baby force puset / Sunny Baby Air Force Travel Sistem Bebek Arabası Bej | Babymall

Baby Force Puset

baby force puset

Baby Force

Bebek bekleyen ebeveynler, bu süreçte pek çok ekipmana ihtiyaç duyar. Birbirinden farklı renk seçimleri, her zevkin ortak noktası haline gelir. Güvenilir çizgileri sayesinde ebeveynlerden tam not alan Baby Force, bebek gereçleri kategorisindeki ürün çeşitliliğiyle dikkat çeker. Evde, dışarıda ve seyahatlerde kullanıma elverişli ekipmanlar, bebeğiniz için güvenilir ve rahat bir ortam yaratmanızı sağlar. Seyahatlerinize eşlik eden Baby Force bebek arabası, kaliteli ve sağlam yapısıyla sık kullanımlarda üstün performansa imza atar. Beslenme saatlerinin vazgeçilmezi Baby Force mama sandalyesi, çıkarabilir ön tepsisi ve ergonomik sırt desteğiyle bir üründe aradığınız tüm özellikleri sunar. İster bebek odasında isterseniz de anne yanına konumlandırabileceğiniz Baby Force beşik modelleri, miniklerin uykuya dalma süreçlerine katkı sağlar. Ebeveynlerinden ayrı kalamayan yeni doğanlara özel olarak geliştirilen Baby Force ana kucağı, üst düzey korumalı aparatlarıyla ekstra güvenlik sağlar. Farklı renk ve kumaş özelliklerine sahip Baby Force kanguru ile bebeğinizi gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. İdeal boyutları ve terletmeyen kumaş yapısıyla her kullanıma hitap eden Baby Force puset, seyahatleriniz için ideal seçimlere yer verir. Miniklerin keyifli vakit geçirmesine ve mışıl mışıl uyumasına yardımcı olan Baby Force salıncak, otomatik sistemiyle ebeveynlerin kullanımlarında öne çıkar. Dilerseniz bebeğiniz için gerekli tüm ekipman ve gereçlere Trendyol üzerinden ulaşabilir, kaliteyi konforla buluşturan tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz.

İşlevsel ve Şık Bebek Arabası Modelleri

İşlevsel ve Şık Bebek Arabası Modelleri

Doğumdan sonra dışarı gezmeye çıkmak istediğinizde bebek arabası modelleri oldukça kullanışlı bir hale gelir. Güneşli, yağmurlu veya sisli havalarda yavrunuzla hava almanız için ideal tasarımlara sahip olan ürünler, seyahatlerinizde sizlere eşlik eder. Farklı hava şartları ve zemin koşulları üzerinde kullanıma elverişli olan Baby Force baston bebek arabası, tam yatar sırt kısmıyla miniğinizin uykusu geldiğinde büyük kolaylık sağlar. 15 kg taşıma kapasitesi sayesinde doğumdan itibaren güvenli bir kullanıma yer verir. Fuşya, kırmızı ve gri renk seçenekleri, her tarza ve kullanıma uygun olarak tasarlanır. Katlanabilir tasarımı, daha az yer kaplayarak araba bagajında veya elde kolayca taşınabilir. 6 ila 36 ay arasındaki miniklerin kullanımı için uygunluk gösterir. Alüminyum gövdeli Baby Force Travel bebek arabası, 5 noktalı ayarlanabilen emniyet sistemi ve frenleme mekanizması sayesinde üst düzey koruma sağlar. Taşıma, sabitleme ve sallanma olmak üzere 3 farklı pozisyonda kullanım sağlar. Geniş alt sepeti, kişisel eşyalarınızı depolamak için özel bir alan sunar. Ekstra boyun ve sırt destekli yastığa sahip Baby Force Nova travel bebek arabası, hassas vücuduna ergonomik çözümler sunar. derece dönebilen tekerlekleri, yoldaki manevra kabiliyetini artırır. Taşıma koltuğu çıkartıldığında travel olarak işlevsellik kazanan Baby Force Nova bebek arabası, geniş kullanım alanına sahiptir. Katlanabilen Baby Force Polo Plus baston puset bebek arabası, ayarlanabilir tentesiyle güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar. Sabitlenen ön tekerlekleri, olası durumlara karşı bebeğinizin güvende olmasına yardımcı olur. 0 ila 4 yaş arası için tercih edilen Baby Force Secret çift yönlü bebek arabası, gelişmiş donanımlarıyla ebeveynlere özel seçimler sunar. Çift yönlü sistemi ileri ve geri hareketlerle arabanın kolayca kontrol edilmesini sağlar. Doğumdan itibaren kullanıma elverişli Baby Force Secret çift yönlü tekerlekleri, zemin üzerinde maksimum tutuş sağlar. Ayarlanabilen sırt bölmesi ve ayak koyma bölmesiyle bebeklerin yaşlarına ve kullanım rahatlıklarına uygun olarak optimize edilebilir. Hafif kasası, tek elle bile kolayca katlanıp taşınabilir. Ayak örtülü alt tabanı sayesinde Baby Force çift yönlü bebek arabası, miniklerin dinlenebilecekleri rahat bir ortam yaratır. Ürünlerin maksimum taşıma kapasitesini ve yaş aralığını dikkate alarak seçim yapabilirsiniz. Çok yönlü kullanıma sahip Baby Force bebek arabası fiyatları; tercih edeceğiniz modelin özelliklerine, yaş aralığına ve ayarlanabilir pozisyonlarına göre değişken parametrelerde seyreder. Aynı modeli daha önceden deneyimlemiş ebeveynlerin görüşleri, bebek arabası alışverişlerinizde size yol gösterici olabilir. Dilerseniz Baby Force bebek arabası yorumları doğrultusunda satın almak istediğiniz üründe karar kılabilirsiniz.

Huzurlu ve Konforlu Bebeklere Özel Seçimler

Huzurlu ve Konforlu Bebeklere Özel Seçimler

Fonksiyonel özellikleri ve çok yönlü kullanımlarıyla dikkat çeken tasarımlar, ebeveynlerin günlük hayattaki işlerini kolaylaştırarak yavrularına daha çok vakit ayırmalarını sağlar. Bebek odası dekorasyonlarında önemli bir yere sahip olan ürünler, markanın gelişmiş özellikteki tasarımlarıyla hayat bulur. Tekerlekli ayakları sayesinde ev içinde taşınabilen Baby Force park yatak, bebekler için hem oyun alanı hem de uyku için gerekli bir ortam yaratır. Portatif ve kompakt tasarımlarıyla seyahatler için uygun donanımlara sahip Baby Force tüllü beşik, her ortamda yavrunuzun kendisini rahat hissetmesini sağlar. Gelişme çağındaki miniklerin el, bacak ve kol koordinasyonu kazanmasına yardımcı olan Baby Force yürüteç, bacak kaslarının çalışmasına yardımcı olur. Devrilmeye ve darbelere karşı dayanıklı olan Baby Force örümcek seçenekleri, bebeğinizin ilk adımlarını atmasında önemli bir yere sahiptir. Yumuşak ve rahat tabanı, dinlenmek istediğinde konforlu bir ortam yaratır. Baby Force oyun parkı ile yavrunuzla birlikte keyifli vakit geçirebilir, hayal gücünün gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Dilerseniz bebeğinizin ilk adımlarını atmaya başladığındaki heyecanına özel seçimler yapabilirsiniz. Birbirinden şık ve konforlu Baby Force ilk adım ayakkabısı ile yaşadığınız ana değer katabilirsiniz. Her tarza, kullanıma ve isteğe özel olarak tasarlanan Baby Force bebek ayakkabısı, miniklerin dışarıda hassas ayaklarının korunmasına yardımcı olur. Hem günlük kullanımlara hem de özel gün ve davetlerde bebeğinizin tarzına şıklık katan Baby Force ayakkabı modelleri arasından kolayca seçim yapabilirsiniz. Ergonomik alt tabanları sayesinde uzun süreli kullanımlarda miniklere ekstra konfor sağlar.

Bebek Gereçleri Trendyol’da

Bebek Gereçleri Trendyol’da

Online alışverişin bilinen adresi Trendyol, markanın envaiçeşit ürününü ebeveynlerle buluşturur. Günlük hayatta işlevsellik kazanan gereçler, ebeveynlerin seçimlerinde ön plana çıkar. Ergonomik, portatif ve kompakt tasarımlara sahip ürünler, kullanım sırasında maksimum konfor sağlar. Baby Force ana kucağı kurulumu ve kullanımı, her ebeveynin rahatlıkla tercih edeceği portatif ve kolay tasarıma sahiptir. Baby Force mama sandalyesi kurulumu sonrasında tepsiyi istediğiniz zaman çıkarıp takabilirsiniz. Yumuşacık süngere sahip Baby Force mama sandalyesi minderi, yemek saatlerinde bebeğinizin ekstra rahat hissetmesine yardımcı olur. Farklı renk ve desenlerdeki minderleri mama sandalyenizle uydurabilir, ev dekorasyonlarınıza uygun modelleri satın alabilirsiniz. Dolgulu ve yumuşak tasarımlarıyla ebeveynlere maksimum rahatlık sağlayan Baby Force roona kanguru, çift yönlü kullanıma elverişlidir. Alışverişinizi tamamlamadan önce Baby Force kanguru kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeleri okuyarak son kararınızı verebilirsiniz. Her kullanıma uygun Baby Force lüks mama sandalyesi ile beslenme saatlerini keyifli ve şık bir hale getirebilirsiniz. Kas ve kemik gelişimini destekleyen Baby Force yürüteç fiyatları bakımından her bütçeye ve kullanıma uygun seçimler sunar. Dilerseniz Baby Force baston bebek arabası fiyatları ve özelliklerini inceleyerek satın almak istediğiniz modele uygun seçeneklerle sahip olabilirsiniz. Dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü markanın ürünleri, anne ve babaların seçimlerinde yol gösterici olur. Her kullanıma uygun olarak çeşitlenen ekipmanlar arasında bebek arabalarından mama sandalyelerine ana kucağından yürütece kadar geniş bir yelpazede yer alır. İster giyim isterseniz de bebek gereçleri kategorisinde yer alan modellere göz atabilir, yavrunuz için aradığınız özellikteki ürüne Trendyol ayrıcalığında sahip olabilirsiniz.

Bebek Arabası

*Alüminyum gövde yapısı
* Doğumdan itibaren kullanılabilme
* Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen koltuk ünitesi
*EN belgesine sahip
* Yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
* Koltuk yönü değiştirilip çift yönlü olarak kullanılabilme
* Çıkarılabilir ön bar
*Süspansiyonlu sistemli çatı
* Süspansiyon sistemli tekerler
* Ekstra iç ped
*Koltuk arkasında fermuarlı saklama bölümü
* Tek noktalı fren sistemi
* Ayarlanabilir ayak dayanağı
* Geniş alt sepet
* Ayak örtüsü
* Taşıma ile birlikte kullanabilme (Travel System)
* Port bebe olarak ayarlanabilen oturma ünitesi
* ° dönebilen, sabitlenebilen ön tekerlek
* Taşıma kapasitesi: 15 kg max
* Ağırlık: kg
* Kapalı koli ebadı: 55x26,5x79,5 cm


TAŞIMA

* Taşıma grup 0+ (13 kg’a kadar olan bebekler için)
* Farklı açılarda ayarlanabilen taşıma kolu
(sabit, taşıma ve sallanma pozisyonu)
* Baş koruma yastığı
* Ekstra iç ped
* Ekstra bel desteği
* ECE R44/04 belgeli
* Bebeğinizin rahatlığı için ekstra dolgulu kumaş
* 5 noktalı emniyet kemeri

Ürün Özellikleri

Ürün KoduSNY-AIR-FORCE-TS
MarkaSunny Baby
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod

Sunny Baby Air Force Travel Sistem Bebek Arabası

Nasıl göndereceğim?

  • Gönderinizi kargoda zarar görmeyecek şekilde bir kutu içine yerleştiriniz.
  • Size en yakın Sendeo kargo şubesine iade formunuzu oluşturduktan sonra ekranda çıkan iade onay kodunuz ile teslim ediniz.

İadem kaç gün içinde yapılır?

  • Ürün depomuza ulaştıktan sonra hızla kontrol edilir.
  • Olumlu sonuçlanan iade işleminiz 5 iş günü içinde kartınıza yansıyacaktır.
  • İadeye uygun olmayan gönderiler için sizi bilgilendiriyor olacağız.

Ürün iadesinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hızlı iade seçeneği 14 günlük cayma süresi için geçerlidir.

  • İade etmek istediğiniz siparişi ve ürünleri seçerek, iade formundaki bilgileri tamamlamanız gerekmektedir.
  • Kargo görevlisi gelmeden önce iade edilecek ürünlerin, hasar görmeyecek şekilde ayrıca bir kutu içine koyarak hazırlanmış olması gerekiyor. Paketlenmemiş, ağzı açık olan ürünler, kargo şirketinin ürün taşıma koşullarına aykırı olduğu için teslim alınmayacaktır.
  • Satın aldığınız ürünün iadesi sistemsel olarak kampanya veya promosyon hesaplaması ile tamamlanır.
  • Hediye çeki olarak kazanılan ürün ya da ürünlerin iadesinde, hediye çeki iptal olur. Eğer çek iade işleminden önce kullanılmış ise oluşan fark iade bedelinden düşer.
  • İade ürünleriniz depomuza teslim edildikten sonra kontrol edilerek 2 iş günü içinde sonuç bilgisi paylaşılacaktır.
  • Anne ve bebek sağlığı için orijinal ambalajı açılmış ürünlerin iade ve değişimi bulunmamaktadır.
  • Kullanılmış ürünlerde yaşanabilecek teknik sorunlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği kapsamlara göre değerlendirilir. Bu ürünlerin Türkiye’de bulunan yetkili teknik servisler tarafından, garanti kapsamı dahilinde incelenmesi gerekmektedir.
  • Kurumsal fatura seçeneğiyle verilen siparişlerde, iade talebi girilmemelidir. Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

Bunun dışında yapılacak olan iadeler için dikkat edilmesi gerekenler:

  • Ürünü orijinal faturası ile birlikte göndermeli ve faturanızı mutlaka göndereceğiniz paketin içerisine koymalısınız.
  • Faturasız gönderilen iadeler kabul edilmemektedir. Faturanın arka yüzündeki iade formu eksiksiz doldurulmalı ve iade alanı imzalanmalıdır. İade formunda yer alan açıklama alanları ve iade nedeni eksiksiz ve dikkatli doldurulmalıdır.
  • Ayıplı ürünler için iade ya da değişim tercihi mutlaka seçilmelidir.
  • İade edeceğiniz ürünün kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş ya da paketinin hasar görmemiş olması gerekmektedir.
  • İade etmek istediğiniz ürünleri tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile göndermeniz gerekmektedir. Ürünler adresimize gönderilirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir. Yani; ürünler kargoya direkt orijinal kutusu ile değil, orijinal kutusunun koruyucu bir koliye yerleştirilmesinden sonra gönderilmelidir.
  • Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir