adem kılıççı burcu / Survivor Adem Kılıçcı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? All Star Adem Kılıççı Kimdir?

Adem Kılıççı Burcu

adem kılıççı burcu

Survivor finalisti Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Adem Kılıçcı'nın nişanlısı kim?

Adem Kılıçcı 5 Mart tarihinde Ağrı'da doğmuştur. Gençliğinden beri boks sporuyla ilgilenmiştir ve Ağrı'da eğitimini almıştır. Üniversiteyi Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde okuyan Adem Kılıçcı yılından beri Fenerbahçe boks takımında çalışmıştır. ve olimpiyatlarında boksta Türkiye'yi temsil eden Kılıçcı olimpiyatlarına hak kazanmıştır ama katılamamıştır.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında yılında finale kalmış fakat Ogeday Girişken'den sonra ikinci olmuştur. Survivor yarışmasında Nagihan Karadere ile finale kalan Kılıçcı, o sezonun şampiyonu olmuştur. Hala boksörlüğe devam eden Adem Kılıçcı, yılında Sportial adında bir spor salonu açmıştır ayrıca Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında konuk yarışmacı olarak oynamıştır. 'de de Survivor All Star yarışmasında mücadele etmektedir.

ADEM KILIÇCI'NIN NİŞANLISI KİM?

Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Nil Şenver ile nişanlıdır.

NİL ŞENVER KİMDİR?

Nil Şenver tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.  Lise eğitimini Robert Koleji'nde tamamlayan Nil Şenver, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bölümünden mezun oldu.


Adem KılıçcıSurvivor All Star TV8

Adem Kılıçcı Kimdir

Adem Kılıçcı
Adı: Adem Kılıçcı
Ülke: Türkiye
Doğum Tarihi:
Biografisi:

Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı 5 Mart yılında Ağrı'da dünyaya gelmiştir. Adem Kılıççı ve ailesinin Kafkasya'dan Türkiye'ye göç eden Karapapak Türklerinden olduğu bilinmektedir. Sporcu geçmişiyle bilinen ve başarılarıyla adından söz ettiren Adem Kılıççı Fenerbahçe Boks Şubesinde spora başlamış ve kariyerine devam etmiştir. yılında Dünya Boks Şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalya almıştır. Yine Şikago'da düzenlenen Dünya Amatör Boks şampiyonasında üçüncü olmuş ve Bronz madalya almıştır. Ayrıca yılında İtalya'da düzenlenen Akdeniz Oyunlarında da gümüş madalya kazanmıştır.

Adem Kılıççı'nın Burcu Nedir? Boyu ve Kilosu Nedir?

Adem Kılıççı Balık Burcudur ve Boyu 1 metre 85 santim kilosu ise 75 kilodur.

Adem Kılıççı Eğitim Hayatı

Adem Kılıççı ilk, orta ve lise eğitimlerini Ağrı'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise yine Ağrı'da bulunan İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Adem Kılıççı, ilköğretim zamanlarında kendi okul harçlığını kazanmak için limonata ve su satmış ve böylece küçük yaştan itibaren çalışma hayatının içinde yer almıştır.

Adem Kılıççı Özel Hayatı

Adem Kılıççı aslen Erzurumlu olan Esengül Kılıççı ve Necati Kılıççı'nın beş çocuğundan biri olarak Ağrı'da dünyaya gelmiştir. Ailesi daha sonra Antalya'ya taşınmıştır. Adem Kılıççı'nın iki kız ve iki erkek kardeşi vardır. Halen bekar olan Adem Kılıççı'nın zaman zaman adı aşk dedikodularıyla anılmıştır. Aşk yaşadığı iddia edilen kişiler arasında Survivor'da yarışan Sabriye Şengül, yine Survivor'da yarışan Tuğçe Melis Demir, Gözde Deniz, Ayten İsgenderli ve Helin adında bir genç kız daha bulunmaktadır. Adem Kılıççı Survivor yarışmalarının ardından Sportial adını verdiği bir işletme açmıştır. Yine Adem Kılıççı yarışmadan sonra bir reklam filmi ve yine yılında başrolünde yer aldığı Ünlüler adlı sinema filminde rol almıştır. Adem Kılıççı'nın instagram adresi adem_kilicci'dir.

Adem Kılıççı Survivor Geçmişi

Daha önce iki sefer Survivor Türkiye'ye katılan Adem Kılıççı ilk olarak yılında Survivor'a katılmış ve ikinci olmuş sonrasında yılında katıldığı Survivor All Star'da ise şampiyonluk elde etmiştir. Ünlü sporcu ayrıca Tv 8,5 kanalında Boxun Yıldızları adlı programda yorumculuk görevi üstlenmiştir.

.

Adem Kılıçcı, Rol Aldığı Filmler

Adem Kılıçcı, Rol Aldığı Diziler

Adem Kılı&#;&#;ı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim? Survivor Adem Kılı&#;&#;ı hayatı ve kariyeri

Haberin Devamı

Eğitim hayatı da merak edilen Survivor Adem, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur. İlköğrenimi de bu şehirde okuyan Adem, İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olmuştur. Nişanlandığını duyuran Kılıçcı'nın özel hayatına dair henüz ayrıntı bulunmuyor.

ADEM KILIÇÇI KARİYERİ VE BAŞARILARI

Ülkemizi milli takım seviyesinde temsil eden başarılı bir boksör olan Adem, çocukluk yıllarından bu yana sevdiği bu mesleği sürdürmektedir. yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Adem, olimpiyatlarda da boy göstermiştir.

Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a yenilerek elendi.

Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. (İtalya Pascara)

Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (Ankara)

Londra Olimpiyatlarında yarıştı.

Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır. (Mersin)

Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarıştı ve 2. oldu.

Survivor All Star şampiyonu oldu.

Bizim Semtin Çocukları filminde rol aldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası