Beyazperde.com

Babmın Penguenleri Izle

babmın penguenleri izle

BABAMIN PENGUENLERİ    7+

Eğlenceli bir Jim Carrey komedisi ama bazı küçük yetişkin detaylar var.

Jim Carrey’nin bir dönem sıkça rol aldığı aile komedilerinden biri olan “Babamın Penguenleri”, ünlü bir çocuk kitabından uyarlanmış. Carrey filmde eşinden boşanmış, kendisini kariyerine vermiş, renksiz bir hayat yaşayan Tom Popper’ı canlandırıyor. Zaman zaman iki çocuğuyla vakit geçirse de en büyük amacı köklü eski bir lokantayı alıp, her şeyini bozarak yenilemek. Bir gün babasından kendisine altı penguenin miras kaldığını öğrenir. Penguenler evine postalanmıştır. Tom onlardan kurtulmaya çalışırken ziyarete gelen çocukları onlara bayılır. Tom penguenleri hayvanat bahçesine göndermeyi düşünürken bir süreliğine evini onların da rahat yaşayabileceği bir kış parkına çevirmeye karar verir.
Etrafında penguenlerle yaşamaya başlayan Popper, çocuklarına daha yakın oldukça eski eşiyle de tekrar barışma noktasına gelir ama bu sefer de işlerinde birtakım karışıklar baş gösterir.


ÇOCUKLA SİNEMA'NIN YORUMU


Benzeri her aile komedisinde olduğu gibi ana kahramanın ailesinin değerini anlamasını, çocuklarıyla daha çok zaman geçirmenin güzelliğini keşfeden bir baba karakterini izliyoruz “Babamın Penguenleri”nde. Tom’un aklının başına gelmesine bu tatlı penguenler neden oluyor. Penguenler ona iyi geliyor, hem özel hayatında hem de iş hayatında kaybettiği bazı insani duyguları tekrar hatırlıyorlar ona.

Jim Carrey’nin harekete dayalı komedisi sık sık Chaplin filmlerine yapılan göndermelerle eşdeşleştiriliyor. Belki çocuklar bu sahneler sayesinde Charlie Chaplin komedilerine de ilgi duyarlar. Film ailece geçirilen zamanların ne kadar değerli olduğuna dikkat çekerken, iyi ve vicdanlı bir insan olmanın önce hayvanları sevmekle ve sevdiklerinle yakın olmakla başladığını hatırlatıyor.

Elbette her Jm Carrey komedisinde olduğu gibi fiziksel komedi unsurları ağırlıkta. Ama şiddetli düşmeler, vurmalar pek yok.

Tom ergenliğe adım atan kızıyla okuldaki flört meselesini çok hafif bir tonda konuşuyor haberiniz olsun... Tom’un eski karısının yeni bir erkek arkadaşı var, bu detaya da hazırlıklı olun. Yani yapımcılar biraz ebeveynlerin de eğlencesine çalışmış...

Film ükemizde “genel izleyici” sınıfıyla vizyona çıkmıştı. Ama bizce yetişkinlerle ilgili bazı konuşulanları küçük çocuklar anlayamaz. Dsmartgo, iTunes ve Google Play’den izlenebiliyor. * Burak Göral  


Pozitif mesajlar: **
Flörtöz durumlar: **
Şiddet/korku ögeleri: -
Argo kullanımı: *
Alkol-sigara kullanımı: *
Oyuncak isteme potansiyeli:  -

 Babamın Penguenleri

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,7 134 Puanlama ve 18 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper'in hayatı, babasından kendisine miras kalan altı penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir. Rutinden eğlenceliye doğru bu keskin geçiş, ilginç olaylara yol açacaktır.

Tom Popper aynı zamanda eski bir lokantayı satın alıp yenileme planları yapmaktadır. Lokantanın eski sahibi ise mekanı değerli olduğunu düşündüğü birine vermek istemektedir. Bu sırada etrafında penguenlerle yaşamaya başlayan Popper, çocuklarına daha yakın oldukça eski eşiyle de tekrar barışma noktasına gelmiştir ve bu düzeni bozmamak için uğraşırken işini kaybetmenin eşiğine gelir.

Kendisini kötü hisseden Popper, penguenlerle daha fazla yapamayacağını anlar ve onları hayvanat bahçesine verir. Lokantayla ilgilenmek için yeniden odaklanır. Eski karısı ve çocukları Popper'ın bu kararından memnun değillerdir elbet.

Beyazperde Eleştirisi

Bu hafta – en azından internette- uzun zamandır konuşulan ve beklenen bir aile komedisi var vizyonda: Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)Türkçe ismi oldukça zekice verilmiş olan Mr. Popper's Penguins, aslında çok sevilen aynı adlı eski bir çocuk romanından uyarlanmış. Hayvan seven sevmeyen herkesin "sevimli" olarak değerlendireceği penguenler ve Jim Carrey olunca bir filmin içinde, zaten çocuk büyük herkesi sinema salonlarına toplayacak olumlu bir önyargısı var filmin.Yönetmen koltuğunda, daha önce Spiderwick Günceleri (The Spiderwick Chronicles) ve Hayalet Sevgililerim (Ghosts of Girlfriends Past) gibi filmlerden tanıdığımız genç yönetmen Mark Waters var. Örnek olarak verdiğimiz Spiderwick Günceleri, sıradan bir çocuk filmi olarak geçiştirilemeyecek kadar donanımlı, derli toplu ve zengin bir filmdi. Hayalet Sevgililerim'e bakacak olursak o da, masalsı olmadan ve içinde ciddiy

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Öneriler

Son Haberler

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Ailenizle rahatça izleyebileceğiniz türden bir yapım. İzlerken sıkılmadım aksine eğlenceliydi kahkahalarla değilde sıcak bir gülümseme ile izlettiriyor kendisini ve bir o kadar da içten sade bir film. Her ne kadar senaryo basit olsa da film belirttiğim gibi ailenizle rahatlıkla izleyip keyifli vakit geçirmek için yapılmış, büyük iddiası yok ama yine de kötü sayılmayacak kadar başarılı, elbette en önemlisi Jim ...
Devamını oku

Kesinlikle sıkılmadan izleyeceğiniz hatta bayaaa bi güleceğiniz bir film..kaçırmayın derim.

seyri güzel bir filim, ünlü aktör yaslanmasina ragmen hala formunda. Çevrenizdeki dostlarinizla hos vakit geçirebileceginiz bir filim, iyi seyirler.

Komedi filmlerinin ilahı Jim Carrey yapmışsa dört gözle beklenir

18 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı Tiglon

Yapım yılı2011

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe55 000 000 $

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic'le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson'lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
365 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Babamın penguenleri (Mr. Popper’s Penguins) 2011 izle

Mr. Popper's Penguins izle

Babamın penguenleri izle , Mr. Popper's Penguins izle , Babamın penguenleri filmi full izle , Mr. Popper's Penguins filmi full izle , Jim Carrey filmleri full izle - Tom Popper (Jim Carrey), dünyayı dolaşan babasıyla çok az temas kurarak büyüdü. Yaşlandıkça zamanının çoğunu işine ayırıyor ve çocuklarını ihmal ediyor. Babası bir gün ona beklenmedik bir hediye verir: bir penguen. Popper, babasının ona neden bir penguen gönderdiğini anlamaktan kendini alamaz. Ondan kurtulmaya çalışır ama onun yerine beş tane daha sipariş eder. Çocukları ve eski karısı, oğlunun doğum gününü kutlamaya geldiğinde çocuklar penguenlerin büyüsüne kapılır. Popper'ın işi başarısız olsa da, sonunda çocuklarıyla bağ kurar.

Orjinal İsmi Mr. Popper's Penguins

IMDB ID tt1396218

IMDB Puanı 6.0

Yıl 2011

Ülke United States

Yönetmen Mark Waters

Senaryo Jared SternJohn MorrisSean Anders

Oyuncular Angela LansburyCarla GuginoJim Carrey

Ödüller 1 ödül & 3 Adaylık.

Yapım Şirketi Davis Entertainment

Süre 94 dakika

Kategori

910758

Babamın Penguenleri (Mr. Popper’s Penguins) Konusu

Babamın Penguenleri (Mr. Popper’s Penguins) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

17 Haziran 2011 yılında beyaz perde de vizyona giren Babamın Penguenleri filmi, ilk defa bu tarihte seyirci karşısına çıkmıştır. Aile filmleri kategorisi ve komedi filmleri kategorisinde yerini alan Babamın Penguenleri filmi, seyircisini kahkaha dolu bir maceraya doğru yolculuğa çıkarmaktadır. Babamın Penguenleri filminin yönetmen koltuğunda Mark Waters yer almaktadır. Babamın Penguenleri filminin senarist koltuğunda Johhn Morris yer almaktadır. Babamın Penguenleri filminin oyuncu kadrosunda ise Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond, Clark Gregg, Jeffrey Tambor, David Krumholtz ve Philip Baker Hall gibi isimler yer almaktadır. İşte Babamın Penguenleri filminin detayları…

Babamın Penguenleri filminin konusu

Babamın Penguenleri filminde New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesini konu edinmektedir. Baş rolde ise ünlü oyuncu Jim Carrey yer almaktadır. Çok başarılı bir iş adamı olan Tom Popper, yaşadığı apartman dairesine 6 tane penguen almıştır. Tom bu penguenleri rahat ettirmek için apartman dairesini bir buzdan kaleye çevirmiştir. Penguenleri ile beraber yaşamaya başlayan Tom Popper, yeni sorumluluklarının iş hayatını etkilemesine müsaade edecek mi? İyi seyirler dileriz…

Babamın Penguenleri (Mr. Popper’s Penguins) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası