6 aylık bebek oyuncakları fisher price / 0 - 12 Ay Bebek Oyuncakları Fiyatları | Panel Kırtasiye

6 Aylık Bebek Oyuncakları Fisher Price

6 aylık bebek oyuncakları fisher price

Fisher Price Oyuncak

Fisher price oyuncak alanında hatırı sayılır en büyük markalardan biridir. Kurulduğu günden beri kendine özgü tasarımları ve çeşitliliği ile hem çocukların hem de ebeveynlerin ilk tercih ettiği marka olmayı başarmıştır. Hala bu ilkesiyle sektöre büyük yön vermekte popülaritesini ilk günkü gibi korumaktadır. Tüketici kitlesi çok geniş olup bebeklikten ergenliğe kadar her yaş grubuna özel geniş ürün yelpazesi sunuyor. Özellikle Fisher price eğitici oyuncak modelleri ebeveynlerin çocukları için önemli motor becerileri, el göz koordinasyonu, fiziksel, ruhsal, bilişsel ve bunun gibi benzer gelişimlerini destekleyici modelleri tercih ederek onların çok küçük yaştan itibaren gelişimlerini desteklemektedir. Bunun gibi eğitici oyuncaklar çocukların gelişimini desteklerken onların keyif almalarını ve eğlenmelerini de sağlar. Bu sebeple her yaştan çocuğun ilgisini büyük oranda çeker. Bu gelişimler çocukları okul hayatına hazırlar ve ileriki dönemde de destekler. Üretilen her oyuncağın kendi tarzında özellikleri ve faydaları bulunur. Fisher price 1 yaş oyuncak modelleri bebeğinizin el becerilerini geliştirir, bazı modellerinde bebeğin ilk adımlarını destekler, kaba motor becerilerini geliştirir. Bu yaş grubunda oyuncakların kullanımında annelerin de etkin rolü bulunmaktadır. Anneler oyuncak kullanımında çocuğa yol gösterdiğinden anne ve bebek ilişkisini de desteklemektedir. Oyuncağın kullanımında anne çocuğu eğitmeli ancak daha sonra bebeğin tek başına oynamasına izin vermelidir. Fisher price küçük yaş grubu oyuncakları her yaş grubuna özel olarak üretilmektedir ve tamamen kullanımı güvenlidir. Fisher price 2 yaş oyuncak modelleri de çocukların vücut gelişimlerine göre üretilmektedir. Kullanılan boyalar ve malzemeler üretimin her aşamasında kontrol edilmektedir. Bu açıdan ebeveynlerin gönül rahatlığıyla kullanılmasına olanak sağlar. Her aşamada kontrol edilen oyuncaklar güvenle oyun oynamalarını sağlamaktadır.

Fisher-Price Farklı Yaş Grubu Oyuncakları

Fisher Price Farklı Yaş Grubu Oyuncakları

Çocuklarda her yaş grubunda gelişim birbirinden farklı ve oldukça önemlidir. Bebeklerde ise ay gelişim için oldukça etkili bir dönemdir. Bu ayki bebekler oldukça hassastır ve ebeveynler de bu doğrultuda onların gelişim dönemlerinde aynı özenle bebeğin üstünde dururlar. Bebekleri için oyuncak tercih eden ebeveynlerde bebeğin gelişimini ve ilk adımlarını destekleyici yönde oyuncak tercih etmeye özen göstermektedir. Fisher price ay oyuncak modelleri de tam da ebeveynlerin istekleri doğrultusunda birçok model ürün yelpazesinde barındırmaktadır. ay bebekler yeni diş çıkarmaları sebebiyle etrafta gördüğü ürünleri dişlerini kaşımak için kullanır. Bu yüzden tercih edilen oyuncakların boyaların renklerinin çıkmaması ve sağlığa uygun, kanserojen madde içermemesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra boyut olarak da yutma tehlikesi olduğundan dolayı oyuncakların daha büyük parçalar halinde olması bebeğin risksiz bir şekilde oyun keyfini sürdürmesinde etkin rol oynamaktadır. Çocuklar en az üç yaşına kadar yutma tehlikesini yaşayabilmektedir. Bu yüzden bu yaşa kadar tercih edilen oyuncakların boyutları ve sağlığa zararsız olmalarını oldukça önem taşımaktadır. Bu yaş grubunda hem kız hem erkek bebeklerin ilgisini çeken oyuncak modellerinden biri de peluş oyuncaklardır. Fisher price peluş oyuncak modelleri de her iki cinsiyet için üretilir, aralarında çizgi film karakterlerini de barındıran modelleriyle bebeklerin ilgisini fazlasıyla çekmektedir. Ayrıca peluş oyuncaklar bebeklerin sadece gün içinde zaman geçirdiği oyuncak olarak kalmamakla birlikte gece uykusunda önemli rol oynayan oyuncak modeli olarak da karşımıza çıkmaktadır. 3 yaşından sonra çocukların oyuncak tipleri değişmekte daha yaşına uygun oyuncakları tercih edebilmektedir. Fisher price 3 yaş oyuncak modelleri de bu hedef doğrultusunda çocuğun daha çok beyin gelişimine odaklanan oyuncaklar üretilmektedir. Parçalar boyut olarak biraz daha küçülebilmekte ve daha kompleks hale gelebilmektedir. Erkek çocukların yürümeye ve koşmaya başlamasıyla birlikte çevre izlenimleri de gelişmektedir. Bu doğrultuda en çok ilgilerini çeken oyuncak türü de şüphesiz oyuncak arabalardır. Fisher price oyuncak araba erkek çocuklar için en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir.

Fisher Price Oyuncak Modelleri

Fisher Price Oyuncak Modelleri

Çocuk gelişimi bebeklikten ergenliğe kadar süren uzun ve hassas bir dönemdir. Bu dönemlerde her ebeveyn çocukların üzerine düşer ve gelişimlerini destekleyecek ürünleri tercih ederler. Örneğin çocuğun işitsel gelişimi için tercih edilen sesli oyuncaklar bu bağlamda etkin rol oynamakta ve ailelerin tercih ettiği modeller arasında olmaktadır. Fisher price sesli oyuncak aynı zamanda küçük yaş grubunda olan çocukların müzik kulaklarının gelişmesine katkıda bulunur. Bu tarz oyuncaklar sayesinde çocukların müziğe ilgilerinin, yeteneklerinin olup olmadığı aileleri tarafında gözlemlenebilir. Sesli oyuncaklar müziğe ilgisi olan çocukların ilgilerinin yönlendirilmesine katkı sağlar. Fisher price müzikli oyuncak çocukların dil gelişimine katkıda bulunur. Çocuklar, bu oyuncaklar sayesinde çeşitli şarkıları dinleyerek onlara eşlik edebilir. Bu sayede kelime haznesi gelişir ve dil gelişimi olumlu yönde etkilenir. Fisher price oyuncak telefon çocukların sözlü iletişim becerilerini geliştirir. Gelişen teknolojiyle birlikte cep telefonu, tablet, bilgisayar ve akıllı saat gibi cihazlar günlük hayatımızın her alanında kullanılmaktadır. Teknolojiyle bu denli iç içe büyüyen çocuklar teknolojik cihazları kullanmak konusunda hevesli hale gelmektedir. Ailelerin çocukları korumak için bu aletlerden uzakta tutmaları bazen hayli zorlaşmaktadır. Bu cihazlar küçük çocukların kullanımına pek uygun değildir ve sağlığa da zararlı birçok etkisi vardır. Bu nedenle bu tarz oyuncaklar çocuğun teknolojik aletlere olan ilgisini ve onlara olan bağlılıklarını azaltır. Tamamen güvenli bir şekilde üretilen bu oyuncaklar hem çocukların ilgisini çekmektedir hem de ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarında kullanmalarında önemli rol sahibidir. Oyuncak telefon modellerinde eğitici içeriklerin de olması çocuğun gelişimine de önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

Fisher-price Oyuncak Çeşitliliği

Fisher-price Oyuncak Çeşitliliği

Fisher price halka oyuncak 5 adet renkli halkadan oluşan halka kulesiyle bebeklerin ilgisini çekmektedir. Oyunun mantığı renkli halkaların üst üste dizilmesi, sallanması ve yuvarlanmasıdır. Farklı boyutlarda ve renklerde olan halkalar üst üste dizilerek bebeğin büyük ve küçük kavramlarını öğrenmesi sağlanmaktadır. En üstteki şeffaf halka en küçük halkadır. Bu halkanın içinde renkli ve ses çıkaran boncuklar vardır. Hacıyatmaz gibi sallanma özelliğine sahip olan oyun bebeği eğlendirir. El-göz koordinasyonu, duygusal gelişim, parmak kaslarının gelişmesi, renkler, ince motor becerileri, yaratıcılık ve hayal gücü gelişmektedir. Çocukların en sevdiği oyuncaklardan bir tanesi de Fisher price ışıklı oyuncak çeşitleridir. Birbirinden farklı oyuncaklara eklenen ışık detayları çocukların ilgisini çekmektedir. Piyano gibi çeşitli müzik aletlerine eklenen ışıklar çocukları eğlendirirken öğrenmesini sağlamaktadır. Fisher price kirpi oyuncak düğmesine bastığında etkinleşir. Sırtına vurulduğunda aktiviteler yapan kirpi, ışıklı düğmelere basıldığında renkler, şekiller ve sayılarla ilgili şarkılar söyler. Büyük olan bebekler ise daha fazla eğlenceli şarkı için kirpiyi hareket ettirerek oynatabilir. Kirpi sayesinde senkronize bir şekilde müzik ve ışık gösterisi sunulur. 9 aylık ve daha büyük bebekler için uygun olan bu oyuncak ince ve kaba motor becerilerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Daha küçük bebekler ilgisini çekmek ve huzursuzluklarını gidermek için Fisher price puset oyuncağı çeşitleri kullanılmaktadır. Bebeklerin beşiklerinin üzerine asılan bu oyuncak onların ilgisini çekebilecek hayvan figürlerinden oluşmaktadır. Bu figürler genellikle peluş hayvanlar olmaktadır. Bebekler için özel olarak tasarlanan oyuncaklarda kullanılan malzemeler onların sağlığına zarar vermeyecek şekilde daha hassas şekilde seçilmiştir. Bebeklerin ciltleri yetişkinlere oranla daha hassas olduğu için oyuncakların dış yüzeylerinin çizici, kesici ve tahrişi edici özellikte olmamasına dikkat edilmektedir. Bebeklerinin sağlığını ve mutluluğunu düşünen ebeveynler, onların gelişimine uygun olacak nitelikte oyuncaklar tercih etmektedir.

Bebeğinizi eğlendirmenin yeni yollarını arıyorsanız oyuncak sandığının yeni vazgeçilmezlerini keşfetme zamanı! Önereceğimiz bebek oyuncakları ile miniğinizin ilk 12 aylarını neşeyle doldurun ve hareketli oyuncaklarla beceri kazanmalarına yardımcı olun. Miniğinizin oyun zamanına dahil olmanın tam sırası!

Ay Bebek Oyuncakları

Gelişiminin bu aşamasında bebeğiniz duyularını keşfediyor: Hareketler ve farklı dokular dikkatini çekiyor.

ay-bebekler-icin-fisher-price-oyuncak-onerileri

Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi

Bu oyun halısının renkli, ışıklı ve sesli yapısı, bebeğinizin karın üzeri geçirdiği zamana keşif ve heyecan katıyor.

Miniğiniz, onun için tasarlanmış bu renkli ve müzikli oyuncakla oturup oynayabilir ya da tekmeleme, ileri uzanma ve kendini yukarı itme hareketler ile miniğinizin kas gelişimini sağlayabilir.

Fisher Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi

Neşeli Marakas Eğitici Oyuncak

Renkli boncukları, çıngırak sesleri ve yumuşak ponponları ile bebeğinizin dikkatlini çekerken aynı zamanda miniğinizin duyu gelişiminin ve motor becerilerinin güçlenmesine yardımcı olur.

Bebeğinizin minik ellerine göre tasarlanmış boyutu ile kolayca kavrayıp sallamak mümkündür.

Neşeli marakas ile oynamak bebeğinizin el-göz koordinasyonunu destekler ve zamanla ritim duygusunun gelişmesine destek olur.

Fisher Price Neşeli Marakas Eğitici Oyuncak

Ay Bebek Oyuncakları

Bebekler için etkileşimli oyuncaklarla uygulamalı oyun, büyük keşiflerin gerçekleştiği yerdir.

Renkli Halkalar

Gökkuşağı rengindeki bu eğlence kulesi, miniklerin kavrama ve yerleştirme yeteneğini geliştiren bir klasiktir. Motor ve koordinasyon becerilerini güçlendiren bu eğitici oyuncakla bebeğinizin renkleri ve sıralamayı öğrenmesine yardımcı olun.

Fisher Price Renkli Halkalar

Eğlen & Öğren Eğitici Köpekçik

Bebeğinizin ilk can dostuyla tanışın. Miniğinizin sarılmaya doyamayacağı bu köpekçiğin ışıkları yanıp sönüyor, ona vücudun farklı kısımlarını, renkleri ve şekilleri öğretiyor. Yaşa göre gelişim teknolojisine sahip oyuncaklar size yeni şarkılar, sesler ve kelimeler seçme imkanı da sunuyor.

Fisher Price Eğitici Köpekçik Türkçe

1 yaş için oyuncaklar

1 yaşındaki bebeğiniz her gün yeni bir şey öğrenir: Bağımsız hareket etmeyi öğrenmek ve fiziksel beceriler edinmek gibi. Yeni yetenekler kazanmaları için siz de öğretici oyuncaklarla yardımlarına koşun.

Melodili Zebra Yürüteç

Yeni zebra dostuyla bebeğiniz ayaklansın. Bu rengarenk yürüteç, çaldığı müzik ve şarkılarla minikleri harekete, dansa ve ilk adımlarını atmaya teşvik ediyor.

Fisher Price Melodili Zebra Yürüteç

Dansçı BeatBo

Dans etme zamanı! Miniğiniz favori oyun arkadaşı ile oynarken oyun ve gelişim bir arada gerçekleşir. Parlak, renkli ışıklar ve eğlenceli müzik ve seslerle bebeğinizin duyuları gelişirken etki-tepki aktiviteleri bebeğin merakının ve düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olur.

Fisher Price Dansçı BeatBo

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası