bozkır karaman arası kaç km / Konya Bozkır - Karaman Yol Tarifi Güzergah Haritası, Nasıl Gidilir, Kaç Km

Bozkır Karaman Arası Kaç Km

bozkır karaman arası kaç km

Ana Sayfa1 milyon Türkiye fotoğrafı

Giriş Yap

Konya - Antalya Alacabel ve Tınaztepe tünelleri
« önceki    192021    sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
cevap yaz

sayfa 20
Bilhan Dogan

3 yıl önce - Prş 05 Eyl ,

seydişehir üzerinden gelip, Demirkapı tüneli üzerinden Antalya vs gidecekler için ibradı -ormana -tünel yakınındaki Başlar köyüne kadar olan yaklaşık 15 km'lik yolun ihalesi yapılmış, genişletiliyor.

seydişehir üzerinden gelip ibradı-ormana-başlar köyü-tünel vasıtasıyla Antalya yolu, manavgat yoluna göre en az 40 km kadar kısalıyor.

 mesajı beğendiniz mi?

emre yildiz

3 yıl önce - Prş 05 Eyl ,

Aşağıdaki harita seafoodplus.info'de bulunan 15/08/ tarihli en güncel bölünmüş yol haritası. Bu haritada da görüleceği üzere Ereğli-Karaman arası bölünmüş yol, kalitesi gayet iyi, dümdüz bir yol, dağ tepe tünel hiçbir şey yok. Bu yolun devamında Karaman-Bozkır arasında da yeşil ile işaretlenmiş bölüm için bölünmüş yol olarak ihaleye çıkılacak. Bozkır-Ahırlı arası da bölünmüş yol haline gelirse, Doğu'dan gelip Antalya'ya gidecekler için Karapınar, Konya ve Seydişehir'e uğramadan Ereğli-Karaman-Bozkır üzerinden daha kestirme bir yoldan Manavgat ve Antalya'ya ulaşma imkanı olacak. Hele ki, Alacabel, Tınaztepe, Demirkapı tünelleri biter ve İbradı üzerinden ara bağlantı yolu da yapılırsa Doğu-Antalya için en kestirme ve vazgeçilmez bir yol olur.
Umarım yetkililer bunu düşünmüş ve planlamışlardır.


 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Mustafa ahmet2

3 yıl önce - Prş 05 Eyl ,

Bu dediğiniz güzergahın işler hale gelmesi için Karaman-Bozkır-Alacabel Tüneli arasında toplam 80 km yol (40 km yeni, 40 km mevcut yolun iyileştirilmesi) yol yapılması gerekli, yapılırsa neden olmasın.
Kayseri Niğde Ereğli Karaman Bozkır-Antalya yeni bir alternatif güzergah olur.

En son Mustafa ahmet2 tarafından Prş 05 Eyl , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?

Bilhan Dogan
3 yıl önce - Prş 05 Eyl ,


(+)

Derebucak'tan tünele giden yol,çoğu bölgesi,bu şekilde dümdüz.

Tünel girişi de karşı dağın agaçlik bölgesinin altında, yakınlaştırılınca görülüyor.

rampasız, dümdüz gembos yolundan Antalya,Manavgat vs gidenlerin çoğu, bir daha rampalı ve viraj lı Seydişehir ve Bozkır yolundan gideceklerini sanmam.

Alacabel tüneli ve devamında ki yola boşuna para harcanıyor.

En son Bilhan Dogan tarafından Prş 05 Eyl , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

emre yildiz

3 yıl önce - Prş 05 Eyl ,

Alıntı:
Bu dediğiniz güzergahın işler hale gelmesi için Karaman-Bozkır-Alacabel Tüneli arasında km yol yapılması gerekli, yapılırsa neden olmasın.
Kayseri Niğde Ereğli Karaman Bozkır-Antalya yeni bir alternatif güzergah olur.


Zaten Güneysınır civarında yapılan bölüm var, Hadim yol ayrımı-Bozkır yolu arasının yapılması için ihaleye çıkılması planları var. Ayrıca, Karaman'ın Konya, Ereğli ve Mut'a olan bağlantı yollarının bölünmüş yol olarak bitmesi de bir avantaj, zira artık onlarda Antalya'ya en kısa yoldan bağlanmak için kulis yapacaklar ve bu tarafa yoğunlaşabileceklerdir. Son olarak, yeni yolun Seydişehir'den Suğla gölüne doğru, yani güneye doğru alınması da bir avantaj, zira Karaman-Bozkır yolu doğrudan Alacabel Tünelinin ağzına çıkacak şekilde bir rota izleyecektir.



 mesajı beğendiniz mi?

cumali ağar
3 yıl önce - Çrş 23 Ekm ,

alacabel tüneli



Yol yapımı devam ediyor mu?

 mesajı beğendiniz mi?

emre yildiz

3 yıl önce - Pzr 26 Oca ,

Alacabel tüneli hizmete girmiş olsaydı şu görüntülerden kurtulmuş olacaktık ve trafik kış aylarında çok rahatlayacaktı





 mesajı beğendiniz mi?: &#;+2

cumali ağar
3 yıl önce - Cum 07 Şub ,

alacabel tüneli



Her ne kadar betonlama işlemi devam ediyor. Delme işlemi durdu dense de yılında biteeceğini söylen ve yazanlar da bilgi vermez oldular..

 mesajı beğendiniz mi?

emre yildiz

3 yıl önce - Çrş 26 Şub ,

Alacabel ve Tınaztepe ile ilgili Ulaştırma Bakanlığının sitesindeki bilgi; yoldaki 8 Km kısalma ve virajların, uçurumların kalkması ile birlikte Konya-Antalya arası yolculuk en az dk kısalır kanaatindeyim.



 mesajı beğendiniz mi?

yonus kral42

3 yıl önce - Çrş 26 Şub ,

alacabel tüneli şu anda tamamen durmuş durumda ödenek olmadığı için malesef yakın bir zamanda da başlayacak gibi durmuyor böyle giderse sonu gibi ancak biter gibi duruyor bu yol



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 20

cevap yaz

« önceki    192021    sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
 

Karaman Merkez Konya Bozkır Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Merkez, Karaman ile Bozkır, Konya arası yol tarifi haritasını inceleyerek Karaman Merkez - Konya Bozkır arası yol mesafesi km, yol süresi ise ortalama 1 saat 25 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Karaman Merkez ile Konya Bozkır arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Karaman Merkez ile Konya Bozkır arası mesafe km dir.
Karaman Merkez ile Konya Bozkır arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 1 saat 25 dakika sürmektedir.
Karaman Şehir Haritası

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.